Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter

Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter
Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter

Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter – Under loppet av en helg anklagades den unga mamman för att ha fysiskt misshandlat sin treåriga dotter flera gånger. Hon omhändertogs efter att videor av händelsen blivit virala på nätet. Tingsrätten beslutade i dag att ge henne två års fängelse på grund av den extrema vårdslöshet den fann i hennes behandling av sitt lilla barn. I september förra året började videor som visar misshandeln av en treårig dotter att cirkulera på nätet.

Videon blev snabbt viral på sociala medier, där den väckte stor upprördhet. Den unga flickan blir slagen, sparkad, hålls vaken och knuffad in i de korta klippen. Den 22-åriga mamman greps samma kväll i sitt hus i södra Sverige efter att ett enormt antal personer anmält henne efter att ha sett filmerna. De utlöste också en våg av fientlighet och dödshot mot barnets mamma. Paradise: Jag blev chockad efter att ha sett de här filmerna. Hade vi haft den minsta uppfattning så hade vi givetvis anmält det, konstaterade en anhörig då.

Tingsrätt: “Osynslöshet och brutalitet”

Vid flera tillfällen mellan den 17 och 19 september anklagades mamman för grov misshandel, misshandel och ofredande. En betydande rättspsykiatrisk utvärdering av kvinnan har visat att hon inte begått gärningarna under påverkan av ett allvarligt psykiskt tillstånd. Som en följd av dagens dom befanns hon skyldig på alla punkter och dömdes till ett långt fängelsestraff.

Även om dottern inte fick några större fysiska skador till följd av händelsen, fann tingsrätten mamman skyldig till grov misshandel sedan hon stampade i ansiktet. Kvinnans användning av våld mot en utsatt ungdom, som också var i hennes vård, exemplifierar hennes känslolöshet och brutalitet. Enligt tingsrätten har inga förmildrande faktorer framkommit.

Rätten beslutade också att bevilja dottern 110 000 kronor. Hon har erkänt brottet, men hon tror att allt hände under samma helg. Innan dess vidhåller hon att hon aldrig lagt en hand på sin dotter, något som backats upp i utredningen och av andra som stod flickan och mamman nära.

Antagligen under ledning av en mystisk individ

Hon hävdade att hon kände sig kontrollerad av en Instagram-användare som hette “Alawi”, och att det var anledningen till att hon tillät sin dotter att bli utsatt för alla dessa saker. Individen, som hon hade träffat några månader tidigare, ska ha berättat för henne att han för närvarande var fängslad och inblandad i illegal verksamhet.

Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter

Mamman hävdar att “Alawi” sa att de två skulle bli ett par och flytta ihop efter att han kom ut ur fängelset, men att hon var tvungen att visa för honom att hon kunde vara hård mot sin dotter innan de kunde göra det. “Alawi” hade redan berättat för honom sin plan och att hon skulle skicka filmerna till honom när de var redo. Under helgen sändes 46 scener.

“Sa att han skulle döda mig”

Det är oklart vem som laddade upp alla videor till sociala medier i slutändan. Polisen har inte heller kunnat avgöra om mannen som kommunicerade med den unga mamman under pseudonymen “Alawi” verkligen är en brottsling. Några av Instagram-chatterna mellan de två har grävts fram, och de visar hur den 22-åriga damen både hotas och uppmuntras av samma person.

Det är vansinnigt att han har tvingat mig att agera på det här sättet. Jag gjorde det för att jag var livrädd för att något dåligt skulle hända mig annars. Idag är det lilla barnet i goda händer. Blekinges SVT Nyheter Blekinge rapporterade att en 22-årig dam har åtalats för grov misshandel av sin lilla dotter. En video på sociala medier som påstår sig visa att mamman misshandlade den unge ledde till att hon greps i september.

Den minderårige häktades i samband med gripandet. Åtalet gör gällande att damen misshandlat 3-åringen genom att slå henne, knuffa och kasta föremål mot henne. Kvinnan har åtalats för tre fall av sexuella övergrepp. Damen har erkänt misshandel av tolv personer, enligt uttalanden som åklagare Anna Johansson Toresten gjort till TT.

Den 22-åriga Ronnebymamman som greps, åtalades och fängslades i september förra året för grovt och systematiskt övergrepp mot sin 3-åriga dotter har nu dömts. Maxstraffet är två år bakom lås och bom. Det var i mitten av september som filmer delades i sociala medier som Felicia Helen Cecilia Petersen, född 2000-09-08, tog sig själv när hon slår, sparkar och stampar på sin unga hjälplösa unge. Klippen orsakade betydande bestörtning bland dem som såg dem och Felicia fångades kort därefter av författarna när hon häktades och hölls i förvar.

Tolv fall av grova och upprepade övergrepp mot barn misstänktes. För närvarande avtjänar Felicia tid för ett fall av ofredande, ett fall av grov misshandel och ett okänt antal fall av misshandel av mindre grad. Maxstraffet är två års fängelse (eller ett år och fyra månader efter straffsänkning). Dessutom ska hon ersätta sin dotter för skada med 110 000 kronor.

Anonymt skyllde på en man

Till sitt försvar har Felicia erkänt anklagelserna men också hävdat att hon hade ett romantiskt intresse av en man som hon träffade på Snapchat vid namn Allawi, som hon hävdar övertygade henne att misshandla sin dotter. Förekomsten av en sådan person har inte definitivt fastställts, och även om så vore fallet, finner domstolen att Felicias skuld inte minskar av denna information.

Felicia utvärderades av en rättspsykiater innan hennes rättegång. Den misslyckades med att tillhandahålla tillräckliga bevis för mental abnormitet för att motivera en annan påföljd än fängelse och psykiatrisk vård.

Paradise: Paradise Misstänkt farfar: Misstänkt farfar: Suspec

På grund av upptäckten av det systematiska övergreppet har Felicia förlorat vårdnaden om sin dotter, som har placerats i de sociala myndigheternas vård. Hon har barnet tillsammans med en afghansk migrant som kom till Sverige 2019 och är dessutom skyldig till brott. Barnets mormor var också misstänkt i utredningen av möjliga övergrepp. Det framgår inte av de handlingar som Samnytt har fått om misstankarna fortsätter och i så fall hur långt brottsutredningen har kommit.

En kvinna trampade på sin dotters huvud och överkropp flera gånger som en form av övergrepp. Den 19 september 2022 inträffade det i en lägenhet i Ronneby kommun. Misshandeln orsakade dottern fysiskt obehag, inklusive skrapsår och blåmärken. Moderns våld mot sitt spädbarn, som var helt försvarslöst, höjer brottets allvar. Avsikten med beteendet var att äventyra barnets känsla av trygghet och tillit till den nära vuxen som det umgicks med.

TikTok användes också för att sända övergreppen. Domaren dömde mamman till två års fängelse. En kvinna i Georgia, USA, sändes live på Facebook när hon bland annat står och skäller ut sin 16-åriga dotter . Dottern, som kryper ihop sig i ett hörn bakom en diskmaskin, blir slagen av mamman gång på gång. Mamman skriker svordomar och säger “Snälla skicka detta vidare” i klippet.

Dottern står och snyftar medan något plast vispas över hela hennes kropp. Livestreamen har sedan dess fått stor uppmärksamhet. I videon hävdar mamman att hennes dotter var sexuellt aktiv med sin pojkvän och att hon skämt ut henne genom att lägga upp “sexiga” bilder på sig själv på Facebook. Enligt Washington Post bestämde sig mamman då för att ta över sin dotters konto och direktsända händelsen.

Mamman tilltalar tittarna vid fyraminutersmarkeringen och uppmanar dem att hjälpa till att göra videon “viral”. Jag slutar inte här; det kommer mer. Filmen har visats 800 000 gånger på YouTube, och svaren har varit överväldigande positiva.

Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter
Mamma Misshandlade Sin 3 Åriga Dotter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!