Simon Pontén

Simon Pontén
Simon Pontén

Simon Pontén – Simon arbetar som regissör och redaktör. Star of Hallonbtflygtingen och den svenska tv-serien Kortfilmsklubben. Använd listan med filter till höger för att begränsa din sökning till de bästa filmerna och TV-programmen med Simon Pontén i huvudrollen, till exempel den högst rankade eller mest populära bland kritiker och publik.

Simon, en man född den 14 april 1986, är bosatt på Klippvägen 21 i Nacka. Den 28 oktober är allmänt erkänd som Simons dag. För hela sex år sedan, den 1 september 2016 (här), gjorde han överlåtelsen till sin nuvarande villa eller radhus. Han och hans fru Emmy bor här. Simon är mer efterfrågad än vanligt. Det har varit 36 tillfällen den här månaden där vi har delat nyheter om honom.

Simon är involverad i en grupp där han fungerar som styrelsens andra befälhavare. I det här läget är de flesta som försöker hitta Simon i Stockholm. Joakim tillägger i programmet, “Vi är så väldigt stolta över din långa karriär, allt du har uppnått och allt du har övervunnit.” Suzanne Reuter, en välkänd svensk skådespelare, har åstadkommit mer än de flesta svenskar. Lorry, Svensson Svensson, Vr tid er nu och Cleo är bara några av de program och filmer som har hjälpt till att göra Reuter till ett känt namn.

Suzanne Reuter har, enligt programledaren Renée Nyberg, haft 27 barn på skärmen i sina många TV-program, utöver de tre hon och skådespelaren Tomas Pontén uppfostrade tillsammans i verkliga livet. En hyllning från sönerna till deras far, Reuter. Hennes son Simon Pontén, som kommit till minnesstunden för att visa sin respekt, ställer sig plötsligt upp för att visa sitt stöd.

Jocke är i Thailand, men hans bror Simon sitter i folkmassan. I Vilket liv! Ett klipp spelas upp som visar Jocke i vattnet med sitt barn. Säg “hej” till mamman och mormor. Jag önskar att vi kunde ha varit där för att visa vår respekt personligen. Vi är oerhört nöjda med din omfattande karriär och allt du har åstadkommit och erövrat. Trevligheterna är över och Renée Nyberg går över till mer allvarliga ärenden. Det har inte precis varit smidigt hela tiden. Enligt henne föddes två av dina söner med allvarliga sjukdomar.

Suzannes kamp för barnens rättigheter

Suzanne Reuter beskriver den utmanande tiden och hennes beslut att inte överge sina barn. Ja, och jag tillbringade mycket tid på intensiven för två olika typer av vård. Ingen visste om barnet skulle klara sig. Det var pinsamt 1984, när Jocke kom, eftersom föräldrar inte var tillåtna. Men det kunde jag inte acceptera; Jag har burit det här barnet i nio månader, och jag går inte härifrån, insisterar hon.

Simon Pontén

Hon fick veta av experter hon träffade att hennes insisterande på att hålla sig nära sitt spädbarn och sjuka barn kan ha hjälpt dem att återhämta sig snabbare. Sedan dess har läkare sagt till mig saker som “Jocke skulle aldrig ha klarat det om du inte hade betett dig så.” När jag och min familj gick för att träffa någon på sjukhuset kom personalen fram till mig och sa: “Vi gör det faktiskt nu, Suzanne, så att föräldrarna kan vara med på det roliga.” Av den enkla anledningen att vi har sett det ger barn nyvunnen entusiasm för livet.

Hon har gästspelat i en mängd olika shower, inklusive internationella succéer som “Svensson Svensson” och “Vr tid är nu.” Suzette Reuter om hennes uppbrott med ex-älskaren Dan Ekborg
Den första personen som dyker upp i programmet är skådespelaren Dan Ekborg, som Suzanne Reuter var romantiskt inblandad i när de var yngre.

På frågan om tiden tillsammans rapporterar både Suzanne Reuter och Dan Ekborg att de känner sig olyckliga. Sedan, tillägger Reuter, “Vi slogs och drack, fiskade kräftor och badade bastu.” Tomas Pontén, en välkänd akteller i dramatiska roller, har gått bort vid 69 års ålder efter en utdragen sjukdom.

Alla som var vem som helst var närvarande. Planen har pågått ett tag. Enligt sonen Simon Pontén var alla redo och allt var härligt. Skådespelaren Tomas Pontén gick bort i tisdags efter en utdragen sjukdom. Efter examen från Scenskolan 1972 gick han vidare till Dramaten, där han stannade resten av sin karriär och uppträdde i 54 föreställningar mellan då och 2008.

Under hela sin karriär gjorde han otaliga framträdanden i tv-rutan, både i filmer och dramaserier. Dessutom har han gjort framträdanden i olika radiopjäser. Han led av en sorts demens. Alla som var vem som helst var närvarande. Det var ingen plötslighet i det; förberedelser hade gjorts under en tid. Enligt sonen Simon Pontén var alla redo och allt var härligt.

Suzanne Reuter och jag har tre barn

Tomas Pontén har tre pojkar från sitt förhållande med skådespelerskan Suzanne Reuter, som varade från 1983 till år 2000. Tomas Pontén var syskon till den hyllade designern och modeikonen Gunilla Pontén. Vad Johan Carléns kompis sa när han fick dödsbeskedet i natt. Jag fick reda på det av en vän sent i går kväll och jag har gråtit sedan dess. Som Johan Carlén, en nära vän, uttrycker det, “det är så otroligt sorgligt.” Johan Carlén berättar om sitt sista möte med Tomas Pontén på bostaden där han bodde.

För några veckor sedan, när jag gick för att träffa honom, var han i fruktansvärd form.
Jag frågade Tomas, “Blir det bättre?” Vid det laget slutade jag få någon kontakt från honom.
Tomas Pontén hade roller i en rad av Dramatens kanonverk, bland annat Kung Lear, Hamlet och Mäster Olof. Hans filmografi inkluderar sådana titlar som “Selambs”, “Kejsaren av Portugal”, “Dödsklockan”, “Skärgårdsdoktorn” och “The Blaster”.

Tomas Pontén var den yngsta av familjens fyra överlevande barn, där även professor Jan Pontén och modeskaparen Gunilla Pontén ingick, samt deras far, överste Birger Pontén och Ellen Nordlöf. Han var också släkt med agronomen Sigurd Pontén, ingenjören Ruben Pontén och skådespelaren Gunvor Pontén som kusin. De är alla medlemmar av familjen Pontén, ursprungligen från Småland.

Trots att hans far tjänstgjorde som officer i Skövde tillbringade han en stor del av sin barndom på Lidingö i Stockholms län. Efter avslutade studier vid Statens scenskola 1972 blev han medlem i Dramatens fasta ensemble. Med början 1984 spelade han som Edmund i Ingmar Bergmans turnerande produktion av Shakespeares Kung Lear.

1985 spelade han Antonius i Shakespeares Julius Caesar samt Don Juan i Molières Don Juan. Han spelade också stora roller i bland annat David Hares Secret Ecstasy (1990) och Margareta Garpes Alla dagar, alla nätter (1992). Han porträtterade markisen 255 gånger i produktioner av Dangerous Liaisons av Christopher Hampton, som gick på scener runt om i landet 1988. Han regisserade också 1986 års produktion av Medea av Euripides och 1987 års produktion av Hurley Burley av David Rabe, båda för Dramaten .

Han medverkade även i filmer i regi av Stig Björkman (1975) och Stig Larsson (1990), som Den vita väggen och Kaninmannen. År 2021 kommer Tomas Pontén att låta placera ut en gravmärke på Katarinakyrkogården i Stockholm. Pontén hade lidit av frontallobsdemens en tid innan han gick bort. Katarinas kyrkogård i Stockholm är där han begravdes.

Simon Pontén
Simon Pontén

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!