Lars Lerin Pojkvän

Lars Lerin Pojkvän
Lars Lerin Pojkvän

Lars Lerin Pojkvän – Lars Lerin dejtade en annan man i tretton år innan han gifte sig med Junior. Lars ska nu förklara orsaken till uppbrottet. Han hävdar att han fick ett utbrott och krossade föremål. Artisten Lars Lerin (67 år) ger sig ut på en resa med åtta följeslagare som han träffade när han övervann missbruket i sin nya SVT-serie Vägen.

Junior, 44, hans man sedan 2009, kommer också att resa med honom genom Sverige. Lars Lerin förklarar hur han blev beroende i avsnittet med titeln “Att nå sin botten”. Jag kunde inte fungera socialt på grund av min rädsla för människor. Efter det utvecklade jag ett beroende av en drog som en läkare hade gett.

Jag åt det dagligen i tjugotvå år. Han beskriver att gå ut på krogen på fredagskvällarna i jakt på kärleken.
Jag kom dit redan berusad. Vem av er skulle vilja bygga ett liv tillsammans med mig? Men så 1988 inträffade den stora händelsen i Lofoten: Jag träffade min själsfrände.

Lars Lerin angående det romantiska partnerskapet Ett helt decennium yngre

Lars Lerins nya partner var elva år yngre än han, och han var trettiotre år gammal. Så här i efterhand känner Lars Lerin sig ansvarig för relationens steniga bana. Mitt uppbrott med dryck och piller var ett beklagligt beslut. När jag lyssnade på den svarta avgrunden inom mig var jag helt hjälplös och hade inte bearbetat någonting, säger han i en intervju med SVT.

Tabletten blir riktigt farlig när den kommer i kontakt med kemikalier och alkohol. Jag var till besvär för honom eftersom jag fick raserianfall och krossade grejer. Jag spurtade ut ur huset i min pyjamas och slängde ut allt genom fönstret. Stänkte honom med vatten. Eftersom han inte hade någon aning om vad som kan tända lågan igen, blev han livrädd.

Lars Lerin Pojkvän

Det fanns ett visst ögonblick när Lars Lerin visste att han hade nått botten. På grund av en förgiftning kan jag inte röra mina lemmar alls. När jag trodde att min tid var inne, var jag tvungen att ringa hem för att berätta för mina föräldrar att jag var ledsen. Mamma var så upprörd att hon skrek över telefonen. Förlamningen bleknade dock så småningom.

Ändå fortsatte han att leva sitt liv som tidigare. Efter en veckas andrum var det igång igen. Till slut orsakade det en spricka i vårt förhållande, och jag återvände hem runt det nya året. Det hade gått tretton år sedan vi började dejta. Lars Lerin sökte sig till Lindalens Norrlands behandlingshem efter att ha kommit till insikt om att han behövde avsluta sin destruktiva tillvaro. I “The Way Out” tar han Junior till en plats han inte har varit på på nästan 20 år.

Läkaren ville byta upp min medicin, men jag mådde fortfarande inte bättre. Jag var tvungen att fly härifrån efter sex veckor. Trots det vidhåller Lars Lerin att hans besök på vårdinrättningen markerade starten på ett nytt kapitel. Det var början på något nytt, men det var också plåga för mig. Även om jag inte lyckades med behandlingen så så den det frö som gjorde att jag lyckades ett år senare på en annan anläggning.

Junior har tydligt intresserat sig för sin mans livsberättelse. Enligt honom är han tacksam för att du överlevde. Ja, enligt Lars Lerin; annars skulle du och barnen inte fortfarande vara här idag. Med det skulle vi ha sagt hejdå. Lars Lerin och Juniors familj har vuxit med en. De blivande föräldrarna berättade för NWT att i januari kommer de att återvända från Brasilien med sina tvillingflickor.
Iris och Gerd heter de, enligt Lars Lerin.

Maken Manoel “Junior” Marques Lerin, 44, och den populära sångaren och tv-personligheten Lars, 67, har två pojkar, Rafael, 6, och Gabriel, 5. De har två döttrar nu, enligt Nya Wermlands-Tidningen. Tvillingarna, Iris och Gerd, är 2,5 år. Iris kommer från en grekisk gudom, medan Gerd – även känd som Maria – är uppkallad efter mödrarna till Lars Lerin respektive Junior.

De har precis kommit tillbaka från en lång resa till Brasilien med sina barn, där de träffade tjejerna. De var vana vid att se Lars och mig eftersom vi båda var med på bilder som hängde på väggen. Enligt vad Junior berättade för pressen pekar och säger de “pappa iiii”, ungefär som Papa Lerin.

Ladda ner januari

Om det inte vore för pandemin skulle döttrarna redan vara i Sverige. Istället bor de hos Junors syster i Brasilien. Vi hoppades att systern skulle gå med oss, men enligt Lars Lerin är Sverige stängt, så hon kan inte. Junior är planerad att hämta dem i januari. Att gå från två till fyra barn hemma kommer att vara en enorm förändring, men paret är redo för det.

Hjälp behövs. Enligt Lars Lerin kämpar han för att klara sig om han inte hinner måla. Ändå är jag ganska fri. Uppgiften kommer inte att vara enkel. Att uppfostra barn är inte lätt; du måste också vara villig att anstränga dig. De behöver äta och ha kläder på sig och jag kan inte ta hand om allt på en gång, förklarar Junior.

Fick en skilsmässa men nu är jag ledsen att jag gjorde det

När Lars Lerin ansökte om skilsmässa i början av 2020 blev det en tuff start för Junior och Lars Lerin. Men han kom snabbt att ångra sig och sa: “Det var ett misstag” när he drog tillbaka sin ansökan några dagar senare. Om du inte går vidare med ansökan antog jag att den skulle vara borta efter ett halvår eller så och jag övervägde inte möjligheten att den skulle bli offentlig.

Vad dumt av dem. Det lärde mig något. Han säger till NWT att hans familj – inklusive honom och barnen – är det mest värdefulla i hans liv, och att han är ganska tacksam för honom. Lars Lerin, en känd musiker, har åstadkommit mycket. Han har skrivit och publicerat mer än femtio romaner, och han använde en gång en skilsmässa som ett utpressningsvapen.

Bland Sveriges mest kända artister sticker Lars Lerin ut. Tillsammans med svenska folket blev han en integrerad del av succéprogrammet “Vänligen Lars lerin” genom att fråga vanliga människor om deras liv. “Stjärnorna på slottet” är nu med honom.

Vart heter Lars Lerin och hur gammal är han?

Lars Lerin kom till denna värld i Munkfors, Värmland, den 2 april 1954. Hans ålder är 68 år just nu. Han lämnade Munkfors för att utöva sin passion för konst vid Konsthögskolan i Valand i Göteborg. Konstnären återvände så småningom till Värmland, men stannade först på den norska ön Lofoten. Han är nuförtiden bosatt i Hammarö, strax utanför Karlstad.

Lars Lerin, konstnär

Lars skriver och skapar konst i Sverige. Akvarell och grafisk design är hans främsta uttryckssätt. Bland Lars Lerins många prestationer finns rollen som sommar- och vinterkonversationsvärd i P1, författare till mer än femtio böcker, gästspel i flera tv-program och julvärd i SVT.

Att titta på dokumentären “För dig naken” gjorde det möjligt för tittarna att följa Lars när han sökte upp den enda sanna kärleken, en brasiliansk dansare vid namn Manoel Marques. Museer, rådhus och länsstyrelser runt om i Norge och Sverige visar målningar av Lars Lerin. Karlstads konsthall “Sandgrund” är nu Lars Lerin-museet.

Manoel “Junior” Marques och Lars Lerins skilsmässa: “En utpressning”

Lars Lerin och Manoel Maques, mer känd som Junior, har varit gifta i mer än tio år, och de har varit ett par i mer än femton. Efter att ha ansökt om skilsmässa 2021 ändrade sig Lars senare och drog tillbaka pappersarbetet. Jag tänkte om. Under en intervju i Amelia avslöjade Lars Lerin att han först ville skiljas, men senare insåg att det planerats som en sorts utpressning.

Lars Leerin: Barn

Manoel “Junior” Marques är Lars Lerins make, och paret har fyra barn tillsammans. Rafael, Gabriel, Gerd och Iris, som är tvillingdöttrar. Då hoppas 67-årige Lars Lerin få fler barn med sin man Junior så att hans pojkar kan uppleva det familjeliv han aldrig haft. För att konstnären ska kunna måla i Brasilien köper han nu tre fastigheter till familjen utanför Rio de Janeiro.

Förklara tv-stjärnans beslut att skiljas

Han var i ett riktigt fult humör, enligt Lerin. Två kattkompisar besökte Lars Lerins Hammarö-hus för inte så länge sedan. Helt plötsligt fick familjen en labradorvalp. Tyvärr tappade artisten tålamodet med valpen efter bara en veckas boende med dem. “Jag sålde den på Blocket”, minns Lerin med ett skratt.

Junior var lite slappare när det gällde att gå upp och gå på sin dagliga promenad, så det slutade med att jag följde med honom eftersom jag kände att valpen var så irriterande. Hans hundälskande make, Manoel “Junior” Marques Lerin, som delar vardagsrumssoffan med honom, var drivkraften för hans valpköp.

– En vecka efter att jag köpt hunden för 5 000 kr sålde jag den för 500 kr. Det var en underbar, vänlig labrador, men jag brukade få ett nervöst sammanbrott om den skulle lämnas ifred. Den typen av behandling får mig att känna att någon borde tigga, och det vill jag inte. Enligt Lerin fungerar det bra med katter eftersom katter är ganska självständiga.

Lars Lerin Pojkvän
Lars Lerin Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!