Markus Aujalay Fru

Markus Aujalay Fru
Markus Aujalay Fru

Markus Aujalay Fru – Markus Aujalay, en berömd kock, har upptäckt kärleken igen efter sin skilsmässa. De kom ut som ett par under Melodifestivalens efterfest, där de uppträdde tillsammans för Hänt. Hans signaturfrisyr och sju säsonger av “Sveriges mästerkock” (som tog hem tre Kristaller för “Årets Reality Show”) känns direkt igen.

Markus Aujalay, en 46-årig kändiskock, har varit värd för “Sveriges yngsta mästerkock” och driver tillsammans med sin exfru Erika, som han skilde sig från 2015, restaurangerna Fjällpuben Åre, Winterviken och Tegelbacken. Hänt kanske nu berättar för alla att Markus träffar någon annan. Vi träffade Ingela Widström, en 47-årig kvinna, på efterfesten Friends Arena inför Melodifestivalfinalen.

Det faktum att de är ett föremål var uppenbart från det ögonblick de kom, och de kom alla ihop. Ingela bekräftar, “Ja, jag är Markus flickvän.” Paret har dejtat i fyra år. Att de har träffats på jobbet är uppenbart. Ingela säger sig ha arbetat i sex år med “Sveriges mästerkock” efter att ha blivit filmproducent för programmet 2011. Hon är nu anställd på produktionsföretaget Jarowskij.

Markus har föredragit att hålla sig utanför offentligheten och undvika frågor om sitt personliga liv efter sin skilsmässa. Ingela berättar dock att paret nu lever ett sorglöst liv och diskuterar öppet sin kärlek.
Hon och Markus lämnar efterfesten med händerna och säger: “Vi är inte förlovade eller lever tillsammans, men vi lever ett underbart tonårsliv.” Detta är hennes sista uttalande innan de tonar in i mängden.

Efter skilsmässan fortsatte Markus att arbeta med sin exfru och följde sin kockkollega Paolo Roberto. Markus och Erika driver fortfarande sina barer tillsammans. De verkar komma överens ganska bra; efter skilsmässan började de till och med nya. Markus och Erikas barn är Zac, Mino och Enya. Kända kocken Markus Aujalay ska skiljas från sin fru Erika.

Markus Aujalay Fru

Han är 44 år gammal. Tingsrätten i Södertörn fick i måndags en samlad ansökan om äktenskapsskillnad. Om du är ett fan av tv-serien “Sveriges mästerkock” eller “Sveriges yngsta mästerkock” kanske du känner igen Markus Aujalay som jurymedlem i båda programmen. Tyvärr har kändiskocken Markus Aujalays äktenskap med Erika Aujalay upphört.

Södertörns tingsrätt tog emot parets sammanlagda äktenskapsskillnadsansökan i måndags. De är föräldrar till Zac, Mino och Enya. 2004 utsågs Markus Aujalay till Årets kock. Sedan dess har han släppt flera publikationer och gjort många tv-framträdanden. Han är idag delägare i Stockholmsrestaurangen Winterviken och Årerestaurangen Fjällpuben tillsammans med sin fru.

Markus Aujalay har blivit kontaktad av Nöjesbladet. Tyvärr har kändiskocken Markus Aujalays äktenskap med Erika Aujalay upphört. Södertörns tingsrätt tog emot parets sammanlagda äktenskapsskillnadsansökan i måndags. De är föräldrar till Zac, Mino och Enya. 2004 utsågs Markus Aujalay till Årets kock.

Sedan dess har han släppt flera publikationer och gjort många tv-framträdanden. Han är idag delägare i Stockholmsrestaurangen Winterviken och Årerestaurangen Fjällpuben tillsammans med sin fru. Markus Aujalay har blivit kontaktad av Nöjesbladet. Du kan fånga Markus Aujalay i Decenniets mästerkock just nu.

Han var dock känd för de flesta innan dess, eftersom han var med i Sveriges Mästerkock som en av de tre domarna och gästspelade på After Closing. Men det är ingen hemlighet att Markus är mycket mer än en tv-kock. Tegelbacken är hans restaurang, och han har även lagat mat på Operakällaren på Fredsgatan 12 i Leijontornet.

Hans framgång är välkänd, eftersom han också har skrivit flera kokböcker. Hans privatliv är dock något han håller hemlig. Även om Markus tidigare varit mamma i ämnet, kunde Hänt berätta att han träffar någon 2018. Troligen har de jobbat ihop, eftersom hon heter Ingela Widström.

Det avslöjades att Ingela nu jobbar på produktionsverksamheten Jarowski j., men hon har varit featureproducent för Sveriges Mästerkock sedan programmets lansering 2011. 2018 bekräftade Ingela för Hänt att hon i själva verket var Markus flickvän och att paret varit tillsammans i fyra år. Markus var tidigare gift med Erika Michael innan han gifte sig med Ingela.

Trots uppbrottet valde Markus och hans exfru att hålla sina restauranger fungerande tillsammans. De verkar komma överens ganska bra; efter skilsmässan började de till och med nya. Zac, Mino och Enya är avkommor till Markus och Erika. Bilder på ungarna dyker upp på Markus sociala medier då och då; ett sådant foto visar hela familjen samlad runt julbordet:

Framgång för Zack, sonen

Zack tycks föra familjetraditionen vidare att vinna en tävling för att avgöra vem som kan baka Sveriges bästa kladdkaka; i somras, efter att Zack tagit examen, delade Markus stolt ett foto på honom med världen. Sedan, Zack Aujalay kom på en variant som han kallar Kladdkaka, som han toppar med flingsalt och brynt smör.

Enligt Arla valdes sex finalister ut bland alla bidrag och bjöds in att baka sina kladdkakor inför en stor publik på Bak- & Chokladfestivalen i Stockholm. Att höra juryns motivering och sedan vinna känns helt konstigt, sa Zack. Jag var verkligen osäker på dess hållbarhet. Jag har varit bagare ända sedan jag var liten och det här förstärkte smaken verkligen.

Enligt vad Zack Aujalay sa till Arla då skulle han fira med sin familj. Kulinariska kändisar har dykt upp under de senaste många åren. Det verkar som att det varje vecka dyker upp en ny kock på TV för att dela med sig av sina rätter och personligheter. Du kanske blir förvånad över hur ofta vissa kockar dyker upp på TV. Ett exempel är Markus Aujalay.

Bredden och djupet av Aujalays kulinariska kunskap har lämnat många i vördnad. 51-åringens passion för köket är tydlig i hans imponerande CV. Genom att konsekvent medverka i “Sveriges mästerkock”, ett populärt matlagningsprogram på TV4, visar Markus Aujalay att han brinner för mat. Dessutom en teknik som han hoppas kunna dela med andra.

En man med asiatiska och europeiska anor, Markus Aujalay

Många är nyfikna på Markus Aujalays föräldrars bakgrund och hur lång han är. Man kan undra var han kommer ifrån med tanke på sitt ovanliga efternamn och svenskklingande förnamn. Myanmar, tidigare känt som Burma, är Markus Aujalays fars förfäders hemland. Markus svenska mamma träffade sin far på hans emigration därifrån.

De fick sonen Markus Aujalay 1971 efter att ha flyttat till Uppsala tillsammans. Aujalays far har inte bara burmesiska anor, utan hans farfar var också från norra Indien. Deltar i Discovery+-showen 2021 “Vem tror du att du är?” lät Markus Aujalay lära sig mer om sin familj. På programmet fanns förutom Aujalay även Felix Herngren, Johan Ulvesson, Linnea Henriksson, Carolina Gynning och Maria Lundqvist.

Tidigt gav Markus Aujalays hängivenhet honom en framträdande position

Markus Aujalay hade en naturlig och tidig fallenhet för matlagningskonsten. Han började arbeta i köket när han bara var tonåring. Aujalay insåg att han tillhörde en administrativ roll medan han var senior på gymnasiet. Vid tjugoett års ålder fick han möjlighet att visa upp sina tår på restaurang Operakällaren.

Denna matställe har betjänat kunder sedan slutet av 1700-talet, och dess fantastiska rykte föregår det. Så, för att omformulera, tog Aujalay allvaret i sin anställning på denna krog som tjugoåring på allvar. Det tog Aujalay fem år på Operakällaren innan han bestämde sig för att ta några år ledigt för att avancera karriären.

Efter att ha tillbringat en tid i Spanien, Danmark och Belgien kom Aujalay tillbaka till Sverige och tog ett jobb på krogen Fredsgatan 12 i Stockholm. Markus Aujalay vann den uppskattade titeln “Årets kock” 2004 när han arbetade som köksmästare på denna anläggning. Förutom Tom Sjöstedt (2008), Christian Hellberg (2001) och Tommy Myllymäki (2007) har denna utmärkelse gått till andra kockar.

Som jag sa tidigare, “Sveriges Mästerkock” har sänts i Sverige sedan 2011, och Markus Aujalay har varit fast domare sedan dess. Showen är den svenska bearbetningen av den enormt framgångsrika “Masterchef”-modellen från hela världen. Showens popularitet i Sverige är så hög att tusentals amatörkockar varje år tävlar om några få platser i showen.

Människorna som arbetar med Aujalay har förändrats något genom åren. Medan kocken Leif Mannerström länge var en ständig följeslagare har Markus Aujalay, Mischa Billing, och Tom Sjöstedt utgjort domartrion de senaste två säsongerna. De tävlande som tar sig förbi första omgången av “Sveriges Mästerkock” på Markus Aujalays stora show har också möjlighet att delta på hans mindre show.

Deltagarna i detta “after talk”-segment av showen “After closing” får piska fram läckra och kreativa rätter under ledning av programledaren Aujalay. Till de svenska matlagningstävlingarna “Sveriges Mästerkock”, “Sveriges Mästerkock VIP”, och “Sveriges Yngsta Mästerkock” har Aujalay varit jurymedlem.

Tillsammans med sin exfru driver Markus Aujalay en restaurang

Den chockerande nyheten kom 2015: Markus Aujalay och Erika, hans mångåriga fru, hade valt att skiljas. Markus, Enya, Zack och Mino Aujalay var i gruppen med Erika, som nu är Michael. Var och en av de tre ungdomarna är nu vuxna. Erika och Markus är fortfarande arbetskamrater efter skilsmässan. Med en bakgrund inom informationsteknologi är Erika främst skribent och informator.

Hon och hennes exman driver nu Winterviken, en festsal, café och konferenslokaler, och hon fungerar som VD. Ex-paret äger inte bara Winterviken utan även restaurangen Tegelbacken. Beläget i hjärtat av Stockholm serverar Tegelbacken aptitzers som är både enkla och läckra. Eftersom Tegelbacken tog sig igenom mer än sju år och hyllas i White Guide verkar det som att denna idé slog igenom.

Markus Aujalay Fru
Markus Aujalay Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!