Kimberly Sofias Änglar Död

Kimberly Sofias Änglar Död
Kimberly Sofias Änglar Död

Kimberly Sofias Änglar Död – Kimberly, en hona som föddes den 22 september 2000, är bosatt på Skogsbacken 18 i Sundbyberg. Den 24 maj 2008 flyttade hon in i sin nuvarande bostad. Alf och Eva är de andra två boendena i lägenheten där hon bor. Behovet av Kimberly är större än vanligt. Vi har redan avslöjat information om henne 79 gånger denna månad.

Hon delar trappa med 58 andra boende där hon bor. Stockholm är där de flesta söker efter Kimberly i denna rollsökning. I “Sofias änglar” kommer 18-åriga Kimberly ut för första gången och diskuterar sin tioåriga kamp mot sjukdomen. Kimberly dog nästan av anorexi.

Kimberly kommer att få ett känslosamt möte med sin idol Bianca Ingrosso i avsnittet eftersom Ingrosso har varit uppriktig om sina egna matsvårigheter. Bianca Ingrosso hävdar, “Vi har varandras ryggar.” Kimberly, 18, har gömt sin anorexi för alla omkring henne i elva år. Hon släpper nu bomben för alla i “Sofias änglar” av Kanal 5.

Kimberly hade först andra tankar om att delta i programmet. Hon ändrade sig sedan efter att ha hört Bianca Ingrossos sommarprat, 24, där 24-åringen offentligt diskuterade hennes ätsvårigheter. Hon har länge fungerat som en av mina största förebilder. Hennes mod att diskutera sin sjukdom har motiverat mig. Kimberly hävdar att samtidigt som hon visar på sina kanaler att hon kan konsumera mat, diskuterar hon också sin oro.

Kommer att ta henne under mina vingar, Bianca Ingrosso

Kimberly hade ogynnsamma idéer om sin kroppsbyggnad även när hon bara var 8 år gammal. Vid 12 års ålder lades hon in på sjukhuset för första gången och fick en anorexidiagnos. 2017 hade Kimberly vätska i hjärtat och var på väg att dö, men hon var omedveten om hur kritiskt sjuk hon faktiskt var.

Medan jag var vaken på natten och tränade var allt jag kunde se fett. Min puls var så låg, sa läkarna till mina föräldrar, att de inte var säkra på om jag skulle överleva natten. Hon hävdar att de ville söva mig så att jag skulle leva. Kimberly träffar Bianca Ingrosso i avsnittet “Sofias änglar”, som visar sig vara viktigt för dem båda.

Kimberly Sofias Änglar Död

Vi hade ett fantastiskt och avgörande möte som gynnade både henne och mig. I ett försök att stödja henne kom jag på mig själv med att säga vettiga råd som jag var tvungen att höra själv. Bianca Ingrosso hävdar, “Vi har varandras ryggar.” De höll kontakten efter att “Sofias änglar” spelades in och realitystjärnan bjöd in Kimberly att träna med henne. Sedan dess har vi haft kontakt och hon kommer att börja jobba med mig på min teknik. Jag ska ta hand om henne. Jag har kommit långt; Nu kan jag äta allt jag vill. Ångest är det jag fokuserar på idag, säger Bianca Ingrosso.

föreställa sig framtiden

Kimberly upplever fortfarande symtom från sin sjukdom och hon går ofta på viktkontroller. Men hon är optimistisk inför framtiden. Sedan vi spelade in “Sofias änglar” har det tyvärr blivit lite värre. Saker och ting tog en vändning till det värsta under julen när jag släpptes i december och fick ta ett större personligt ansvar. Men hon tillägger, “Min dröm är att leva ett normalt liv och inte uppleva den olidliga ångesten före och efter måltider.”

Familjen i “Sofias änglar” får hjälp med att renovera sitt förfallna sommarhus som fungerar som ett utrymme för dem att andas. Klockan 21.00 visas “Sofias änglar” i Kanal 5 och Dplay. Föräldrarna Eva och Affe kände först att något var fel med deras 12-åriga dotter för ungefär sex år sedan. Kimberly, dottern, fick en anorexidiagnos efter omfattande utredning. Även om Kimberly nu är 17 år gammal har sjukdomen fortfarande ett stadigt grepp om familjen.

När Sofia Wistam och hennes vänner i Sofias änglar hjälpte familjen använde Sofia också tillfället att ta hjälp av någon med relevant erfarenhet, nämligen Bianca Ingrosso. En härlig återförening var sättet att avsnittet av Sofias änglar avslutades, som har sänts på tv. Men tittarna kunde inte se Biancas oro över situationen.

Vilket skildras i kvällens Wahlgrens Värld-avsnitt. Jag är bara mig; Jag är inte terapeut eller psykolog. Men jag kanske kan lyfta hennes humör för jag förstår hur det är att ha ett ättillstånd, tillägger Bianca. Jag känner mig så orolig. Tänk om jag sa något alarmerande av en slump. Jag vill uppträda hederligt nu eftersom hon ser upp till mig. Bianca hävdar att hon aldrig har gett denna nivå av hjälp till någon.

Det blir känslomässigt också. När Kimberly ser Bianca snyftar hon, vilket gör att Bianca blir tårögd och upprörd. Kimberly har kämpat med ätproblem under en betydande del av sitt liv; denna sjukdom tog nästan hennes liv. På Kanal 5 ger Sofias änglar familjen hjälp och stöd. Ett lanthus som har potential för renovering finns i Ludvika och håller på att falla isär. Evaoch Affe, ägarna, saknar styrka att stoppa huset från att försämras med tiden. Paret har ägnat all sin fritid under de senaste sex åren åt att ta hand om sin dotter Kimberly.

drabbas av ätproblem

För sex år sedan kämpade dottern, som nu är 17 år gammal, av en ätstörning. Hon har nästan dött av den fruktansvärda sjukdomen otaliga gånger. Familjens konsekvenser har varit ödesdigra; till följd av Kimberlys sjukdom brände Eva ut sig och Affe fick en hjärtattack. Jag har fått lägga ner mycket arbete. Affe förklarar varför han inte längre ser sina vänner: ”Jag har burit på ett lass i sex år, och sedan fick jag en hjärtattack, det var ett bevis på att det var hemskt.

Kim vill stötta sin pappa

Kimberly vill försörja sin familj trots att hon är inskriven på vuxenvårdsavdelningen på Stockholms ätstörningsmottagning. Hon har därför vädjat till Sofias änglar om hjälp med deras lantliga hem, särskilt för hennes fars skull. Kimberly och hennes föräldrar diskuterar pinsamheten och ångern som sjukdomen innebär. Medan föräldrarna mår dåligt över att de är maktlösa att stoppa sjukdomen trots deras bästa ansträngningar, tycker Kimberly synd om att tillståndet påverkar fler människor än bara henne.

Programledarna Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, och Sofia Wistam får dela med sig av Kimberlys livshistoria när lanthuset håller på att rustas upp i varje hörn och detalj. En känslosam berättelse med mycket smärta och ånger. När jag först började tvivla på mig själv kan jag fortfarande minnas att jag var 8 år gammal. Mängderna började sedan bli mindre när jag var 12 år, tillägger Kimberly.

Kimberly och Bianca Ingrosso träffas

Kimberly gick till BUP vid 13 års ålder, men de kunde inte ge den hjälp hon behövde. Hon rekommenderades följaktligen till ätstörningsmottagningen i Stockholm, där hon fortfarande är student. Kimberly, som talar om ett medicinskt tillstånd som hindrar henne från att interagera med omvärlden, sa att när hon tittar i spegeln nu, ser hon bara en stor flodhäst och en sviktande person.

Under hela renoveringen får Kimberly och hennes familj en rad trevliga överraskningar. Kimberly återupprättar delvis kontakten med familjemedlemmar som hon inte sett på fyra år. Hon träffar en ny person i samma ögonblick som Bianca Ingrosso kommer förbi för att hälsa. En uppriktig chatt mellan två personer med liknande erfarenheter för Bianca och Kimberly samman.

Bianca har kämpat med ätstörningar under lång tid och har tagit beslutet att vara ärlig om sin sjukdom. För tre år sedan träffades Kimberly och Sofia. Kimberly kämpade sedan för att återhämta sig från anorexi. När de korsas vägar en gång till har Kimberly blivit sämre. Sofia utvecklar en djupare förståelse för hur ätstörningar fungerar och påverkar en persons hela liv.

Jag vill helt enkelt vara till hjälp för henne, jag vill bara ingjuta i henne samma passion för livet som jag har, tillägger Bianca. Kimberly kämpar för närvarande med sitt tillstånd och är föremål för rutinmässiga vaksamhetsprov. Men hon funderar på framtiden. Till vår bestörtning, sedan vårt “Sofias änglar”-spel, har det blivit lite rutin.

Jag kunde slutföra en del arbete under semestern eftersom jag blev befordrad i december och fick mer ansvar. Hon hävdar att hennes perfekta dag skulle vara en då hon kunde sluta uppleva olidlig ångest både före och efter måltider. Familjen går till “Sofias änglar” innan de lämnar huset för att begära hjälp med att fixa sitt fritidshus.

När: måndag kl. 21.00; kanal: Kanal 5; namn: “Sofias änglar” I Ludvika finns en övergiven byggnad med viss renoveringspotential. Eva och Affe är slitna, och de har länge inte kunnat hindra hemmet från att svaja. Kimberlys föräldrar har ägnat nästan all sin fritid åt att ta hand om sin dotter de senaste sex åren.

Kimberly Sofias Änglar Död
Kimberly Sofias Änglar Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!