Lykke Li Pojkvän

Lykke Li Pojkvän
Lykke Li Pojkvän

Lykke Li Pojkvän – Tidigare denna månad meddelades att den svenska världsmusiksångerskan Lykke Li väntar sitt andra barn. Detta kommer efter rykten om en affär mellan henne och Hollywoodstjärnan Brad Pitt. Lykke Li, nu 37 år gammal, fick ursprungligen stor uppmärksamhet med publiceringen av hennes debutstudioalbum Youth Novels 2008. Skivan släpptes i Europa och USA samma år, vilket ledde henne till internationell stjärnstatus utanför hemlandet Sverige.

Hon utsågs till P3 Golds Årets Nykomling och vann två Grammis 2012 för Årets Artist och Årets Album. 2012 flyttade artisten till Los Angeles, Kalifornien, USA, för att fortsätta sin karriär som skivartist och låtskrivare. Lykke Li visade upp sin gravida bula och meddelade att hon väntar sitt andra barn. 2016 markerade Lykke Li och den amerikanske producenten Jeff Bhaskers första år som föräldrar.

Två år efter födelsen av deras barn skildes paret, även om de enligt Lykke förblev nära och underbara vänner. Jeff och jag har separerat och delar inte längre hem. Vi är inte längre tillsammans men förblir de bästa vännerna. Tillsammans uppfostrar vi våra barn. Och mina låtar är självbiografiska, så… En tuff omständighet, men karaktäristisk för mig, och jag är tacksam för allt jag åstadkommer i livet, sa Lykke Li till Svenska Dagbladet då.

Nu stoltserar Lykke Li med sin förmåga att bli gravid igen. Musikern delar de goda nyheterna via ett Instagramfoto. Hon delade ett nakenfoto på sig själv i onsdags, och framhävde hennes växande mage. Lykke Li stämplar kvinnan på bilden som en “arketypisk ängelmamma” i bildtexten. Det väckte spekulationer om att hon dejtade skådespelaren Brad Pitt.

Lykke Li Pojkvän

Lykke Li är för närvarande baserad i Los Angeles, och hon gav en intervju till King Magazine i oktober förra året, där hon diskuterade livet på andra sidan Atlanten. Jämfört med de individer jag umgås med i Los Angeles är jag ett stort misslyckande, erkände hon. Så det är ingen överraskning att Lykke umgås med duktiga människor. Det gick rykten förra året om att hon dejtade en riktig Hollywoodstjärna, Brad Pitt.

När skvallerkontot Deux Moi gjorde ett Instagram-inlägg som antydde att de två dejtade spred sig ryktena som en löpeld. Insidern hävdar att de såg Brad och Lykke Li på Hollywoods Mother Wolf, en populär pastarestaurang som besöks av kändisar. Detta rykte har avfärdats. I januari 2022 rapporterade den amerikanska tabloiden Page six att skvallret kring Brad och Lykke Li var just det: spekulationer.

På de två åren har han inte sett henne en enda gång. För några år sedan träffade han henne äntligen. En källa sa till sajten att det inte är något dåligt mellan dem; de dejtar helt enkelt inte. Det är ännu inte känt med vem Lykke Li väntar barn. Lykke Li, en artist, är gravid vid 37 års ålder. På onsdagen la hon upp ett nakenfoto på sin gravida mage på Instagram, där hon har över 380 000 följare.

Lykke Li har välkomnat sitt andra barn. Hon och hennes partner, producenten Jeff Bhasker, välkomnade sin son Dion 2016. Sedan hon lämnade Sverige 2012 har Lykke Li gjort sig hemmastadd i Hollywood med maken Jeff och sonen Dion. Grattis och lyckönskningar strömmar in till Lykke Li från kommentatorer som Little Jinder, Bahar Pars och Jennie Hammar.

Ryktena om att Lykke Li dejtade Brad Pitt var sanna

Lykke Li skulle dejta Brad Pitt för två år sedan. Efter att Instagramkontot Deuxmoi skrev om bluffen spreds det som en löpeld över tidningar och sociala medier. Amerikanska Page Six rapporterade om idén, men en källa avvisade den snabbt genom att säga att Lykke och Brad inte hade sett varandra på två år. Jeff Bhasker, fästman till Lykke Li

Jeff Bhasker, pojkvännen till Lykke Li, föddes i Kansas den 4 mars 1974. Den berömda producenten Jeff, 49 år, är också känd under sitt artistnamn, Billy Cravens. Han har samarbetat med ett brett spektrum av artister, inklusive Taylor Swift, Beyoncé, Kanye West och Lady Gaga. Han har vunnit fyra Grammisar under hela sin karriär, den senaste var för 2012 års “All of the lights” av Kanye West. Hon kallar sig själv för “Arketypisk änglamamma” i inlägget och får många positiva kommentarer som följd.

“Grattis!!!! Fantastiskt, med Jennie Hammars ord. Lykke Li, en svensk musiker, födde sitt första barn 2016. Dion Bhasker föddes till producenten Jeff Bhasker och hans partner. Kort sagt, mitt liv är över . Den jag älskar mest föddes till mig. Så länge jag lever är min enda önskan att göra det rätta mellan oss. Musikern skrev: “Lilla pojke, jag älskar dig för alltid”. Två år senare hade paret dela upp. Sångerskan Lykke Li (född Li Lykke Timotej Zachrisson) har nyligen delat ett foto på sin växande babybula på Instagram. Hon refererade till sig själv som en “arketypisk ängelmamma” i meddelandets brödtext.

Skickar grattis i kommentarsfältet

Hon får en flod av lyckönskningar från sina anhängare i kommentarsfältet. “Grattis!!! Fantastiskt”, utbrister Jennie Hammar, journalist. En rad från en skådespelares dagbok: “Ohhh can’t breathe amoooore” Presentatören Parisa Amiri har skrivit en rad utropstecken, och artisten Little Jinder har kommenterat en rad hjärtan. 2015 tillkännagav Lykke Li och Kim Kardashian båda offentligt sina graviditeter.

Ryktena om din romans med Brad Pitt

En källa berättade för The Sun att Lykke Li och Brad Pitt började dejta 2021, vilket väckte rykten om att de två dejtade i hemlighet. Enligt sajtens insider gjorde parets närhet det enklare att dölja sin affär för pressen. En Page Six-källa tvivlar dock på detta. Han såg henne senast för två år sedan. För några år sedan träffade han henne äntligen. Insidern försäkrade sajten att det inte finns något dåligt mellan dem; de dejtar helt enkelt inte.

2012 ryckte Lykke Li upp sitt liv och flyttade till Hollywood, Kalifornien, USA, från sitt hemland Sverige.
Lykke Li har efterfrågats av Aftonbladet. Ryktena om att Brad Pitt och Lykke Li dejtar igen verkar vara sanna. Eftersom de är grannar tror man att “det hela måste ha gått under radarn” på grund av deras förmåga att i hemlighet besöka varandra.

Alla detaljer om parets historia listas nedan. Lykke Lis pappa, Li Lykke Timotej Zachrisson, är 37 år. 2016 välkomnade han och hans amerikanska make, producenten Jeff Bhasker, sitt första barn. Efter att ha varit tillsammans i två år bestämde sig paret för att skiljas åt. Den svenska musikern/artisten väntar igen. På onsdagen delade hon ett foto på sig själv där hennes expanderande mage är huvudattraktionen. Hon bar bara en vit halsduk för att täcka håret och ena bröstet. “Arketypisk ängelmamma”, skriver artisten, som får många komplimanger nedan.

amerikanskt medborgarliv

2012 steg artisten och flyttade till Los Angeles, där hon har bott och arbetat sedan dess. Hon bor nu i Hollywood, nära sådana stjärnor som Brad Pitt, som hon var kopplad till romantiskt för bara ett år sedan. Även om hon senare avvisade idén, gav hon några detaljer om sin amerikanska umgängeskrets i en intervju med King Magazine som publicerades i oktober förra året.

Jämfört med människorna jag umgås med i Los Angeles, tillade hon, är jag ett stort misslyckande. Hon säger att det föregående decenniet har varit särskilt dränerande. Hon uttrycker en önskan om att vara “vanlig” i intervjun. Jag har observerat vanliga människor för att lära av deras metoder. Under de tio till femton år som jag varit borta från hemmet har många av mina tidigare vänner slagit sig ner med sina partners.

Uppenbarligen har det varit en fullständig och total katastrof. Men jag önskar verkligen att jag hade en starkare koppling till marken. Istället för att dagdrömma om tidigare inkarnationer på fredag, unna dig en parmaskinka. Lykke Li, en svensk musiker, flyttade till Los Angeles 2012. Hon och hennes barns pappa, superstjärnproducenten Jeff Bhasker, 48, som har arbetat med Kanye West, Rihanna och Jay-Z, gick skilda vägar 2018. Deras son Dion föddes inte långt innan de bestämde sig för att separera.

Lykke Li bor nu i överdådiga Hollywood, nära personer som Brad Pitt och andra i underhållningsbranschen. Spekulationerna om att de är ett föremål har dock skjutits ner. Men artisten antyder för King att hon inte är den mest kända personen i sin sociala grupp. Att vara framgångsrik kan dock ha oavsiktliga konsekvenser i dina personliga relationer. Sedan hennes genombrott för mer än ett decennium sedan har Lykke Li åkt på många turnéer.

Lykke Li säger till tidningen att hon alltid har längtat efter att vara “vanlig”, vilket tyder på att hennes korta pensling med normalitet inte alltid har varit så lätt. Jag har observerat vanliga människor för att lära av deras metoder. Under de tio till femton år som jag varit borta från hemmet har många av mina tidigare vänner slagit sig ner med sina partners. Naturligtvis har jag trivts. Men jag önskar verkligen att jag hade en starkare koppling till marken.

Lykke Li råder King att skaffa prosciutto på fredag istället för att dagdrömma om tidigare liv. Enligt artisten har hon alltid varit upptagen av romantiska relationer och hoppat med huvudet först in i tumultartade parningar. Lykke Li tror att den senaste tidens erfarenheter av psykedeliska droger, som en del av en terapeutisk process, har förändrat hennes perspektiv på romantisk kärlek.

Lykke Li Pojkvän
Lykke Li Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!