Luciano Axelsson Ursprung

Luciano Axelsson Ursprung
Luciano Axelsson Ursprung

Luciano Axelsson Ursprung – Luciano är en man från Okänd som föddes den 13 maj 1993. Det har gått 51 veckor (sedan den 29 juni 2022) sedan han flyttade till sin nuvarande, otraditionella bostad. Efterfrågan på Lucianos tjänster har ökat. Hittills denna månad har vi gjort 34 tillkännagivanden om honom. Luciano är involverad i en grupp där han fungerar som ägare.

De flesta i denna situation letar efter Luciano i Stockholm. Bromma är platsen för Luciano Jerry Axelssons bostad. Den 13 maj föddes han. 2023, när Pernilla Wahlgren valdes in i Melodifestivalens Hall of Fame för sitt bidrag från 1985, framförde han ett arrangemang av “Piccadilly Circus” i semifinalomgången. Tidigare kallade Luciano Axelsson 4 Alfons bergs gata i Bromma hem.

Axbyplan 5 i Spnga var också en av hans adresser. Luciano Axelsson, ursprungligen från Rinkeby, har snabbt blivit en framträdande plats som Sveriges populäraste dansbandssångare. Hans cover på “It’s you I’m going to wait for” av Stefan Borsch har lyssnats på över två miljoner gånger på Spotify.

Luciano Axelsson Ursprung : Stockholm

Trovärdighet och objektivitet är grunden för vårt arbete. Inga politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga eller privata grupper har något inflytande på Sveriges Radio.Dessutom kommer han i lördagens Melodifestivalens semifinal att hylla Pernilla Wahlgren. Kärleken i detta, säger Lucianoz, är något han vill sprida till allmänheten.

Tiktok hjälpte Lucianoz, som egentligen heter Luciano Axelsson, att bli ett känt namn. Under Melodifestivalens semifinaler ger Luzianoz ett hyllningsframträdande till Pernilla Wahlgren och hennes Hall of Fame-värdiga låt “Piccadilly circus” under ett av pausföreställningarna.

Han och hans band spelar 1985 års komposition Melolt av Wahlgren. Detta kommer att vara Luzianoz allra första sända framträdande på konsert. Hans omslag till “Inga blommor växer på en sjömansgrav” och “Det är dig jag går och väntar på” av Stefan Borsch har samlat på sig miljontals spelningar på Spotify.

Luciano Axelsson Ursprung

Lucianozs TikTok-konto

Han har över 27 000 Tiktok-följare och 345 000 likes när detta skrivs. Med över en miljon visningar på några av hans videor har han blivit den obestridda ledaren för dansscenen.

Det var det som fick honom till stjärnstatus

Han berättade för Sveriges radio att han fick sin start efter att hans syster laddat upp en video där han sjunger till Tiktok-appen. Han hävdar att han var helt omedveten fram till det ögonblicket. Efter det skrev ett skivbolag på honom, och han började släppa sitt eget material. Han tillskriver sin popularitet att hans musik gör människor glada.

Lucianoz förklarar, “De kommer att kunna se att jag är en genuint glad person, och de kommer att tycka att det är slående att jag är en ung man från Rinkeby som kommer från stan och som sjunger i ett dansband.” Representerar Rinkebys Luciano Axelsson framtidens dansmusik? Sångaren Luciano, som uppträder som Lucianoz (med stort Z), ger sin egen tolkning av den store Stefan Borschs musik och uppmuntrar dig att dansa i både traditionella och otraditionella stilar.

I Järva som han älskar växte Luciano upp tillsammans med Yasin, Imenella, Jafar och Cherrie när han var barnstjärna och sångfanatiker. Han fann sig själv fördjupad i en av de mest traditionella formerna av svensk musik tack vare sin fars och farfars kassetter och orkesterinspelningar. Nu planerar han att slå upp dörrarna till en helt ny park för allmänheten. En Idol-finalauditionsvideo endast tillgänglig på webben: Se Luciano Axelsson, 2021 års Idol-finalist, sjunga “U Remind Me” av Usher.

Lucianoz, sångare i ett dansband, ger sig ut på sin första headline-turné. Tiktok var avgörande i Lucianoz (riktiga namn: Luciano Axelsson) uppkomst till berömmelse. Släppt på juldagen har hans cover av Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr og verur p” samlat nästan 5 miljoner Spotify-streams på bara några månader. Han gjorde även sin tv-debut med Pernilla Wahlgrens “Piccadilly Circus” under Melodifestivalens semifinal.

Lucianoz, en dansbandssångare som fann berömmelse på Tiktok, kommer att spela i en TV4-dokumentärserie i höst, enligt TT. Han gör ett inlägg på Instagram inifrån TV4-studiorna och susar om hur roliga inspelningarna kommer att bli. Hans tolkning av “Det är dig jag ska vänta på” av Stefan Borsch släpptes på juldagen under hans förnamn, Luciano Axelsson.

Efter bara några korta månader fick låten runt fem miljoner streams på Spotify, enligt TT. Lucianoz, en tonårssångare och dansbandsledare som har funnit stor popularitet på Tiktok, dök nyligen upp som specialgäst på Melodifestialen. Han kommer att göra framträdanden i både Kalmar och Köpingsvik på sin kommande turné. Lucianoz, som heter Luciano Axelsson, är ett lika sällsynt fenomen som en ungdomlig, internetkänd dansbandssångare.

Hans genombrott kom i samband med släppet av en cover på Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr og verder p” i slutet av last år, och hans tolkning av Pernilla Wahlgrens “Piccadilly-cirkus” på årets melodifestival fängslade hela den svenska befolkningen. Med över 34 000 Tiktok-följare är @lucianozofficials primära mål att ge andra glädje genom sin röst och närvaro. Han hoppas att han genom att dela sin passion för dansband med dagens ungdom kan återuppliva traditionen att dansa i offentliga utrymmen.

Den 29-årige uppstigande sensationen från Stockholmskvarteren Rinkeby ger sig ut på turné i sommar, och han kommer att uppträda två gånger i länet. Krögers i Kalmar den 15 juni, och Sinus i Köpingsvik den 1 juli. I höst sänder TV4 en dokusåpa som kretsar kring Lucianoz, en dansbandssångare. I ett Instagram-inlägg avslöjade han att han var i TV4-studiorna där en dokumentärserie som krönikade hans resa “mot dansbandsdrömmen” spelades in.

Framöver blir det en show om mig och mina erfarenheter i dansbandens värld. Han insisterar på att det kommer att bli väldigt roligt. Tiktok var avgörande för Lucianoz’s uppkomst, vars riktiga namn är Luciano Axelsson. Han laddade upp sin tolkning av Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr og verdert” på juldagen, och den klättrade snabbt till cirka 5 miljoner streams på Spotify inom några månader.

I höst kan du se dokumentärserien på TV4 och TV4 Play. Lucianoz, sångare i ett dansband, ger sig ut på sin första headline-turné. Tiktok var avgörande i Lucianoz (riktiga namn: Luciano Axelsson) uppkomst till berömmelse.

Luciano Axelsson Ursprung
Luciano Axelsson Ursprung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!