Melwin Lycke Holm Längd Cm

Melwin Lycke Holm Längd Cm
Melwin Lycke Holm Längd Cm

Melwin Lycke Holm Längd Cm – Melwin Lycke Holm blir bättre och bättre. 15-åringen satte nytt personligt utomhusrekord på en tävling på lördagen i Söderhamn genom att hoppa 2,17, vilket är hela fem centimeter. Enligt Melwin Lycke Holm är det uppenbart att man blir lite chockad när man trycker fem cm utanför. På “Julitvan”-tävlingen i Huddinge i slutet av juli satte 15-åringen sitt tidigare individuella rekord. Lycke Holm klarade framgångsrikt 2,12 på sista försöket och tog hem tävlingens totalseger. Sedan höjde han ribban till 2,14, men han misslyckades med det.

Flera bästa för dig själv

Lycke Holm överträffade sitt personbästa rejält på lördagen. Vid landslagsutmaningen i Söderhamn, där Sveriges juniorlandslag tävlar mot varandra, hoppade 15-åringen enorma 2,17 fot. I sin andra insats lyckades Lycke Holm nå höjden och satte ett personbästa på fem centimeter. Det är tillfredsställande. Det har varit en lång, varm dag, så jag är utmattad, men det känns bra. Melwin Lycke Holm förklarar, “Det var otroligt varmt, men jag antar att jag drack som fem vattenflaskor eller något och la mig i skuggan.

Frasen “Jag är lite chockad”

Är du förvånad över att du överträffade ditt tidigare bästa med en så betydande summa? När man orkar med fem centimeter utanför är det uppenbart att man blir lite häpen. Jag är säker på min stabilitet på höjder upp till 2,10 under träning etc. Jag har varit medveten om att det finns mer att fälla, börjar han och tillägger att idag var den perfekta tiden eftersom jag var klädd i landslagsutrustning och det gick extremt mycket väl förra gången. Från den initiala höjden på 1,95, vilket inte alltid har varit fallet i de senaste turneringarna, var det fullt fokus.

Varför inte, frågar du?

Jag är inte säker. Den senaste tiden har jag kämpat för att hitta motivationen att tävla i höjdhopp, men nu börjar det förhoppningsvis komma tillbaka lite.

2.21 på Lycke Holm-provet

Dessutom gjorde han tre försök på 2.21 men misslyckades varje gång. Efter allt var jag ganska slut. De första två försöken var ett totalt misslyckande. Jag tvivlar på att jag skulle ha rest två meter med dem. Även om jag var utmattad var sista avsnittet fortfarande bra. Den här sommaren har Melwin Lycke Holm slagit sitt eget rekord ett flertal gånger när han sprungit utomhus. Han kontrollerade initialt 2,10 i juni; sedan dess har det skett ett betydande framsteg. SC väntar nu på följande helg, och han tror att det finns en avlägsen möjlighet att vinna guldet.

Det finns möjlighet till SM-guld

Jag måste ha förtroende för min förmåga att lyckas om jag vill ha en chans att lyckas. Precis så. Att vinna en titel är aldrig enkelt. Även om chansen att hitta guld är väldigt liten, skulle jag inte säga att den är särskilt hög.

Melwin Lycke Holm Längd Cm

Du måste då överträffa ett tidigare personbästa

Nästan, jag tror det… 15-åringens hoppprestation i lördags gjorde pappa och tränare Stefan Holm glad.
Stefan Holm citerar Melwin som en stark prestation, stabil hoppning och otrolig fokus genomgående.
Det var också fantastiskt att få hoppa under extremt fina förhållanden under en “riktig” tävling i somras. Det var roligt att han tog chansen och lyckades.

Han har tidigare sprungit 2,13, men det var innanför. År 2022 fortsätter att gå bra för Melwin Lycke Holm.
Han uppnådde 2,16 på Sollentuna, vilket var bara en centimeter under hans personbästa och kvalade in honom till JVM. Han skrattar och säger: “Om det inte är klart nu så byter jag nationalitet.” Melwin Lycke Holm, 17, är i första hand intresserad av att glömma föregående säsong. För den ungdomliga höjdhopparen var 2021 det mest nedslående året efter ett 2020 där han gjorde betydande framsteg.

Holm, som är son till den svenske höjdhoppslegenden Stefan Holm, har fått en strålande start på 2022.
Unge Holm slog sitt personbästa i inomhus-VM tidigare i år när han hoppade 2.18; han fortsatte i major när det var dags för Sollentunas GP på söndagskvällen 2022. Fram till 2.13 var Holm oklanderlig, men då slet han två gånger och fick oväntat kniven mot strupen. Men trots pressen gjorde Holm ett fantastiskt hopp och klarade sedan 2,16 på första försöket, och kom inom en centimeter från sitt personbästa utomhus.

Holm missar personbästa med en centimeter

Holm skrek sin upphetsning för att han var så glad. Christian Olsson, analytiker på SVT, menar att det krävs mycket kraft, särskilt efter hans två rivningar på 2.13, för att göra två så bra hopp. Ribban höjdes till 2,19, men Holm drog vid det laget. Jag var helt utsliten, hävdar han senare. Om jag inte hade försökt få jobb hade jag slutat direkt.

Förberedd för JVM: “Jag byter nationalitet om det behövs”

Det var avgörande för Holm att klara 2.16 för att kvala till JVM i colombianska Cali senare i sommar. Trots utmärkta insatser utanför behövde föreningen se till att Holm kunde likewise uppträda där innan han stämplar sin biljett. Enligt Holm, som var ledsen över att ha missat junior-EM under sin senaste skadedrabbade säsong, ska allt nu vara uppenbart. Jag går om det inte är klart just nu. Han svarar: “Då byter jag nationalitet.”

Med tanke på de enorma kostnaderna för att resa till Colombia kräver friidrottsförbundet en formell anmälan. De är lite förbannade på SOK för att ha ett topp åtta-kriterium, men de har också ett. Det är dock vad det är. Jag ville helt enkelt fånga detta så fort jag kunde. Jag ville avsluta det här först och ta hand om resten senare på grund av hur förra årets situation såg ut och det faktum att jag har haft några skadeproblem i år också. Melwin Lycke Holm, 15, besegrade seniorer i sin första landskamp och vann med fyra centimeter.

Han skickade ribban upp på 2.22 för att slå ett visst rekord medan han var överväldigad av glädje.
Han hävdar, “Jag hörde någonstans att Patrik Sjöberg hoppade 2,21 som P16.” Melwin Lycke-Holm noterade 2,09 vid SM i Karlstad i augusti 2019. Hans första internationella tävling gick inomhus i Helsingfors idag och hans personliga rekord höll i sig.

15-åringen slutade tvåa i Nordenkampen som var öppen för både seniorer och juniorer. Hennes tid var 2.11. Ytterligare en höjd behövdes för att slå islänningen Kristján Viggo Sigfinnsson, vilket Melwin åstadkom i sitt andra försök utan att ribban ens skakade.

ville pröva Sjöbergs rekord

Det är absurt. Han är bara fantastisk. en liten pojke med otrolig höjd i sina hopp. Han var enligt mig den yngsta personen i hela hallen, enligt förbundskapten Karin Torneklint. Melwin Lycke Holm begärde ribban 2,22 efter vinst, en centimeter högre än Patrik Sjöbergs 16-åriga rekord. Han började slita, sedan slutade han. Jag höjde ribban för att se hur hög den verkligen är eftersom en 04:a också har tagit 2,20, hävdar han.

Sverige vann båda matcherna

Vi drar oss tillbaka. Vad var dina tankar när du tog 2,13? Bara njutbart. Du har egentligen inte så mycket kontroll när du fisar med fyra millimeter. Det är bara att röra sig, skrika, hoppa och njuta. Nordenkampen är precis vad den låter som: en inomhusversion av Finnkampen utomhus. Både herr- och damtävlingarna vanns klart av Sverige. För oss var tävlingen utmärkt. Många PB:er var trasiga. Det var enda gången landslaget var på plats på det här sättet innan inomhus-VM slogs ut, hävdar Torneklint.

Melwin Lycke Holm Längd Cm
Melwin Lycke Holm Längd Cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!