Prince Död

Prince Död
Prince Död

Prince Död – TMZ rapporterar att Princes blod innehöll extremt höga halter av opioiden fentanyl vid tidpunkten för hans död. AP rapporterar att en studie av konstnärens kropp avslöjar en “extremt hög” mängd, med ett levervärde långt över tröskeln för en överdos. Enligt artikeln hade artisten potentiellt dödliga doser av medicinen i bara magen.

Den 21 april upptäcktes en hiss i Princes studio i Paisley Park, Minnesota, med hans kropp inuti. Men ungefär två år senare får vi äntligen svar på vad som exakt orsakade dödsfallet. När konstnären gick bort hittades giftiga nivåer av fentanyl i hans blod, lever och mage.

Associated Press är den enda nyhetsorganisationen som har sett den hemliga studien som analyserar den avlidne konstnärens kropp. Enligt TMZ fanns det psykoaktiva ämnet i en koncentration av 67,8 milligram per liter. Tidningen uppger att dödsfall har inträffat i koncentrationer från 3 till 58 mikrogram per liter.

Efter två år har orsaken till Princes död fastställts

För en patient som behandlas för kronisk smärta beskrivs fentanylnivåerna som “extremt höga” av en av experterna som citeras i tidningen, dr. Lewis Nelson från Rutgers New Jersey Medical School. Mängden i Princes lever var 450 mikrogram per kilogram. Tidningen uppger att en överdos inträffar vid 69 mikrogram per kilogram eller mer.

Prince Död : Prince dog av en oavsiktlig överdos av det smärtstillande medlet Fentanyl

Det ska ha funnits dödliga doser av medicinen i konstnärens mage. Allt i studien pekar på oral administrering av medicinerna. En överdos misstänktes tidigare ha orsakat Princes död. Det har uppgetts att Prince höll ett antal läkemedel i sin bostad.

Princes död var resultatet av en oavsiktlig överdos

En källa berättade för amerikanska CNN en vecka efter Princes död att de upptäckte receptbelagda narkotika runt hans kropp och i hans hus. Konstnären ska ha dött efter att ha hållit sig vaken i 158 timmar. Den 57-årige prinsen. Den 21 april 2016, vid 57 års ålder, dog Prince av en överdos av fentanyl.

Sanningen har nu kommit fram nästan exakt två år senare; den globala superstjärnan verkar inte ha varit medveten om att han hade konsumerat fentanyl. Enligt TMZ har en åklagare i Minnesota äntligen nått en dom: konstnärens död var inte misstänkt. Prince, en global superstjärna, upptäcktes död i en hiss i sitt hem i Minnesota den 21 april. Han var 57.

En överdos av den kraftfulla opioiden fentanyl, som är hundra gånger mer potent än morfin, visade sig i slutändan vara dödsorsaken. Mark Metz, åklagaren i Minnesota där Prince bodde och dog, har slutfört sin utredning om “Purple Rain”-sångarens död och har funnit att sångarens död inte var misstänkt.

Prince Död

Åklagaren hävdar att Prince tog vad han trodde var smärtstillande medicinen Vicodin, men att det faktiskt var en förfalskad version av medicinen som var mycket mer skadlig. Enligt Mark Metz, citerad av TMZ, tog Prince en piratkopierad drog som kan ha dödat honom utan hans vetskap.

Opioidhalterna i Princes blod var extremt höga

Den toxikologiska rapporten som släpptes efter Princes obduktion avslöjade att musikerns blod innehöll mycket stora mängder opioid; dessa nivåer ses vanligtvis endast hos personer med kronisk smärta. Enligt Metz är det omöjligt att ställa de ansvariga för musikerns död inför rätta eftersom inte tillräckligt med bevis har samlats in för att avgöra vem som tillhandahöll Prince den förfalskade medicinen.

Enligt åklagarmyndigheten ordinerades Prince den smärtstillande medicinen Perocet under dagarna fram till hans död, men medicinen spelade ingen roll i hans bortgång. Det har avslöjats varför Prince gick bort den 21 april vid 57 års ålder. Associated Press drar slutsatsen att överdosen av fentanyl var skyldig, med hänvisning till ett toxikologiskt resultat från Midwest Medical Examiner’s Office.

New York Times rapporterar att Princes kompisar har försökt övertyga honom att besöka Dr Howard Kornfeld, som driver en rehabiliteringsklinik i Kalifornien, på grund av musikerns växande opioidberoende. Princes A Piano And A Microphone-soloturné slutade abrupt när han gick bort bara två dagar efter att ha uppträtt. Inte långt innan dess var han tvungen att göra en oplanerad landning på sitt eget plan eftersom han kom ner med influensa. Associated Press rapporterar att han slogs ut under landningen.

Sångaren lämnade inget testamente. Så många som 700 personer har kommit fram till Daily Mail och påstår sig vara Princes syskon och därmed berättigade till hans förmögenhet. Hans föräldrar har gått bort, han bekräftas ha bara en syster, och han rapporteras inte ha fått några barn. Pojken Gregory Prince föddes till Prince och hans ex-fru Mayte Garcia 1996, men han gick tragiskt bort vid ett års ålder med Phieffers syndrom.

Prince har sålt över 100 miljoner skivor världen över tack vare sina 39 studioalbum. Musikern Prince har sidassad bort. Kändisens kropp upptäcktes i en hiss dagar efter att hon släppts från sjukhuset. TMZ:s källor säger också att han skulle ha stannat till vid ett apotek under timmarna fram till hans död. Enligt olika personer som pratade med TMZ upptäcktes prins Rogers Nelson, mer känd som Prince, död i sitt hem och studio i Paisley Park i Minneapolis, Minnesota på torsdagsmorgonen, lokal tid.

Yvette Noel-Schure, organisationens taleskvinna, ska också ha bekräftat dödsfallet för AP. De första rapporterna specificerade inte vem som hade dödats. Men både polis och ambulans var kraftigt närvarande utanför strukturen.

Obestämd dödlig orsak

Telefonisten hörs säga att det finns en “man som inte andas” i Princes bostad under nödsamtal. Klockan 21.30. lokal tid i Sverige rapporterade ABC News att Prince hade lokaliserats i en hiss. Efter det slutade han vara nåbar. Det gjordes ett försök att utföra HLR på honom, men det var för sent. Polisen kom till platsen klockan 09:43 lokal tid, enligt ABC News, och Prince dödförklarades klockan 10:07, eller 17:07 i Sverige. Den officiella dödsorsaken är fortfarande okänd. Polisen undersöker dock vad som ledde till dödsfallet. På fredag kommer en undersökning av konstnärens kropp att genomföras.

Upplevt hälsoproblem

Legenden var tvungen att skjuta upp två föreställningar i början av april på grund av sin sjukdom. Privatplanet som Prince flög i efter att ha uppträtt i Atlanta var tvungen att nödlanda i Moline, Illinois den 15 april. Artistens representant berättade senare för TMZ att Prince hade varit sjuk i sjukdomen i veckor, men webbplatsens källor sa att sångaren faktiskt hade överdoserat. Myndigheterna hävdar att Prince “injicerades” efter att ha förts från Moline till ett sjukhus; En sådan injektion används vanligtvis för att motverka effekterna av opiater.

Läkarna ska ha rekommenderat Prince att spendera ytterligare 24 timmar på sjukhuset, enligt sajtens källor. När stjärnans personal fick veta att det inte skulle finnas en lugn plats att träffas på, stannade de dock. Därför släpptes Prince och flögs tillbaka hem bara tre timmar efter sin ankomst. Det är osannolikt att skådespelaren “mått bra” efter att ha lämnat kliniken.

Det eteriska hej

Musikern återvände till scenen bara en dag efter att ha blivit inlagd på sjukhuset. Enligt uppgift skulle Jesus ha återhämtat sig vid den tidpunkten och uttalat något i stil med “Vänta några dagar innan du slösar dina böner”, vilket låter både kusligt och profetiskt i efterhand. Prince gjorde enligt uppgift fyra resor till apoteket förra veckan. Det ryktade sista besöket inträffade under hans sista timmar i livet.
Apoteksarbetare ska ha reagerat på stjärnans uppenbara svaghet.

Fick flera utmärkelser

1982 blev Princes album “1999” en internationell hit. Han har haft en kontinuerlig framgång sedan dess. Han växlade mellan funk, pop och rock under sin långa karriär. Sju grammisar och en Oscar för bästa originallåt (för “Purple Rain”) var bland de många utmärkelser han fick för sina musikaliska bidrag. Den här låten gav honom också hans första amerikanska Billboard Hot 100 nummer ett.

Mer än 100 miljoner exemplar av Prince-album har sålts över hela världen. Aretha Franklin, soulens drottning, sa till MSNBC att han var en i sitt slag. Den internationella superstjärnan gick in i de heliga salarna i “Rock and Roll hall of fame” 2004. Konstnären som tidigare var känd som Prince, The Artist, och ett outtalbart tecken är alla namn som har använts för att referera till Prince på olika ställen i hans karriär. Hans självbiografi, som han hade skrivit vid tiden för sin död, skulle komma ut året därpå.

En hembunden sörjande

Fansen började samlas utanför Princes bostad bara en timme efter att ordet om hans död spreds. De höll om varandra och grät i regnet över förlusten av musikikonen. Blommor och skyltar lämnades på staketet runt Paisley Park av ett antal fans. Han var en underbar man som bara ville att vi skulle vara lyckliga och kära. Enligt Steven Scott, som pratade med nyhetsbyrån AP, “förenade han människor”. Polisen fick stänga vägen utanför den globala superstjärnans hus eftersom den återigen var helt igensatt av fordon.

Sörjande strömmade också till Minneapolis nattklubb First Avenue. Flera “Purple Rain”-sekvenser spelades in på denna klubb, som var dekorerad med blommor. Namnen på artister och band är skrivna med vita stjärnor på en svart stenmur inne på arenan. Vågen av blommor sprang ut under en stjärna som sa “Prins”. På så många sätt var Prince oumbärlig. Teamet uttrycker tacksamhet på Instagram för minnesmärkena som betalats till hans ära.

Prince Död
Prince Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!