Olof Lundh Fru

Olof Lundh Fru
Olof Lundh Fru

Olof Lundh Fru – Den svenska fotbollsjournalisten Olof Lundh föddes i Lund den 16 oktober 1966. Han arbetar för närvarande på TV4. Hösten 2017 började de spela in poddintervjuerna och presenterade dem på Sportkanalen, som ingår i CMores kanalutbud. Olof Lundh är reporter och skribent på TV4-Sporten. Han bloggar och leder podden Lundh på TV4:s fotbollssajt Fotbollskanalen.

Vid sidan av sitt arbete med TV4:s landskamper och turneringar är Lundh engagerad i C Mores fotbollssändningar. Varannan fredag sedan september 2016 har han bidragit med uppsatser i Dagens Industri, främst om näringsliv och sport. Förutom att vara uppdaterad om fotbolls-VM i Qatar vann sportjournalisten Olof Lundh Alla mot alla tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow.

Medverkan i C Mores fotbollssändningar och det populära frågesportprogrammet Alla mot alla har drivit 56-årige Olof Lundh till berömmelse i svensk tv de senaste åren. Lundh tävlar tillsammans med partnerhästen Ebba Kleberg von Sydow i programmet som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

På grund av deras ömsesidiga erkännande av att vara fruktansvärda förlorare, har de kallats vinnarens skallebur. Efter torsdagens historiska seger av Olof och Ebba i frågesporten återvände Lundh omedelbart till Qatar för att fortsätta rapportera om det pågående fotbolls-VM, som avslutas på söndag.

Men i verkligheten, hur är Olof Lundhs personliga liv uppbyggt? I Sweco, ett arkitekt- och teknikkonsultföretag, samarbetar Olof med Åsa Saltin Meerits, 52, som är rekryteringschef. Enligt vad Lundh sa i en intervju med Café magazine redan 2016, korsades paret först på sommaren. Paret är bosatta i Stockholm, även om de har olika adresser, och de har fotograferats tillsammans vid flera evenemang, enligt Nyheter 24.

Olof Lundh Fru

Livet har bromsat vårt förhållande på något sätt, men vi är båda överens åtminstone tror jag att vi gör det – att kompletterande familjer och liknande inte spelar någon roll. Med sitt uttalande uttryckte Olof Lundh sin övertygelse om att han skulle bli en bättre person med lite personligt utrymme.

Olof Lundhs förhållande med Lott Hildebrand tog slut 2012 efter 25 års dejting. Själv känner jag att jag förändrats mycket under hela resan, men jag kan bara säga vad jag upplevt. Under separationen nämnde 56-åringen tidigare att hon insåg att hon kanske inte var så utåtriktad som hon hade varit under en viss period.

Båda Olof Lundhs avkommor

Ragnhild Hildebrand Lundh (21 år) och Buster Hildebrand Lundh (23 år) är Olof Lundhs barn från hans äktenskap med Lott Hildebrand. Trots att Buster och hans sambo bor på en annan adress i Stockholm är Ragnhild inspelad på samma adress som Olof i staden. Sportjournalisten Olof Lund är inte bara känd för sitt arbete inom journalistiken, han var också med i den populära showen Alla Mot Alla.

Olof Lundh är en framstående sportjournalist i Sverige. Han är 56 år gammal. Både Tv4 och Fotbollskanalen sysselsätter honom med att rapportera och skriva kolumner. Med i journalistens litterära produktion finns verk som “Templet i öknen: hur Qatar köpte världens största sport” och andra. För sitt arbete som journalist har Olof Lundh också fått utmärkelser.

Svenska Sportjournalistförbundet och Sportjournalistklubben Stockholm hedrade honom till “Årets Sportjournalist” 2015. Med sin “Årets röst”-nominering för sin bevakning av fotbolls-VM i Qatar har Lundh möjligheten att återigen vinna en stor ära.

Har Olof Lundh en make? Vem är hans make eller sambo?

Nej, Olof Lundh är singel. Åsa Saltin Meerits, en 52-årig konsult, är dock hans partner. Med det sagt är adresserna på båda delarna olika. Under 2018 sågs paret bland annat på Expressens kulturfestival. Han var i ett engagerat förhållande med Lott Hildebrand innan de bröt upp 2012.

Är Olof Lundhs avkomma en familj?

Ranghild Hildebrand Lundh (21 år) och Buster Hildebrand Lundh (23 år) är Olof Lundhs barn. Han och hans ex-flickvän Lott Hildebrand fick två barn tillsammans. Barnen står på samma adress som sin far, så det verkar som om de bor hos honom.

Vad är Olof Lundhs längd?

Olof Lundhs längd är ett ämne för mycket nyfikenhet. I en intervju till Expressen 2018 avslöjade sportjournalisten att hans längd är 1,96 meter.

Olof Lundhs rikedom

Lundhs ekonomiska framgång är också uppenbar. Enligt uppgifter som Nyheter24 inhämtat från Skatteverket var sportjournalistens förvärvsinkomst för taxeringsåret 2021 1 270 442 kronor.

Att säga “kan inte vinna” på Studio Allsvenskans podcast var Lundh

“Alla mot Alla” är en svensk frågesport som leds av Filip och Fredrik, och Olof Lundh har varit med i programmet i flera säsonger. Han tävlar i år tillsammans med Ebba Kleberg Von Sydow. Sportjournalisten har varit trying och försöker vinna, men hittills har det varit misslyckat. Förra året förlorade han i finalen med samma partnerhäst.

Olof Lundh tar upp frågan om sin seger i “Alla mot alla” i en intervju med Studio Allsvenskans podcast: På podden jämför han sig med Rocky Balboa, huvudpersonen i filmen Rocky: hur hårt du än kämpar, du’ kommer aldrig att kunna besegra mig. Mycket motiverar Olof Lundh. Jobbets passion, förlustens hat och prestationsångest hör ihop.

Dessutom kan han uppleva skuld. Det har varit en kostnad för mina barn. TV4-profilen diskuterar den nya boken, fotbolls-VM i Qatar, och att synas överallt i en längre intervju. Hon tillägger att hon inte alltid varit närvarande och att hon inte har räckt till. I somras etablerade jorden ett nytt rekord för snabbaste rotation på sin egen axel, vilket har gjort forskarna förbryllade.

Det var en minskning med 1,59 ms under den uppmätta dagen. Det verkar finnas minst 48 timmar på ett dygn för fotbollsjournalisten Olof Lundh. Den har vuxit rejält. TV4-profilen hävdar att den här hösten har varit väldigt hård. Som vanligt har Football Channel-webbplatsen innehållit en uppsjö av artiklar och blogginlägg med internationella matcher och Champions League-resor. Artiklar publicerade i Dagens industri.

Det där ljudprogrammet. Sofforna på morgonen. Allt eller inget är fallet med Filip och Fredrik. Hans framträdande som gäst i Bianca Ingrossos pratprogram kom som en fullständig överraskning. Om inte, kan skalan snabbt förstås genom att läsa veckokalendern han delade på Instagram. Evenemang som studentkväll i Lund eller diskussioner om Qatar-VM i Umeå äger rum när det inte är någon boksignering i Löddeköpinge.

Ångern som Olof Lundh kände

På bara fem dagar kommer du att se sju distinkta städer, som sträcker sig över 125 miles från den sydligaste till den nordligaste. Jämfört med vad jag delade på Instagram var det mycket mer. Så, den här bokgrejen blev lite större än jag hade räknat med, säger han, innan han fortsätter med att säga: Eller ja, betydligt större. Inte minst när jag är ute och går så här är folk väldigt nyfikna på frågorna och jag har fått ett överväldigande svar.

Även om 51-årige Olof Lundh lät sig glädjas på julafton, satte han sig annars fast vid sitt skrivbord. “Allsvenskan enligt Lundh” är fotbollsjournalistens andra bok, utgiven i går av Albert Bonniers Förlag. Han hävdar att det är ett måste om författare vill producera böcker. Å andra sidan medger han att han är beroende av förlossningen. Så står det till.

Konstigt nog verkar samhället inte godkänna många beroenden, med undantag för att jobba riktigt hårt. Olof Lundh hävdar att hans arbetsgivare sällan säger åt honom att “bromsa nu”, men han känner att han måste jobba hårt ändå. Jag måste fortsätta om jag vill behålla min täckningsnivå inom fotbollen. Dessutom är det ett sätt att leva.

Han sitter på sin favoritpub i hjärtat av Stockholm, som han gör så ofta. Det finns nu bara en handfull frukostmecenater kvar vid borden, sedan morgonrusningen har passerat. Framför honom står datorn, och Olof Lundh själv sitter i baren och dricker svart kaffe med mjölk. Att ha en stamlänk, den där känslan av att känna människor, är något jag tycker om att ha. Däremot såg jag på LinkedIn att möjligheten att stanna där och aldrig våga sig utanför din komfortzon är ett tecken på begränsad kreativitet.

Delar av hans senaste bok, uppföljaren till hans debut, “Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll”, finns nu i bokhandeln; han har också skrivit dem på nätet. Enligt Lundh är de två huvudorsakerna till att den andra boken finns förlagets vilja att göra det och det positiva mottagande den första boken fick av läsarna, vilket motiverade honom att skapa mer.

Olof Lundh Fru
Olof Lundh Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!