Therese Lindgren Längd

Therese Lindgren Längd
Therese Lindgren Längd

Therese Lindgren Längd – Videobloggaren, influencern, entreprenören och författaren Therese Jessica Lindgren föddes den 15 februari 1987 i Nynäshamn, Sverige. Sedan 2013 har hon varit en aktiv videobloggare och samlat över en miljon Youtube- och Instagram-prenumeranter 2021. 2020 och 2021 rankades hon som Sveriges nummer två mest inflytelserika YouTuber.

Therese Lindgren, född den 15 februari 1987 i Nynäshamn, Stockholms län, är en av de mest populära och rika YouTube-stjärnorna. Therese har en nettoförmögenhet på cirka 5 000 000 dollar den 1 juni 2023. Både hon och Linn Ahlborg är svenska skönhetsvloggare på YouTube. skönhetsvloggare som kommer från Sverige.

Smink, hårvård, hudvård, mode och en vegansk kost/livsstil är bara några av de ämnen som tas upp på YouTube-kanalen All-things-Beauty, som har över en miljon prenumeranter. Mer än en miljon människor följer henne på Instagram, vilket gör henne till ett socialt mediefenomen. I januari månad 2014 tilldelades hon sin kandidatexamen i informatik. Hon kämpar för rättigheterna för allt levande, inklusive djur. Hon är född i Sveriges huvudstad Stockholm. Hennes YouTube-kanal innehåller också hennes bror, Daniel. Anders Vestlund, som hon varit involverad med, är hennes pojkvän.

Skillnader i ras, tro och ideologi

Det finns mycket nyfikenhet på Therese Lindgrens ras, nationella och förfäders bakgrund. Vad väntar vi på? Therese Lindgrens etnicitet är okänd, enligt offentliga källor som IMDb och Wikipedia. I den här artikeln ska vi spegla Therese Lindgrens senaste religiösa och politiska inställning.

En titt på Therese Lindgrens rikedom

Therese är en av Sveriges mest framgångsrika YouTube-stjärnor ekonomiskt. Vi beräknade att Therese Lindgren har en nettoförmögenhet på $5 000 000 baserat på data och uppskattningar från Wikipedia, Forbes och Business Insider.

Therese Lindgren Längd

Historia och ursprung

Lindgren gick ett samhällsvetenskapligt gymnasieprogram under hela sina uppväxtår i Nynäshamn. Därefter åkte hon till Nyköping för att skaffa sig expertis genom erfarenhet. Hon arbetade som servitris, receptionist och garderobsassistent när hon var yngre. Hon hade två separata perioder av sjukskrivning på grund av psykisk ohälsa under hela sin tid som mediesäljare. Under den andra tidsperioden var Lindgren begränsad till att läsa skönhetsrelaterade bloggar innan hon fick starta eget.

Karriär

Hon utvecklade en passion för videografi och redigering 2013, vilket fick henne att starta ett Youtube-konto. Förutom sina skönhetsrelaterade vloggar delade Lindgren även videor där hon diskuterade sitt dagliga liv, panikångest och aktivism för djurens rättigheter. Sedan våren 2015 har Lindgren förlitat sig på vloggning och andra aktiviteter för att försörja sig själv ekonomiskt.

När tidningen Resumé rankade de 150 bästa kommunikatörerna i näringslivet 2016 kom hon in på nummer fem. Hon toppade listorna i avsnittet “Media”. Årets YouTuber på Guldtuben 2015, 2016 och 2018, samt Årets samverkan och Årets stil, är bland hennes många utmärkelser. För första gången någonsin vann hon priset för Årets webb-tv-profil vid Kristallengala 2016. För att uppmärksamma djurrättsfrågor genom sitt videobloggande belönades hon med Guldråttan av djurrättsorganisationen Djurens Rätt 2017.

Hösten 2016 släppte förlaget Forum Lindgrens roman, med titeln Ibden mr jag inte så bra. Den diskuterar hennes kamp med psykisk ohälsa och de metoder hon använde för att hantera dem. Vem bryr sig?, hennes andra bok, släpptes hösten 2017 och beskriver hennes inställning till djurens rättigheter. Hon fortsatte med att skapa sin egen veganska skönhetslinje som heter Indy Beauty. De är producerade av CCS Healthcare, som hon även investerat i som partner.

Hon sitter i Weasel Wave ABs styrelser som styrelsesuppleant och sitter i styrelserna för Independent Beauty Sweden AB, Lindgren Group AB och ThereseLindgren AB som ordinarie ledamot. I filmen The Emoji Movie från 2017 gav hon rösten till Spam. I en kampanj av YouTube-nätverket Splay One för att locka fler unga att rösta i parlamentsvalet 2018 intervjuade hon partiledarna Stefan Löfven och Ulf Kristersson.

På Bokmässan 2019 erkände Mediehögskolan Lindgren som den svensk som hade störst räckvidd och engagemang i sociala medier 2018. “den typ av influencer som följare uppfattar som en nära vän, eftersom hon känner sig så nära, blir hennes inflytande också att mycket starkare, säger Emanuel Karlsten, ordförande för Mediehögskolan.

YouTube-kanalen skapad av Lindgren i november 2019 var den första kanalen på svenska som samlade en miljon prenumeranter. Sedan 2017 när Meideakademin för första gången lanserade sin kartläggning av svenska influencers genomslag över digitala medier har Therese Lindgren konsekvent rankats i topp fem. Mellan 2019 och 2021 kommer hennes YouTube-kanal att varae den populäraste i Sverige och 2019 utsågs hon även till Sveriges mest inflytelserika person av Maktbarometern.

Enligt en studie från 2021 gjord av Internet Foundation är Lindgren den mest följda influencern, YouTuber eller streamer bland barn och tonåringar mellan 8 och 19 år. Sommar gästade Lindgrens P1-program den 2 juli 2020. De diskuterade panikångest, fobier och kontrollbehov. Lindgren publicerade sin guide om bullet journaling för känslomässigt välbefinnande, med titeln Mitt bästa år, 2020. Lindgren skrev tillsammans med Ebba Stymne och Sofia Jupiter handlingen för den kommande dramaserien Dumped 2022, som sänds på Discovery+.

Therese Lindgren, en profilerare, lade upp en video på sin YouTube-kanal där hon diskuterade sin tidigare och nuvarande vikt. Vissa personer som har sett videon har fått negativa reaktioner på den. Vissa människor, som Therese Lindgren skriver i ett mejl till Hänt, är oroliga för att unga ska misstolka filmen.

Med över 500 000 prenumeranter och cirka 300 miljoner visningar är Therese Lindgren, 30, en av Sveriges mest inflytelserika YouTube-stjärnor. Hon har också en imponerande Instagram-följare på över 800 000. Hon har också varit rättfram om sin kamp med mental hälsa under ganska lång tid, och diskuterat sin sorg, ångest och panikattacker i både sina videor och sin första bok, “Ibland mår jag inte så bra.”

Therese har berömts för sin uppriktighet vid flera tillfällen, men efter hennes senaste video, “Vlog: My weight”, där hon diskuterar sina viktsvängningar under de senaste två åren, är hennes fans upprörda. YouTubern avslöjar i videon hennes exakta startvikt, hennes högsta vikt och hennes nuvarande vikt, såväl som antalet kilo som hon har gått upp och tappat under åren.

Videon har visats över 300 000 gånger på mindre än 20 timmar, och några barn öppnar upp om sina egna vikter i kommentarsfältet och ställer Therese frågor som “Vad är normalt att väga när man är 11-12 år gammal, vill förbli anonym, undrar för att du pratar om din egen vikt?” Men nejsägarna var inte tysta länge. Therese Lindgren har fått kritik från vuxna och olyckliga tonåringar som tycker att hennes video främjar ätstörningar och kroppshat på YouTube och Instagram.

Vi är förkrossade över att du delar denna video. Inget bra kommer från självhat, inklusive viktökning, ogillar mot ens kropp, ångest, ätstörningar, etc. Efter att ha sett filmen idag kämpade jag så jäkla hårt för att hålla mig borta från förtvivlans grop där jag avskyr min kropp och mig själv med varje fiber i mitt väsen. En hängiven fan säger bara: “Tack!”

Se hur många kommentarer det finns från barn i åldrarna 11-13 som berörs av deras vikt. Resultaten är fetma och andra ätstörningar. Det hade varit otroligt svårt för den 13-åriga jag som kämpade med en ätstörning att bevittna detta. Jag hoppas att du överväger det allvarligt, säger en annan.

Snälla Therese, ta ner din vlogg om din vikt! De normer du sätter bör inte få dina barn att ifrågasätta om de håller måttet eller inte. Du borde ha vetat bättre än att dela den videon, men så är det. En besvikelse!” kommenterar en annan användare. Therese Lindgren argumenterar i ett mejl till Hänt att det är livsviktigt att få diskutera sitt förhållande till mat öppet och att det inte är “många” som har reagerat hårt.

Min senaste video fick inte “många kritiska reaktioner”, som du hävdar. Vissa andra är oroliga för att videons budskap kan missförstås av unga tittare. Naturligtvis visste jag att 90 % av mina tittare skulle vara vuxna, så jag lät inte det faktumet hindra mig från att göra och lägga upp filmen. Sedan videon släpptes har jag fått tiotusentals positiva kommentarer och hundratals e-postmeddelanden från individer som kopplar till mina upplevelser och vill uttrycka sin tacksamhet för att jag hade modet att säga ifrån om detta känsliga ämne.

“Många uttrycker också i kommentarerna att det är stor brist på personer över 30 som offentligt talar om ett destruktivt förhållande till mat”, skriver hon till Hänt i ett mejl. “Detta förvränger bilden av att matrelaterade problem är något som tillhör ungdomen”, skriver hon och tillägger, “De verkar särskilt uppskatta att jag i videon pratar positivt om olika kroppsstorlekar utan att antyda att det ena eller det andra skulle vara oönskat eller fel.”

Dessutom har lärare och grupper som är involverade i kroppspositivitet nått ut till mig och bett mig tala. Att endast hänvisa till tre oroliga kommentarer när videon hade drygt 2 000 kommentarer i skrivande stund är felaktigt.

Therese Lindgren Längd
Therese Lindgren Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!