Theo Wahlgrens Pappa

Theo Wahlgrens Pappa
Theo Wahlgrens Pappa

Theo Wahlgrens Pappa – En pojke som heter Theo Wahlgren föddes till Pernilla och hennes exman Joachim Lennholm. Även om reglerna i hushållet kan se annorlunda ut, bor han fortfarande med båda sina föräldrar som 16-åring. “Han är så hård mot mig,” sade Theo till Pernilla. Den 55-åriga Pernilla Wahlgren och den 56-åriga Sofia Wistam är väldigt lika.

Detta är särskilt sant när det gäller antalet barn de föder. Med en dotter och tre söner får Pernilla och Sofia sammanlagt fyra barn. Fortfarande bosatt hemma är Pernillas ensamstående son, Theo Wahlgren, som är sexton år. Hans pappa, Joachim Lennholm, är femtio år, och han bor med Pernilla varannan vecka. Han verkar dock vara ganska inskränkt i sina handlingar även i den frågan.

Angående händelsen med Theo, sa Pernilla Wahlgren: “Jag sa till honom”

Jämfört med pappa Joachim är det definitivt lättare med Pernilla. I Wahlgren & Wistam-podden nämnde Pernilla något. De erkänner båda att det finns tillfällen då de “curlar” barnen och har svårt att sätta gränser för sitt eget beteende. Benjamin Ingrosso, Pernillas son och en 26-åring, har alltid kunnat räkna med sin mammas omtalade vänlighet. Även med Theo är det samma sak.

Enligt Pernilla ska hon ha sagt till Theo: “Theo, du måste verkligen börja skärpa dig. Häng upp handdukarna och inte bara släppa dem på golvet i badrummet. Detsamma gäller dina kläder i ditt rum; istället för att bara tappa dem på golvet, lägg dem på stolen.” Således började Theo förmodligen bli mer disciplinerad.

Theo angående fader Joachims stränga ord

Överraskande nog svarade Theo på ett sätt som fick Pernillas mamma att gråta. Ännu mer när han är i pappas sällskap, erkände han. Enligt Theo klagade han på att hans mamma var för hård och att han aldrig städade sitt rum förrän han fått nog. Sedan sa han till sin mamma: “Nu städar du ditt rum”, och allt skulle vara i oordning.

Theo Wahlgrens Pappa

Theo fortsatte med att säga: “Jag vet att när du kommer hem så kommer jag in i mitt rum, då har du bäddat sängen, vikt alla kläder. Jag tycker det är så mysigt mamma.” Jag svarar helt enkelt med “ja, men då gör jag det”, som Pernilla konstaterar. Den här veckan på Wahlgrens Värld öppnar Pernilla ut om hur mycket hon saknar sin son Theo.

Hon beskriver hur han bodde hos sin pappa för det mesta, medan hon bodde på olika ställen medan hon väntade på att hennes nya hus skulle stå klart. Hans önskan att bo på Lidingö, där han har sina kompisar, rum och spelprylar, är viktigare för honom än att bo hos mig. Fyra barn föddes till Pernilla Wahlgren. Hennes barn från hennes förhållande med Emilio Ingrosso är Bianca, Benjamin och Oliver.

Joachim Lennholm, hennes exman, är förälder till sitt yngsta barn, Theo, som är tonåring. Wahlgren berättar om sin sorg över sitt yngsta barn i det senaste avsnittet av hennes värld. Medan Pernillas nya hus fortfarande var under uppbyggnad bodde hon tillfälligt i stan när avsnittet spelades in. På grund av detta bestämde sig Theo för att stanna hos sin pappa, där han hade alla sina ägodelar och även var nära sina kompisar på Lidingö.

Det blir allt tydligare för mig att de har en stark anknytning till Lidingö och att det är svårt för dem att vara hemlösa. Theo har spenderat det mesta av sin tid med sin pappa ända sedan jag sålde fastigheten på Lidingö och flyttade in i Biancas mestadels lediga lägenhet i stan. Hennes röst darrar när hon säger: “Det är inte det att han inte vill bo med mig, utan det är att han vill bo på Lidingö, där han har sina vänner, sitt rum och sina spelprylar”. De fortsätter sitt samtal på detta sätt.

“Riv honom från sin far”

I showen uttrycker hon sin önskan att äntligen äga ett hus så att hennes son kan återvända till att bo hos henne varannan vecka. Med det sagt skulle jag gärna tillbringa mitt liv i Theos sällskap. När jag saknade honom igår kände jag mig riktigt nere. En busig glimt i ögat visar hennes upphetsning när hon uttrycker sin önskan att flytta in i huset på Lidingö. Hon hoppas att Theo äntligen ska få sitt drömrum så att hon kan ta tillbaka honom från sin pappa.

Theo Lennholm föddes 2007 till Pernilla Wahlgren och polisen Joachim Lennholm, som började dejta 2002. Just nu är det så här i deras förhållande. Joachim Lennholm, en 49-årig polis, och Pernilla Wahlgren, en 54-årig folkkär artist, träffades på en kändisfest i Stockholm i april 2002. Tre av Pernillas äldsta barn fick Emilio Ingrosso, 56, tillsammans med hon hade precis avslutat ett tumultartat 10-årigt förhållande.

Efter nästan fem års försök välkomnade sångerskan och polisen äntligen en son, Theo, som nu är femton år gammal, i mars 2007. Men förhållandet upphörde plötsligt 2008, och Pernilla diskuterade den svåra perioden som följde i hennes podcast. Wahlgren och Wistam”:

Den smärtsamma perioden efter uppbrottet, som Pernilla Wahlgren beskrev själv

Utan mina kompisar har jag aldrig wskulle ha klarat det. Jag var rädd för att ta upp det förrän långt senare. Men jag har äntligen kommit ur mitt tillstånd av förtvivlan, grubblande och skuldkänslor. Pernilla nämnde den sorgliga splittringen även när hon medverkade i SVT-programmet “Stjärnorna på slottet” 2020: “Jag blev väldigt glad och tänkte att nu har jag fått mitt barn och kommer att kunna bli en familj.”

En pappa är äntligen där. Sedan tog det stopp innan Theo blev ett år trots att han kämpade. Theo har bott hos sina föräldrar en gång varannan vecka sedan separationen. Enligt vad Pernilla sa till Svensk Damtidning 2018 gav detta ett gynnsamt utfall: Theos pappa och jag har fördelat utgifterna och skyldigheterna rättvist och vi kommer bra överens nu.

Pernilla sa: “Jag kan verkligen säga att jag har en bra relation med mina barns fäder”, med hänvisning till hennes förmåga att laga staket med sin ex-pojkvän Emilio. Äntligen! Efter all den omvälvningen har vi äntligen etablerat oss i ett fredligt tillstånd där harmoni kan blomstra. Sångerskan, som varit singel länge, kände sig redo att inleda ett nytt förhållande på grund av den frid som nu finns i hennes relationer med sina barns pappor.

Hon återupptäckte kärleken med 55-årige Christian Bauer för ett år sedan. Sonen Theo till Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm firade sin fjortonde födelsedag i helgen. Nu avslöjar Pernilla Joachims hemlighet för en nyfiken läsare. Joachim Lennholm, dataexpert, och Pernilla Wahlgren, en känd artist, träffades på en Stockholmspub som heter Stacy i april 2002 på en kändisfest.

För att hedra Pernillas uttagning till Sveriges sexigaste dam planerades festen av tidningen Café. De blev ett par så fort Pernilla och Joachims romans tog fart. Även om de välkomnade en son, Theodor, till världen 2007, bestämde sig Pernilla och Joachim så småningom för att skiljas åt. Det var jobbigt för Pernilla efter uppbrottet.

Hela tiden har jag behållit den masken. Efter Jockes avgång från mitt liv, så… Jag har varit djupt olycklig. Den här sortens tragedi har nästan drabbat mig. Vi låtsades vara en familj ett tag även om det inte riktigt var fallet. Vi har gjort allt tillsammans och mer därtill, och det har varit fantastiskt. Enligt en intervju Pernilla gav till Mama 2013 har vi tre spelat minigolf, bowling, biljard, åkt båt, druckit kaffe osv.

Idag är det förhållandet

Både Pernilla och hennes exmake Emilio Ingrosso, liksom Joachim, är på god fot nu för tiden. Det här har inte varit lätt, men idag kan jag ärligt konstatera att jag har en fin relation med mina barns pappor, konstaterade Pernilla i en intervju hon gav till Svensk Damtidning 2018. Äntligen! Efter all den omvälvningen har vi äntligen etablerat oss i ett fredligt tillstånd där harmoni kan blomstra.

Observerade Theos speciella dag

Theo fyllde fjorton den 21 mars och ett tvådagars firande hölls till hans ära. Theo blev lockad av familjen med snacks och presenter, som Pernilla berättar i sin populära blogg. Gäster, däribland Bianca och Benjamin Ingrosso, startade festen på Stockholms Hotel Nobis. Efter vår hotellavkoppling begav vi oss över till Pernillas hus på Lidingö för en kopp kaffe och en varm omfamning.

En insiktsfull och nyfiken bloggläsare funderade därefter på var Theos pappa var. “Theos pappa, går han aldrig på födelsedagsfester?” anmärkte läsaren. “Jaså, han var där också!” utbrast Pernilla, hennes snabba svar ackompanjerat av en glad emoji. Många anser att familjen Wahlgren/Ingrosso är den mest kända i landet.

Medlemmar av Pernilla Wahlgrens familj, inklusive hennes föräldrar och syskon, är välkända. Plus, just nu är vinnarna troligen barnen. Oliver, Bianca och Benjamin Pernillas barn med Emilio Ingrosso är alla framgångsrika affärsmän; hennes yngste son, Theo, föredrar dock att hålla sig borta från rampljuset.

Relationsstatus mellan Pernilla Wahlgren och ex-pojkvännen Joachim Lennholm

Pernilla upptäckte kärleken igen med Joachim Lennholm inte långt efter uppbrottet med Emilio. De var gifta i fem år innan de fick sitt första och enda barn tillsammans. Trots Theos födelse 2007 tog Pernilla och Joachims kärlekssaga sitt slut redan nästa år. Som tur var kunde Pernilla och Joachim lägga oenigheten med Emilio bakom sig. Enligt vad Pernilla berättade för Svensk Dam hade hon och Theos pappa upprätthållit en vänskaplig relation trots att de delat upp kostnader och arbetsuppgifter.

Theo Wahlgrens Pappa
Theo Wahlgrens Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!