När Dog Marcus Och Martinus Mamma

När Dog Marcus Och Martinus Mamma
När Dog Marcus Och Martinus Mamma

När Dog Marcus Och Martinus Mamma – Hei, duons debutalbum, släpptes 2015 och tillbringade 126 veckor i toppen av den svenska albumlistan. De var aktuella för tre Spellemann-priser 2015: “rets Popgrupp” för deras debutalbum, “rets Lt” för deras låt “Elektrisk” och “rets Nykomling” (2015 nykomling). “Girls” släpptes i maj 2016 i samarbete med Madcon och var gruppens första låt på engelska.

Den jamaicanska sångerskan Samantha J var med på hitsingeln “Light it up” 2016 och året därpå släppte hon albumet Together, som blev en dundersuccé i både Sverige och Norge. 2016 års “Rets Spellemann”-vinnare, vid 18 års ålder, var de yngsta vinnarna hittills. Regissörens egen film, Sammen om Drmmen, tog hem People’s Amanda Award den sommaren 2017. Samma år som “Like it like it” publicerades tillsammans med Silentó släppte duon även Moments, deras tredje studioalbum och en Spellemann Award-nominerad .

Två bröder, Marcus och Martinus, väcker utbredd panik bland eleverna, vilket leder till att både Grönan och Liseberg stängs av. Emma, brödernas åttaåriga syster, är redo att dela sin glädje med världen. Emmas tolkning av “Engler in the Snow” är så charmig och optimistisk som titeln antyder.

När nyheten spreds om att de norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen, då 21 år gamla, skulle tävla i Melodifestivalen var det många som häpnade. De har stämplats som “backstabbers” och “förrädare” av lokalbefolkningen. Det är anledning till oro, men Marcus försäkrar mig att vi kommer att klara oss.

När vi tänkte på det var det mest praktiska alternativet för oss att vara här. Vi är norrmän i hjärtat och vårt hemland är underbart. Deras låt “Air” är nu en av årets mest streamade låtar på Melodifestival, och de gick direkt vidare till tävlingens sista omgång. Och ingen förutspådde att den skulle explodera i popularitet som den har gjort.

Trots att vi var “överraskad över mottagandet från svenska folket”, som Martinus uttrycker det, var det oerhört roligt att vi gick direkt till slutet. Allt vi kan göra nu är att hoppas att den svenska allmänheten röstar på oss i Eurovision. Det svenska laget i Liverpool kommer att ledas av tvillingarna om allt går som det ska. Med en glimt i ögat deklarerade han: “Vi ska slå Norge”.

När Dog Marcus Och Martinus Mamma

I en mer dyster ton fortsätter Marcus

Det skulle vara ett otroligt privilegium att få representera Sverige, och om vi har chansen att resa så tänker vi göra det bästa av det; Men under tiden måste vår uppmärksamhet riktas mot Mello. Förhållandet mellan svenskar och norrmän är 3:1. De senaste åren har Marcus och Martinus resor tagit dem till Sverige på Norges bekostnad. De är sponsrade av en svensk PR-byrå och har kontrakt med en svensk skidtillverkare. När det kommer till musik är det ingen som gör det bättre än Sverige. Marcus förklarar att han och hans kollegor känner sig tryggast på kontoret.

Det har dock inte funnits någon utväg

Trots att jag och Martinus har gjort Trofors till vårt permanentboende besöker vi Stockholm ofta. Det här är vår verksamhetsplats; det är där vi gör vårt arbete och genererar vår kraft innan vi beger oss tillbaka till vår sömniga lilla norska by för att vila och återhämta oss. Vad håller du på med i kväll på herrgården? Har du funderat på att slå dig ner här på obestämd tid?

Våra boendealternativ har inkluderat hotell och Airbnbs. Vi har diskuterat om vi ska köpa eller hyra en plats, men Airbnb har tillfredsställt våra behov perfekt. Under namnet Elektrik och Döttrar skapade de svenska tvillingarna Marcus och Martinus en rutt fylld av åska och brak. Trots detta, trots den senaste tidens framgångar, har de nordiska ländernas perspektiv stått i fokus.

Hur använder dagens ungdom ljussabel?

Framgången med deras debutalbum Elektrik från 2015 och deras uppföljningsalbum Girls från 2016 fick de norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen, då 18 år gamla, till stjärnstatus över en natt i Sverige. De nordiska tvillingarnas musikaliska karriärer började dock långt innan. Barnversionen av Eurovision, Melodi Grand Prix Junior, tilldelades “To Drapers Win” första pris 2012.

Marcus och Martinus 2015 års debutstudioalbum, döpt till “Hei”, gick direkt till toppen av Sveriges VG albumlista. De var uppe i tre kategorier samma år, inklusive Årets popgrupp för deras debutalbum, Årets Lt för sitt elarbete och Årets nykomling på Spellemanns. Tvillingarnas debut på engelskspråkiga singel, som heter Girls, släpptes året därpå när de slog sig ihop med Madcon. Tillsammans följde Marcus och Martinus andra studioalbum låtens framgång och debuterade som nummer ett i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Marcus och Martinus kom lätt över Estelle. De norska tvillingarna är en populär akt i Sverige, så när de skulle spela i Liseberg det året blev publiken vild. Eftersom efterfrågan var så stor fick många resenärer som kommit långväga ifrån avvisas. Kronprinsessan Victorias 40-årsfest hölls i Borgholm, Eland, och både Marcus och Martinus deltog. Så vad gör de den här dagen i verkligheten? Jag menar, om du tittar på deras Instagram så är de alltid ute och gör coola saker som att fiska och simma. De binder sig över sin kärlek till fotboll genom att spela mot varandra i Mosjeen IL Fotball League.

Marcus och Martinus lanserar nya verksamheter

Hur är det med musikens tillstånd i dag? Det gör de fortfarande, så ja. Trots deras påståenden om att deras liv har upphävts av kröningskrisen, är de norska tvillingarna extremt aktuella tack vare publiceringen av deras nya album, Love you less. “Helt fantastiskt att komma tillbaka med ny musik”, sa Martinus till NRK, ett norskt tv-nätverk.

Enligt Marcus och Martinus är huvudpersonen i deras låt “Love you less” “en tjej som inte kan bestämma sig för hur hon mår och tycker att gräset är grönare på andra sidan.” Nordic Twins har äntligen nått vuxen ålder och är redo att göra musik för sin publik. Det är ett litet steg in i mognad, men vi är fortfarande starka. Efter skolan gillar jag och mina vänner att spela fotboll, lyssna på musik och umgås. Bara två vanliga personer som begick ett mord. Helt utmärkt. Och det är Sverige nu också.

Sverige gjorde sin självständighetsförklaring sommaren 2016. Det här är den efterlängtade illustrerade boken om det spektakulära framtidsdramat, deras egen berättelse, med Marcus och Martinu i huvudrollerna, fylld med bilder från mördarnas personliga album, intressanta trivia och fans inlämnat konstverk.

När Dog Marcus Och Martinus Mamma
När Dog Marcus Och Martinus Mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!