Molly Rustas Pojkvän

Molly Rustas Pojkvän
Molly Rustas Pojkvän

Molly Rustas Pojkvän – Molly och Ross Andrew Paquette välkomnade sin baby Charlie i april 2022. Ross, en kanadensare med en bakgrund inom teknik, driver showen på sin startup, Maropost, som VD. Efter att ha träffats på Ibiza 2018 förlovar sig Molly och Ross på nyårsafton 2020 snarare än 2021. Molly och Ross säljer sin massiva stermalmlägenhet från sekelskiftet. De betalade 25,5 miljoner kronor 2019 för fastigheten och nu begär de 38 miljoner kronor för den 188 kvadratmeter stora våningen.

För fyra veckor sedan inrättade Molly Rustas ett residens i den eleganta stadsdelen Stocksund. Dessutom har Molly och Andrew börjat följa varandra. Hon lever sitt drömliv som en av Sveriges mest inflytelserika personer. Molly Rustas vill dock helst inte diskutera sin välbärgade livsstil. Hon hävdar att det är lite stereotypt svenskt av mig att försöka “stumma” sådant.

Molly Rustas, nu 26 år gammal, har bloggat i mer än ett decennium. Nuförtiden ses hennes YouTube-videor av tiotusentals, och hon har över 220 000 Instagram-följare. Hon bor för närvarande i en stermalmlägenhet i Stockholm som hon och hennes kanadensiska partner, Ross Andrew Paquette, 36, grundare och VD för techstartupen Maropost, köpte för 23,5 miljoner kronor föregående år. I just den lägenheten träffar Aftonbladet henne och hennes otroligt bedårande och sällskapliga hund, Lulu.

Vad skulle du ha svarat om du hade fått höra att det här var ditt liv när du först började blogga? Du var tvungen att göra sådana här övningar i skolan, när du föreställer dig hur ditt liv kommer att se ut om tio år, och de var väldigt roliga. Sedan jag var liten har Stockholm varit min ultimata destination. För att vara ärlig, trodde jag aldrig att jag skulle vara där jag är nu, men jag kunde inte vara lyckligare. Den här resan har varit fantastisk.

Vad tycker de du växte upp med i Enviken, en liten by i Dalarna, om dig? Att Enviken knappt har 900 invånare är en av de främsta anledningarna till att jag ville lämna. När jag flyttade till Falun för att börja mitt sista år på gymnasiet började min blogg få fart. Jag blev inbjuden att arbeta med andra artister och gå på evenemang i Stockholm.Efter det var allt nonsens riktat mot mig. Det verkar dock som att stoltheten är på uppgång nu för tiden.

Intresserad av mitt sätt att leva så att säga

Var det svårt i början, när du först kände att svartsjuka bildades? Ja, som ung kvinna i tonåren är du kanske inte alltid så självsäker. Jag tror dock att min orubbliga karaktär har hjälpt mig att komma dit jag är idag. Även om vissa kanske har tjatat om min excentriska stil eller de ovanliga saker jag har gjort, har jag alltid haft tro på mig själv.

Molly Rustas Pojkvän

Om så många människor är intresserade av dig, vad vill de veta mest? Det verkar som att fansen är mycket intresserade av vad jag lever för slags liv. Om Ross och jag bestämmer oss för att bilda familj eller gifta oss i framtiden, kan vår livsstil ständigt på väg bli ett problem. Men också de mer vardagliga, dagliga förfrågningarna om saker som min kost, hårvårdsrutin, träningsrutin och produktval. Det är en kombination av saker. Ställer folk dig frågor som du vägrar svara på? Jag undviker att diskutera politiska ämnen och liknande. Inte för att jag inte har en stark övertygelse, utan för att det inte är någon mening med att argumentera; andra är redan fixerade i sina sätt att tänka.

Ofta används uttrycket “att betala för mig själv”

Enligt din åsikt, vilken typ av fördomar har andra mot dig? Det är fascinerande för mig eftersom jag ofta har undrat samma sak. De som har följt mig ett tag har förmodligen en väldigt korrekt bild av vem jag är. De som precis börjat följa mig kan anta att jag njuter av en privilegierad livsstil och är med Ross av fel anledningar eftersom jag är med en äldre kille. Dessutom behöver jag inte betala för någonting, och jag får allt gratis.

Det är nog en mental bild som folk har av mig, och den är helt felaktig. Jag har aldrig förlitat mig på andra ekonomiskt, så jag har alltid varit någon som står för sina egna räkningar. Det beskriver mig faktiskt för ett T. Hur känns det att veta att andra kan ha det intrycket av dig? Uppenbarligen är detta en tragisk utveckling, men det är nödvändigt. Återigen, jag vet inte om det är det genuina intrycket folk har av mig, även om jag ibland har fått sådana kommentarer. Det viktigaste är dock att både jag och min sambo är medvetna om att så inte är fallet.

Undvik att diskutera ekonomi

Varför undviker du att diskutera monetära frågor? Pengar avslöjar ingenting om en person, enligt mig. Jag kunde inte bry mig mindre om pengar, och jag menar inte det i en flippad mening. Vi har aldrig behandlat pengar som allt i mitt hushåll. Enligt min åsikt, oavsett deras ekonomiska situation, är alla fascinerande, värdefulla och betydelsefulla.

Om du inte tycker om att diskutera pengar, hur reagerade du när det var repmärkt att din stermalm lägenhet kostade 23,5 miljoner svenska kronor? Det var något jag tyckte var lite utmanande för tillfället eftersom jag visste att det skulle bli ett samtalsämne. Det är ganska tecken på mitt svenska arv att jag anstränger mig för att “tämpa” dramatiska situationer. Jag försöker undvika att ge detaljer om hur mycket något kostar, vad vi gör eller vad jag köper så att folk inte missförstår mig.

Medan vissa influencers är tillräckligt sårbara för att fälla tårar på kameran och dela djupt personliga berättelser, avviker andra aldrig från att lyfta fram livets finaste ögonblick, hur dyra de än är. Vem är du, exakt? Jag borde nog inte ge bort för mycket åt något håll. Även om det finns många överdådiga aspekter av både mitt yrke och mitt personliga liv, är jag inte den typen av person som vill att andra ska tro att de är normen. På samma sätt tycker jag om att öppna upp om mina kamper när jag går igenom dem. Jag inbillar mig att jag faller någonstans i mitten.

om de åtgärder som ska vidtas i framtiden

Du har hänvisat till dina fans intresse av att lära dig om du planerar att bilda familj och/eller gifta dig inom en snar framtid; snälla fyll i dem! Ross och jag önskar båda starkt att bilda familj. Han vill ha en, men jag vill ha två. Men det har inte orsakat oss någon oro än så länge. Men om det klickar så klickar det, och det finns inte mycket mer att vänta på.

Det faktum att Ross blir 37 i augusti gör att det verkar mindre avlägset än vad det faktiskt är. Detsamma gäller i termer av äktenskapshistoria; han har varit gift tidigare. Det som händer händer. När Molly Rustas och Ross Andrew Paquett fick sin son Charlie bestämde de sig för att skjuta upp sitt bröllop. Enligt influencerns Instagram-inlägg har paret återupptagit bröllopsförberedelserna. Ross Andrew Paquett friade till Molly Rustas på nyårsafton 2020, och hon tackade entusiastiskt ja.

Bröllopet har dock inte ägt rum. Paret hade planerat att gå på en dejt, men sedan var de tvungna att avbryta på grund av en nödsituation som involverade deras son, Charlie. I en nyligen publicerad Instagram Q&A tog Molly Rustas upp vad hon påstår vara den vanligaste frågan om henne: Det pågår fortfarande, men “Jag jobbar fortfarande på designen av min bröllopsklänning”, tillägger Molly Rustas.

Hon tycker också att det var smart att ha bröllopet förr snarare än senare. Med hennes egna ord, “vi sköt upp bröllopet på grund av Charlies ankomst, lanseringen av min smyckesverksamhet, husbyggandet och listan fortsätter.”

En herrgård i Marbella som passar en kung

Med över 200 000 Instagram-följare är svenska influencern Molly Rustas bland de mest populära i landet. 28-åringen är från Enviken, Dalarna, men hon har bott i Stockholm sedan hon gick ut skolan. Hon bor för närvarande med sin fästman Ross Andrew Paquett och deras bebis Charlie i en lägenhet på 24 miljoner kronor i Stockholms fina stadsdel stermalm, strax utanför populära Strandvägen.

De bestämde sig för att bygga sitt idealiska hem i Marbella, så 2020 köpte de lite mark där. Så vi köpte en fastighet och vi ska riva huset som redan finns på tomten så att vi kan bygga vårt drömhus, förklarade Molly Rustas i en vlogg som lades ut på YouTube.

Molly Rustas Pojkvän
Molly Rustas Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!