Melinda Jacobs Föräldrar

Melinda Jacobs Föräldrar
Melinda Jacobs Föräldrar

Melinda Jacobs Föräldrar – Melinda Jacobs (tidigare Jacobs Hildeskog), förespråkare för fosterbarns och andra utsatta barns rättigheter, föddes i Norra Skrävlinge församling i dåvarande Malmöhus län i Sverige den 30 april 1984. Som fostermor till “Lilla hjärtat, “hon blev en offentlig person.

Biografi

Melinda Jacobs är född i den skånska staden Teckomatorp. Hon flyttade ihop med sin pappa när hennes föräldrar skildes åt när hon var sex år. Innan hon blev mamma på heltid 2020 var hon psykiatrisk sjuksköterska i Motala. Media döpte Esmeralda Gustafsson (2016-2020) till “Little Heart”, och hon fick Melinda Jacobs och Lasse Lundberg i Vadstena när hon bara var sju veckor gammal.

Esmeralda återlämnades till sina födelseföräldrar i Norrköping när hon var tre år gammal, trots deras historia av misshandel, efter att hennes biologiska föräldrar framgångsrikt kämpat mot placeringen i domstol. Efter tio månader upptäcktes hennes kropp. Fallet Lilla Hjärtat skapade rubriker över hela landet och skickade chockvågor genom Sverige. I sitt förespråkande för barns rättigheter har Jacobs deltagit i en mängd olika medier och till och med debatterat i riksdagen.

Tragedin väckte lagstiftare till barnens svåra situation och fick dem att göra ett antal lagändringar för att skydda dem. 2021 skrev hon tillsammans med Minna Tunberger en bok med titeln “Hon hette Esmeralda – historien om det lilla hjärtat”. För sitt engagemang för marginaliserade barn utsågs Jacobs till Årets kvinna 2021 av Expressen. 2021 valdes hon av läsarna av Icakuriren till den näst mest inflytelserika svenskan, efter endast Anders Tegnell.

Jacobs var tidigare gift med Anders Hildeskog (trummis i dansbandet Wahlströms) från 2009 till 2012 och är för närvarande gift med Lasse Lundberg Jacobs (Blender) från 2016 till 2020. Hon har tre egna barn, plus flera fosterbarn. Vadstena är hennes hem. Hon har varit tillsammans med musikern Martin “E-type” Eriksson sedan våren 2022; paret välkomnade en dotter 2023. De knöt knuten den 16 september 2023 i en kyrka i Vadstena.

I dokumentären “Mammahjärtat”, som sändes på SvT i november 2022, följde filmaren My Sandström ett år efter Jacobs när hon förespråkade rättigheter för barn i fosterhem. Hon födde nyligen sitt första barn med maken Martin “E-Type” Eriksson. Rykten har dock förstört deras första erfarenhet som föräldrar. Melinda Jacobs vill nu göra sin röst hörd. Hon säger till sin mamma att hon verkligen är ledsen.

Melinda Jacobs Föräldrar

Efter hennes fosterdotter Esmeraldas död, som gick under smeknamnet “Lilla hjärtat”, lärde vi känna henne i hennes roll som fosterförälder. En bok och en film har utgått från tragedin och Lex lilla hjärta har inspirerat till olika lagändringar. Melinda Jacobs är inte främmande för att ha sitt namn i rampljuset på grund av hennes handlingar eller ord. Sedan träffat och flyttat in hos artisten Martin “E-Type” Eriksson har det inte lagt sig alls.

Hon berättar för Mama att berättelserna och skrifterna har blivit värre efter födelsen av deras dotter Izadora för tre veckor sedan. Tabloiderna kommer förmodligen att skriva ut en del av det jag säger nu. Varje vecka ger något helt fräscht. För några dagar sedan såg jag en rubrik som påstod att Martin inte skulle bli pappa till mitt barn. Så tragiskt.

Vad är dina tankar efter att ha läst en sådan mening?

Att se rubriken “Martin är inte en pappa” gör ont. Det är uppenbart att det hela är en massa smutskastning. Men jag blir väldigt lätt uttråkad.

“Det är en bräcklig tid att vara mamma,” sa Melinda Jacobs

Melinda har totalt sju barn, men Izadora är hennes fjärde biologiska barn. För att Martin är pionjären. Paret är fortfarande i föräldraskapets dis, med all kärlek, oro och nyfunna rutiner som innebär. Vi gör framsteg, men det nuvarande överflödet av skrivare gör det svårt. Vanligtvis bryr jag mig inte ett dugg, men den här gången gör jag det verkligen. Jag tycker att det är utmanande för tillfället.

Hormonella förändringar gör det att vara nybliven mamma till en särskilt sårbar period. Melinda Jacobs välkomnade nyligen en flicka med sin fästman, Martin “E-Type” Eriksson. Melinda har varit gift två gånger innan hon träffade Martin. Melinda Jacobs, 38, har varit gift två gånger med medlemmar från dansbandsscenen: först med Anders Hildeskog, trummis för Wahlströms, och sedan med Lasse Lundberg, artist för Blender.

Melindas dotter Vanessa och hennes syster Savannah föddes båda till henne och Anders. Melinda och Lasse hade en dotter, Vendla, och de fostrade en tjej som hette Esmeralda, som blev känd som Lilla Hjärtat i media. Little Hearts biologiska föräldrar mördade honom, och ända sedan dess har Melinda slitit för att väcka Lex lilla hjärta till liv igen. Läs mer om de nya föreskrifterna som trädde i kraft i juli 2022 från Socialstyrelsen här.

E-Type är förlovad med Melinda Jacobs

57-årige Martin “E-Type” Eriksson friade till Melinda Jacobs idag. Du kan få mer information om födelsen av parets första barn här. Melinda och Martin verkar vara mer kär än någonsin, och det var inte så länge sedan som Melinda gjorde en vacker hyllning till Martin på Instagram. Melinda, John och Johan Valencia är värd för en podcast som heter “Familjärt” där de pratar om de goda och dåliga delarna av sig själva.

Samtal kretsar också kring mellanmänskliga kontakter och livslektioner. Av den anledningen skilde sig Melinda Jacobs och hennes exman Anders. Melinda ifrågasätts om huruvida de positiva och negativa av hennes tidigare relationer finns i hennes nuvarande med Martin. Så mycket har förändrats i mitt liv under de senaste åren.

Melinda fortsätter, “Så mitt första förhållande, Anders, som jag har Vanessa och Savannah med, jag var 19 vid den tiden, och jag skulle säga att jag har utvecklats mycket som person överlag.” Han, liksom Melindas två tidigare pojkvänner, var artist för ett dansband, säger hon. Det har de båda två, säger Melinda med ett skratt i podden. Melinda förklarar sedan varför hon och Anders skilde sig; det skiljer 18 år åt i ålder, vilket hon säger spelade en roll.

Nej, men när jag var 19 hade vi glidit isär. Åldersskillnaden mellan oss var betydande. Och det händer mycket mellan 19 och 25 år. Det kändes nästan som att vi gled isär, förklarar Melinda i programmet “Familjärt”. Senare utvecklar Melinda att hon har fått värdefull insikt från alla slags relationer, men att hon fortfarande har utrymme för förbättringar när det gäller att inte vara alltför dominant.

Melinda Jacobs medger i “Familjärt” att “jag måste jobba på att lyssna in bättre.” När John och Johan Valencia, vänner till Melinda Jacob, hör barnets namn flämtar de båda i chock. John och Johan klagar över att dialogen är för otäck. Melinda Jacobs, en 38-årig författare och fostermamma, är värd för podden “Familjärt” tillsammans med sina kompisar John och Johan Valencia. I det senaste avsnittet tas detta ämne om barns namn upp bland de tre när de diskuterar olika aspekter av familjelivet.

John och Johan lägger upp bilder och uppdateringar om att bli pappor till döttrarna Miriam och Astrid under Instagram-handtaget pappapappadotter. En förstagångsmamma har skrivit till Melinda, John och Johan med en fråga om hennes graviditet. Oenigheten mellan henne och barnets pappa beror på deras oförmåga att slå sig fast på ett namn.

Detta gör att publiken undrar vilka namn Melinda, John och Johan föredrar. Längre namn tenderar att fastna i mina tankar. Mina barns namn är precis så. Trillingar: V., S. och V. Melinda Jacobs från podcasten “Familjärt” forsar över Esmeralda och påpekar hur fantastisk hon är och hur väl hon passar in i gruppen människor vars namn är lite mer utöver det vanliga .

Melinda Jacobs diskuterar sina favoritnamn för bebisar

Melinda vägrar att avslöja namnet hon och E-Type har valt för sin framtida dotter i nuläget. Melinda å sin sida släpper vilka manliga tilltalsnamn hon har en svaghet för. Melinda utbrister: “Jag tycker det är jättebra; om jag hade en son hade jag velat att hans namn skulle vara något som Isidor eller Berlioz”.

Melindas podcastkollegor säger att namnet Berlioz “låter som en sjukdom” eller “som en Enrique Iglesias-låt.” Melinda fortsätter med att förklara att namnet är hämtat från en av de tre katterna i den animerade filmen Aristocats, som går under namnen Berlioz, Marie och Toulouse. Podcastare som jobbar med Melinda Melindas namnval är för “otroliga” för John och Johan, som inte är imponerade.

Trädet skulle inte ha sett lika festligt ut med de där pojknamnen hängande från det som det skulle ha gjort med namnet du har valt för din flicka. Asatro var överdriven. John och Johan skämtar om det i sin podcast, och nu är jag verkligen orolig för vad tjejen ska heta. Tänk om du föreslår namnet och vi alla blir tysta samtidigt? De kommer att fortsätta skratta. Melinda Jacobs har alltid haft en mjuk plats för julen, men de senaste åren har det varit svårt på grund av minnen från Esmeralda.

Melinda Jacobs Föräldrar
Melinda Jacobs Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!