Maja Francis Gravid

Maja Francis Gravid
Maja Francis Gravid

Maja Francis Gravid – Maja Nilsson Lindelöf, en inflytelserik nybliven mamma, dokumenterade nyligen sin skilsmässa på YouTube. Se hur hon gick från total förtvivlan i början av sammanbrottet till fullkomlig lättnad strax efter det… faller i en grop av hopplöshet. Den 7 oktober hälsade 27-åriga Maja Nilsson Lindelöf sitt andra barn välkomna. Den extremt utmattande upplevelsen sänds nu på hennes YouTube-kanal. Ted Louie låg redan i magen när jag blev gravid. Jag är så lättad över att allt gick enligt plan den här gången.

I bandet berättar Maja att hennes fotbollsman, Victor Nilsson Lindelöf, var tvungen att återvända till Sverige strax efter BF för att han skulle kunna spela landslagsveckan och VM-kvalet. Victor och hans fru hade dock tidigare bestämt att han skulle stanna i Manchester oavsett när ungen föddes. Jag var orolig över folks reaktioner om jag sa “nej” när jag var gravid med mitt första barn, men efter att ha fått mitt andra barn försvann den oron.

Min största prestation är att ha en man som kan tjäna som ett exempel för ungdomarna i detta land att det är lovvärt att prioritera familjen före karriären. Kontroversen om att Victor missade världscupceremonin lades ner när hans son, Francis Lillebror, föddes bara några dagar innan han var tvungen att lämna.

Maja minns en bekymmerslös semester under de tidiga stadierna av deras romans, under vilken hon kände sig helt tillfreds. Utstrykningsskyddet hade fungerat utmärkt fram till veckan innan, då hon gjorde justeringen som gjorde att mitten av brädan syntes när bebisen landade. Hon säger att smärtan är så illa att hon vill ta ett bad för att lindra den. Det var G:s bofasta kanin.

Att gråta kändes som en ålderdomsväska som kastades över mig. Men jag är en stark kvinna, så jag samlade mitt förstånd, sa “fan vad” och dök in. Han gick sedan iväg. Maja blev livrädd när bebisen landade på hennes bröst och hon frågade: “Hur ser han ut. I mitt sinne tänkte jag: “Nu gör jag verkligen sönder det, nu är jag verkligen dödsdömd”, eftersom det gjorde så ont.

Alla var så upptagna av sina spädbarns behov att det blev ett enormt krångel. Personalen sa till Victor, “pappa, du tar barnet” och tog sedan till sig Maja genom att strö vätska “där nere” för att stoppa det forsande vattnet, allt som svar på Majas begäran. Maja delar sin lättnad efter att ha hört att hennes barn är friskt.

Francis är fantastisk och imponerande. Även om han bara var sex veckor gammal vid den tiden, fruktade jag verkligen för hans liv igår. Han verkar ta efter sin far genom att han är både atletisk och ansvarsfull. Artiklar på artiklar har väckts av de fantastiskt vackra fotografierna av Rihannas graviditet. Termen “stjärna” har höjts till nya höjder när gravida kvinnor lanserar sina egna linjer av mammakläder.

Det var uppenbart att Robyn Rihanna Fenty, en modeikon, inte hade för avsikt att ändra sitt unika utseende bara för att hon väntade. Hon höll en blogg under alla sina graviditeter och postade stolt bilder på sina fantastiska gravida kroppar. Rihannas utbredda mage ger intrycket av att hon är gravid. Gravid med sitt andra barn med rapparen ASAP Rocky, ryktas 35-åringen ha designat en serie gravidplagg.

Graviditetsarmband effektiviserar processen för att indikera graviditet

Rihannas underklädesetikett heter Savage X Fenty, och den rymmer Savage X Fenty-serien. I paketet ingår inte en, inte två, utan tre helt nya varianter av populära gravidhattar, samt en gigantisk “Make more babies” T-shirt. Den nya mammalinjen är designad för att få mammor att känna sig vackra och bekväma när de än går. Rihanna sa detta till Vogue för att visa att pappor kan vara både attraktiva och ansvarsfulla.

Den har blivit klar nu. Jag orkar inte med fler kråkor i det starka ljuset längre. Enskilda krabbor ansvarar för sina egna fiskebehov. Att hitta gympajer, fruktsallader och come-hi-sakes är en hobby för mig. Enligt ett inlägg av Malin Karim på Mamas blogg, “Jag går ut för dagen.”

Francis, Maja, blivande mamma

Det är en bra början. Sommartid innebär ett uppehåll från rutinen. Mina handflator är svettiga och mitt hjärta bultar när jag går in i tentamensrummet. Har jag kommit ihåg att köpa presenter till alla pedagoger? Passar alla UFO:n över huvudet? När går barnen ur skolan och måste börja leta efter ett boende?

Så, i samma ögonblick som jag hör Idas sommarvaggvisa pustar jag ut. Två hela veckor att signera och överge förseglade gympåsar, fruktpåsar och annat papper som har liten chans att bli dålig i en allt mer digital värld. Snabb lättnad. Jag ser skönhet i saker som hamnar, sommarsolsken, kräftor, glas, stranden och tystnaden.

Maja Francis Gravid

Det är dags för mig att börja röra på mig och göra klart. Det har gått två veckor för mig. Jävla-jävla-gott! Framgång på första försöket. Det finns alltid en första gång. Det är första gången vi totalrenoverar ett sommarhus. Vår första middag tillsammans är på kajen. Detta ärden första dunken. Den första grillningen någonsin. Vi piggar upp varandra genom att säga: “Tänk på hur härlig sommaren är. Det var total tystnad.

Vanligtvis låses kryptan upp under det tredje året. Det är riktigt tråkigt. Vi höjer dock ännu fler glas för att fira sommaren. Lusten att gå ut och insupa lite strålar är också på uppgång. Vi vet alla hur mycket vatten som krävs för ett snabbt dopp när ett barn plötsligt bestämmer sig för att de vill ta ett bad. Det är inte så lätt som att göra en knytnäve och trycka på en knapp.

Du behöver en handduk, en extra handduk, byte av kläder, extra strumpor och skor och strumpor eftersom Bart har en allvarlig motvilja mot att slipa sina fötter. Det är obegripligt att en enda “spontan” dos skulle kräva en så omfattande förpackning. Herregud, jag är en pappa dubbelt! Den har en kuslig förtrogenhet samtidigt som den känns naturlig och överjordisk.

Jag ska vara den första att erkänna att den lyckligaste jag någonsin varit i sängen med Francis klädd som en liten trädgård och Ted Louie klädd som en dinosaurie. Det är allt; Jag tror att vi är klara här. Det är så mycket närmare sanningen. Allt har flutit på så här långt. Under sommaren har mina ångestnivåer skjutit i höjden och jag sov dagar i sträck. Av någon anledning fortsatte jag att spela upp i mitt huvud de många sömnlösa nätterna jag tillbringade i början och jobbade med Ted Louie. Men saker och ting är enklare och roligare nu. Dina nivåer av oro, ilska och irrationalitet har minskat avsevärt.

Han skulle fortsätta oavsett Francis. Sedan lägger vi till mycket mysk för smak. Och jag trivs jättebra. Enkelt uttryckt har du personlig erfarenhet som bekräftar det jag har skrivit: att livet verkligen kommer tillbaka. Njut därför av det nu. Å andra sidan är det uppmuntrande att livet fortsätter. För att vara ärlig, jag är ganska typisk i det att jag tenderar att idealisera livet och fokusera på hur jag vill att det ska vara istället för att sola mig i upplevelsen av att vara lycklig som det är.

Mitt marsvin är det sötaste någonsin. Å andra sidan finns det tillfällen då jag känner mig så nedstämd och ensam att jag längtar ensam. Det passar mig bra, ja. Jag känner mig mycket välsignad över att vara mamma till mina två små söner. Det var oundvikligt att han skulle hamna som medlem i denna familj.

Den här gången gick jag större delen av vägen. I de döende ögonblicken av kapitel 37 kunde vi dock ta hem mamma. När hon kom var det en lättnad eftersom jag hade varit orolig över att vara ensam hemma med Ted Louie och möjligheten att Victor var i ett annat land. Och jag förväntade mig ärligt talat att han skulle vara där omgående. Mest av allt är jag lättad över att det ligger i det förflutna. Min mamma brukade väcka mig varje dag och lät mig och min syster titta på Ted Louie i soffan medan hon utförde morgonsysslorna och frukosten.

Sedan flyttade hustruns mamma in och tog över för mamma. För detta och för att du och din fru finns i våra liv är jag evigt tacksam. Enligt Ted Louie är hans mammas genetiska makeup en korsning mellan en bonde och ett monster. Det är bara otroligt dumt. När lavinsäsongen rullade på och ingen bison dök upp tog Victor det svåra beslutet att stanna kvar.

Victors största styrka har alltid varit, och kommer alltid att vara, hur han prioriterar sitt ansvar. Dessutom har hans familj alltid varit hans högsta prioritet, varför vårt föredrag var kort och mer deklarativt till sin natur: han skulle vänta hemma tills Francis kom. Den finaste hälsningen någonsin gjorde mig lugn, och jag kom snart att acceptera att han skulle komma när han sa att han skulle.

Att vara här tillsammans denna speciella dag betyder mer för oss än något annat i världen. Som ett resultat stannade vi inne i några dagar. Vi slutförde den sista uppgiften och kopplade sedan av med lite utsökt mat och underhållande tv. Magis storhetstid har kommit och gått. Slutet är riktigt deprimerande.

Maja Francis Gravid
Maja Francis Gravid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!