Pernilla Wahlgren Pojkvän

Pernilla Wahlgren Pojkvän
Pernilla Wahlgren Pojkvän

Pernilla Wahlgren Pojkvän – Ett hemligt bröllop har ägt rum mellan Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Nu, några dagar efter den stora dagen, delar det nygifta paret sin glädje med världen. Enligt Wahlgrens Instagram-inlägg, “Älskar dig min älskade man”, lyder bildtexten. Grattis till 55-åriga Pernilla Wahlgren och 57-årige Christian Bauer till äktenskapet. De uppdaterar för närvarande Instagram med de goda nyheterna.

“Så detta hände”, skriver Wahlgren bredvid ett foto på sig själv och hennes man Christian Bauer som står i deras bröllopskläder. Wahlgren, som sedan ett antal år är bosatt på Lidingö utanför Stockholm, var brudens tärna vid ceremonin. För bara fyra dagar sedan, lördagen den 2 december, hölls bröllopet. Fotografier tagna under bröllopet avslöjar flera Wahlgren/Ingrosso släktingar. Medlemmar av familjen Wahlgren som är Benjamin, Bianca, Christina, Hans och Linus är bland dem.

“Min älskade man”

Foton från det glada tillfället har också delats av Bauer.

Många människor gratulerar dig

Kommentarsfältet är översvämmat med gratulationer till paret. Skål till dig! Det gör mig glad att höra det! Det mest fantastiska av er”, skriver programledaren Carina Berg. “Du är strålande och helt underbar”, skriver artisten Lina Hedlund. Ett antal andra personer uttryckte också sina lyckönskningar, däribland Marie Serneholt, Camilla Läckberg, Renée Nyberg och Sanna Nielsen. Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har kontaktats för en kommentar av Aftonbladet.

Avslöjade förlovningen i vintras

Det lyckliga paret tillkännagav sin förlovning under en skidsemester i Sälen i januari i år. Christian Bauer ställde frågan till sin älskling två år in i deras förhållande. Det blir inget bröllop i år, sa Wahlgren till Aftonbladet i somras. Vi har redan meddelat att vi ska gifta oss, och vi förbereder oss för det. Men den sommaren är inte aktuell.

Efter allsången är över planerar hon att vara så sliten att hon inte är redo att ta sig an något annat, konstaterade hon då. Bröllop är också ett stort företag, enligt min mening. Och något som jag hoppas kommer att bli den underbaraste dagen någonsin. Men planerna ändrades och ett hemligt vinterbröllop ägde rum istället.

Pernilla Wahlgren Pojkvän

Tittarna på dokusåpan “Wahlgrens värld” har kunnat följa det lyckliga paret när de förberett sig inför sitt bröllop sedan hösten. De äger en semestervilla i Marbella och har letat efter ett bra ställe att hålla sitt bröllop på.

Trots Pernilla Wahlgrens tidigare uttalanden om motsatsen ägde hennes kyrkliga vigsel rum.
“Fairytale” är hur Christina Schollin beskrev bröllopet. Christian Bauer var det första stora romantiska intresset för Pernilla Wahlgren efter långa tretton år av singelskap. Christian och Pernilla är nu förlovade och bor tillsammans; deras gemensamma bekanta introducerade dem.

En strategi för Pernilla Wahlgrens framtid utan Christian Bauer

Pernilla och Christian kunde äntligen flytta in i sitt idealhus på Lidingö i slutet av december, efter att ha arbetat med det i flera år. Nu är de ett gift par och bor där tillsammans. Wow, sådan glädje! Åh, nöjet! Vilken huvudvärk! Konstig flyttlådeångest. En stor del av de flyttrelaterade förberedelserna fick hjälp av Christian. Det framgår att han inte tvekade när Pernilla erbjöd honom ett nytt hem, även om han tidigare hade bott på Åkersberga.

Trots att Pernilla inte är oskyldig är kärleken dem emellan starkare än tidigare. 55-åringen nämner att hon hade förberett sig på möjligheten av ett uppbrott med Christian i det senaste avsnittet av Framgångspodden, Alexander Pärleros podcast. Enligt vad Pernilla säger i podden har “vi skrivit ett samboavtal”. Det innebär att om en part flyttar ut måste den andra parten ta med sig sina ägodelar.

“Prata aldrig summor pengar”

Återigen undersöker Alexander med en delikat förfrågan. Med hjälp av ett byggföretag byggde Pernilla sitt nya hus från grunden. Även om Alexander fiskar där vägrar Pernilla ändå att säga hur dyrt projektet är.

En anledning till att jag har ingjutit mina barn är att pengar är väldigt personliga, så vi tar inte upp det i intervjuer. 2: Är det det enda elementet som ger en känsla av arrogans och gör det minnesvärt? De dåliga nyheterna är att jag inte berättar för någon, säger Pernilla. Nu väntar vi alla tålmodigt på beskedet om bröllopet. Äntligen tog de åtgärder, Pernilla och Christian gjorde det på Alla hjärtans dag.

Är du medveten om ämnet vi diskuterade under middagen? Som Pernilla nämner i podden med Wahlgren och Wistam, “Vi satt och planerade bröllopet!” så att säga. She fortsatte med att berätta att bröllopet från och med nu kommer att hållas i Pernillas omhuldade Marbella. Christian Bauer friade till Pernilla Wahlgren genom att gå ner på knä i slutet av december.

Hur var Christians liv innan han träffade Pernilla, med tanke på att han nu är på väg att giftas in i en av de mest kända familjerna i Sverige? Christian Bauer, 56, blev kärleken i 55-åriga Pernilla Wahlgrens liv för cirka två år sedan. Därmed har paret precis förlovat sig.

Christian Bauer bad Pernilla Wahlgren att bli hans hustru i en rustik fjällstuga utan moderna bekvämligheter, där de åt en trerätters middag tillagad delvis med vedspis, omgiven av levande ljus. Wahlgren konstaterar i sin podcast “Wahlgren och Wistam” att dagen gick helt enligt plan, att den var härlig och att det enda som spelade roll var att den fantastiska dagen avslutades med ett frieri.

Bauer: Karriärmodell och köpare

Det exakta datumet för Christian Bauer och Pernilla Wahlgrens bröllop är fortfarande i luften, men så fort de byter löften kommer Christian officiellt att ansluta sig till den berömda och enorma familjen Wahlgren.

Så, hur välinformerade är vi om Christian Bauer?

Förutom att bli farfar är Christian pappa till två döttrar. Efter en period med försäljningsledning, modellering och kommersiellt skådespeleri är han nu inköpschef för en stor livsmedelskedja. Sanningen är på väg att komma ur min mun. I sin podcast skröt Pernilla om sin pojkvän Christians nya jobb.

Saker som Christian Bauer gör på fritiden

När han är ledig gillar Christian Bauer att röra på sig. Du kan se att han tycker om att springa, cykla och åka skidor bara genom att titta på hans Facebook. Triathlon, ett uthållighetsevenemang som kombinerar simning, cykling och löpning, är en annan aktivitet som han har deltagit i.

Hans relation med Pernilla Wahlgren har också berikats av hans atletiska livsstil. Närhelst Christian och Pernilla har tillbringat en solig dag i hennes hus i Marbella, har hon varit känd för att dela Instagram-videor där han tränar på gräsmattan, precis intill den uppfriskande poolen.

Christian Bauers ökända ex-flickvän

“Wahlgren och Wistam”-poddvärden Pernilla Wahlgren har nämnt Christians andra yrke som spinninglärare. Hans förhållande med Marie “Mary” Enqvist, 42, som medverkade i senaste säsongen av “Farmen” i TV4, tog slut långt innan förhållandet med Pernilla. Paret bröt upp efter två års dejtande och Enqvist förklarade orsaken till splittringen för Hänt.

Vi gjorde slut för att mina behov var större än hans. Det är ingen svår känsla eftersom vi har korsat vägar och hejat på varandra genom åren. Hon berättade för webbplatsen att hon var runt 30 år gammal under hela deras förhållande, så hon var inte precis en ungdom.

Till och med Christians ex-flickvän Marie Enqvist har gjort ett framträdande på tv, som tävlande på “Farmen” 2021. Samtidigt förklarade “Mary” varför hon anser att Christian Bauer och Pernilla Wahlgren borde förbättra sin relation. Det verkar för mig att de är i samma livsfas. Eftersom han är fjorton år äldre hade han redan vid det laget slutat med familjedelen. Och deras tillgivenhet för varandra är uppenbar!

Har gjort inflyttningen till herrgården tillsammans

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer tog ett stort steg i december genom att officiellt flytta ihop. Alla i familjen Wahlgren kunde fira jul i parets nybyggda drömfastighet på Lidingö, tack vare Pernilla. Christian Bauer bodde tidigare i en liten gul stuga på landet innan han och Pernilla blev rumskamrater. En glimt av kärlekens herrgård dök upp i “Wahlgrens värld” innan Pernilla gav den en liten känga.

Hon skrattade i sändningen om att det inte är snyggt, utan rent. Även om det var en blygsam bostad, höll Christian inredningen enkel. Pernilla Wahlgren påpekade i “Wahlgrens värld” att det var skönt att komma någonstans med mindre ägodelar än vad hon hade hemma. “Jag kan inte ha många saker”, på grund av utrymmesbegränsningar, förklarade Christian Bauer.

Och nu har Christian Bauer packat ihop sin lilla lantegendom och flyttat till Pernillas stora Stockholmsvilla på Lidingö. Soliga dagar kan paret koppla av i en av Pernillas två påkostade Marbella-villor; enligt Pernillas Instagram besöker de fastigheten många gånger om året. Milt sagt blommar det nyligen förlovade parets kärlek. Till min käraste kompis och största kärlek. Bifogad till en video av Christians frieri säger Pernilla “Min älskade Bauer”, på Instagram.

Pernilla Wahlgren Pojkvän
Pernilla Wahlgren Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!