Kassel Ulving Pappa

Kassel Ulving Pappa
Kassel Ulving Pappa

Kassel Ulving Pappa – En charmig jugendlägenhet är Gustaf Hammarstens hem. Han och hans affärspartner har konsumerat för mycket renoveringsmaterial under långa perioder. Enligt honom verkade det som om barnen tillbringade hela sitt liv i järnaffärer. Relationskomedin “Sjölyckan” går nu på Tv4 och spelar den kände skådespelaren Gustaf Hammarsten. Hans förkärlek för äldre bostäder och lägenheter är något han delar med oss, och han delar också med sig av några detaljer om sitt idealiska boende.

Hej Gustaf, hur går livet?

På Kungsholmen i Stockholm bor jag i en 142 kvadratmeter stor jugendlägenhet. Supercool! När vi kommer in ser vi att vi har gjort omfattande renoveringar. Jag och min affärspartner Jessica har höga mål. Det är en sak vi älskar med äldre hem och lägenheter. Vår risk för överdosering var dock hög ett tag. Barnen verkade ha tillbringat hela sitt liv i järnaffärer. I kyliga styrelserum väntade de. Av någon anledning minns jag att de sa: “Snälla pappa, bygg inte mer.” Därefter kan du ta en kort paus i ett par år.

Vilket föremål rekommenderar du mest?

Utanför, på vår balkong. Den olyckliga verkligheten är att vi använder den som ett kylskåp för drycker väldigt ofta. Dessutom njuter vi av GT och kaffe medan vi sitter på uteplatsen. Å andra sidan är det som att vilja ha en öppen spis men sällan verkligen använda den. Balkong, badkar och öppen spis: det är de tre B:en.

Berätta för mig om den egenskap hos ditt hem som du värdesätter mest

Att det är bekvämt och inbjudande. Gå ut ur din komfortzon och få lite möbler. Dörrar har också tagits bort. På så sätt kan ljus komma in utan att öppna och stänga.

Kan du berätta vad som motiverar dig?

Det som motiverar mig är byggnadsvård. När du arbetar med vintage färger och material för att uppnå en vintage look och känsla. Men det är definitivt inte Skansen. Gammalt och modernt ska blandas. Du borde ha tillräckligt med pengar för att leva bra också.

När du är hemma, vilken typ av överseende tycker du om?

En flaska kyld champagne bör alltid finnas med. Använd den på en onsdagskväll när du känner dig nedstämd och tänker: “Nu kan vi inte öppna en flaska champagne.” Jag tycker det är jättebra.

Kassel Ulving Pappa

Bland dina inredningsval, vad tycker du är mest tilltalande?

Det borde vara elegant, mysigt och funktionellt utan att dra för mycket uppmärksamhet till sig själv. Knäppt och diskret, inte som Liberace! Föreställ dig något danskt.

Om du kunde få vad som helst, vad skulle det vara?

Att vi borde kunna göra det lite mer ordningsamt. När man har fem personer runt sig är det svårt att hålla allt från golvet. Jag skulle älska det om det kunde gå för en lägenhetsvisning. När du ska flytta är det aldrig trevligt.

Vilket rum föredrar du mest?

Det där rummet där du kopplar av och varva ner. Du kanske till och med stöter på dina barn där då och då och spenderar lite kvalitetstid med dem.

Vilken möbel föredrar du mest?

Två gröna skinnfåtöljer från Danmark köptes av min sambo på Blocket. Jag tog upp dem efter att hon köpt dem. Du kan säga att de kommer att hålla länge eftersom de är moderiktiga, plyschiga och stödjande. De tillverkades förmodligen på 60- eller 70-talet. När familjen Andersson får överraskningsbesök av flera främlingar på Stilla Fredagen, tar deras mysiga planer en vändning till det sämre. Sune – Kaos i fredagsmyset, Morgan Allings familjeshow, har nu avslöjat alla skådespelare.

Ensemblen jobbar nu hårt med att öva inför premiären. Ett antal av skådespelarna från storfilmerna är redan bekanta ansikten. Med Morgan Alling som Rudolfs pappa och William Ringström som Sune, huvudrollen. Mirja Turestedt tar rollen som mamma Karin, Happy Jankell porträtterar storasyster Anna, Kassel Ulving spelar Håkan Bråkan och Bastian Lönner är ny i rollistan.

Sara Persson, Göran Gillinger, Sandra Caménisch, Axel Mattson, Felicia Cedergren, och Clara Wettergren är bland de skådespelare vi ser i olika roller. Enligt Morgan Alling kommer du att känna igen varje medlem i familjen Andersson från tidigare avsnitt, med undantag för några nya ansikten.

I den hjärtevärmande familjekomedin Sune – Kaos i fredagsmyset, spelad av Morgan Alling, försöker pappa Rudolf stjäla några extra kronor från att hyra ut sin egendom för att överraska hustrun Karin, spelad av Mirja Turestedt, inför deras stundande bröllop. Rudolf hyrde ut huset en vecka för tidigt, och en förvirrad familj ringer på dörren vid fel tidpunkt, så naturligtvis uppstår det kaos, förvirring och missförstånd.

Något måste hända hela tiden när du uppträder på scen, och det kommer det säkert att göra i det här fallet. Morgan Alling säger att föreställningen kommer att ha överraskningar, missförstånd och förvirring. Sofia Wistam, Niklas Strömstedt och Efva Attling är författarna. Ett överflöd av svenska superstjärnor kan vittna om att ha varit i engagerade relationer och till och med fått barn som par.

Även om det är nej Inte förvånande att svenska kändisar utvecklar relationer då och då, kan du bli förvånad över att höra att några av dem till och med har barn tillsammans. Om du inte var medveten om att dessa nio svenska kändisar var föräldrar, är du i mörkret. Efter att ha knutit ihop säcken 1985 fick musikern Niklas Strömstedt och modeskaparen Efva Attling ett decennium av äktenskap.

Adam och Simon var deras söner. Efva gifte sig med artisten Eva Dahlgren ett år efter skilsmässan och Niklas är sedan 2011 gift med TV-värden Jenny Strömstedt. Han har varit mamma på detaljerna kring skilsmässan, men i “Så mycket bättre” från i år skryter han om hur många kvinnor han har tagit till sina ex.

I ett specialframträdande för sin fru Jenny Strömstedt sjöng han Danny Saucedos tidigare band EMD:s hit “Jennie let me love you.” Han sjöng texter som “Jenny, vill du ha mig, jag har provat ganska många nu när jag har sett i lådan, man jag klarar mig utan dem” tillsammans med originallåten. 2009, medan både Niclas Wahlgren och programledaren Laila Bagge var med i Let’s Dance, träffades de.

Bagge är en Idol-profil. Kit föddes till det lyckliga paret i oktober 2011. De knöt säcken året efter. I en intervju med Aftonbladet Söndag diskuterade Laila Bagge vilka utmaningar hon hade under sin skilsmässa från äktenskapet 2014. Av alla tuffa tider i mitt liv rankas det här med de bästa av dem.

Att gå igenom en offentlig skilsmässa kan vara tufft, men det kan vara mycket värre när du tror att tabloiderna och sociala medier målar upp dig i ett negativt ljus. Vi har barn tillsammans, så jag ville inte ge min version i intervjun – folk är så redo att döma, även om det alltid finns två sidor av varje historia.

Skådespelarna Noomi Rapace och Ola Rapaces son Lev är produkten av deras tioåriga äktenskap. Ola Rapace fick frågan om upplösningen av hennes förhållande med Noomi Rapace i Schulman-podden. Oavsett vad, tror jag inte att våra vägar var avsedda att korsas för alltid. Noomis beslut att nå toppen av sitt område var dock orubblig.

Jag håller henne och hennes karriär i högsta aktning; det är absolut inget fel med det. Jag skämtar inte. Jag tyckte det var oattraktivt eftersom det fokuserade för mycket på karriärer och inte tillräckligt på ambitioner, även om vi fortfarande är vänner. Sofia Wistam, en australisk tv-värd, var gift med artisten Thomas “Orup” Eriksson under ett antal år; paret fick en son innan Wistam ansökte om skilsmässa 1996.

Sofia Wistam diskuterade uppbrottet i ett avsnitt av deras podcast, Wahlgren & Wistam, som hon är värd tillsammans med artisten Pernilla Wahlgren. Separationen var en riktig utmaning. Som mamma kan du känna dig överväldigad när ditt barn beter sig mer som en pappa. När vi skulle vara i min lägenhet verkade han melankolisk, vilket uppenbarligen var väldigt upprörande.

I podden tipsar Sofia Wistam om att ha ett sådant pass varannan vecka ungefär. Julia Dufvenius och Christopher Wollter har varit ett par sedan 2005. De har två barn, Tilde som är 19 år och Vide som är 12 år. Julia syns nu i serierna Heder och Fartblinda medan Christopher är känd från Netflix-serien Störst av allt.

Trots att de båda var inskrivna i Göteborgs skådespelarskola samtidigt, var det under en Stockholmsfest några år senare som de äntligen korsades. “Det klickade” i det ögonblicket. Vår kärlekshistoria är så enkel. Vi har faktiskt varit tillsammans sedan dess. Enligt vad Julia Dufvenius avslöjat i en intervju med Mama flyttade han in hos henne i Göteborg.

William Crafoord och Josefin Crafoord

Wille och Josefin Crafoord med sonen Roderick. Profil på radion Roderick Craaford är son till Josefin Craaford och musikern Wille Crafoord, som gifte sig 1995. Efter en period på fyra år hade skilsmässan skett. Jag var ung, arbetslös och pladask för min älskare när han bara sa “vi kan skaffa barn och gifta oss”, som Josefin sa i en tidigare intervju med Expressen. Det verkar inte finnas något bättre för mig just nu, tänkte jag.

Medlemmar av familjerna Lundell och Crafoord

En dotter föddes till Wille Crafoord och journalisten Sanna Lundell. Wille Crafoord och Lundell hade ett stenigt förhållande eftersom Lundell, vars pappa är Ulf Lundell, hade en traumatisk upplevelse av att slåss i sin barndom. Vi undvek tvister till varje pris eftersom de utgjorde ett verkligt hot mot våra liv och kan få förödande utfall. Det fanns aldrig en tid då jag bråkade med min pappa.

Jag blev till en början ganska häpen över mitt möte med Wille på grund av hans förkärlek för att väcka kontroverser och utmana konventionell visdom. Jag trodde aldrig att vi skulle hamna i ett scenario där våra åsikter skulle skilja sig åt. Enligt vad hon säger i Värvet-podden så tyckte jag att det var så jäkla jobbigt och att vi borde gå i familjeterapi för att vi bråkade så mycket. Å andra sidan verkar hanJag trodde att de var precis som vilken familj som helst.

Kassel Ulving Pappa
Kassel Ulving Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!