Lasse Berghagen Sjuk

Lasse Berghagen Sjuk
Lasse Berghagen Sjuk

Lasse Berghagen Sjuk – En av Sveriges mest kända artister, Lasse Berghagen, har en ny bok ute som heter Hej livet. Men han diskuterar en händelse som gick hemskt när han pratade med P4 Extra. Lasse fick föras till sjukhus med ambulans tidigare i år efter att ha fått en mindre skrapsår. Otrolig. En mindre skada i armbågen utvecklades till en natttemperatur på 40 grader, vilket krävde ambulanstransport. Enligt Lasse i P4 Extra med Titti Schultz var det tio dagars dropp. Han är nu frisk som ny och redo att hantera bokens recensioner. Jag mår utmärkt. Jag blev av med den efter tio dagar på sjukhuset i Sankt Göran med hjälp av dropp.

Lasse Berghagens livshistoria

Biografin om Lasse Berghagen skrevs tillsammans med författaren och kulturantropologen Marcus Birro. Du kan fråga om ämnen som många kanske känner till på olika sätt. Men också att vara rättfram och ärlig, att diskutera att bli äldre och att vänner går bort, att trycka på ämnet igen snarare än bara en gång, och att få honom att beskriva omständigheterna bakom Magnus Härenstams död. att min inre plåga var en livskris och att det inte bara var melankoli.

Marcus har tidigare sagt till Expressen, “Jag tycker att det känns bra. I helgen lades Lasse Berghagen in på sjukhuset med hjärtproblem. Enligt dottern Maria Berghagen till Aftonbladet fick han göra en vanlig ballongsprängning. Enligt Aftonbladet fick 78-årige Lasse Berghagen läggas in på sjukhus i lördags på grund av hjärtproblem. Den välkända konstnären gjorde ett hjärtingrepp för några år sedan, och sedan dess har hon haft symtom flera gånger.

I lördags gick han in efter att ha märkt att något var avstängt. De behövde utföra en ballongsprängning i armen när de röntgade honom i går morse. Det får vi bara hoppas, säger Maria Berghagen, pappans dotter, till Aftonbladet efter att de avslutat sitt uppdrag och förklarat att han inte längre är skyldig att återvända.

Inget extraordinärt

Hon gör en poäng av att säga: “Det var inget dramatiskt.” Lasse Berghagen tvingades abrupt dra sig ur veckans Visfestivalen i Västervik. Han skulle ha fått ett stipendium och fått ett erkännande för sin livstid av konstnärliga prestationer. Malin Berghagen är nu på sin plats på festivalen. Lasse Berghagen gjorde en ventilprocedur för fem år sedan. Under sin drygt 50-åriga karriär som artist har han bland annat varit värd för “Allsng p Skansen” från 1994 till 2003.

komponera en bok

Lasse Berghagen avslöjade sina planer för sommaren i Expressen den 1 juli: ”Jag sitter och skriver, jag håller på med en roman som har arbetstiteln ”En älskad blomma dör aldrig.” Att skriva är en del av den jag är eftersom jag alltid har skapat sånger och texter när jag sitter ner. Jag ska sedan försöka sprida lycka genom att landa, sjunga och dansa. Efter att ha upplevt blodförgiftning tidigare är nu Lasse Berghagens liv lugnare.

Lasse Berghagen Sjuk

På jobbfronten går det fortfarande snabbt. Jag skryter med att jag fortfarande har några låtar som folk kan sjunga med i, fortsätter han, så jag behöver bara sjunga några rader för att de ska börja sjunga med. Efter att ha öppnat ett sår i armen i somras fick Lasse Berghagen blodförgiftning och fick uppsöka akut vård.

Jag fick åka till sjukhuset så fort jag kom hem, där jag fick stanna i en vecka. Han påstod då att jag hade en sann åkomma som helt enkelt var blodförgiftning. Nationalskalden har sett en märkbart lugnare sommar i år. Sedan gick jag på städning, men förutom det är allt fantastiskt, alla i familjen och jag mår bra båda två.

Med undantag för det arbete jag har slutfört har sommaren varit händelselös, hävdar han. Och på tisdagskvällar tittar han naturligtvis på “Allsng p Skansen” samtidigt som han tittar på tv.
Jag tycker att det är ganska underhållande att se, och jag tycker att Sanna gör ett fantastiskt jobb.

ger ut en ny bok

Han kom nyligen från en föreställning på land. Trots att han har blivit äldre älskar han fortfarande att stå på scen. Eftersom jag mest skriver musik hemma spelar jag faktiskt inte gitarr längre. Men jag tycker fortfarande om och tycker att det är otroligt stimulerande att stå på scen. Publiken kommer att börja sjunga med mig när jag sjunger några rader, och jag kan skryta med att jag fortfarande skrev några låtar som folk kan sjunga. Det är skönt, skrattar Berghagen.

När “Nalle Fredriksson och tomten som fastnade” är ute kommer Lasse Berghagen att ha skrivit sin andra roman på ett enda år när sommaren ger vika för hösten. Det går verkligen i full fart, säger han och tillägger att det är ett trevligt projekt och en barnbok. Jag presenterar Nalle Fredriksson som nalle för första gången. Lasse Berghagen, 78 år, har upplevt hjärta bl.aI helgen fick den kände musikern läggas in på sjukhus.

Enligt dottern Maria Berghagen till Aftonbladet fick han göra en vanlig ballongsprängning. Den kände artisten Lasse Berghagen, 78, lades in på sjukhus i helgen på grund av hjärtsvårigheter, enligt källor till Aftonbladet. I morgon under Visfestivalen i Västervik skulle Lasse Berghagen dela ut ett stipendium från Jontefonden, men uppdraget sköts plötsligt upp när arrangörerna nyligen fick kännedom om vad som hänt. Samma datum skulle han ha fått många applåder och fått sitt namn tillagt på Visvägen i Västervik, föreställningens walk of fame.

“Håll ut med hjärtat några varv.”

Lasse Berghagens dotter, Maria Berghagen, som jobbar på Västervik i hans ställe, har varit i kontakt med Aftonbladet. Pappa opererades för några år sedan efter att ha upplevt många hjärtproblem. På lördagen gick han in efter att ha märkt ett problem. De behövde utföra en ballongsprängning i armen när de röntgade honom i går morse.

De sa att han inte behöver återvända längre efter att ha gjort det, så låt oss hoppas att det är sant. Maria Berghagen fortsätter med att säga: Så, inget dramatiskt hände. Men när det är problem med hjärtat har han förnimmelser och gångrelaterad smärta. Han ville titta på det eftersom han inte var medveten om att det var hundra.

redan avslöjat hjärtproblemen

Lasse Berghagen har tidigare diskuterat att ha problem med sitt hjärta. Allt började för några år sedan när han besökte Finland i affärer och märkte att han var ovanligt andfådd. De gick in i min arm och rensade upp kärlen trots att jag aldrig har haft en hjärtattack. Ventilen jag hade visade sig vara felaktig vid den tidpunkten.

Läkaren förutspådde att jag så småningom skulle behöva opereras. Jag föreslog att de skulle slutföra allt på en gång. Lasse Berghagen uppgav till Aftonbladet 2018 att han var vid medvetande under hela ingreppet och att när de väl gett honom lokalbedövning började de: Ja, jag la mig på operationsbordet och tittade på hjärtat. Jag upplevde ingen smärta när de väl trängde igenom huden; det kändes bara rätt. Som ett resultat har jag just nu en liten grisklaff här. Läkaren smekte mig över bröstet när behandlingen var klar och sa: “Stockholm i mitt hjärta.”

verksam i femtio år

Lasse Berghagen har varit verksam artist i mer än 50 år och bland hans många musikaliska prestationer finns låtarna “En kväll i juni”, “Stockholm i mitt hjärta”, “Nalle Fredriksson”, och “Sträck ut handen”. Han har även medverkat i flera revyer och musikaler och 1994-2003 innehade han den prestigefyllda tjänsten som programledare för “Allsng p Skansen”.

Lasse Berghagens hjärtproblem ledde till att han lades in på sjukhus för några dagar sedan. Kändis har sedan dess uppdaterat Aftonbladet om sitt tillstånd. En av våra mest kända artister, Lasse Berghagen har åstadkommit enastående mycket under sin långa karriär. Han är intimt förknippad med låtarna “Stockholm i mitt hjärta” och “Allsng p Skansen” för många människor. men också för låtar som “Teddybjörnen Fredriksson” och “En kväll i juni”. Han skulle resa till Västervik på onsdagen för att delta i Vis-festivalen och dela ut ett eftertraktat Jontefondens pris. “Visan’s wall of fame” på Visvägen skulle också ges till honom vid den tidpunkten, vilket skulle vara en ytterligare utmärkelse. Men tyvärr fick kändisens hälsa henne att avbryta.

Lasse Berghagens kommentarer efter hans sjukhusvistelse

Lasse fick läggas in på sjukhuset på grund av hjärtproblem som han tidigare opererats för. Malin Berghagen sa dock att allt gick väldigt smidigt. Pappa opererades för några år sedan efter att ha upplevt många hjärtproblem. På lördagen gick han in efter att ha märkt ett problem. De behövde utföra en ballongsprängning i armen när de röntgade honom i går morse.

Lasse Berghagen Sjuk
Lasse Berghagen Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!