Margaux Dietz Nya Pojkvän

Margaux Dietz Nya Pojkvän
Margaux Dietz Nya Pojkvän

Margaux Dietz Nya Pojkvän – Margaux Dietz träffar nu någon annan. På Mama Gala tillkännager influencern sin nya romantiska status. Man kan lugnt säga att jag är överlycklig, deklarerar hon. 33-åriga Margaux Dietz är inte längre ogift. Under måndagskvällens Årets mamma-gala bekräftade influencern sin relationsstatus på röda mattan. Enligt henne är hon överlycklig över detta.

Är hemlighetsfull

Dietz har också några relationsdetaljer som hon skulle vilja hålla dold. Hon förklarar det med ett skratt.
Trots ett kändisspäckat bröllop i april 2019 “gifte sig Margaux Dietz och hennes ex-pojkvän Jacob Liebermann, 39”. Paret registrerade dock aldrig officiellt sitt äktenskap. De bröt upp vid årets slut. Arnold är sju år och parets första barn.

Upprätthålla ett aktivt deltagande

Sean Canning, 33, var Dietz älskare när hon förlovade sig i början av 2021; paret separerade samma år.
Livet blir inte alltid som man förväntar sig. Separation är den väg som Seán och jag har bestämt oss för att ta. Vi kommer fortfarande bra överens och njuter av varandras sällskap. “Men det är verkligen aldrig lätt att säga adjö”, skrev hon på Instagram runt den perioden.

Det var på måndagskvällens Mama-gala som Margaux Dietz tillkännagav sin senaste romantiska återupplivning. På röda mattan uttryckte hon sin lycka men avböjde att utveckla det. Otaliga svenska kändisar och nöjesfigurer smyckade sig för att hedra förra årets många inspirerande mammor på gårdagens Mama-gala, som direktsändes i sociala medier.

Förutom Mamas chefredaktör Emelie Lindblom Dalén fungerade trebarnsmamman Penny Parnevik som galaordförande. Bland röda mattan deltog Carina Bergfeldt, Sara Biderman, Ewa Röse, Melinda Jacobs, Pernilla Wahlgren och Carina Jacobs. Med var också Margaux Dietz, som hade några spännande nyheter att dela med sig av.

Margaux Dietz Nya Pojkvän

Hon nämnde att hon hade återupptäckt kärleken, men hon föredrog att inte diskutera ämnet vidare. Hon säger, “Jag är väldigt glad och glad över det här” när hon frågas om hennes nya förhållande. Arnold Dietz mamma Margaux var tidigare i ett förhållande med Jacob Liebermann. Paret knöt knuten 2019, men de registrerade det aldrig officiellt.

De bröt upp senare samma år efter att ha varit uppriktiga om hur instabilt deras förhållande var. Margaux och Sean Canning förlovade sig 2021, men de bröt upp några månader senare. Margaux Dietz försvann från synen 2022, året då hon utsattes för allvarlig kritik. Hon gav precis en intervju till Nöjesguiden där hon oväntat diskuterar sitt romantiska liv.Den tidigare YouTubern uttrycker sin uppriktiga önskan om ett oförutsett förslag.

Margaux Dietz, 33, råkade ut för extremt hårt väder hösten 2022. Detta följde på att hon laddade upp en video till YouTube som visar en man spretande utanför hennes dörr. Istället för att ringa 112 drog influencern fram en kamera och filmade mannen, som var synbart chockad och blödde.

Margaux drog sig snabbt tillbaka från alla sina sociala medieplattformar, som tidigare hade lockat hundratusentals fans och tittare, eftersom kritiken regnade över henne. Kan vi förlåta Margaux?, en dokumentär som visas på SVT, pratade om samma ämne och kom ut en månad efter den kontroversiella YouTube-videon.

Det är klart att jag har trasslat till. Kritiken slår mig. Det sjukaste jag någonsin sett, konstaterade hon då, är hat som bildas av ett driv. Sedan Margaux Dietz försvann från YouTube är det precis vad hon har hållit på med. Margaux Dietzs comeback till YouTube skedde gradvis efter dokumentärens premiär. Däremot har hon varit tyst på kanalen i ungefär ett år nu. Ändå lägger hon konsekvent upp nya bilder på sitt Instagramkonto.

Sedan skandalen, vad har verkligen hänt i Margauxs liv? Ja, hon har gjort många saker, varav en är att flytta till en ny lägenhet! Arnold, hans 6-årige son, bor naturligtvis där också, och han besöker varannan vecka. “Ska renovera i några månader, så Arnold och jag hoppas på så snart som möjligt”, skrev Margaux till Hänt i somras i ett meddelande. Jacob Liebermann, hennes före detta make och far till hennes son, är 38 år gammal, och deras förhållande har varit stenigt under en tid. Men det verkar gå bra mellan dem nu!

Kärlek: Margauxs “Hoppas verkligen på ett oväntat förslag”

Efter att ha gjort slut med Jacob, genomgick Margauxs romantiska liv betydande revideringar. Efter deras split dejtade hon en kort period med 30-årige Emil Ingemarsson; 2021 dejtade hon i sex månader med 33-årige Sean Canning tills de bröt upp. Det verkar som att Margaux inte har träffat någon sedan dess.

Joel Lützow, en 28-årig skådespelare, förnekade dejtinganklagelser som dök upp förra året, men hon ska ha träffat honom. Är det dock möjligt att influencern har hittat kärleken igen? Margaux Dietz nämner oväntat sin önskan om förlovning i år i en ny intervju med Nöjesguiden, där hon kommer att prognostisera år 2024. Tidsresor är väldigt coolt! Hon säger till media att hon verkligen hoppas på ett överraskningsförslag.

Margaux avslöjar dock inte vem hon hoppas ska delta i festen i hennes ställe. Margaux Dietz, en influencer, fann kärleken med Emil Ingemarsson efter hennes skilsmässa från Jacob Liebermann. Tyvärr var Emil Ingemarssons relation med Paulina Torbjornsen kort, och han har sedan dess laddat upp Instagram-bilder på sin nya flickvän.

I juli 2020 berättade Margaux om sin koppling till Emil Ingermarsson. Han började dock göra färre och färre framträdanden på hennes kanaler bara några månader efter att hon avbröt förhållandet. Hon gjorde det officiellt i oktober 2020 att de hade bestämt sig för att separera. Nu när han har fått en ny flickvän, Paulina Torbjornsen, har Emil lagt ut bilder på deras många resor på sociala medier.

Sean och jag bröt nyligen vår förlovning

Sean Canning blev Margauxs nya kärleksintresse för ett år sedan, och de två förlovade sig snabbt. Trots det meddelade Margaux tidigare i höst att hon och Sean hade valt att avbryta sin förlovning, efter att ha diskuterat bröllopsarrangemang för föregående år. Enligt influencerns blogg hade hon det hårt i höstas eftersom hon var för generad för att vara öppen om sina kamper.

Separation är den väg som Sean och jag har bestämt oss för att ta. Vi kommer fortfarande bra överens och njuter av varandras sällskap. Det är dock alltid svårt att komma till ett slut. Margaux Dietz, en 30-årig influencer, har släppt tips om sin nya romans ett tag nu. Hon identifierade mannen på sin blogg efter att ha postat ett kyssfoto med honom tidigare i veckan.

Att vara kär är en lång och krokig väg. Jag har försökt hålla tyst, men det är svårt att hålla tillbaka lycka och tillgivenhet. Hon skriver, “Och nu är det nog, här är han:”. Hon har släppt två bilder på dem på sin blogg: en av dem kysser och en annan på honom i snabbköpet.

“Vad jag kan säga är att han heter Seán, vi har varit tillsammans ett tag och vi spenderar varje minut vi kan tillsammans”, säger hon i mejlet. Hennes 30-åriga PR-profilälskare är Sean Canning, om man får tro Blogbevakning. Enligt Hänt har Sean Canning en tät vänskap med 25-årige artisten Viktor Frisk, som också är vän med Margaux Dietz.

Hade ett tidigare förhållande

Efter att ha dejtat i drygt tre månader meddelade Margaux Dietz på sin podcast i oktober att hon och Emil Ingemarsson hade gjort slut. Hon har en son, Arnold, med sin tidigare förlovning med 35-årige Jacob Liebermann. I december 2019 bestämde de sig för att skiljas åt. Många människor är upprörda eftersom Margaux Dietz senaste barnbok finns i Sydafrika men inte innehåller några svarta karaktärer.

Bokförlagen inkluderar nu pudlar i sin katalog. Publicerad chef Claes Ericson säger till Göteborgs-Posten, “Processen med att publicera den här boken borde ha gjorts med större hänsyn till viktiga frågor som representation och vithetsnormer.” Han skriver lika mycket. Den 30-åriga influencern Margaux Dietzs barnbok “Arnold reser till Sydafrika” möttes snabbt av kontroverser när den släpptes.

Användare av sociala medier har anklagat boken för att vara tondöv och Shora Esmailian, recensent för Sydsvenskan, har slitit den sönder, vilket Aftonbladet tidigare berättat. “Dietz måste ha satt något slags rekord här för smaklöshet och skamlös kolonialblindhet i samtida svensk barnlitteratur”, skrev hon och vädjade bland annat till föräldrar att skydda sina barn från boken.

“Misslyckad”

Claes Ericson, förlagschef på Bookmark, har nu mailat Göteborgs-Posten för att berätta att företaget allvarligt överväger feedbacken. “Vi förstår att även om vi aldrig hade för avsikt att den här boken skulle orsaka skada, så har vår bristande engagemang under publiceringen och vår snäva synpunkt hindrat oss från att skapa en bok som kunde ha inkluderats på ett annat sätt”, fortsätter han.

Margaux: Alla är hemma

Margaux Dietz har redan tagit upp klagomålet om att romanen saknar representation av svarta karaktärer. Naturligtvis kan jag se hur de skulle bli upprörda om de uppfattar det i det ljuset. Men på senare tid har vi tagit det medvetna beslutet att utesluta alla parter utanför vår nära familj från boken. Hon sa till Aftonbladet tidigare i veckan att även om det är beundransvärt att folk ifrågasätter, är detta helt enkelt ett missförstånd.

Margaux Dietz Nya Pojkvän
Margaux Dietz Nya Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!