Amy Diamond Pojkvän

Amy Diamond Pojkvän
Amy Diamond Pojkvän

Amy Diamond Pojkvän – De dejtade i sju år, men Amy Deasismont och Charlie Gustafsson bröt nyligen upp. Hennes beskrivning: “rent jävla helvete.”Amy Deasismont och Charlie Gustafssons gemensamma manager Agneta Thulin avslöjade sin splittring i mars i år. Det hade gått sju år sedan de först började dejta.

Tiden har kommit; skådespelaren har redan beskrivit deras första möte. Enkelt uttryckt var det ögonen. Amy är här och nu. Hon är min själsfrände och närmaste förtrogna. Vi är i princip lika, sa han. De känslor Amy Deasismont har för Charlie Gustafsson har också avslöjats. Hon förklarade i Livshjulets podcast att konceptet att bli kär i någon är spännande eftersom när du väl upptäcker någon som du klickar på på många nivåer börjar du ifrågasätta hur mycket du har varit kär tidigare.

Relationen är borta, och i Sommar i P1 diskuterar Amy identitetsproblemet hon upplevde till följd av uppbrottet. Amy säger “jävla helvete” när hon frågas om tiden efter uppbrottet. Det handlar om att möta sina demoner och komma överens med det faktum att saker och ting inte fungerade som man hade hoppats.

När du sorterar igenom en påse full av förkolnade grytor och stekpannor, trasiga handdukar och blekta sängkläder som har tappat sin färg, kan tanken på att aldrig mer älska någon vara väldigt tilltalande. Jag slänger den i soporna och undrar om min mamma reagerade på samma sätt när hon städade garaget efter att min pappa och mamma splittrades

Hon tillägger, “och kanske ett barn eller två.” Kanske var det inte så jag föreställde mig tiden fram till min 30-årsdag. Att vara barnlös samtidigt som man är singel kan orsaka en existentiell kris. Amy flyttade ihop med sin yngre syster Lisa när hon avslutade ett långvarigt förhållande, och de behövde båda en bostad tills Amy kunde flytta till sin egen plats. Där delar vi säng och förpliktar oss att se en samboserie tillsammans. Hon berättar under vårt sommarsamtal att hon är glad att hon och jag är tillbaka till att vara ett “riktigt” par utan pojkvänner.

Och nu säger hon, “Jag är 100 kilo lättare”

Efter mycket hårt arbete var lagret tomt och städat. Det jag bryr mig mest om har packats ihop och tagits med. Det hon kallar “ordning” Kände mig befriad i min svarta klänning och strumpbyxor och lämnade över nycklarna till den nya ägaren. Jag är fri, ser fram emot vad framtiden än kan erbjuda. Andas ut, här. Jag har gått ner 100 kg totalt. Jag är inte instängd på vinden eller det förflutna. Charlie Gustafsson och Amy Deasismont har varit tillsammans i flera år, men trots frekventa frågor om deras status som par i intervjuer tar Charlie sällan upp ämnet.

Amy Diamond Pojkvän

Nu vet du varför! Både Charlie Gustafson och Amy Deasismont hade sina första stora genombrott när de var unga. Charlie hade sin skådespelardebut i Rederiet som nioåring, och har sedan dess medverkat i andra svenska filmer och tv-serier; med sitt framträdande i Vr tid er nu har han blivit ett känt namn. När hon bara var 12 år gammal publicerade Amy (då känd som Amy Diamond) sin första singel, What’s in it for me. Sedan dess har hon kunnat kalla sig artist, programledare och skådespelare.

Charlie Gustafson diskuterar sina känslor för Amy Deasismont

I det senaste avsnittet av podcasten Värvet gästar Charlie Gustafsson och lyssnarna vill naturligtvis veta mer om hans romans med Amy. Eftersom både han och Amy är skådespelare är det en tydlig möjlighet att arbeta tillsammans. Hans omedelbara svar på din fråga är “nej”. Han är ett bra bollplank för Amys manus, men han skriver faktiskt inte dem. Och argument mellan partners är extremt ovanliga. Värvets ägare, Kristoffer Triumf, har sett att Charlies koppling till Amy är ett återkommande tema i alla hans intervjuer, och han har korrekt dragit slutsatsen att det inte är trevligt.

upplevelse för Charlie.

Alltid det absolut sista som händer. Det är alltid en massa annat som pratas om, och sedan dyker det upp. Han bekräftar att det vanligtvis är besvärligt, som du beskrev, och han fortsätter: Men det finns också en del av mig som betyder att journalister har följt oss på sociala medier ända sedan vårt första möte, även om jag ännu inte hade gjort det. Vår tid är nu. Förut hade jag laddat upp hur mycket som helst utan att tänka så mycket på det; men efter att ha publicerat Vår tid är nu började det dyka upp nyheter.

Ett personligt Instagramval gjort av Charlie och Amy

Varken Amy eller Charlie gillade att artiklar publicerades om deras förhållande baserade på saker som Instagram-bilder. Jag har blivit mer reserverad i intervjuer eftersom vi började känna att det blev för personligt, säger han. Hur man tacklar den här situationen är bortom mig. Dessutom har du förmodligen redan gjort det, så det är nästan för sent. Om jag nu skulle sitta här och säga att jag inte alls vill prata om henne, så vore det löjligt, eftersom det blir riktigt ovanligt när du har gjort det förut.

Amy och Charlie har bestämt sig för att dela mer privat och personligt innehåll på Instagram genom att skapa separata profiler för familj och nära vänner. Medan de är mindre tillmötesgående med information på sina offentliga sidor. Han tillägger, halvt seriöst, det är den uppsättning riktlinjer vi kom fram till.

Amy Deasismont, den 29-åriga skaparen av Thunder in my heart, gick själv på Guldbaggegala röda mattan i januari 2022 och fick tistlar runt om i världen. Ursäkta med Johanna Nordström Edvin Törnblom podcast tog upp påståendet om att kändisen hade separerat med Vr tid er nu -skådespelaren Charlie Gustafsson, 30, samma månad. Det har skett ett uppbrott i förhållandet mellan Amy Deasismont och Charlie Gustafsson.

AVSLÄPPAR SPLITTEN GENOM DEN GEMENSAMMA MANAGERN

Efter sju års äktenskap har Aftonbladet Klick! hävdar att skådespelarna har splittrats. Agneta Thulin, parets gemensamma chef, sa i ett uttalande, “Det är sant att de inte längre är tillsammans.

PÅ DET SÄTT möttes Amy Deasinmont och Charlie Gustafson först

De två skådespelarna korsades första gången 2015 genom en gemensam vän, Joel Lützow. Amy har pratat om sitt första seriösa förhållande med Charlie och hur det har fått henne att tvivla på sina känslor för andra män i Wheel of Fortune-podden. Att vara kär och älska en annan person är en fascinerande upplevelse. För att parafrasera vad hon sa då: “När du hittar någon som du klickar på på alla nivåer börjar du ifrågasätta hur mycket du har varit kär förut.” Charlie å sin sida har tjatat om hur “sett” han kände sig tack vare Amy. Amy är här och nu.

SLUTA ATT DELA BILDER PÅ VARANDRA PÅ SOCIALA MEDIER

Charlie och Amy är båda ganska involverade i onlinecommunityt.

Amy Diamond Pojkvän
Amy Diamond Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!