Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer

Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer
Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer

Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer – Måns Zelmerlöw tappade balansen och ramlade av stolen i semifinalen av “Masked Singer” när Viking lyfte på masken. Ciara Janson, hans fru, gömde sig bakom masken och förband sig till extrem sekretess så att hennes inblandning i initiativet skulle förbli ett mysterium. Hon hävdar att hon ljög för honom om allt i nio veckor.

Under fredagens semifinal var det Vikingarna och kungen som var de som tvingades lämna “Masked singer”. Måns Zelmerlöw, medlem i panelen, gled ur stolen när maskerna togs bort. Skådespelaren Ciara Janson, som är hans fru, gömd under ansiktet på vikingen. Alla i panelen var synbart chockade över upptäckten, som visas på showen. Enligt Felix Herngren var det det mest hemska.

När vikingen lyfte på masken tappade Måns Zelmerlöw balansen och ramlade av stolen. Skådespelerskan förklarar för David Hellenius att hon har flugit ofta mellan Sverige och Storbritannien trots sin motvilja mot att flyga på frågan hur hon gjorde det.

Måns får frågan av Felix Herngren hur han misslyckades med att känna igen hennes röst, och han refererar till det som en “skandal”. Ciara avslöjar sin strategi för att hålla sitt engagemang hemligt för Måns i programmet. “Masked singer” är det mest skrämmande och utmanande hon någonsin gjort under sina sju år av skådespeleri, hävdar hon.

Strävar efter en maskulin ton

Det verkar som att panelen var förbryllad över hennes försök att ändra hennes röst till att låta maskulin, och hon hävdar att alla var rädda för att han skulle komma på det direkt. De spekulerade under hela säsongen att Pewdiepie och Carola båda var gömda bakom masker. Ciara hade svårt att passa in i programmet eftersom hon var tvungen att flyga varje vecka mellan Storbritannien och Sverige.

I programmet diskuterar hon ett ögonblick när hon och Måns var på Köpenhamns flygplats, Kastrup, samtidigt. Hon väntar på att få träffa Måns på ett hotellrum på flygplatsen när hon filmar sig själv i filmerna. Han har den här föreställningen att han kommer att hälsa på mina barn och jag vid bagageutlämning när vi flyger från London. Bara för att komma in måste jag kanske betala en flygbiljett.

Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer

“Ljög om allt”

I en intervju med Aftonbladet beskriver Ciara svårigheten att hålla sin make i mörker om sitt engagemang i programmet. Jag var nära att berätta för mig själv några gånger, men allt eftersom tiden gick blev det lättare eftersom jag förstod att han inte hade någon aning, säger hon. Även om jag började känna mig mer tillfreds och började diskutera det med barnen, var tanken på det skrämmande.

Jag underskattade hur enkelt det skulle vara. Hon erkänner att hon ljög vid flera tillfällen så att ingen skulle veta att hon övat inför föreställningen. Under loppet av nio veckor ljög jag för honom om allt, och för varje dag som gick blev mina påhittade mer genomarbetade. Efter att masken tagits av kysste Måns Ciara på scenen.

Ignorerade FaceTime-meddelanden

Hon nämnde att hon hade flera möten eller arbetade i studion medan hon gjorde sig redo för sändningen. Enligt henne var den mest utmanande aspekten de veckovisa kvällsshowerna, då Måns ville hälsa på familjen via FaceTime och Ciara var gäst i programmet. “Ja, det är bra” var min reaktion när han frågade om jag var arg på honom för att jag var mållös. “Ja, jag är arg på dig och vill inte prata just nu”, svarade jag och hon skrattade.

Enligt henne var reaktionen från Måns när hon fick veta om hennes engagemang i initiativet belöningen för att ha hållit allt hemligt. Hans reaktion var den mest givande delen; Jag hade aldrig sett honom så häpen. Ciara Zelmerlöw använde “Masked singer” för att lura Måns Zelmerlöw i några veckor. Vid det här laget skickar hon sin man en kuk.

På Instagram säger hon, “Jag kommer att påminna dig om det för alltid.” Avslöjandet om att Ciara Zelmerlöw, 36, hade gömts bakom vikingen i “Masked sångare” överraskade hennes man Måns Zelmerlöw, 37, till den grad att han sprang upp ur stolen. Det var hemskt; Jag saknar ord.

Jag förstår inte varför den här personen är så livrädd för att flyga – trots att hon har flugit nonstop i nio veckor. Efter att jag ringt och FaceTimed för att se hur hon mådde gick hon in i ett mörkt rum. Zelmerlöw fortsatte med att säga i en Instagram-video att han trodde att hon var hemma och tillade, “Alla visste, utom jag”, kort därefter.

Även om det först var svårt, tyckte Ciara Zelmerlöw till slut att det var lättare att lura sin man efter att ha insett att han var helt omedveten. Hon påpekade i programmet att hon hade skådespelat sedan hon var sju år gammal, men att filma “Masked Singer” var den mest skrämmande och utmanande upplevelsen i hennes liv.

Zelmerlöw angående sprängningen

Det verkar dock som att allt har absorberats av Måns Zelmerlöw och hela familjen har haft en härlig seglingssemester tillsammans. Paret utnyttjade också chansen att tillbringa en romantisk kväll tillsammans för att hedra Måns Zelmerlöws födelsedag. Nu när hon har chansen, frunhedrar sin man – men hon kan inte motstå att skicka en kuk i hans riktning.

Liknar ett fantastiskt vin och en blåmögelost. Trots din frus (mycket utmärkt, måste jag erkänna) åtta veckor långa otrohet, hoppas jag att du behåller Beyoncés nivå av självförtroende. Ciara Zelmerlöw lovar verkligen att alltid ha det i åtanke i sitt Instagram-inlägg. Ciara Janson Zelmerlöws man Måns blev så förskräckt när hon tog bort sin mask på Masked Singer Sweden att han tappade balansen och föll från stolen.

Förutom att filma barnen när de såg skandalen utvecklas på TV, höll hon sitt engagemang hemligt för dem. Är det här vikingen? utbrister de chockade. Masked Singer Sweden-finalen går i kväll. Men semifinalerna avslöjade säsongens största överraskning hittills. Syskonen Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw var vikingarna. När han insåg vem som gömde sig bakom masken blev han så häpen att han nästan kastade sig upp ur stolen av chock.

Ciara Janson Zelmerlöw höll inte bara sitt engagemang hemligt för sin man, utan hon chockade också sina barn i fredags när de såg henne ta bort sin mask på tv. Hon visar videon med ungarnas otroliga reaktioner på Nyhetsmorgon. Det är din. Kan du vara en viking? När vi antog att du var hemma var du där hela tiden. Archie och Albert, två små barn i videon, ropar: “Vad fan!”

Ciara säger: “Jag ljög för dig” i videon. Vid den tidpunkten var avslöjandet av hemligheten nära förestående. Ciara meddelade Nyhetsmorgon att hon kunde dölja sitt engagemang för sina nära och kära. Att de höll detta hemligt för barnen gör Måns och Ciara ännu gladare, enligt Nyhetsmorgon. Men det fanns en gång när det nästan avslöjades.

Barnen är Masked Singer aficionados. Av den anledningen var det mycket nöje att hålla det hemligt. Archie märkte att Ciara hade en vikingatatuering häromveckan. “Är det inte Viktingen från Masked Singer?” frågade han efteråt. “Nej”, svarade Ciara.

“Han ifrågasatte inte mina lögner alls”

Hur tog jag mig igenom de nio veckorna?! säger Ciara. För att säga det rakt ut, så var det inte.
Jag var tvungen att planera varje drag jag gjorde, men allt eftersom vi gick vidare genom tävlingen blev det lättare. Hon hävdar att hon hade ganska svårt att ljuga först, men att hon så småningom kom att acceptera hennes lögner eftersom han aldrig en enda gång ifrågasatte dem.

Utsikten att delta verkade till en början skrämmande, och det var helt rätt. Enligt henne trodde hon att allt skulle vara värt besväret om hon kunde lura sin man. Dessutom var hon framgångsrik. Att lämna min komfortzon var den mest utmanande delen. Det var inte alls svårt, tillägger hon med ett flin, men hon önskar att hon kunde säga att det var det värsta att ljuga för sin man.

Ingenting har förändrats för barnen

Under de första avsnitten förvrängde Ciara kort sin sångröst för att kasta av sig panelen, men hon insåg senare att det var meningslöst eftersom varken Måns eller någon annan i programmet förstod. De rådde mig till sist att sjunga med min egen röst eftersom han var väldigt förvirrad. Jag har aldrig sjungit för honom förut.

Hon spelar det hypotetiska scenariot där han frågar henne om de kommer att göra något tillsammans efteråt eller hävdar att efter att ha hört henne sjunga, kommer han aldrig att vilja vara i ett förhållande med henne. Och familjen har fortfarande reaktioner att förutse. Föga anar de att mamma faktiskt är gömd bakom en mask. Varje vecka på fredag samlas hela familjen för att se programmen, och de vet fortfarande inte vem jag är. Programmet betyder mycket för dem, särskilt min äldsta. Två gånger har vi till och med varit där personligen.

Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer
Måns Zelmerlöw Fru Masked Singer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!