Mikkey Dee Förmögenhet

Mikkey Dee Förmögenhet
Mikkey Dee Förmögenhet

Mikkey Dee Förmögenhet – Mikkey Dee, vars riktiga namn är Micael Delaoglou, föddes i Göteborg 1963. Efter att ha uppträtt med Geisha, King Diamond och Don Dokken gick Mikkey med i gruppen som han förmodligen är mest känd med Motörhead. Motörhead splittrades efter att den kända sångaren och basisten Lemmy Kilmister gick bort i december 2015. I somras blev det uppenbart att Dee är bandets nya trummis.

Den svenska rockartisten Mikkey Dee har en förmögenhet på 9 miljoner dollar. I oktober 1963 föddes Mikkey Dee i Göteborg, Sverige. Hans arbete som trummis för banden King Diamond, Don Dokken och Motorhead har gjort honom mest känd. Han spelar med Scorpions just nu. Dee blev medlem i King Diamond 1985 och bidrog med musik till albumen Fatal Portrait (1986), Abigail (1987) och Them (1988).

Trots att han lämnade gruppen, gav han sessionstrummor för Conspiracy, deras album från 1989. Dee stod för trumspelet för Don Dokkens solosläpp Up from the Ashes från 1990. 1992 tog Dee Phil Taylors plats i bandet Motorhead.

Albumen March or Die, Bastards, Sacrifice, Overnight Sensation, Snake Bite Love, We Are Motorhead, Hammered, Inferno, Kiss of Death, Motorizer, The World is Yours, Aftershock och Bad Magic inkluderar alla hans spelande. Efter att Lemmy, bandets sångare, gick bort i december 2015, förklarade Dee att Motorhead hade splittrats.

Mikkey Dee Förmögenhet : 9 miljarder kr

Alla nettoförmögenheter bestäms med hjälp av information erhållen från öppna källor. Vi tar också hänsyn till alla opublicerade råd och kritik som kändisarna eller deras agenter har gett oss. Även om vi gör allt för att säkerställa att våra uppgifter är så korrekta som möjligt, är de bara uppskattningar om inte annat anges.

Använd knappen nedan för att skicka oss eventuella korrigeringar eller feedback. Bandet avslöjade på Facebook på tisdagen att James Kottak kommer att ersättas av Mikkey Dee. Den svenska hårdrockstrummisen, som varit på resande fot med bandet sedan mars, har dock varit i sin nuvarande position en längre tid.

Vi hade varit medvetna om det ett tag, men vi väntade på det officiella beskedet. Man kom dock nyligen överens om att man måste spela tillsammans och se till att allt fungerar. Det finns flera saker som måste vara korrekta. Han förklarar på telefon från Chile, där Scorpions är på turné, “Själva trumspelandet är en självklarhet, men jag ska gå med i en ny familj och de kommer att få en ny familjemedlem”.

Mikkey Dee Förmögenhet

“Har utvecklats till en ny energ”

Det var en naturlig utveckling att gå med i Scorpions permanent. Europa, Nordamerika, Centralamerika och nu praktiskt taget hela Sydamerika har täckts. Vi har åstadkommit mycket. Det har känts ganska naturligt. Scorpions tror att jag erbjuder dem något, och jag känner att jag är det. Den förkroppsligar nu en ny kraft. Som de säger, bilen har en ny motor.

Sedan 1992 har Mikkey Dee varit medlem i Motörhead; dock splittrades gruppen efter Lemmy Kilmisters bortgång den 28 december föregående år. Vad ska jag göra när Lemmy tragiskt gick bort för nästan ett år sedan? Vilken roll spelar jag någonstans? Med det bandet hade det gått så lång tid – nästan 25 år. Han jämför det med att ha varit gift i 25 år och sedan starta ett nytt dejtingförhållande.

“Kan inte bli bättre”

Mikkey Dee är nu nöjd och uppskattar den nya uppgiften. Med dessa nya människor kunde det inte bli bättre. Vi har varit vänner väldigt länge. Han uttrycker sin tacksamhet för bandet, personalen och fansen av Scorpions och deras vänliga mottagande av honom. Med det sagt har det inte varit enkelt att integrera dig själv i en helt ny grupp.

Både musiken och tankesättet i spelet är ovanligt. Det har varit ganska svårt. Om du bara vill hoppa in och vara någon slags jävla ersättare, kan det vara enkelt i många avseenden. Nyckeln är dock att lägga till något. Ingen lätt match, men jag insåg inte hur bra min hjärna fungerar. Trots att han levde ett liv som rockstjärna har trummisen Mikkey Dee aldrig använt narkotika.

Han förklarar nu hur och varför. En sak är säker: det slutar i helvetet, förklarar Mikkey Dee i “Vinter i P1”. Trummisen för Motörhead, Mikkey Dee, eller Micael Kiriakos Delaoglou som göteborgaren är officiellt känd, är mest känd för den perioden av sin karriär. Han tillbringade 24 år som medlem i gruppen som leddes av den bortgångne Lemmy Kilmister.

Mikkey Dee undvek, i motsats till många av sina samtida i branschen, missbruk trots att han levde ett svårt liv på vägen som var omgiven av fester och alltid hade tillgång till dryck och narkotika.
Mikkey Dee funderar i “Vinter i P1” hur han lyckades fly droghandeln. Trummisen hävdar att svaret är rakt på sak och kortfattat, vilket ger trygghet i och för sig. Jag är målinriktad och har högt självförtroende.

Det är inte alla som har det. Samtidigt som hon erkänner att inte alla har samma psyke, säger Mikkey Dee på radion att hon “förstår exakt hur det kan hända” eftersom hon har “hört så många skräck”.

Angående Lemmys hot, Mikkey Dee

Det är enkelt att snubbla i ett fält som är full av droger och sprit. Enligt Mikkey Dee är stressen med att leverera, det fullspäckade schemat och livet på vägen påfrestande. Trummisens räddning har varit att koncentrera mig på musiken: jag ville inte kasta bort allt jag hade jobbat så hårt för att åstadkomma på trummorna.

Jag har alltid satt musiken över allt annat, med festen som kommer sist. Steken börjar bli riktigt hemskt först när man vänder på den. Till och med Mikkey Dees bandkamrat Lemmy Kilmister, som inte är känd för att leva en hälsosam livsstil, hotade att sparka honom om han började använda droger.

Mikkey Dee i “Vinter i P1” kommenterar: det slutar i helvetet, det är en sak som är bestämd, och jag tyckte det var fantastiskt att höra från en kille som honom. För tillfället har Scorpions, ett tyskt rockband, Mikkey Dee på trummor. Dessutom har han uppträtt med grupper som King Diamond och Don Dokken.

Mikkey Dee uppträdde med Motörhead i Scandinavium för två år sedan. Han gör comeback på fredag med sin nya grupp, Scorpions. GP gjorde nyligen ett besök hos den hårdsatsande trummisen i Hovs. Nej, Mikkey Dees band är inte Scorpions. Rudolf Schenker, en Hannover-baserad gitarrist, och Klaus Meine, en sångare, har ägt Scorpions i nästan 50 år.

Mikkey Dee har dock varit en viktig medlem i det tyska hårdrocksbandet sedan förra året. Du kan ana att snusaren från Lngströmsgatan tar plats, samt att bli sedd och hörd, om du accepterar honom i ditt band. Jag spelar hårt och pratar högt. Jag förklarade för dem att det är precis så jag är. De måste acceptera Mikkey Dee om de vill ha Mikkey Dee.

Det är så himla lätt. Jag är ingen trummis för bandet. Få hårdrockare kommer någonsin att glömma den 28 december 2015 eftersom det var dagen de fick veta att den 70-årige Motörhead-ledaren Lemmy Kilmister oväntat hade gått bort. Han hade fått veta att han hade en malign form av prostatacancer för bara två dagar sedan.

När han fick veta om sin väns bortgång hade den 54-årige svenska trummisen Mikkey Dee tillbringat över 25 år bakom Motörheads trumset. Och i Sommar i P1 avslöjar Micael Kiriakos Delaoglou, mer känd som Mikkey Dee, betydelsen av brevet som förändrade allt. Enligt Mikkey Dee kollapsade känslorna, allt svämmade över och framtida osäkerhet bestod.

Allt gick sönder totalt. Min utökade familj finns inte längre. Han skrattar åt minnena och fortsätter: “Ibland, som Lemmy faktiskt var, hans kompis, hans bror, hans far, hans barn.” Vart tar ens jobb eller karriär vägen? nästan 25 år med samma band. Oavsett hur många spelningar vi spelar har vi på sätt och vis spenderat mer tid tillsammans än med min andra familj.

Mikkey Dee var dock medveten om att Lemmy Kilmisters hälsa äventyrades av andra skäl. Rockstjärnan svimmade först 2012, och efterföljande kollapser skulle inträffa oftare. Motörhead-sångaren hade också typ 2-diabetes till följd av åldrandet, men han tänkte aldrig på att ändra sitt rock’n’roll-liv. Bandmedlemmarna gjorde ändå en insats bakom Lemmys rygg.

Lemmy hade diabetes till följd av sin höga ålder

Han drack regelbundet whisky och cola, så vi började ersätta hans cola utan att Lemmy märkte det; faktiskt, han märkte ingenting alls. Mikkey Dee skrattar och fortsätter med att beskriva det ögonblick han äntligen märkte vännernas rörelser: Han blev ganska upprörd och utbrast, “Jag visste det”, även om jag inte tror att han gjorde det.

Mikkey Dee såg Lemmy bli mer spänd på scenen och insåg att han kämpade för att hantera spelningarna trots bandkamraternas förräderi över läsken. Motörhead avslutade den första delen av sin Europaturné i Berlin den 11 december 2015. Mikkey Dee och Lemmy talade efter framträdandet om den kommande turnén, möjliga sångbyten och andra ämnen. Men istället hade han en insikt som i grunden skulle förändra allt.

Mikkey Dee Förmögenhet
Mikkey Dee Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!