Lasse Berghagen Begravning

Lasse Berghagen Begravning
Lasse Berghagen Begravning

Lasse Berghagen Begravning – Han gick bort vid 94 års ålder och lämnade en hel musiknation i sorg. Matteus domkyrka i hjärtat av Stockholm var inramning för begravningen. Loa Falkman, Towa Carson, Marie Göranzon, Malin Berghagen, Claes Elfsberg, och Jan Malmsjö var bland de kända ansiktena i publiken. Det var trots allt symbolen för godhet. Han var definitionen av vänlighet och positivitet. Christina Schollin sa till Svensk Damtida att det alltid var roligt att umgås med Lasse.

Det fanns inga spår efter Lasse Berghagen

Towa Carson, en sångare, blev förvånad när hennes nära vän Lasse Berghagen inte dök upp till begravningen. Ärligt talat, jag har ingen aning. Alla försäkrade mig att Lasse skulle dyka upp, men jag har ingen aning om vad som hände. Jag försökte fråga Malin, men det var alldeles för mycket folk, säger hon till Hänt.

Den hemska varningen från Lasse Berghagen, bekräftad av Lasse själv efter den chockerande direktsändningen: “Kallt”. Lasse Berghagen förklarade att han varit förkyld och inte kunde komma in. Han uttryckte för Hänt att han beklagade att han inte kunde vara med på Lasse Lönndahls begravning. Jag önskade att jag kunde ha varit där för att visa min respekt för honom och trösta mig själv. Han var en stor människa. Men om man är sjuk, fortsätter han, det är inte kul att vara runt mycket folk nuförtiden. Må saker ordna sig till det bästa.

Tillståndet för Lasse Berghagen är kritiskt

Den berömda musikern är så sjuk att han inte kunde närvara vid begravningen av sin nära kompis. Lasse Berghagen, vid 77 års ålder, kan se yngre ut än de flesta i hans ålder, men han är faktiskt åldrande. Dessutom är det vanligt att uppleva hälsoproblem när man blir äldre. Lasse Berghagen drabbades i somras av svår blodförgiftning. Sångaren var på turné med Finlandsfärja när han ramlade och slog armbågen mot ett bord.

Farlig blodförgiftning

Lasse Berghagen var så hemsk att han fick ställa in ett antal framträdanden.Han är nu frisk igen efter sin prövning med den dödliga blodförgiftningen. Lasse Berghagen har blivit sjuk ännu en gång, tyvärr.
En farlig infektion har tagit ut sångaren. Lasse Berghagens omständigheter är så svåra att han inte kunde närvara vid begravningen av sin bästa kompis, Lasse Lönndahl.

Lasse Berghagen Begravning

Lasse anförtror Hänt “Jag var ledsen, jag ville vara där och hylla honom på något sätt.” Redan på 1960-talet var Lasse Berghagen och Lasse Lönndahl vänner. Genom Stallbröderna var de bland annat mer än bara konstnärliga kollegor; de var också nära vänner.

Elegant begravning

Lasse Lönndahls död rapporterades av Stoppa Pressarna ha inträffat under tiden. Han levde i 94 år på denna jord. Lasse Lönndahls begravning hölls för några dagar sedan. Allt gick smidigt och enligt hans avsikter. Allt fanns dokumenterat i hans anteckningar. Towa Carson, 86, hyllar Hänt om konserten till sin bästa kompis. Flera sörjande märkte att den långe sångaren Lasse Berghagen inte var där och uttryckte oro.

En kompis till pappa

Malin Berghagen, den berömda artistens 56-åriga dotter, var på plats för att ta farväl av en man som hon känt sedan hon var barn. Lasse Berghagens närvaro vid begravningen var högst osannolik. Jag, precis som Lasse Berghagen, var totalt oförskämd. Det går inte att komma runt verkligheten att han aldrig fick ge den ikoniska musikern som en gång kallades “Sveriges första tonårsidol” en ordentlig utvisning.

Han var en stor människa. Lasse Berghagen varnar för att det inte längre är en njutbar upplevelse att gå ut offentligt när man är sjuk. Nu ber vi att Lasse Berghagen må återhämta sig snabbt och återgå till full hälsa. Stoppa En snabb återhämtning efterfrågas av media.

Begravningen för Lasse Lönndahl har avslutats, och han har begravts. Kompisen Lasse Berghagen kunde inte närvara vid evenemanget. Jag kände mig nere, erkänner Berghagen för Hänt. Lasse Lönndahl, en berömd sångare, gick bort på annandag jul, 94 år gammal. Den legendariske musikerns stora genombrott kom 1949, när han spelade in den häftiga singeln “Tangokavaljeren” med Thore Ehrlings orkester.

Den första svenska medaljen tilldelades även Lönndahl. 1962 blev låten “Midnatttango” en hit. Lasse turnerade flitigt med artister som Towa Carson och Gunnar Wiklund i folkparker, där hans karismatiska sång och distinkta närvaro fängslade publiken. Den här julen förlorade en hel nation av musikfans en älskad artist och skapare. Carson, hans långvariga medarbetare, uttryckte sin sorg i ord. När hon inte hade hört av sig på en vecka misstänkte hon att något var fel.

Eftersom Lasse då var inlagd på sjukhus behövde hans dotter meddela Towa att hennes pappa inte skulle kunna komma i kontakt med henne. Towa Carson sa till DN att det är “konstigt” att ha känt varandra sedan 1964. Allsng p Skansen-kungen Berghagen, som delar samma namn som Lasse Lönndahl, var en annan nära följeslagare till Lasse.

I fredags, dock när Lönndahl skulle begravas vid Matteus kyrka i Stockholm, Lasse B. Jag kände mig hemsk, som om jag skulle ha varit där för att visa min respekt för honom personligen. Han var en stor människa. Berghagen säger till Hänt att om de är sjuka ska de undvika att vara på trånga platser. Andra, som Berghagens dotter Malin, skådespelarduon Jan Malmsjö och Marie Göranzon, och Lönndahls artistsamtid som Loa Falkman, gjorde alla framträdanden.

Hela musikgemenskapen beklagade hans bortgång efter ett långt och fruktbart liv. Begravningsgudstjänsten hölls i S:t Matteus som ligger mitt i Stockholm. Det fanns många kända personer runt omkring, som Loa Falkman, Towa Carson, Marie Göranzon, Malin Berghagen, Claes Elfsberg och Jan Malmsjö.

Det var symbolen för godhet. Han var snabb, glad, älskvärd och pålitlig. I en intervju med Svensk Damtida hävdade Christina Schollin att “folk alltid hade varit nöjda med Lasse”. Towa Carson, en lokal sångare, blev chockad när han fick veta att Lasse Berghagen aldrig hade återuppstått vid sin grav. Helt ärligt så har jag ingen aning. Ärligt talat har jag ingen aning. Jag har ingen aning om ryktena om Lasses närvaro var äkta eller inte. Hänt får veta att “jag pratade med Malin, men det var så mycket folk där att jag inte hann ställa några frågor.”

Lasse muttrar ordet “Förkild” (förlorad). Lasse Berghagen bekräftade senare att hans överordnades död var resultatet av en olycka. Han sa till Hänt att han var ledsen att han inte kunde vara där för att ta farväl av Lasse Lönndahl personligen. Som ledare kände jag mig skyldig att vara där och kanske lyfta hans humör. Som mördare utmärkte han sig.

Men om du känner dig blå, varnar han, det är inte kul att umgås med ett gäng killar just nu. Några dagar senare fördes Lasse Berghagen till sjukhuset med hjärtkomplikationer. Skådespelaren uttryckte nyligen sina känslor i ett brev publicerat i Aftonbladet. Lasse Berghagen har i sin långa karriär blivit en av våra mest omhuldade folkartister. Låtarna “Allsng p Skansen” och “Stockholm i mitt hjärta” som han är mest känd för båda har scener från Stockholm, som blivit en slags maskot för honom bland svenskar. Dessutom är han känd för låtar som “Teddybjörnen Fredriksson” och “En kväll i juni”.

Hans planer för tisdagen var bland annat att gå på Visfestivalen i Västervik och att ge en värdig student ett stipendium från Jontefonden. att få chansen att få en egen stjärna på “showens wall of fame” på Visvägen kan till och med ge honom en känsla av stolthet. Men av hänsyn till allmän säkerhet var militären tvungen att ingripa.

Efter en resa till sjukhuset ger Lasse Berghagen några råd

Lasse lades in på sjukhus igen med komplikationer från en tidigare hjärtoperation. Enligt Malin Berghagens faster gick processen plågsamt långsamt. Pappa hade opererats nyligen och har behållit lugnet efter flera skrämmande händelser. På torsdagen insåg han att något var fel och återvände hem. De väckte honom genom att sticka in bitar av rostat bröd i hans arm och berätta för honom att han behövde en ballong stukning. Aftonbladet fick veta, “De gjorde det och sa senare att han inte behöver komma tillbaka längre, så det är vad vi hoppas på.”

Därför saknade den händelsen någon form av dramatik. Men det är så livet brukar gå när känslor är inblandade, och han hade några sista reflektioner innan han dog bort. Han hade ingen aning om hur lång tid som hade gått innan han började sin utredning. Dagen efter återvände Lasse hem utan incidenter och sa till tidningen “Jag mår väldigt bra” och “Nu känns allt bra och jag ska njuta av sommaren”.

Sommaren 2021 avled Lasse Berghagen, 77 år gammal, av blodförgiftning. Han gömde sin arm i sina underkläder. Han svimmade så småningom av 40 graders feber och var tvungen att föras till sjukhus. Närhelst Hänt träffar Lasse just nu öppnar han upp för hur han mår känslomässigt och följer allt som har hänt hemma i år. De tio dagar jag tillbringade på sjukhuset var nödvändiga, men nu när jag är frisk igen kan jag förstå varför. Lasse Berghagens karriär har ansetts vara “stimulerande”.

Tyvärr blev Lasse nyligen förkyld och kunde inte vara med på vännen Lasse Lönndahls farfars begravning. Men förutom det är kreativ frihet obegränsad. Jag tog ansvaret för att jag kände mig tvungen att vara där för honom och erbjuda all tröst jag kunde. Som mördare utmärkte han sig. Lasse har redan erkänt att han var för berusad för att köra bil och vara med på showens premiärkväll, så det säger sig självt att han missade det.

Lasse planerar att avsluta sina romaner och förbereda sig för uppläsningar och konserter under det kommande året. Lasse har inga planer på att försvinna permanent. Lasse upplevde själv hur livet skulle se ut om han var arbetsoförmögen och bestämde sig för att han inte ville leva så. Både Lasse och Eva Berghagen, som båda var 71 då, blev sjuka under den världsomspännande ep:n

Lasse Berghagen Begravning
Lasse Berghagen Begravning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!