Karin Frick Pojkvän

Karin Frick Pojkvän
Karin Frick Pojkvän

Karin Frick Pojkvän – Karin Frick har nominerats till Guldskölden och är en mycket aktuell programledare. Hon gjorde ett framträdande på Idrottsgalan tillsammans med Tommy Myllymäki, domare i Sveriges Mästerkock. Hon avslöjar nu deras förhållande till Hänt. Allsvenska tittare på Discovery+ känner till 43-åriga sportskribenten Karin Frick.

Men hennes karriär sträcker sig långt utöver det, och hon har nyligen fått en Golden Shield-nominering för Årets kvinnliga presentatör. Att få tillräckligt många röster för att bli en av kandidaterna gör en oerhört nöjd, säger hon till Hänt, och hon är otroligt stolt över att bli nominerad. Tittarna får göra nomineringen. Med “kvinnor i idrotten” som övergripande ämne kommer ett hederspris att delas ut till den kvinnliga sportskribent som haft ett bestående genomslag i svenska sportmedier under Guldsköldsåret.

En intervju med Karin Frick, som blev sportjournalist för att “det inte fanns något annat”

Karins beslut att bli sportjournalist har alltid varit glasklart, som kommer från en lång rad idrottare och har spelat tennis på högsta nivå. När jag valde att studera journalistik var mitt karriärmål att skriva om sport. Tänk på att det var länge sedan, när saker och ting var väldigt annorlunda. Det var verkligen annorlunda då, och det är inte många kvinnor som jobbar i sektorn nu.

En handfull av oss gick in i den svängen och blev kvar. Å ena sidan var det utmanande att passa in, så du kände att du var tvungen att öka ditt spel; å andra sidan kan det ha varit en fördel eftersom du stack ut mer. Du var alltid i fara tills du presterade exceptionellt bra.

Karin Frick var så tvungen att kliva in för Titti Schultz i P4 Extra

Du kanske har märkt att Karin har dykt upp och pratat oftare den senaste tiden, men det är inte på grund av hennes affär med Discovery+. Hon har fyllt i för Titti Schultz i vinter i P4 Extra, ett politiskt och underhållningsfokuserat radioprogram. Det är otroligt brett. Däremot har jag alltid känt mig väldigt trygg när jag satt i radiostolen, eftersom sport oftast visas live. Nej, jag är ganska nöjd med att ha fått det uppdraget, jag trivs jättebra med det, säger Karin till Hänt.

Ska du gå i pension nu från idrotten?

Definitivt inte! Sporten kommer att fortsätta. Men det är underhållande att diversifiera dina aktiviteter också, så att du inte hamnar i sportdelen. Det var rätt uppmaning att låta Karin gå in och hjälpa Titti. Karin har varit märkbart mer sammansatt sedan fotbollssäsongens slut och Titti behöver också ledigt då och då. Dessutom var Discovery+ otroligt tillmötesgående och avslappnade.

Karin Frick Pojkvän

Karin Frick och Tommy Myllymäkis förhållande

Karin håller en låg profil när det gäller hennes privatliv. För några år sedan gick hon igenom en skilsmässa från pappan till sina två barn. Ända sedan dess har det varit relativt tyst från henne om hennes romantiska liv. Men allt förändrades när hon kom till idrottsgalan 2024. Tommy Myllymäki, 45, jurymedlem i Sveriges Mästerkock, var den manliga följeslagaren hon dök upp med.

Hur är du bekant med Tommy, personen du sågs med på Idrottsgalan?

Nej, fast vi är bekanta med varandra… Genom åren har vi inte varit särskilt nära, men vi har korsat vägar och är bekanta. Eftersom han har ett stort intresse för friidrott och liknande aktiviteter tyckte vi att det skulle vara roligt att delta tillsammans. Nej, säger Karin till Hänt, men de har känt varandra länge, de är vänner, och de har mycket gemensamt.

Delar du mer än bara en vänskap?

Mitt privatliv är förbjudet. Att prata om affärer och sådant är kul för mig, men mitt privatliv är något jag helst håller för mig själv. Karin Fricks födelsedag har kommit och gått, och hennes nära och kära var där för att glädjas med henne. Tommy Myllymäki var omisskännligt närvarande. Allsvenska tittare på Discovery+ känner till 43-åriga sportskribenten Karin Frick.

Hon har nyligen börjat få en del uppmärksamhet i underhållningsbranschen, tack vare sitt gästspel i P4 Extra med Titti Schultz. Det är otroligt brett. Däremot har jag alltid känt mig väldigt trygg när jag satt i radiostolen, eftersom sport oftast visas live. Enligt Karins intervju med Hänt uttryckte hon sin stolthet över att få uppdraget och tyckte att det var väldigt roligt.

Karin kommer självklart att vara tillbaka i fotbollsstudion när allsvenskan väl drar igång. Kändisarna Tommy Myllymäki och Karin Frick under Idrottsgalan. Alla vet att Karin är ett stort sportfantast. Hon hade stora tennisframgångar när hon var yngre också. Hon har inte missat en upplaga av Idrottsgalan på ett tag heller. Ändå gjorde hon ett framträdande på Idrottsgalan i år tillsammans med 45-årige mästerkockdomaren Tommy Myllymäki.

Många människor har varit nyfikna på sin relation sedan dess. Nej, även om vi är bekanta med varandra… Genom åren har vi inte varit särskilt nära, men vi har korsat vägar och är bekantatances. Eftersom han har ett stort intresse för friidrott och liknande aktiviteter tyckte vi att det skulle vara roligt att delta tillsammans. Karin har redan meddelat Hänt att så inte är fallet utan att de och hon har känt varandra länge, att vi delar många vänner och bekanta osv.

Karin Frick och Tommy Myllymäki ses tillsammans

Men mycket har hänt efter det. En rad saker har kommit fram, bland annat det faktum att Tommy inte längre är gift med sin exfru och de senaste observationerna av Karin och Tommy i ett förhållande.
Tommy fick en skymt av Karin på ett foto vid hennes födelsedagsfirande i helgen.

Min födelsedagslunch med mina underbara kompisar var en fullständig överraskning och glädje igår. Vi skrattade till de tidiga morgontimmarna över utsökt mat, trevligt sällskap och rikliga mängder alkohol. En äkta LUS, helt enkelt. Att vara ett år äldre är en välsignelse, men jag är också tacksam för människorna i mitt liv. “Alternativet är betydligt sämre”, skriver hon på Instagram innan hon lägger till: Ni vet alla vem ni är, och jag är evigt tacksam för alla som dök upp den dagen och den natten, såväl som för allt som planerat detta för mig.

Dessutom vill jag uttrycka min tacksamhet till alla som har gratulerat mig. Jag har läst allt! Den 42-åriga Karin Frick har haft en obruten rad framgångar i sitt yrkesliv. 42-åringen har haft en omväxlande karriär med ämnen som fotboll och tennis. I dagarna kan du fånga Frick i de allsvenska fotbollssändningarna på hennes jobb på Discovery. Hon har växt i popularitet bland svenska tv-tittare de senaste åren.

Hon är överlycklig över att hennes kontrakt med Discovery har förnyats till 2025. Det är en fantastisk, spännande sensation. Enligt Karin Fricks intervju med Expressen tvekade hon aldrig. Utöver sin fotbollsbevakning har Karin Frick bevakat det historiska Wimbledon-mästerskapet och är ett stort tennisfan. Han har också hittat tid att organisera konferenssamtal vid ett antal tennisturneringar.

Efter uppbrottet säger Karin Frick “Mycket svårt”

Fricks liv är dock långt ifrån lugnt och glädjefullt. Hennes familjs dynamik förändrades förra året när hon och barnens pappa bestämde sig för att skiljas åt. Programledaren fortsatte med att berätta för Expressen att allt var extremt underskattat och när man ser tillbaka så var allt till det bästa.

Jag tror att allt har fungerat så bra som det kunde ha varit med tanke på splittringens karaktär. Vår vänskap är stark och ömsesidigt fördelaktig, och vi har fortfarande mycket gemensamt. Frick säger till tidningen: “Jag är väldigt tacksam för det”, och tillägger att han kan behöva min hjälp mer under hela veckan och att han behöver det mer på helgerna.

Utan den typen av stöd skulle det vara ganska utmanande att arbeta inom detta område. Den 42-åriga Karin Frick började sin karriär på Expressen innan hon gick vidare till TV4 2007. Hon bevakade ett antal turneringar och var programledare för Nyhetsmorgon på den stationen. Hon lämnade till Discovery 2014, ett mediekonglomerat som inkluderar Kanal 5 och Kanal 9.

Att få möjligheten att utföra arbete som ger dig glädje är en ära. Jag tror att våra sändningar speglar det faktum att vi är en grupp människor som trivs i varandras sällskap. Enligt Karin Frick tror hon i dagarna inte att hon har lätt för att ta sig till jobbet. Hon förbereder sig för långa arbetsdagar vid OS. Det “alla” gör för tillfället är något hon tycker om att ladda med, och jag tycker att det är lite roligt.

Vad är Karin Fricks favorit bland alla olympiska evenemang?

“Allt det oväntade, plötsligt fastnar man i något man inte alls brukar följa”, säger tv-profilen, som fortsätter med att diskutera varför hon inte känt sig nervös på flera år, lugnet över att ha haft covid. -19, och hennes familjs nya status. Trots ett lindrigt fall av covid mådde Karin Frick dåligt inför jullovet.

Vi mådde bra båda två och hade bara en lätt förkylning när jag och min yngre son fick det på annandag jul. Det sattes i karantän, men det var över på två dagar. Frick kan finna tröst i vetskapen om att hon och hennes arbetsgivare båda är skyddade från spridningen av covid-19-pandemin. Discovery-anställda är sannolikt lättade över att du nyligen varit sjuk, även om de absolut inte vill att du ska bli sjuk.

Att vara sjuk och frånvarande under en sådan kritisk tid skulle orsaka kaos. Bland Discoverys många OS-värdar finns Karin Frick. Hon kommer att vara stationerad i Stockholm, precis som de flesta andra. Mycket har varit oklart under en tid på grund av pandemin, men vi verkar äntligen ha bestämt oss för en lösning som skyddar personalen och sändningarna efter bästa förmåga med de rådande omständigheterna.

Karin Frick Pojkvän
Karin Frick Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!