Melissa Gilbert Sjuk

Melissa Gilbert Sjuk
Melissa Gilbert Sjuk

Melissa Gilbert Sjuk – Den 8 maj 1964, i Los Angeles, Kalifornien, trädde Melissa Gilbert in i världen. Gilbert är känd för sin skildring av Laura Ingalls Wilder i TV-serien Little House on the Prairie. Hon adopterades av Paul Gilbert (1918-1976), en skådespelare och komiker, och Barbara Crane. Bruce Boxleitner, en skådespelare, var Melissa Gilberts exman. Paret splittrades officiellt 2011. Hon knöt knuten igen med skådespelaren Timothy Busfield 2013.

Från 2001 till 2005 var han ordförande för Screen Actors Guild. Melissa Gilbert är en Hollywood-infödd som gjorde sitt namn som lilla Laura Ingalls i succéprogrammet Little House on the Prairie. Att arbeta i Hollywood hela sitt liv fick henne att överväga kosmetiska ingrepp, men hon gav till slut upp idén och lärde sig att uppskatta ålderstecken.

“Jag har äntligen jobbat på att vara mig själv”, förklarar Melissa Gilbert. Nuförtiden lägger de flesta på att se unga och perfekta ut, och alla måste växa upp i denna kultur. Men hur är det att växa upp i Hollywood, där alla verkar vara besatta av ungdom och utseende? Melissa Gilbert, som spelade Laura Ingalls Wilder i originalet Little House on the Prairie när hon bara var nio år gammal, är väl medveten om detta. Melissa hade redan dykt upp i ett antal annonser.

Efter nio framgångsrika säsonger fortsatte Melissa Gilbert att arbeta i allmänhetens ögon, främst i tv-filmer. Plastikkirurgi och Botox blev snabbt en vanlig del av hennes rutin när hon försökte hålla jämna steg med branschens skönhetsstandarder. Jag växte upp i ett fält där utseende ges mer vikt än karaktär, och jag låter min besatthet av att vara ungdomlig forma min karriär.

Uppbrottet gjorde saken värre

Melissa hävdar i sina memoarer att hennes livskris och efterföljande drastiska fysiska förändringar utlöstes av hennes splittring från Bruce Boxleitner, hennes andra make. Att vara ensamstående kvinna i fyrtioårsåldern i Los Angeles tillför en ny dimension av stress. Hon skriver att det är särskilt svårt att få jobb som skådespelare inom ett område som är “besatt av ungdom”.

Melissa Gilbert Sjuk

Melissa hade tröttnat på att alltid följa gruppens konsensus och bestämde sig istället för att göra det hon visste var rätt. Ens uttryck förblir fixerat. Brösten är enorma. Du är i fel relation. Hon har indikerat att en lång lista är möjlig.

Jag rakade mitt huvud och flydde Hollywood

Melissa Gilbert bestämde sig för en ålderspolicy som behandlar henne som en individ snarare än ett nummer. Hon lämnade slutligen Hollywood för lantliga Michigan när hon gifte sig med sin tredje man, Tim Busfield. Jag slutade använda hårfärgningsmedel, botox och andra sådana behandlingar. Det är spännande att se hur den här nya personen utvecklas och växer genom tiden.

Stjärnan Little House on the Prairie har också blivit av med sina bröstimplantat, och nu när hon är 58 gillar hon äntligen sin kropp. Jag fick äntligen modet att vara mig själv. Jag har tagit det medvetna beslutet att acceptera min kropp och mitt ansikte när de åldras naturligt. Melissa Gilbert blev tidigt berömmelse som barnstjärna i succéprogrammet “Little House on the Prairie”. Sedan försökte hon allt hon kunde för att anpassa sig till branschens höga estetiska krav.

Skådespelaren har äntligen fått nog med plastikkirurgi och lovar att aldrig få en annan behandling gjort igen. Daily Mail rapporterar att hon tillägger, “Jag gick på samma sätt som så många andra” genom att genomgå plastikkirurgi på hennes näsa, bröst och använda fillers och Botox, men att hon aldrig längre kommer att göra det. Melissa Gilbert, 53, försökte allt i sin makt för att anpassa sig till Hollywoods skönhetsstandard efter att hon fick sin start som Laura Ingalls Wilder i succéserien “Little House on the Prairie”.

Skådespelerskan genomgick plastikkirurgi under lång tid på grund av pressen hon kände att ändra sitt utseende, men hon slutade så småningom. Nu, i en intervju med First For Women, beskriver sångerskan hur förändringen har fått henne att känna sig som en ny person. Hon berättade för tabloiden att Hollywood har en kultur som inte accepterar kvinnor när de åldras, går upp i vikt eller bara är sig själva.

Kroppskirurg Melissa Gilbert

Skådespelerskan beskriver hur hon gradvis förändrade sitt utseende med plastikkirurgi i ett försök att möta standarderna för Hollywood-casting directors. Som många andra har jag försökt att förbättra mitt utseende med kirurgiska ingrepp som näsplastik, bröstförstoring, fillers och Botox, men jag är klar. Hon har slutat använda fillers och Botox och har fått sina bröstimplantat borttagna eftersom hon är 53 och vill acceptera den naturliga åldrandet.

Mel Gibson fick sina bröstimplantat uttagna

2015 valde hon att få sina bröstimplantat uttagna. Då reflekterade hon över sin kropps motståndskraft och uttryckte tacksamhet för dess förmåga att tolerera medicinska operationer av betydande intensitet. Skådespelerskan är lättad och ivrig att omfamna åldrandeprocessen afatt göra detta val. Jag är just nu fri från kroppslig smärta och vid ganska god hälsa och styrka, säger hon.

Hon har skrivit böcker förutom att ha synts i filmer och tv-program. Memoarerna hon skrev om sin tid som arbete med “Lilla huset på prärien” bakom kulisserna var ett sådant exempel. Hon har “låtit Johnny Depp klämma” hennes bröst, “dejtat” Tom Cruise och var förlovad med Rob Lowe. Melissa Gilbert från “Little House on the Prairie” kanske inte njöt av sin tid i rampljuset, men hon hade en bra tid i programmet.

Nu förklarar hon varför hon ryckte upp sitt liv, lämnade Hollywood-scenen och slutade bry sig så mycket om sitt utseende. Little House on the Prairie sändes från 1974 till 1983, och Melissa Gilbert är förmodligen mest ihågkommen för sin skildring av Laura Ingalls Wilder i programmet. När programmet sändes för första gången var hon utan tvekan den mest kända barnartist i världen.

Redan på 1960-talet fick Gilbert sin start i branschen tack vare en okrediterad roll i The Reluctant Astronaut. Nyligen pratade Gilbert, som porträtterade Half-Pint från 9 till 19 års ålder, med CBS Sunday Morning-korrespondent Mo Rocca om hur det var bakom kulisserna och varför vi kan behöva en dos av Laura Ingalls Wilders gammaldags medkänsla i dagens miljö.

Mormor, nu 56 år gammal, hävdar att hon hade lika mycket nöje att arbeta bakom kameran som hon gjorde framför den. Enligt Gilbert liknade upplevelsen ett fantastiskt sommarläger, med den extra bonusen att jag fick delta i det ultimata spelet att “klä upp” samtidigt som jag tog på mig de underbara plaggen och tillbehören. Jag kan inte komma på en tid då jag hade roligt när jag gjorde det.

Det är också vad folk tycks minnas mest levande. Avsnitt av serien, som var en bas i amerikansk tv på 70- och 80-talen, ses fortfarande idag. Serien slutade faktiskt aldrig sändas. Dessutom diskuterade skådespelerskan de djupgående lärdomarna hon fick av att arbeta med Michael Landon, som inte bara spelade Pa Charles Ingalls utan också skrev, regisserade och producerade showen. Hon säger att Landon, som dog i cancer vid 54 års ålder, var ansvarig för att förmedla Lilla husets värden.

Hon hävdade att han hade en grundläggande tro på alla människors inneboende godhet. Och det enda sättet att åstadkomma positiv förändring är att göra det från en plats av kärlek, rättvisa och medkänsla. Tidpunkten för hans död [1991] är tragisk av många anledningar, eftersom jag tror att hans perspektiv skulle ha varit avgörande att ha i dag.

Little House on the Prairie var bildande för Gilbert, som började sin skådespelarkarriär vid två års ålder i annonser för Carters babykläder. Gilbert uppgav att konserten, som tog upp frågor som slaveri, ojämlikhet och pesten, “gav människor en påminnelse om vad vi gick igenom när vi startade detta land, och hur svårt det var.”

Det är möjligt om vi på 1970-talet kunde ha åstadkommit det vi gjorde på 1800-talet. Medkänsla, gemenskap, tro (i vilken form tron än tar sig) och kärlek kommer att vara avgörande. Tja, det löser sig. Det är den enda hänsynen. Gilbert, dotter till skådespelare, förlorade sin far när hon var bara 11 år gammal. Hon fick veta att han fick en stroke och dog.

Tyvärr fick hon veta om hans självmord när hon var 45 år gammal. Jag fick just det. Skulle jag tillåta sådant att hända inför mina barn? Hon avvisar med eftertryck en sådan idé. Men jag vet hur farligt det är att hålla sådana hemligheter. Du är bara så sjuk som dina hemligheter; du vet att detta är sant.

CBS Showens korrespondent, Mo Rocca, gick till Gilberts gård i Sullivan County, New York, och den resulterande intervjun sändes på söndagsmorgonen. Little House in the Catskills var Gilberts tillgivna moniker för området. Hon och hennes man, skådespelaren Timothy Busfield, bor där.

Melissa Gilbert Sjuk
Melissa Gilbert Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!