Lasse Holm Ställer In

Lasse Holm Ställer In
Lasse Holm Ställer In

Lasse Holm Ställer In – Lasse Holms kompletta vårturné är inställd. Anledningen till detta är att när han går framåt bör han lätta. Enligt artistens intervju med Expressen, “jag kände att det var en överdos” på grund av artistens otroligt späckade schema. Lasse Holm, 79, medverkad artist i TV4:s “Så mycket bättre”, ska ut på vårturné nästa år, enligt ett besked som gjordes för drygt en månad sedan.

Enligt Sundsvalls-Tidning har planerna tagit en dramatisk vändning och hela turnén “Nutida nostalgi – hits från förr till nu” har ställts in. Förra veckan ställdes hela resan in, vilket verkligen är en besvikelse. Detta beror på saker som vi inte kan förändra, vilket är ett stort bakslag. Tjänstemän från arrangören Jubel uttrycker sin optimism att ytterligare dagar kommer att finnas tillgängliga snart.

Lite R&R är på sin plats för nu

Expressen citerar Holm som säger att turnén blev för mycket för honom och att han har mycket att göra snart. Jag blir åttiotvå bast på lördag. Han hävdar, “Jag kände att det var en överdos” på grund av hans extremt hektiska schema. Han borde “lugna sig”, enligt Lasse Holms fru. “Holm, fy fan, ta det lugnt ett tag”, säger artisten till tidningen och tillägger att de efter att ha rådgjort med familj och vänner – och viktigast av allt, bandet – hans kollegor – också kommit fram till den här slutsatsen.

Kommer bli en hektisk sommar

Holm varnar oss för att han har mycket planerat för nästa sommar, att han måste vara noga med att inte anstränga sig för mycket och att han lätt blir upphetsad. “Lugna dig, din gamla jävel” är vad mina smarta rådgivare sa åt mig att göra just nu. För en kommentar har Aftonbladet nått Lasse Holm.

Som brukligt säljer två konserter helt slut

På måndags- och tisdagkvällar arrangerar Rival i Stockholm två konserter med Lasse Holm. Konsertserien “Lasse Holm – a life of hits” kommer att fortsätta som planerat, enligt promotor Stockhouse. Konserterna löper enligt schemat och har nästan slutsålt. Evenemanget som är planerat till ikväll ska ha hotats med att ställas in, enligt publicisten Joakim Jordansson.

Lasse Holm Ställer In

Det rapporterades i Sundsvalls Tidning att Lasse Holms vårturné, “Aktuell nostalgi – hits från förr till nu”, är inställd. För bara en månad sedan hade artisten lovat en turné nästa år; dock kommer det inte att finnas något sådant. Holm har varit upptagen i somras med 20-årsjubileums “Diggiloo”-turnén och medverkade i TV4:s “Så mycket bättre” i höstas.

Holm, som fyller 80 år den kommande helgen, informerade Expressen om att han tar bort nostalgiturnén från sitt schema eftersom hans fru har uppmanat honom att lugna ner sig: Jag är på ett fantastiskt humör, men som min mamma alltid sa, man kan inte ha det åt båda hållen. Begränsningar är nödvändiga någon gång. Jag brukar bli upphetsad och göra saker jag inte borde. “Lugna dig, din gamla jävel” är vad mina smarta rådgivare sa åt mig att göra just nu.

“Aktuell nostalgi – hits från förr till nu” är Lasse Holms inställda vårturné, enligt Sundsvalls Tidning. Holm har varit upptagen i somras med 20-årsjubileums “Diggiloo”-turnén och medverkade i TV4:s “Så mycket bättre” i höstas. Nostalgiturnén hamnar utanför kalendern eftersom Holm, som fyller 80 år i helgen, har fått i uppdrag att lätta ner av sin fru, enligt Expressen.

Vi beklagar att meddela att Lasse Holms vårturné “Samtida nostalgi – hits från förr till nu” är inställd. Den 80-åriga Lasse Holms fru sa åt honom att “lugna ner sig” i helgen, minns han. Lasse Holm har ett väldigt fullspäckat schema. Musikern och sångaren har varit med i “Så mycket bättre” nyligen och jonglerar just nu med andra projekt, bland annat för att fira 20-årsjubileet av “Diggiloo”-turnén i sommar.

Ordet bröt inledningsvis i Sundsvalls tidning att hans planerade vårresa är inställd. Jag blir åttiotvå bast på lördag. “Jag kände att det var en överdos”, säger Lasse Holm till Expressen och tillägger att han har ett väldigt späckat schema på gång.

Hur mår du?

Det är sant att man inte kan ha det åt båda hållen, men jag mår fantastiskt bra. Min mamma sa alltid så. Säg “lugna dig” till min fru. “Holm, fy fan, ta det lugnt ett tag” var också konsensus efter att ha diskuterat saken med nära och kära och, viktigast av allt, mina bandkamrater och kollegor. Du måste lära dig att kontrollera dig själv någon gång.

Jag brukar bli upphetsad och göra saker jag inte borde. “Lugna dig, din gamla jävel” är vad mina smarta rådgivare sa åt mig att göra just nu. Lasse Holm har ett väldigt fullspäckat schema. Musikern och sångaren har varit med i “Så mycket bättre” nyligen och jonglerar just nu med andra projekt, bland annat för att fira 20-årsjubileet av “Diggiloo”-turnén i sommar.

Ordet bröt inledningsvis i Sundsvalls tidning att hans planerade vårresa är inställd. Jag blir åttiotvå bast på lördag. “Jag kände att det var en överdos”, säger Lasse Holm till Expressen och tillägger att han har ett väldigt späckat schema på gång. Lasse Holm, som nu uppträder på Så Mycket Bättre, uppgav förra månaden att han kommer att åka på vårturné nästa år.

Enligt Sundsvalls-Tidning har planerna nu ändrats och hela turnén, kallad Nutida Nostalgi – Hits Från Förr Till Nu, har ställts in. Hela turnén sköts upp förra veckan, vilket är verkligen en besvikelse. Detta beror på saker som vi inte kan förändra, vilket är ett stort bakslag. En av arrangörerna, Jubel, uttryckte optimism om att ytterligare dagar kommer att finnas tillgängliga snart.

Enligt Holms intervju med Expressen blev turnén för mycket för honom eftersom han har ett späckat schema på gång. Jag fyller 80 år på lördag. Enligt hans intervju med tidningen kände han att han hade tagit för mycket, och hans fru hade rådet honom att “lugna ner sig” eftersom han hade en mycket hektisk agenda framför sig.

“Efter samråd med familj och vänner och framför allt bandet, mina kollegor, tänkte de också: ‘Holm, fy fan, ta det lugnt ett tag'”, upplyser musikern till media. Holm uppträder två gånger på Stockholms Rival på måndags- och tisdagkvällar. Allt är inställt på att gå enligt plan. Jag fyller 80 år på lördag. Enligt hans intervju med tidningen kände han att han hade tagit för mycket, och hans fru hade rådet honom att “lugna ner sig” eftersom han hade en mycket hektisk agenda framför sig.

“Efter samråd med familj och vänner och framför allt bandet, mina kollegor, tänkte de också: ‘Holm, fy fan, ta det lugnt ett tag'”, upplyser musikern till media. Holm uppträder två gånger på Stockholms Rival på måndags- och tisdagkvällar. Allt är inställt på att gå enligt plan. “Så mycket bättre” presenterade Lasse Holm i höstas.

En vårturné med stopp i Växjö den 26 april var planerad att ställas in av den folkkäre musikern, som har gett ut hundratals låtar som artist och låtskrivare och haft över 70 låtar på Svensktoppen. Studioägare, musikförlag och grammofonföretag grundades alla av Lasse Holm. Han var värd för “Sikta mot Stjärnorna” och “Diggiloo” och ansvarar för den årliga sommarturnén av de sistnämnda.

Lasse Holm fyller 80 år i helgen och turnén har skjutits upp på grund av hans redan fullsatta resplan. ”Så mycket bättre” nuvarande medlemmen Lasse Holm kommer att turnera i vår och Sundsvall blir ett av stoppen på sträckan, som rapporterades för ungefär en månad sedan. Hela turnén är dock nu inställd.

Efter en lång karriär som inkluderade flera Melodifestivalen-segrar och publicering av hundratals låtar, är Lasse Holm inställd på en vårturné och visar upp sin omfattande sångkatalog. “Aktuell nostalgi – hits från förr till nu” är Lasse Holms inställda vårturné, enligt Sundsvalls Tidning. Holm har varit upptagen i somras med 20-årsjubileums “Diggiloo”-turnén och medverkade i TV4:s “Så mycket bättre” i höstas.

Nostalgiturnén hamnar utanför kalendern eftersom Holm, som fyller 80 år i helgen, har fått i uppdrag att lätta ner av sin fru, enligt Expressen. Det är sant att man inte kan ha det åt båda hållen, men jag mår fantastiskt bra. Min mamma sa alltid så. Begränsningar är nödvändiga någon gång. Jag brukar bli upphetsad och göra saker jag inte borde. “Lugna dig, din gamla jävel” är vad mina smarta rådgivare sa åt mig att göra just nu.

Lasse Holm Ställer In
Lasse Holm Ställer In

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!