Lovisa Barkman Pojkvän

Lovisa Barkman Pojkvän
Lovisa Barkman Pojkvän

Lovisa Barkman Pojkvän – Det är en kärleksfest för Vanka. Influencer Lovisa Barkman firade förlovningen med en fest på lördagskvällen. Kärleksmeddelande: “Jag kan inte förstå att jag ska gifta mig med mitt livs kärlek” avslöjades av 27-åriga influencern Lovisa Barkman i juli. De hade pentry på Stockholms posh Hotell Ett Hem, som är modellerat efter chica boutiquer, i lördags. Mat, dryck, tårta och levande musik serverades till deltagarna på den platsen.

Förlovningsfirandet, delar Lovisa på Instagram. Ingen fara, jag fyller i er imorgon. Firandet lockade ett antal inflytelserika personer. Moa Mattsson, Gertrude Tornvall, Hanna “Hannalicious” Friberg och Lovisa Wallin är alla avbildade på bilderna. Hanna Friberg, en influencer, och hennes sambo, som hon kallar “mr big, var båda där på firandet.

Tillsammans med sin pojkvän, Love Buster Reuterswärd, deltog Lovisa Wallin på firandet. Instagram ser en stadig ström av välönskningar från vänner och influencers. Lovisa Wallin beskriver en “förlovningsfest för dessa två turturduvor” i sitt författarskap. “Grattis till dig”, skriver Gertrude Tornvall till sin vän. “Det mest fantastiska nyförlovade paret idag”, skriver Moa Mattsson. “Att älska och vår underbara Lollo b och Henric”, skriver Hanna Friberg.

Du kanske har märkt att min pojkvän fyllde år förra veckan. Många ville veta var jag kan få en presentguide för pojkvänner och fars dag. För att generalisera så tror jag inte att de handlar särskilt mycket, därför är det lätt för mig att köpa saker till dig, bf. Det verkar som om de alltid är i behov av nya kläder och så.

Jag tyckte det var den perfekta presenten, haha! Under årens lopp har jag också gett honom en Bottega toalettväska, en Smythson klockfodral, lite casmhere-kläder och mer. MEN Ett dyrt köp är onödigt. Enligt min mening är den mest avgörande aspekten av en present att den är väl lämpad för mottagaren.

Dessutom är det spännande att komma ut och göra något. Enligt min uppfattning är ett minne överlägset en “sak” i alla situationer. Jag ser verkligen fram emot morgondagens ölprov! Patrikssongruppen räknar Lovisa Barkman till sina länkade livsstilsinfluencers och framstående bloggare. 2021, bland hennes många samarbeten med varumärken som Armani och Esteé Lauder, fick hon 382 tusen Instagram-följare utöver sin massiva blogg.

Lovisa Barkman Pojkvän

Hon har sett en 400-procentig ökning av intäkterna och närmar sig snabbt fyra miljoner kronor sedan hon grundade sin egen firma, Lovisa Barkman AB, 2017. över 3,1 miljoner till 4,2 miljoner, en ökning med cirka en miljon jämfört med föregående år. Efter försäljningstillväxten ökade vinsten med 600 000 kronor från 2020 års resultat på cirka 2,1 miljoner och slutligen fastställdes till 2,7 miljoner kronor.

Min pojkvän, Bea, och en grupp kompisar och jag gick ut på drinkar i lördags. Längst in i ett hörn stod en uteservering, bara vi två. Jag var inte ens lätt berusad, men vi var på väg att fortsätta. Jag kände en plötslig, intensiv yrsel, som en blixt som slog ner i mitt huvud, precis när vi skulle hylla en taxi.

Jag kände mig tvungen att genast informera alla om att något är fel eftersom jag är riktigt illamående och svag. I mitt minne höll jag mig fast vid en blomkruka när jag lutade mig över en kant och försökte desperat att inte välta. En röd flagga gick upp i mitt sinne. Men det var värdelöst; Jag mörkade inte långt efter.

Från och med då går de första timmarna i ett dis; Jag var medveten och närvarande. Jag kunde inte vika mig. Det var absolut ingenting jag kunde säga. Det var då min klänning lyftes in i ambulansen av ambulanspersonalen. Det var vettigt för mig. Jag kände en vilja att sänka den. Det är dock något jag aldrig skulle säga. Inte ens mina fingrar kunde röra sig.

När jag låg i ambulansen snyftade jag okontrollerat. Står helt stilla, oförmögen att få fram ett ljud. Jag blev arg eftersom de inte förstod att jag inte kunde svara på deras oupphörliga förhör och försök till samtal. Det var ineffektivt. Även om händelsen verkar vara en konstig dimma idag, var jag helt konsekvent i mitt sinne hela tiden.

Jag tillbringade hela natten på sjukhuset efter att vi kom dit. En liten stund senare kunde jag återfå mitt tal, men jag låg orörlig på golvet. Ingenting i min kropp kunde röra sig. Det var en fruktlös strävan från min sida. Det här, tänkte jag, är snart över. Jag var till en början lugn, men allt eftersom timmarna gick och jag genomgick röntgen, en neurologisk undersökning och en halskrage, började mina ångestnivåer att stiga. Varför släpptes den inte? Av någon anledning stannar min kroppd flyttar.

Jag hade det mest fantastiska sällskap man kan tänka sig med mig hela tiden, tack vare Bea och min partner. Allt eftersom tiden gick började vi frukta att vara runt varandra. Jag började flippa ut och trodde säkert att jag var förlamad och aldrig skulle flytta igen. Det var den mest hemska sensation jag någonsin haft. Sittande stilla på en bår, utan förmåga att röra huvudet alls. Jag var rädd och hade olidlig smärta från min nacke.

Efter vad som kändes som en evighet gjorde mina fingrar äntligen ont och jag kunde återfå lite fingerfärdighet. Och till sist, lemmarna. Efter det började det fysiska jaget dyka upp igen. Ändå krävdes sju timmar. I sju timmar funderade jag över hemska idéer. Min värsta mardröm var en framtid där min kropp inte skulle tjäna något syfte. Det var hemskt.

Jag var så lättad över att kunna gå ut på egna ben efter den där långa, hemska natten. Bara att ta några små steg ger mig mer glädje än jag kan beskriva. Vi kom knappt hem igår eftermiddag, och jag sov hela tiden, som jag nämnde tidigare. Igår var jag så tömd på energi att jag mådde hemskt. Jag blev drogad. Trots att min sambo och några kompisar var med mig.

Trots att vi hade nått själva kanten av en krök. Vi köpte alla drycker, trots att jag drack lika mycket (två), precis som alla andra. Vem eller när detta inträffade är helt bortom någons förståelse. Jag tar alla försiktighetsåtgärder? Med andra ord är det alltid en bra idé att vara försiktig. Om det händer kan det hända i ett nafs. Det är inte ditt fel. Även om jag var maktlös att förhindra det så hände det ändå.

Vad män är kapabla att göra äcklar mig. Hur i hela friden är du sjuk av att vilja utsätta en annan person för samma eller ännu värre lidande som jag utstod hela natten? När jag var i det tillståndet var tanken på att någon skulle göra något mot mig det värsta som kunde ha hänt. När ditt sinne är klart men din kropp är förlamad av rädsla och vånda. Helt medveten om situationen. Min största mardröm har gått i uppfyllelse.

Jag är fylld av en blandning av avsky, osäkerhet och rädsla. Trots att jag fick omedelbar hjälp och att allt gick smidigt. Jag vet dock att jag inte är den enda, och det är därför jag skriver det här. Ni som kommer i kontakt med detta, håll er inte ansvariga. Även när du är i sällskap med vänner kan det fortfarande hända i din hemstad. Detta sker alldeles för ofta. Jag är bestört.

Jag ska göra mitt bästa för att lägga upp en pojkvänspresentrekommendation till jul före fredag, eftersom jag har haft många önskemål om en. Men under tiden tänkte jag dela med mig av några bilder på min pojkväns senaste köp med er. Jag tänker stjäla ulltröjan från honom eftersom alla hans inköp var fina. Han har oklanderlig smak ;).

Eftersom många av er är emot Black Week, tänkte jag dela med mig av vad Filippa K hade att säga om deras hemsida och allt han köpte den här gången. Modeindustrin är redan bland de mest förorenande i världen, och Black Friday gör bara saken värre genom att få folk att köpa mer saker som de egentligen inte behöver.

Att investera i genomtänkta plagg som du vet kommer att uthärda är det säkraste sättet att slå tillbaka denna trend. Att skapa hållbara kläder av hög kvalitet som du kommer att gilla i många år framöver är centralt för vårt varumärkes mål om ansvarsfull konsumtion. I motsats till branschens blixtsnabba takt på Black Friday har vi bestämt oss för att ta det lugnt. Vänligen överväg att gå med oss. Jag hade intrycket att jag gjorde en stark poäng och gav solida bevis.

Lovisa Barkman Pojkvän
Lovisa Barkman Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!