Lina Hurtig Föräldrar

Lina Hurtig Föräldrar
Lina Hurtig Föräldrar

Lina Hurtig Föräldrar – En av Sveriges mest begåvade och framgångsrika fotbollsspelare, Lina Mona Andréa Hurtig föddes i Avesta den 5 september 1995. Både hennes klubbtrupp och det svenska landslaget har dragit nytta av hennes närvaro på planen. Avesta AIK var första stoppet i en karriär som har fört henne till Linköpings FC, Juventus och slutligen Arsenal i engelska damernas superliga. Den här artikeln ger en djupgående inblick i hennes karriär och personliga liv.

Vem är den här fotbollsspelaren som heter Lina Hurtig?

Den professionella fotbollsspelaren Lina Hurtig kan växla mellan mittfältet och forwardspositionerna. Hon började med fotboll i tidig ålder och har vunnit många nationella och internationella mästerskap. Det svenska landslaget, som Lina är en vital del av, tog brons både vid OS 2020 och VM 2019.

Barndom och ungdom

Lina Hurtig är fostrad av Avesta AIK. Hon kom till Gustafs GoIF när hon bara var 15 och gjorde 14 mål på 20 division 1-matcher det året. Hon anställdes av Ume IK i december 2011, och hon har ett treårskontrakt med laget. Hon skrev på en förlängning på ett år innan säsongen 2016 började. Hon gjorde 88 matcher i Damallsvenskan mellan 2012 och 2016 och gjorde 24 mål.

Juventus och Linköping FC

Hurtig kom till Linköpings FC på ett tvåårskontrakt i november 2016, där hon spelade några matcher tillsammans med Magdalena Eriksson och Filippa Angeldahl från det svenska landslaget. Hennes kontrakt förnyades med ytterligare två år i oktober 2018. Det tvååriga avtalet mellan Lina och italienska Juventus slutfördes i slutet av augusti 2020. Hon gick officiellt till Arsenal den 17 augusti 2022.

Karriär i landslaget

Lina Hurtig har tävlat i 15 matcher för svenska U17-landslaget och 30 matcher för U19-laget. Hon tog sig till Sveriges A-landslag i juni 2013 och spelade en match mot Brasilien den 19 juni. Han kallades dock inte in till den första truppen förrän 1-1 mellan Sverige och Kanada den 26 november 2014, då han byttes in för Marija Banusic i paus.

VM 2019 och tidigare triumfer

Lina Hurtig fanns med i Sveriges VM-lista redan i maj i år. Det var i turneringens möte mot Thailand när hon gjorde sitt första VM-mål. Mats Hurtig, hennes pappa och flicklagstränaren, var på plats och bevittnade spelet. Sverige föll i semifinal mot Nederländerna, men de vann brons genom att slå England i tredjeplatsen.

Lina Hurtig Föräldrar

Har Lina Hurtig någonsin dejtat någon?

Lisa Hurtig, en före detta fotbollsspelare som gjort en bra karriär i Linköpings FC, är Lina Hurtigs fru. Under sina spelår var Lisa en integrerad medlem av Linköpingslaget och deltog i mer än 300 matcher för dem. Lina och Lisa kopplade först samman på fotbollsplanen, där deras vänskap snabbt blomstrade.

Lina Hurtig, Lisas make: ytterligare information

Lisa Birgit Maria Hurtig (född 26 augusti 1987 i Delsbo, Sverige; hon var tidigare känd som Lantz innan hon gifte sig och adopterade sin mans efternamn) är den tidigare Lisa Lantz. Tidigare var hon försvarare för det svenska fotbollslandslaget. Innan hon kom till Team Hudik spelade Lisa för Delsbo IF. Sundsvalls DFF, Bälinge IF, Ume Södra, Ume IK och Linköpings FC är bara några av de lag hon har spelat för i karriären. Lisa och Lina knöt ihop säcken 2019, och Lisa sa efter säsongen 2020 att hon inte längre skulle spela fotboll. Med Linköpings FC 2017 vann hon även Damallsvenskan.

Familj och avkomma till Lina Hurit

De knöt ihop säcken och meddelade sedan i mars 2021 att de väntade sitt första barn. Lisa och Lina var glada över beskedet om graviditeten, som hon beskrev som ett känslosamt tillfälle. Lina tackade nej till landslaget efter att ha fött deras dotter i juni 2021 så att hon kunde ägna sin tid åt sin familj. För detta har hon min största beundran. Det är inte realistiskt för varje man att ge upp sitt arbete till förmån för sin fru och sina barn. Lina och Lisa lägger båda upp bilder och uppdateringar om sin dotter på sociala medier, och visar hur mycket hon har blivit en del av deras liv.

Lina Hurits föräldrar och barn

Lisa Hurtigs fars och syskons identitet hålls privat. Det är viktigt att ge individer sitt utrymme, och det inkluderar att undvika att dela detaljer om sina nära och kära om de inte vill att du ska göra det. Även om detaljerna om Lisa Hurtigs familj är få, är det känt att hon kommer från en kärleksfull och uppmuntrande miljö. I en intervju med Falukuriren avslöjade hennes pappa, Mats Hurtig, att han alltid har uppmuntrat sin dotter att göra en karriär inom fotbollen.

Vi applåderar den här uppvisningen av stöd från hennes pappa och säger: “Skål, pappa, Mats!” Hanna Anveklev, Linas mamma, citeras i samma artikel och säger att hennes dotter hare potential att bli en stor idrottare om hon undviker att bli skadad. Hanna tror att Linas framgång på fotbollsplanen kan tillskrivas hennes uthållighet och beslutsamhet.

Ekonomisk information om Lina Hurtig

Summan av Lina Hurtigs resultat och tillgångar är okänd i nuläget. Det är dock allmänt känt att hennes årslön i Juventus var långt över €120 000. Hon avslöjade att hennes lön ökade markant när hon skrev på med Arsenal. Vi föredrar att inte spekulera utan solida bevis, därför vet vi inte hur mycket pengar hon är värd exakt. Man kan dock lugnt anta att det handlar om över 100 000 kronor i månaden, givet hennes inkomst i Juventus.

Avslutande kommentarer & synopsis

Den svenska fotbollsstjärnan Lina Hurtig, som föddes den 5 september 1995 i Avesta, representerar för närvarande Arsenal i Women’s English Super League. Hon står på höga 180 centimeter och är en farlig anfallare för sitt lag. Lina har tävlat för Sverige i ett flertal internationella tävlingar, inklusive världscupen 2019. Avesta AIK, Gustafs GoIF, Ume IK, Linköpings FC och Juventus är bara några av de lag hon har spelat för tidigare.

Hennes sambo heter Lisa Lantz och hennes familj består av hennes mamma Hanna, pappa Mats och tre bröder och systrar: Emelie, Alva och William. Lina har inte gjort någon hemlighet av sin entusiasm för det vackra spelet, och hon ståtar med enastående statistik på både klubb- och landslagsnivå, inklusive 12 mål på 38 matcher för Sveriges landslag. Hennes kontrakt med landslaget sträcker sig till maj 2021.

Hurtig är en aktiv medlem i sociala medier, särskilt Instagram, där hon publicerar fotografier och personliga reflektioner från sitt liv utanför planen. Hennes nya inkomst och förmögenhet är okända, men det är känt att hon tjänade 120 000 euro per år medan hon var i Juventus. Vi kan inte vänta med att se Lina tävla i 2023 års världsmästerskap för kvinnor. Lina Hurtig tackade nej till att spela för Sverige i den internationella vänskapsmatchen med Norge. Hon tillkännager sin graviditet mitt i spelet.

Lina Hurtig, anfallare för det svenska landslaget, var tvungen att missa torsdagens för-olympiska lägerlandskamp mot Norge på grund av familjeförpliktelser. De fick nyligen barn med sin fru Lisa. Lina la upp en bild på sociala medier inför landskampen mot Norge för att sprida de goda nyheterna. “Välkommen till familjens lilla flicka”, skriver Juventus-forwarden.

Hurtigs meddelade sin graviditet i mars via en video som lades upp på Juventus hemsida. Tiden flög iväg. Lina förklarar i videon att hon var i Turin och hon var hemma i Sverige när hon fick telefonsamtalet där hon meddelade sin graviditet. Det trotsade tron. Lisa sa i videon, “vi är så, väldigt glada”, och tillade att de inte hade förutsett hur snabbt det skulle gå. Paret fick nyligen en flicka.

Lisa Hurtig spelade fotboll i två säsonger i Linköping innan hon slutade och gick över till lägre divisionslaget Lina i Turin. Lina blir en avgörande medlem av det svenska OS-truppen i Tokyo. Detta avser till en början torsdag och sedan på fredag diskuterar vi det och fattar ett beslut utifrån den diskussionen. Den här veckan kommenterade Gerhardsson, “Det är inget som oroar mig för tillfället” med hänvisning till Linas återinbjudan till Norgesmatchen.

Den 10 juni tvingades Juventus-stjärnan Lina Hurtig dra sig ur en träningsmatch för Norges landslag. Hurtig förklarade sin frånvaro med att hon och hennes fru Lisa nyligen blivit föräldrar till en dotter. Lina Hurtig skrev bildtexten på Instagram-bilden “Välkommen till vår lilla familjeflicka.” Det var en stor känslostorm, säger hon till SportExpressen, men nu när hon är förälder njuter hon av livet i babybubblan.
Att bli förälder är en upplevelse som är både främmande och underbar. Jag har precis tillbringat fyra underbara veckor med mina nära och kära.

Lina Hurtig Föräldrar
Lina Hurtig Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!