Peter Forsberg Förmögenhet

Peter Forsberg Förmögenhet
Peter Forsberg Förmögenhet

Peter Forsberg Förmögenhet – Peter Forsbergs hockeykarriär gav honom 800 miljoner kronor, och livet efter pensioneringen har inte heller varit alltför sjaskigt. Hans företag värderas en miljard norska kronor, enligt tidningen King. “Foppa” säger till tidningen King att den fortsatte att växa och växa.

Peter Forsberg tillbringade större delen av ett decennium som en av spelets elitspelare. Han tjänade som mest elva miljoner dollar om året när han spelade för Colorado Avalanche, eller cirka hundra miljoner danska kronor. När “Foppa” gick i pension från proffsidrotten 2011 tog han med sig en solid grund för nästa kapitel i sitt liv. Hockeykarriären gav honom 800 miljoner kronor i lön utöver annonsintäkter som han använde bra i näringslivet.

Minst en miljard norska kronor

Forsberg avslöjar för Magasinet King att han lärde sig att investera bra med hjälp av sin pappa Kent i unga år. Sedan 2018 har Peter och hans familj kallat Zug, Schweiz hem. Där har han utökat sina affärsintressen till att omfatta skor, klockor och vattenskotrar, och han har blivit vän med Formel 1-stjärnan Kimi Räikkönen.

Lerstenen är därför ett familjeägt och -drivet fastighetsbolag. Utifrån sina beräkningar drar King slutsatsen att “Foppas” imperium är värt minst en miljard kronor. Egenskaperna var utan tvekan den frälsande nåden. I början av 2000-talet köpte min familj och familjen Sällström, som min far kände från Ume, en bostad i rnsköldsvik. Partnerskapet var fruktbart och det har fortsatt att växa sedan dess. Han säger till King att fastigheterna är som en ångmaskin som har burit dem genom åren.

Bäst efter hundra år

Det har försämrats även i andra avseenden. Veckefjärdens golfbana i rnsköldsvik har haft röda siffror länge. Det finns sanning i ordspråket att du får mest insikt av dina misslyckanden. Golfbanan är kanske inte komplett, men den är på väg åt rätt håll. Forsberg förklarade för King att det var precis som man säger att en golfbana är på topp efter 100 år.

Svensk ex-professionell ishockeyspelare och tidigare assisterande tränare för Modo Hockey, Peter Forsberg. Forsberg anses allmänt vara en av de bästa spelarna genom tiderna på grund av sin exceptionella vision och fysiska kropp på isbanan. Vad är Peter Forsbergs nettovärde? En som spelar ishockey rnsköldsvik, Sverige den 20 juli 1973.

Peter Forsberg Förmögenhet

Det uppskattas att Peter Forsberg har en nettoförmögenhet på cirka 525 miljoner kronor. Hans karriär avbröts av skada, men från och med 2014 är han åttonde genom tiderna i poäng per match och fjärde genom tiderna i assist per match i NHL:s historia, bakom endast Wayne Gretzky, Mario Lemieux och Bobby Orr.

En av de 100 bästa NHL-spelarna genom tiderna, Forsberg hedrades med den utmärkelsen 2017. Med Colorado Avalanche vann han två Stanley Cups och flera individuella utmärkelser, inklusive 2003 Hart Memorial Trophy, under sina 13 säsonger i National Hockey League (NHL) under hela sin 19-åriga proffskarriär.

Peter Forsbergs hockeykarriär höll på att ta slut när han träffade Nicole Nordin. 2009 gick Nicole tvåa på Handelshögskolan i Stockholm. Ett år senare var Peter och Nicole redan förlovade, så det gick snabbt. Familjen på fyra Lennox, Lily och Diego lever nu ett liv i lätthet och komfort. Enligt Expressens analys av “Foppas” 1 miljard dollars förmögenhet tjänade Peter runt 650 miljoner kronor (8,2 miljoner dollar) på sin NHL-karriär (exklusive anteckningsavtal).

På frågan om sin rikedom skryter Peter Forsberg

Men han är också en framgångsrik affärsman och har ledande befattningar på värdepappersföretaget Forspro och fastighetsutvecklingsbolaget Lerstenen. Jag kan säga att jag har det bättre ekonomiskt nu än när jag lämnade hockeybranschen. Peter sa till Expressen, “Jag är nöjd med avkastningen jag fått och var företagsgruppen är idag”.

Egenskaperna var utan tvekan den frälsande nåden. I början av 2000-talet köpte min familj och familjen Sällström, som min far kände från Ume, en bostad i rnsköldsvik. Partnerskapet var fruktbart och det har fortsatt att växa sedan dess. Kvaliteterna är som en ångmaskin som har burit oss genom åren.

Sakkunniga hockeyspelare på isen och finansexperter på läktaren. Peter “Foppa” Forsberg, en gammal vän till Victorias och Daniels, är mångmiljonär. Den legendariske spelaren hävdar: “Jag är rikare nu än jag var när jag gick i pension från hockeyn”. Den 45-årige Peter “Foppa” Forsberg anses allmänt vara den bästa ishockeyspelaren i svensk historia.

Han tjänade tiotals miljoner dollar när han spelade och har fortsatt att göra bra ifrån sig långt efter att han gått i pension från sporten. Foppa är nu affärsman på heltid med god inkomst. Han har gjort så många lukrativa affärsuppgörelser att han nu är rikare än han var när han hoppade av NHL.

Nu har svensken och hans fru Nicole, båda 30, flyttat till Zürich, Schweiz, för att vara närmare högkvarteret för derasskofirma, Inuikii. Han klarar sig ganska bra i fjällen. USA är för långt hemifrån för mig, men Schweiz är nästan perfekt. Skolor är utmärkta, miljön är hisnande och social ordning råder.

Enligt Expressen sa Forsberg till tidningen King: “Barnen måste kunna spela hockey. Trots allt är Schweiz också en helt fin hockeynation”. Idrottsmannen äger ett antal företag, inklusive Inuikii. Han och hans 71-årige pappa, Kent Forsberg, äger värdepappersföretaget Forspro och är delägare i fastighetsbolaget Lerstenen.

Tidningen King uppskattar att Forsbergs affärsinnehav är värt över en miljard kronor. Han har funnit mest framgång inom fastigheter. I början av 2000-talet köpte min familj och familjen Sällström, som min far kände från Ume, en bostad i rnsköldsvik. Partnerskapet var fruktbart och det har fortsatt att växa sedan dess. Attributen, som sagt i den legendariska inledningen, kan ses som ångtåget som har dragit oss genom åren.

Peter Forsberg Förmögenhet
Peter Forsberg Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!