Mariette Rosander Wallander

Mariette Rosander Wallander
Mariette Rosander Wallander

Mariette Rosander Wallander – Michael, en bonde, har Mariette Rosanders hjärta i sin Jag är en bonde söker fru för år 2023. Mariette avslöjar nu detaljer om sin obskyra TV-karriär! Säsongen “bonde söker fru” har anlänt, och romantiken blommar ut bland bönder. Hon diskuterar sina tidigare TV-framträdanden och inspelningen av “The Farmer Is Seeking a Wife” i en intervju. Är hennes historia med Rolf Lassgård något du känner till?

“Han är så söt” – det var därför Mariette ville vara med i Farmer söker en brud. Mariette, vad fick dig att skriva ner “Bonde söker fru”? Jag fick faktiskt se videon på Micke av en kompis. Därefter förklarade jag, “Jag är inte redo”. Han var min före detta man, och han dog 2018. Min första reaktion var, “han är bedårande”, men sedan såg jag över till Micke. Min vän sa: “Kan du inte ansöka?” Jag fortsatte med att skriva två rader.

Vilket minne från inspelningarna ger dig de mest behagliga känslorna?

Jag hade byggt en stor mur. Den muren föll, och jag kommer aldrig att glömma den. De fallande tegelstenarna började. Släpp loss, tänkte jag. Jag fäller glädjetårar

Medan ingen tittade på tv, vad tyckte du hände mest imponerande?

Inget ovanligt hände, men jag var den som i smyg kysste honom först. Då började kamerorna rulla…

På vilka sätt förringade programmet din personlighet?

Min passion för köket. Något händer hela tiden. Livet fascinerar mig.

Mariette Rosander Wallander

Hur exakt kan det innebära en svårighet?

Nej, det finns absolut inget utmanande med mig, (skrattar). Bilkraschen 1999. 2006 genomgick jag ett halsingrepp. Det var då jag tog beslutet att aldrig mer arbeta på heltid, förutom när jag gör något roligt. Det finns så mycket mer i livet än att bara jobba. En av de modiga brevskrivarna i höstens “Bonde söker fru” är Mariette Rosander. Hon korsar vägar med Michael Klingstedt, bonde, i TV4-programmet.

Enligt Hänt är det dock inte första gången hon upptäcks vid fönstret. “Bonde söker fru” sänder nu en ny säsong av sin romantiska komedi. I onsdags gick det nionde avsnittet som en del av TV4:s höstsändning av tidigare inspelade program från i somras. Ett stort antal tävlande har hittat kärleken i TV4:s dokusåpa, som just nu sänds för 18:e året i rad.

Mikmi, en 28-årig köttbonde från Öland, Jens, en 27-årig kött- och spannmålsbonde från Hedemora, och Michael, en 57-årig strutsbonde från Falköping, är de tre bönderna som deltar i år .

De hårda saker som Bonde-Mike talade om sin bortgångne fru

Under veckorna som “Farmer Seeks Wife” gick i luften träffade bonden Michael ett antal personer som senare skulle bli hans beundrare. I piloten avslöjade Micke att han hade förlorat sin fru Ann i cancer 1996. Typisk arbetsdag för mig. Enligt vad han hävdar om avsnittet bokade de ett möte över telefon och kom en halvtimme senare, men vid det laget hade hon gått bort.

Den yngsta frun till Bonde-Mike var knappt 26 år gammal. Du kommer att känna en obeskrivlig känsla av sorg och tomhet efter en sådan tragedi. Efter det minns jag inte så mycket av första gången mer än att ta hand om barnen och djuren; det var en sådan chock.

Lassgård ställdes mot Mariettes osäkra förflutna

Både tittarna och brevskrivarna har blivit djupt rörda av Bonde-Mickes berättelse. Förresten, “bara” bönder är inte de enda som söker sann kärlek. Liksom bönderna får de modiga brevskrivarna en betydande roll i tv-programmet och ger sig utan tvekan upp när de söker kärlek. Mariette är en av dem. Enligt henne är det inte många som har reagerat på att hon varit med i TV4-programmet.

Det har varit relativt tyst. Till stor del har jag varit observatör. Jenny, Helena och Kari är de som sticker ut när man läser alla recensioner av programmet. Som om jag inte ens existerar! Berätta för Hänt Marianne tycker att det antyder att hon handlat ordentligt. Tv-tittare har dock sett Mariette i tv-rutan tidigare. Nu avslöjar brevskrivaren att hon varit med i kameran tidigare, men i en helt annan egenskap.

Jag brukade medverka i många filmer, men jag håller definitivt på med flera år. Som en polis, jag har medverkat i sex Wallander-filmer. Enligt henne spelade jag då tillsammans med Rolf Lassgård i “The Damned” som polis. Efter att Farmer hittat en brud verkar det finnas hopp om ett annat populärt program när man frågar om det kommer att bli mer tv-engagemang nu! Doobidoo är bara ett exempel på vad som potentiellt kan dyka upp.

Laholm, kommunen där Mariette Rosander är född och uppvuxen, har 452 inkomstmiljonärer. Mariette är bosatt på postnummer 312 98 som har en genomsnittlig årsinkomst på 299 389 kr och en andel på 6,5 % med betalningsklagomål. Jämfört med Sverige, där kvinnor tjänar 73,7 % av mäns lön, är snittet här 83,8 %.

Hasslöv-Våxtorps församling omfattar området där hon är bosatt. På adressen bor tre personer: Mariette Rosander (57 år), Tomas Österman (38 år) och Emma Levin (29 år). Socialdemokratiska statsministern Tage Erlander var på plats när Mariette Rosander föddes. Det bodde 7 843 088 personer i Sverige samma år som Djurgården IF vann herrmästerskapet i fotboll. Hon kom in i denna värld under våren av sitt stjärntecken Väduren och är nu i 60-årsåldern.

I kinesisk astrologi är hennes födelseår Hästen. En namnsdag närmar sig om 90 dagar och hennes 58-årsdag är om 124 dagar. Mariette har ingen make. Mariette är bosatt på Krogshult 136 i Våxtorp och är född den 2 april 1966. Hennes nuvarande villa eller radhus var hennes hem under de senaste sex åren (1 juni 2017). Två personer, Tomas och Emma, bor hos henne här. Fler är intresserade av Mariette än normalt. Hittills denna månad har vi gjort hennes information offentlig 79 gånger. Stockholm är där du oftast hittar Mariette listad i denna roll.

Mariette Rosander Wallander
Mariette Rosander Wallander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!