Lisa Ajax Ursprung

Lisa Ajax Ursprung
Lisa Ajax Ursprung

Lisa Ajax Ursprung – Förutom att vinna Idol 2014, debuterade hennes singel “Love Run Free” på #48 på iTunes-listan. 2016, 2017, 2019 och 2024 tog hon sig till Melodifestivalens final. Som medlem i Helges All Stars sjöng Ajax “Allt som jag har” i 2012 års Lilla Melodifestivalen.

Personlig biografi

Lisa Ajax började arbeta med en sångcoach 2004, samma år som Sverige var värd för sin första säsong av Idol. Det var då när Ajax påstods ha för avsikt att söka till Idol när hon nådde 16 i hopp om att vinna.

Den rätta

Ajax engagemang i Idol 2014 började med en audition i Stockholm, där hennes tolkning av “Mamma vet bäst” fick mycket beröm av domarna. Hon tog sig snabbt upp till favoritpositionen tidigt på säsongen. Hon fick Pär Lernström till tårar när hon sjöng “En sån karl” i höstas. Jimmy Jansson, en tävlande från Fame Factory, Micha Wilshire och Lori Wilshire skrev vinnarlåten “Unbelievable”, som Ajax sjöng i Idol-finalen den 5 december 2014 på Globen i Johanneshov, Stockholm.

Melodifestivalen 2016

Linnea Deb, Joy Deb, Anton Hård af Segerstad, Nikki Flores och Sara Forsberg skrev låten “My Heart Wants Me Dead”, som Ajax framförde i den tredje omgången av Melodifestivalen 2016 i Norrköping den 20 februari. Med 56 poäng tog sig Ajax till final i Stockholm där hon hamnade på sjua.

Melodifestivalen 2017

Ajax tog sig till final i den andra chansomgången, men hon tog bara nio poäng, bra för niondeplatsen.

Årets Melodifestivalen

Med bidraget “Torn”, komponerat av Isa Molin, deltog Ajax i Melodifestivalen 2019:s fjärde etapp i Lidköping. Därefter tog hon vara på den andra möjligheten i Nyköping och gick vidare till final. Ajax slutade på en nionde plats i finalen.

Lisa Ajax Ursprung

Nästa års Melodifestivalen

Ajax och Niello spelade in låten “Do you think I care” till Melodifestivalen 2022:s andra halva av tävlingen. Det var sista plats för bidraget.

Gyllene melodin 2024

“Awful Liar”, komponerad av David Lindgren Zacharias, Sebastian Atas, Victor Crone och Victor Sjöström, kommer att framföras av Ajax i Melodifestivalen 2024, vilket markerar deras femte framträdande i tävlingen. Den första tävlingen, som äger rum den 3 februari i Malmö, kommer att innehålla inlämningen.

Övrig

Som en av åtta tävlande deltog hon i augusti 2021 inspelningen av The Island Sweden 2022. Ajax deltog i TV4-dansprogrammet Let’s Dance 2022. Lisa Ajax bidrag, “Torn”, är en utmanare i Melodifestivalen 2019. Allt om sångerskan, från hennes höjd till hennes romantiska historia, beskrivs här. Det kanske blir Lisa Ajax tredje framträdande i Melodifestivalen, vid tjugo års ålder. Låten “Torn” är hennes bidrag till årets tävling.

Obesvarad kärlek är ämnet för den här balladen. Aldrig tidigare har jag känt så starkt för en musik, men det gör den. “Varje ord”, säger hon med eftertryck. Trots sin ringa ålder (20 år) har Lisa Ajax redan tagit sig till Melodifestivalen två gånger. Mitt hjärta vill att jag ska dö, hennes bidrag från 2016 placerade henne på sjunde plats, och jag ger inte en, hennes låt från 2017 placerade henne på nionde plats.

Men det var inte början på Lisa Ajax musikkarriär. Hon trädde in i denna värld i Järfälla, Stockholm, den 13 augusti 1998. Hon började sånglektioner vid sex års ålder och tävlade i Lilla Melodifestivalen 2012. Det var inte förrän hon vann hela Idol 2014-tävlingen två år senare som hon äntligen slog igenom. Hon har inte slutat släppa singlar sedan dess.

Förutom hennes Melodifestivalen-bidrag, Off my mind och Give me som är två av hennes mest spelade låtar. Det finns Lisa Ajax egen kanal på YouTube också. Hon brukade släppa in dig i sitt dagliga liv genom vloggar, men nu delar hon mest musikvideor och låtar.

Tatueringar av Lisa Ajax

Ett lejon tatuerat på Lisa Ajax revben är en av flera tatueringar som pryder hennes kropp. Jag är leo eftersom jag föddes i augusti; Jag lägger mycket på astrologi; och jag känner att min skylt passar perfekt. Lisa berättade för Hänt att hon ville tatuera en eftersom varelserna är så majestätiska och vackra.

Dessutom hyllar hon sin mamma genom att få sitt namn tatuerat på sin underarm. Hon är trongest, klokaste och underbaraste person jag känner, så jag ville göra det åt henne. Vid sin sida hela tiden, från första början, informerade Lisa Hänt 2017.

Ajax, Lisa, angående hennes längd

Hur lång är sångaren? Det är en vanlig förfrågan. En YouTube-video av henne innehöll en ärlig bekännelse. Min familj rankar mig som den näst högsta medlemmen. Jag står på 152 cm, medan min moster står på 150 cm. Således överträffade jag henne något på det området. Hon har svårt att hitta klackar som passar eftersom hennes skostorlek är 33–34. Enligt henne håller hon alltid på att laga och justera sina skor och hon klipper ofta bitarna som sitter i hälen för att få plats med foten.

Hantera hennes rosacea med medicin

Hon avslöjade sin kamp med rosacea i en YouTube-video från några år tillbaka. Detta betyder att du kan ha rodnad, inflammation och fläckar, särskilt i ansiktet. Det kan också vara varmt, snålt och irriterande för ansiktets hud. Det visade sig att jag fick en rosa rodnad på ena kinden och flera röda utslag i pannan.

Enligt henne “syns det inte när jag sminkar mig”, trots att det var mycket arbete. Till slut tvingades hon till läkare och tar nu båda medicinerna och applicerar en salva för att lindra sina problem. Varje dag sedan jag började använda den har den förbättrats avsevärt. Enligt henne var det dock tufft ett tag.

Vem har någonsin dejtat?

Trots att hon sjungit om hjärtesorg i årets Melodifestivalen har hon aldrig varit i ett engagerat förhållande.
Jag har aldrig varit i ett engagerat förhållande och har alltid varit singel. Hon förklarar för Hänt att hon aldrig har haft en pojkvän sedan hon varit för upptagen. Hon hävdar att hjärtesorg inte har hindrat henne från att göra någonting, men det har gjort henne försiktig.

Tills vidare nöjer hon sig med att vara singel, men hon utesluter inte några möjligheter. Jag söker inte aktivt sällskap, men jag vill inte heller vara ensam. Det Lisa Ajax har att säga är att hon är ganska öppen. “Torn” är Lisa Ajax bidrag till Melodifestivalens final i Stockholm 2019. Lisa, proffset, kommer faktiskt att spela Mello för tredje gången. Vad som följer är en omfattande biografi om den förtjusande konstnären.

På lördag kommer Lisa Ajax, en 20-årig sångerska, att framföra Isa Molins “Torn” i Stockholm som en del av sitt bidrag i Melodifestivalen 2019. Efter att ha segrat över Martin Stenmarck i den fruktade men avgudade andra chansen, åstadkom hon detta. Lisa Ajax är en rutinerad Mello-spelare trots att hon bara är 20 år gammal. Två år i rad, 2016 och 2017, tog hon sig till Melodifestivalens final. All information du behöver veta om Lisa Ajax finns nedan:

Fick igång hennes sångröst i unga år

Stockholmsförorten Järfälla är platsen för Lisa Kristina Ajax födelse den 13 augusti 1998. Vid sex års ålder började hon sjunga och började så småningom ta lektioner av en professionell sångerska. Redan 2012 var hon en tävlande i Lilla Melodifestivalen.

Framgång på “Idol”

“Idol” 2014 var Lisa Ajax stora genombrott. Några av låtarna hon sjöng på “Idol” var “En sån karl” av Lill Lindfor, “Lady Marmelade” av Rihanna, “Please don’t stop the music” av Sia, och “Chandelier” av Lill Lindfor. Efter sin “Idol”-seger i december 2014 tog Lisas karriär fart. Hon har haft en rad dunderhits med sina låtar släppta genom åren. Både “I dont give A” och “My heart wants me dead” har nått stora framgångar på Spotify, med över 8 miljoner respektive 10 miljoner streams.

Lisa Ajax Ursprung
Lisa Ajax Ursprung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!