När Ska Lisa Ajax Ha Barn

När Ska Lisa Ajax Ha Barn
När Ska Lisa Ajax Ha Barn

När Ska Lisa Ajax Ha Barn – Den 25-åriga Lisa Ajax är välkänd inte bara som artist utan också som tv-personlighet. Hon vann Idol vid en ålder av sexton år, och hon är tillbaka i Melodifestivalen i vår. Graviditet har meddelats av Lisa Ajax idag. Med sin partner Max “Klockrent” Huss är Mello-stjärnan en blivande mamma. Vi har alla ivrigt sett fram emot detta.

Lisa Ajax, en 25-årig artist, ska skaffa barn med sin pojkvän Max “Klockrent” Huss, en 28-årig man, enligt Aftonbladet. Beskedet avslöjades av honom från scenen under ett event på en restaurang i centrala Stockholm i torsdags, till publikens jubel. Lisa Ajax pratade med Aftonbladet efter sitt framträdande. Känns fantastiskt, och väldigt roligt. Vi har alla ivrigt sett fram emot detta. Juni, enligt henne, är tiden.

God dag!

Just nu mår jag okej. Jag är för närvarande i andra trimestern, som börjar vid vecka 15. Jag har dock upplevt fruktansvärda, hemska symtom. Det har inte varit lätt, men jag har äntligen sett ljuset. Vi är dock överlyckliga, och det känns jättebra. Jag är hoppfull för att vara mamma har alltid varit min dröm. Men jag kommer att vara orolig när den stora dagen närmar sig. Ändå trivs jag oerhört mycket just nu.

“Babyn på scenen” är den senaste Mello-noten

Lisa Ajax har mer i beredskap för sig själv än att bara bli förälder. Med låten “Awful liar” som bidrag deltar hon i Melodifestivalen i februari. Känner mig fantastisk; Jag är lättad över att det inte var lika hemskt som den första perioden av min graviditet. Oavsett hur suddigt bebisen ser ut är den fortfarande närvarande i scenen. Det första barnet till Lisa Ajax och hennes partner Max Huss är på väg.

I en perfekt värld kommer barnet att födas i sommar. Känns fantastiskt, och väldigt roligt. Vi har alla ivrigt sett fram emot detta. Hon uppger till Aftonbladet att det snart är juni. Artisten och sångerskan Lisa Ajax, nu 25 år gammal, gjorde sitt stora genombrott när hon vann succétalangtävlingen Idol när hon bara var 16 år gammal.

När Ska Lisa Ajax Ha Barn

Hon har sedan dess gjort framträdanden i ett antal shower, inklusive Melodifestivalen vid flera tillfällen. Även i år planerar hon att tävla. Max Huss, mer känd på sin scen som Klockrent, är tre år äldre än henne och har varit Lisas pojkvän sedan 2020. Lyckligtvis har Lisa Ajax och hennes sambo Max Huss precis meddelat att de väntar barn.

Förväntan har meddelats för barnet till Lisa Ajax och hennes partner Max Huss

Max Huss uppträdde på Boqueria i Stockholm på torsdagskvällen. Över dig, deras duett, sjöngs av Max och Lisa på scenen den kvällen, som rapporterats av Nyheter 24. Det var också då de utnyttjade stunden till fullo för att dela med sig av de goda nyheterna. Max meddelade från plattformen att han och Lisa väntade barn, vilket gjorde detta till ett verkligt minnesvärt ögonblick för dem.

Med lite tur kommer förfallodagen att vara till sommaren. Lisa Ajax pratade med Aftonbladet efter sitt framträdande. Känns fantastiskt, och väldigt roligt. Vi har alla ivrigt sett fram emot detta. Enligt vad hon berättar för tidningen blir det juni. Jag är hoppfull för att vara mamma har alltid varit min dröm. Men jag kommer att vara orolig när den stora dagen närmar sig. Ändå trivs jag oerhört mycket just nu.
Det var inte förrän i september 2020 som de två första korsades.

Max Huss väntar barn från Lisa Ajax

Max Huss uppträdde på Boqueria i Stockholm på torsdagskvällen. De framförde duetten “Över dig” på scen den kvällen efter att Max bjudit in Lisa till honom. Det är också då de utnyttjade stunden på bästa sätt för att dela de goda nyheterna. Max Huss meddelade från plattformen att han och Lisa väntar barn, vilket gör detta till ett verkligt minnesvärt ögonblick för dem. Med lite tur kommer förfallodagen att vara till sommaren.

Lisa Ajax, som är 25 år, återvände till Melodifestivalen i helgen som gick. Skriven av David Lindgren Zacharias, Sebastian Atas, Victor Crone, och Victor Sjöströ, “Awful liar” var artistens bidrag till Malmötävlingen. Men Lisa Ajax är inte din genomsnittliga idrottare; hon väntar barn i år förutom att tävla.

Även om det är underbart att få barn, kan det göra vissa saker lite mer obehagliga när du försöker vinna Melodifestivalen. Jag mår helt okej, tack. Det finns över hela kartan. Till en början var det så illa att jag mådde illa varje dag. Därefter försvann det, även om artisten hävdar att det aldrig riktigt var borta.

Lisa Ajax upplevde senast illamående och kräkningar dagen innan hennes Melodifestivalen-framträdande.
Vid det laget hade jag den överväldigande känslan av “Nej, nej, nej”; Jag kan absolut inte börja arbetsveckan med att kollapsa. Däremot är illamåendet och kräkningarna oftast kortvariga, och det är inte bra för rösten. Det är inte lätt. Nu hoppas jag att jag ska bli bra.

Lisa Ajax nya kontaktuppgifter

Enlbeställning till Lisa Ajax har hennes barnmorska vetat ganska länge att hon kommer att tävla i Melodifestivalen, och hon har försäkrat Lisa att det inte finns några speciella farhågor angående hälsan hos hennes ofödda barn. Men efter att ha blivit gravid har hon fått ändra numret.

Jag har satts i positioner där jag inte kommer att bli sparkad i magen eftersom mina dansare är extremt försiktiga när de gör sina lyft och sparkar; som ett resultat av detta har de varit tvungna att vara kreativa med sina placeringar. Då ska det inte vara någon fara, fortsätter hon och skrattar. Allt jag behöver göra är att stå där hon säger.

Lisa Ajax har upplevt känslan av sparkar i magen sedan vecka 22, vilket är mer än halvvägs in i hennes graviditet. Var säker, jag är aldrig riktigt ensam. Hon kommer alltid att vara min extra följeslagare, eftersom när jag känner mig ensam påminner jag mig själv om att jag aldrig är riktigt ensam.

Den 25-åriga artisten Lisa Ajax och hennes 28-åriga pojkvän, artistkollegan Max Huss, gjorde precis sitt graviditetsbesked offentligt. “Klockrent” (Max Huss) var tänkt att meddela graviditeten under sin konsert i centrala Stockholm, enligt Nyheter24. “Vi är så glada att kunna meddela att vi väntar en liten bebis i juni”, skriver de blivande föräldrarna på Instagram.

I Melodifestivalen 2024 kommer Lisa Ajax

I början av 2024 kommer Lisa Ajax att tävla i musiktävlingen “Melodifestivalen”. “Awful liar” är låten som hon kommer att använda i sin tävling. Melodifestivalen 2024 är snart här! Den här gången är värd Carina Berg, och bland artisterna finns Samir och Viktor, Danny Saucedo, Miss Snusk med flera. Berg är 46 år gammal.

Bland dem som känner Mello väl sticker 25-åriga Lisa Ajax ut. Även om det här är hennes femte framträdande i musiktävlingen är något annorlunda med den här. Lisa och hennes 28-åriga partner Max Huss väntar sitt första barn tillsammans!

Lisa Ajax och Max Huss träffades eftersom Max är pappa till Lisas barn

Expressen har pratat med artisten om hur hon och Max, mer känd på hans scen som Klockrent!, först korsades. När de spelade in låten “Här mit det berbe sluð” tändes passionen mellan dem. Han gick in i rummet och hon insåg direkt att han var den typen av kille hon skulle falla för, sa hon till tidningen.

De anstränger sig dock för att undvika att samarbeta så mycket som möjligt. De var båda överens om att det vore bäst om Lisa Ajax och Max höll isär sina yrkesliv kort efter att de började dejta. I år sa Lisa Hänt, “Jag tror att vi kommer att vilja fokusera mest på vår egen musik”, trots att hon och Max hade jobbat ihop ganska mycket. Även om de inte delade en adress när de först gifte sig, är paret nu registrerat som att de bodde tillsammans. Plus, med en bebis på väg blir allt enklare!

Vilket kön förväntar sig Lisa Ajax? Vid den tidpunkten borde förfallodagen ha passerat

Lisa Ajax och hennes partner meddelade sin graviditet under en föreställning. Lisa och jag firar en milstolpe ikväll – vi väntar ett barn! “Sa Max på scen”, rapporterar Nyheter 24. Sedan dess har vi kunnat hålla Instagram-följare uppdaterade om graviditeten. Att bebisen är en tjej och att juni är den beräknade förlossningsmånaden är bara en av många saker som följarna har upptäckt!

När hon avslöjade könet skrev Lisa “Trevlig helg från mig och den lilla flickan i magen” bredvid en bild av hennes expanderande mage. Ett andra inlägg av henne tillkännager den underbara nyheten att de väntar barn i juni. Både Lisa Ajax och hennes ofödda barn har uppenbarligen stor tur som får tävla i den första omgången av Melodifestivalen.

Hon stoltserar med sin växande babybula på Instagram. Ett rep lastat med kameror och plagg kommer att finnas på plats idag, god morgon från Malmö. Ser fram emot att se allt på lördag! Lisa säger, “Du kan faktiskt smyga en lyssna på låten i mello-appen just nu.” Hon visar sedan upp magen.

När Ska Lisa Ajax Ha Barn
När Ska Lisa Ajax Ha Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!