Lisa Ajax Vikt

Lisa Ajax Vikt
Lisa Ajax Vikt

Lisa Ajax Vikt – Den 25-åriga Lisa Ajax har fått nog. Arg på den fysiska skamningen hon upplever på sociala medier, öppnar den nuvarande Mello-sångerskan ut om sina hälsoproblem de senaste åren. Enligt henne är det avgörande att undvika extrem bantning. De orealistiska normerna för skönhet har slitit ner Lisa Ajax.

Musikern har varit målet för många kroppsskämande kommentarer på sociala medier den senaste tiden. Hennes vikt och utseende är diskussionsämnen bland hennes fans. Saker och ting tog en vändning till det sämre när hon delade en video där sig själv och Postnord arbetade med en reklamlåt.

Det är sant att jag kan se kommentarerna; men jag har inaktiverat dem. “Herregud, hon har gått upp i vikt” var en anklagelse som jag tog personligen. Då exploderar jag; hur dessa tonåringar agerar på TikTok är absolut oacceptabelt. Folk kommenterar hela tiden min figur på grund av hur varmt det är här, så jag lägger knappt ut något. Det är uppenbart att jag inte är 16 längre; trots allt åldras våra kroppar naturligt.

Argumentet: Folk äter inte tillräckligt

Även om det ibland kan vara utmanande gör Lisa Ajax sitt bästa för att ignorera kommentarerna.
Det var helt upp till dem att kommentera mig. Jag gör dock mitt bästa för att behålla min avslappnade attityd och inte ta mig själv på för stort allvar. Min kroppslighet är inte problemet; det är deras partiska perspektiv. Fysisk hälsa har varit ett problem för Lisa Ajax de senaste tolv månaderna. Klargörandet kom vid ett läkarbesök och var: Det har varit många toppar och dalar.

Det har varit mycket omvälvningar i min hälsa, inget större, men jag har varit sjuk flera gånger. Det fick mig att börja titta på mina hälsoproblem och jag fick nyligen veta att min sköldkörtel inte fungerar, vilket bland annat påverkar hormoner och ämnesomsättning. Jag kände ett behov av att ta kontroll över mitt liv när jag lärde mig detta, och nu är jag rasande för att så många människor går på svältdieter. Folk äter inte tillräckligt mycket.

Lisa Ajax Vikt

Argumentet: Folk äter inte tillräckligt

Även om det ibland kan vara utmanande gör Lisa Ajax sitt bästa för att ignorera kommentarerna. Det var helt upp till dem att kommentera mig. Jag gör dock mitt bästa för att behålla min avslappnade attityd och inte ta mig själv på för stort allvar. Min kroppslighet är inte problemet; det är deras partiska perspektiv.

Fysisk hälsa har varit ett problem för Lisa Ajax de senaste tolv månaderna. Klargörandet kom vid ett läkarbesök och var: Det har inträffat en hel del toppar och dalar. Det har varit mycket omvälvningar i min hälsa, inget större, men jag har varit sjuk flera gånger.

Det fick mig att börja titta på mina hälsoproblem och jag fick nyligen veta att min sköldkörtel inte fungerar, vilket bland annat påverkar hormoner och ämnesomsättning. Jag kände ett behov av att ta kontroll över mitt liv när jag lärde mig detta, och nu är jag rasande för att så många människor går på svältdieter. Folk äter inte tillräckligt mycket.

Din bästa gissning om vad som orsakar detta?

Allt handlar om dessa skadliga kroppsuppfattningstrender, särskilt som de gäller kvinnors kroppar. Inga modeflugor är acceptabla. Det dominerande, sexistiska kvinnoridealet är något hon häftigt kritiserar. Alla kan se när influencers delar bilder på sociala medier med bara skelett, nyckelben och ben som sticker ut.

På grund av hur upprörande det var för mig, har jag gjort stora framsteg i att förbättra min kroppsuppfattning sedan dess. Tänk nu på alla tonåringar där ute – de som är femton, fjorton och tretton år gamla. Enligt henne är det skrämmande eftersom det går ner långsamt. Sedan hon började medicinera för sina sköldkörtelproblem har Lisa Ajax rapporterat en förbättring av hennes hälsa.

Det känns fantastiskt att äntligen vara frisk igen sedan jag började ta min medicin. Nästa år kommer Lisa Ajax att framföra sitt bidrag “Awful liar” i Melodifestivalen. Efter att ha uthärdat en skrämmande dröm kliver Lisa Ajax upp på Melodifestivalens scen. Hon har gått ner i vikt och har fått allvarliga gastrointestinala problem som kräver läkarvård.

Enligt mitt fysiska jag borde jag inte. Det var hemskt. Bara 23 år gammal är Lisa Ajax. Oavsett så tävlar Niello, en elektrorappare, med en mängd Melodifestivalens stamgäster. Titel: “Tror du att jag är orolig?” Sångaren ska göra ett schlagerframträdande för fjärde gången. Det är tredje gången som det är final, de andra två gångerna är via Andra chansen.

En mer gynnsam miljö hade varit idealisk för vår kommande uppgörelse med Sveriges kreativa elit.
Det har uppstått problem för Lisa Ajax. Allvarliga problem. Jag var så sjuk att jag knappt åt något när jag kom hem. Min perfekta första middag när jag kom hem skulle bestå av fläskfilé, potatis och bönor. Ajax sa till Aftonbladet att hon kunde få tre bett innan hon blev totalt förstörd.

“Min kropp sa nej”

Tragiskt nog var hon en av åtta svenska kändisar vars medverkan i “Ön” ledde till att de övergavsment på en ö i Stilla havet utan proviant i två veckor. Lisa Ajax mage blev helt utslagen av den rena frånvaron av mat. Artisten slank ner. Hon bestämde sig för att söka läkarvård efter att problemen eskalerat till en kritisk nivå.

Enligt mitt fysiska jag borde jag inte. Det var hemskt. Ja, det var tråkigt, och kanske tittarna kommer att få det i slutet av showen. År 2020 korsades de först i september, och i oktober hade deras känslor redan börjat växa. Vi korsade vägar i studion, och han är också intresserad av musik. Enligt vad hon uppgav då tog det fart därifrån. Under alla mina år av att träffa män är han utan tvekan den trevligaste. Många positiva saker har sagts om honom.

Texten till Lisa Ajax kärlekslåt

Melodifestivalen 2019 skilde sig från Lisa Ajax tidigare framträdanden. Sedan intog hon scenen för att spela “Torn”, en låt som handlade om hennes egen hjärtesorg. Min enda önskan är att hitta någon som kan vara närvarande, förklarade hon för Hänt. Som ett team, men med friheten att göra din egen grej – det är den typen av partner jag letar efter.

Lisa fortsätter, “Men då det här vanliga, en trevlig kille som är rolig. Du behöver verkligen någon som förstår och accepterar att du är borta ganska mycket med tanke på ditt liv.” Däremot tror jag att jag kan uttrycka mina önskningar för en person när vi träffas. I allmänhet är jag inte kinkig. Kärlek, respekt och att acceptera den andra personen som den är är det viktigaste enligt mig.

Idol-utbrytarstjärnan Lisa Ajax är redan en rutinerad veteran från Mello-scenen. Hon skickar nu in sin låt “Awful liar” till Melodifestivalen 2024. Lisa Ajax: All information du behöver veta. Detaljer om hennes far, älskaren Max “Klockrent” Huss, kända låtar och höjd avslöjades inte. Sedan var det frågan om den speciella storleken… Lisa Ajax födelsedatum är den 13 augusti 1998. Det gör att hon fyllde 26 år sommaren 2024.

Hur lång är Lisa Ajax?

Lisa Ajax längd är ett ämne för mycket nyfikenhet. Lisa har delat sin längd på en YouTube-video; hon står på 152 cm. Lisa bär skor som är lite små också. Jag har en sko i storlek 33–34. Vad detta innebär är att jag bara har skor som är för stora, inte några klackar som passar, sa hon.

Vilka var Lisa Ajax föräldrar och syskon?

Trots att Lisa Ajax är född i Jakobsberg tillbringade hon och hennes mamma Paula sin barndom i en lägenhet i Järfälla. Att Lisa Ajax hamnade hos sin mamma efter hennes föräldrars skilsmässa var “bara en lycklig slump”, sa hon till Hänt i en intervju. För ett liv på “varannan vecka” skulle vara för mycket för Lisa att hantera. Lisa och hennes pappa, Per Ajax, har dock en underbar relation.

Tillsammans med det är min relation med min pappa fantastisk. Tanken på att hoppa från ett hus till ett annat slog mig aldrig upp som något jag skulle tycka om att göra. Redan när jag var liten hade jag en tendens att hamstra ägodelar. Som hon informerade Hänt, “Jag ska bo hos mamma” var hennes omedelbara svar.

Vilka är några av Lisa Ajax mest populära låtar?

“Ge mig det”, “Mitt hjärta vill att jag ska dö”, “Torn”, “Känn en doft av kärlek”, “Love me wicked” och “I don’t give A” är några av Lisa Ajax välkända och populära sånger.

Var Lisa vinnare av Ajax Idol 2014?

Självklart! 2014 blev Lisa Ajax den yngsta “Idol”-vinnaren i programmets historia. Medan hon tävlade på Idol framförde hon några fantastiska tolkningar av välkända låtar. Bland annat “En sådan man” — som Expressen rapporterade om efter att den fått programledaren Pär Lernström att börja gråta.

Melodifestivalen 2024: Kommer Lisa Ajax att vara med?

Melodifestivalen 2024 kommer att innehålla Lisa Ajax. Hon har lång erfarenhet inom detta område. “My heart wants me dead” var hennes bidrag till Mello 2016.

Lisa Ajax Vikt
Lisa Ajax Vikt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!