Måns Herngren Förmögenhet

Måns Herngren Förmögenhet
Måns Herngren Förmögenhet

Måns Herngren Förmögenhet – När det kommer till svensk film och tv är Felix Herngren högst uppe med störst och sämst. Han når triumf efter framgång och miljonerna strömmar in tillsammans med sin storebror, Måns Herngren. Herngren, den yngre brodern, håller med om att pengar inte är allt, även om han tillägger att det ibland kan göra stor skillnad.

Svenska miljardärer: här är de! “Störst av alla” , “Bonusfamilj” , “Solsidan” tillsammans med “Sjölykkan” . Släng in filmatiseringarna av “Solsidan”, “Berts dagbok”, “Se upp för Jönssonligan” och, sist men absolut inte minst, “Hundraåringen som”, två gånger. Felix Herngren, 54, på FLX Productions, är utan tvekan den okrönte härskaren över film- och tv-serieframgångar och innovation.

Han har ofta sällskap av sin 56-årige storebror, Måns Herngren, som har en lång och fruktbar karriär i sin egen rätt, efter att ha varit med i shower som “Adam & Eva”, “Klassfesten” och “Underbar och älskad”. av alla”. Kassaflödet kommer in om allt löser sig. Totalt såldes 68,9 procent av FLX till SF Studios 2019 av Felix Herngren och FLX-partnern Pontus Edgren.

Bonnier-koncernen pusslade upp 144 miljoner svenska kronor för att täcka det. Lillebror Herngrens exakta vinst från den massiva affären är okänt, men hans privata aktiebolag var värt 53 miljoner svenska kronor (SEK) mer. En utdelning på 73 miljoner kronor betalades också ut till honom, enligt årsredovisningen.

Mångmiljonregnet diskuteras av Felix Herngren

Felix Herngren har beskrivit FLX-rean med en gyllene gloria för Aftonbladet. Han uttrycker sin tacksamhet och glädje över hur det har gått. Naturligtvis är det fantastiskt att kunna plocka in lite pengar från detta. Det är mycket uppskattat. “Jag kände att det nästan…” fortsatte han. Det blev inte för stort, men ansvaret var lite mycket för en som jag som tycker om att göra filmer och tv-program.

Måns Herngren Förmögenhet

Att göra filmer, snarare än att leda ett företag, är där mitt hjärta verkligen hör hemma. Många beslut kommer att behöva fattas, tillägger han, och de kommer att röra pengar, människor och andra saker som han medger att han är mindre entusiastisk över. Felix Herngrens verksamheter genererar 100 miljoner kronor i intäkter.

Hans lön 2019 på 1 779 800 kronor kom från FLX där han fortfarande får månadslön. En månadslön på 148 316 svenska kronor. Jämfört med både bio och reklam ger tv mer intäkter per arbetstimme, enligt Felix Herngren, som tidigare har pratat med King Magazine. Budgetar skärs ned i reklambranschen, och alla måste ställa upp när de gör en långfilm. Efter att alla fått sitt var det inte mycket kvar, men jag vet inte hur många miljoner “Hundraåringen” drog in.

Endast 151 kvadratmeter är dedikerade till Felix Herngrens residens. Men som tidigare nämnt har det löst sig avsevärt idag. Paret Felix och Clara Herngren bor i det fina residenset Tysta Gatan på Östermalm, Stockholm. Över 37 000 000 kronor betalades för en 193 kvadratmeter stor intilliggande våning hösten 2020. Felix Herngren, hans fru och deras barn bor i ett 151 kvadratmeter stort hyreshus.

Paret har också ett semesterhus i Nacka, som de köpte för 13,5 miljoner svenska kronor. Ändå listade han sitt gotländska semesterhus, sitt andra, för 4,9 miljoner kronor. Det ligger på en 7 000 kvadratmeter stor mark och byggdes runt 1850. Du kan hålla en fest eller träna i aktivitetscentret; det finns också ett pensionat och en stor pool.

Säkert värd för sammankomster. Man skulle kunna anta att Felix Herngren är en introvert kille. Men han tycker om att göra stora hits. Felix Herngren står värd för en årlig julfest på Stockholms Operakällaren för herrarna. Förrätter som hummer, löjrom och champagne ligger ovanpå skaldjursrätter.

Christian Luuk, Prins Daniel, Henrik Dorsin, Leif GW Persson, Michael Storåkers, Fredrik Wikingsson, Jan Helin, Henrik Schyffert, David Batra, och Henrik Schyffert är alla besökare. I de flesta fall är det väldigt snällt och generöst. Enligt entreprenören Calle Schulman som pratat med Expressen, medan vissa brukar sluta äta efter en måltid, blir lunch ofta middag och vice versa.

Ändå har jag alltid kul och trivs. Det är helt klart generöst, enligt Leif GW Persson, som pratat med Expressen. Om jag säger så måste det kosta något. Medan de flesta stannar till efter midnatt, går jag normalt hem efter middagen eftersom jag är gammal och utmattad. Jag är dock betydligt äldre än dem.

I Stockholm är Måns Herngren bosatt på Södermalm

Till den stora balansen hör förstås även Måns Herngren. Det har inte varit hemskt för honom heller, även om han inte varit lika framgångsrik som sin yngre bror. I en bostadsrätt på Folkungagatan, Södermalm, Stockholm, värderad till 10 800 000 kronor, bor han och flickvännen Katalin Bachry Herngren.

2019 var vinstmarginalen för Måns Herngrens företag Encyklopiaden tolv procent, och omsättningen var 1 897 000 kronor. Hos Meropa Film AB fungerar han som både verkställande direktör och suppleant. För tjugo år sedan var vi väldigt olika. Nu är vi mycket mer lika. Vi bodde i nära anslutning till varandra på Lidingö när våra första barn var små, men vi sågs sällan.

Våra chanser att träffa varandra skulle ha varit mycket högre om vi fortfarande bodde så nära nu. Vårt band är ganska tätt. Måns Herngren har pratat med ICA-Kuriren om sitt band med Felix och han hörs ofta diskutera broderutflykter. Dessutom har vi båda lättare att samarbeta nu än för tjugo år sedan, sa lillebror.

Sedan dess har vi lärt oss att slappna av och lita mer på oss själva. Det är nu onödigt för oss att visa vår filmskapande förmåga. Det är inte så illa som det brukade vara, men vi är båda så petiga och vägrar att släppa allt som inte gör oss lyckliga. De första åren var en suddighet av att leva och dö. Det verkar inte längre lika brådskande.

Hans enastående talang och lustiga upptåg har hållit oss fängslade i årtionden. Den svenske skådespelaren och komikern Felix Herngren har haft ett genombrottsår i filmerna. Kändis kan vara lugn och veta att hon redan har nått stora framgångar. Tack vare vindfallet som hamnade i hans plånbok kan han nu leva det höga livet.

Det här är Felix Herngrens lön för idag. Felix Herngren besitter ett imponerande utbud av talanger som verkligen är unika. Denna mångbegåvade artist har skänkt oss älskvärda karaktärer som Dan Bäckman och Papi Raul. Han var med och skapade två dundersuccéer i svensk tv: succéprogrammet “Solsidan” på TV4 och den ofantligt framgångsrika “Bonusfamiljen” i SVT.

Chef för produktionsbolaget FLX och jurymedlem på den svenska versionen av “Masked sångare” är Felix Herngren. Filmerna “Dag efter dag” — Sven Wollters sista film — och “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” regisserades båda av Herngren. För Felix är dessa prestationer långt ifrån tillräckliga, även om de flesta av oss utan tvekan skulle tro att de är det. Egentligen har kändisen hela tolv företag i sin kisse.

Så mycket tjänar Felix Herngren

“Felix Herngren AB” — det enda företaget som bär hans namn — har samlat på sig en betydande förmögenhet de senaste åren. Enligt Nyheter24 uppgick tillgångarna 2019 till häpnadsväckande 73 434 000 kronor. Hemsidan hävdar att Felix Herngren kunde tjäna en genuint påkostad månadslön på 148 316 kronor om man enbart skulle ta hänsyn till hans lön det året.

Men Felix bankkonton får ett rejält uppsving från stjärnans egen produktionsfirma, som är den största inkomstkällan. 2019 års ekonomiska resultat för “FLX tv AB” var 3 080 000 kronor i vinst vid försäljning på 132 498 000 kronor. Värdet på bolagets tillgångar fastställdes till 47 604 000 svenska kronor.

Felix Herngren angående de anmärkningsvärda prestationerna

Plus, Felix älskar det när det öser pengar och han har många framgångar. Medan han var på “Renées brygga” 2022, var han ganska uppriktig om sin förkärlek för att köpa elektroniska enheter. Han meddelade publiken att det har tappat ett antal kronor över hela linjen. Dessutom är Felix väldigt bekväm med att spendera pengar.

“Fortsätt bara” är hans livsfilosofi. Om jag skulle dö i morgon, vad tjänar det till att lägga pengar på ett konto om jag inte kan spendera dem på skoj? Efter det massiva avtalet med Bonnier betalade Felix Herngren till sig själv en utbetalning på 73,3 miljoner svenska kronor (SEK). Han sålde en andel i FLX, ett produktionsbolag, till mediakonglomeratet förra året. Han nämner till exempel att han byggde en pool med medlen.

Produktionsverksamheten FLX, som grundades av 53-årige Felix Herngren och Pontus Edgren, förvärvades av SF Studios i juli förra året. Enligt Breakit var förvärvssumman tidigare oupplyst men redovisas nu i en fotnot i Bonnierkoncernens årsredovisning. På hemsidan framgår att SF Studios, som ägs av Bonnier, köpt totalt 68,9 procent av aktierna för 144 miljoner kronor. Detta uppgår till ett affärsvärde på 209 miljoner kronor för FLX.

Vägrade att göra en karriär inom företagsledning

Produktionsbolaget FLX, med Felix Herngren i spetsen, har en lång rad framgångsrika tv-serier bakom sig, bland annat “Störst av alla”, “Bonusfamiljen”, “Solsidan” och “Sjölyckan”. Företaget har också skapat dokumentärer som “Landet lykkopiller”, talkshows som “Luuk & Hallberg” och dokusåpor som “Toppmötet” och “Herngrens husbil”. “Solsidan”, “Berts dagbok”, “Se upp för Jönssonligan” och “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” är alla projekt av FLX.

Måns Herngren Förmögenhet
Måns Herngren Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!