Maja Nilsson Lindelöf Bror

Maja Nilsson Lindelöf Bror
Maja Nilsson Lindelöf Bror

Maja Nilsson Lindelöf Bror – Maja, som är 24 år, föddes 1993. Den 21 december fyller hon år. Västerborna Maja bor för närvarande i Manchester, England, tillsammans med sin man Victor Lindelöf. Victor gick ner på knä och friade till Maja på Maldiverna under sommaren 2017. Således bytte de löften och blev man och hustru i maj 2018.

Fotbollsspelaren Victor, som för närvarande representerar Manchester United, är känd för sin karriär inom sporten. Hans födelsedag är den 17 juli 1994. Victor och Maja är båda västerlänningar. De träffades första gången 2013 på Summerburst. Maja bestämde sig då för att nå ut till Victor på Facebook. Vad som följer är historia. Maja står på 162 cm.

Maja sköter sina konton i sociala medier, och podcasten “Livet p läktaren”, som hon är värd tillsammans med sin bästa vän Sanna Dahlström, har snabbt blivit populär. Hon hade tidigare jobbat på fredagens restaurang i Oslo. Hon går som Majaenilsson på Instagram och sköter Majanilsson-kontot, som har mer än 56 tusen följare, på Twitter, där hon är välkänd ett tag. Maja skriver en blogg på Majaelisabeth.com också.

Maja har en tatuering av sin mammas bild på sin underarm. Maja hävdar att det hjälper henne att slappna av när hon tittar på den och att hennes mamma är hennes bästa vän i hennes blogg. Maja Nilsson Lindelöf diskuterar en traumatisk familjehistoria och ett decennium fyllt av många utmaningar i sin sommarpresentation.

Maja har själv något att säga om sin resa: “Jag är väldigt stolt över att jag älskade mig själv så mycket att jag förstod vikten av att kunna må bra. En 29-årig svensk entreprenör och influencer vid namn Maja Nilsson Lindelöf är bosatt i England Där bor hon tillsammans med sin man Victor Nilsson Lindelöf, fotbollsspelare från Manchester United, och deras två söner. I sin Sommar i P1-uppsats diskuterar hon sin uppväxt tillsammans med en familjemedlem som bland annat har drogfrågor. Tänk att vår familj har hamnat här. Du tenderar att tro att andra människor också upplever det. Endast de utan socialt stöd påverkas av droger.

Storebror till Maja led av psykos

När Maja fick samtalet var hon 19 år och bosatt i Oslo. Maja informerar programmet om att hennes storebror Albin mådde mycket dåligt och hade blivit inlagd på psykiatriska enheten i Västers. De får när de kommer fram att Albin har “avvikit” från anläggningen. Hur i hela friden skulle någon som lider av en svår psykos kunna fly från en låst avdelning?

Maja Nilsson Lindelöf Bror

Jag visste inte vad jag skulle förutse. På den tiden hade jag ingen aning om vad psykos eller psykisk sjukdom betydde. Maja Nilsson Lindelöfs liv ter sig surrealistiskt på avstånd. en påkostad livsstil bland kändisar. gift med en toppfotbollsspelare från Sverige. Däremot använder hon sin “Sommar i P1” för att diskutera en familjetragedi och psykisk ohälsa. Berättelsen inleds med ett stort drama.

Hon får ett samtal som säger att hennes bror är sjuk och omedelbart måste föras från Oslo till hennes hemstad Väster. När hon kommer fram får hon besked om att hennes storebror Albin har blivit inlagd på en stängd vårdanstalt för psykos men sedan dess har flytt. Det visar sig att brodern har schizofrena symtom.

Senare erkänner Maja att hon, trots att hon haft psykisk ohälsa sedan tonåren, inte velat erkänna det.
Hon faller in i djupt mörker varje gång hon flyttar utomlands med sin fotbollsspelande make. Hon känner sig värdelös, vilsen och ensam. Maja börjar träna tvångsmässigt och spårar varje kalori hon förbrukar.

Bulimi och en ohälsosam oro för träning är resultatet. Nej, det är absolut inte den idealiska tillvaron hon skildrar som make till en professionell fotbollsspelare. 2018 kunde de två gifta sig eftersom Victor hade lite ledig tid. Det var den enda lördagen på hela sommaren utan några spel. Om Manchester United hade gått vidare till Champions League-finalen fanns det en chans att allt skulle behöva ställas in.

En sörjande fru lämnades kvar efter att maken reste till fotbolls-VM i Ryssland 36 timmar efter bröllopet. Önskan att skaffa barn segrar i slutändan över den psykiska störningen. Berättelsen om Maja Nilsson Lindelöf känns rak och intim. Hon diskuterar de magiska ögonblicken utöver de utmanande utan att rycka till jämförbar med dagen då hon träffade sin ideala prins på musikfestivalen Summerburst.

Maja kände direkt att det här var mannen som en dag skulle bli pappa till hennes ofödda barn efter att de bytt långa blickar. Fotbollsspelaren Victor Lindelöf spelar för Manchester United, ett av de bästa lagen i världen. Det är en faktor som har påverkat familjelivet. Maja Nilsson Lindelöf, 29, som gifte sig med sin man Victor för fem år sedan, diskuterar idag utmaningarna med att arrangera ett bröllop i Sommar i P1.

Det fick trängas in mellan ett nära förestående VM och en Champions League-semifinal. Till slut vigdes de den 25 maj 2018. Vi kunde bara gifta oss dene helg under hela sommaren, hävdar hon. Champions League-finalen ägde rum den dagen. Enligt bröllopsinbjudan skulle ceremonin inte ha ägt rum om United gått vidare till mästerskapsspelet. Hon hävdar i sin sommarpresentation att det ofta är så livet är; vi var tvungna att chansa. En smekmånad följs vanligtvis av ett bröllop. Det berömda paret kunde dock bara spendera maximalt 36 timmar tillsammans.

Victor Lindelöf väntades sedan av en VM-samling. Jag snyftade till bland presenterna och blommorna i lägenheten i Västers när han stängde dörren efter sig, minns hon. Victor reste till Ryssland på ett plan efter en riktigt glad och underbar dag. Jag var besviken över att vi inte kunde dela denna stund tillsammans.

Maja Nilsson Lindelöf diskuterar också hur fotbollen under en spelarkarriär ofta går före familjen i hennes sommartal. Som hur han saknar sina barns födelsedagar eller måste jobba varje julafton eller nyårsafton.
Även om det ibland fungerar som en påminnelse om hur bisarra våra liv är, har vi lärt oss att hantera det, säger hon men fortsätter att tro att äktenskapet kommer att bestå trots alla hinder. Vi har rest separat men alltid tillsammans med varandra.

I livets alla aspekter arbetar vi tillsammans. Influencer Maja Nilsson Lindelöf nämner då och då det smärtsamma som om det vore ett tecken på att något är viktigt. Också hjärtevärmande är berättelsen om en bror som har schizofreni. Men det verkar som om onlinerådgivning kan behandla allt. Kim Kardashian visade för världen hur man helt omformar ditt ansikte med smink för elva år sedan.

Det kan konstateras att contouring förändrade hur individer applicerade makeup till den punkt där vi började “konturera” permanent för att dra fördel av allt vassare smartphonekameror. Användningen av fillers och botox bidrog till att lyfta fram de önskvärda höga kindbenen och små näsorna. 2018 gifte de sig. Ett problem kvarstår dock. Maja skriver: “Jag gråter.

Maja Nilsson Lindelöf, 29, anlände till Summerburst-eventet med ett glas vitt vin i handen och ett gnistrande pannband som täckte håret. Det var 2013 och denna specifika eftermiddag skulle för alltid förändra Majas liv. Hon träffade specifikt sin 28-årige man, Victor Nilsson Lindelöf, vid den tiden. Hon tog beslutet att helt enkelt vända där på stadion. Kanske var det vinet, eller kanske var det energi, som Maja själv påstår.

Vad som hade hänt om jag inte hade gjort en U-sväng har jag ingen aning om. för han stod där. bär Ray-Bans och rakar huvudet. Med en Heineken i ena handen och en vit skjorta upprullad. min framtida make. han är mina barns pappa. Jag förstod det direkt. Jag visste dock inte hans namn. Han var dock där. Maja kommenterar Victor i sin Sommar i P1. Maja och Victor har varit gifta sedan 2018 och är föräldrar till två barn. I mars 2017 föddes Ted Louie. Francis föddes till Victor och Maja i oktober 2021.

angående vigseln av Maja Nilsson Lindelöf till Victor Nilsson Lindelöf

Maja har berättat om sitt bröllop i sin Elle-blogg. Vigseln hölls den 25 maj 2018 i Uppsalas vergrans kyrka. Sanna Guidetti tjänstgjorde som en av Majas tärnor, och John Guidetti tjänstgjorde som en av Victors marschaller. På ytan verkade allt vara perfekt, men året efter sitt bröllop skrev Maja i sin blogg om sin förtvivlan. Maja fick förståelse efter att ha deltagit i KBT-terapi. Maja trodde felaktigt att hennes missnöje med brudklänningen var den enda anledningen till det, men det fanns också en annan anledning.

Maja Nilsson Lindelöf Bror
Maja Nilsson Lindelöf Bror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!