Niclas Wahlgren Massage

Niclas Wahlgren Massage
Niclas Wahlgren Massage

Niclas Wahlgren Massage – Artisten och radiovärden Niclas Wahlgren, 56, gifte sig med “Idol”-domaren Laila Bagge, 48, till musik av valser och ballader men avslutade festligheterna med en begravningssång. Efter att ha träffats på den svenska versionen av “Let’s dance” 2009 blev paret snabbt ett av de mest omtalade i hela Sverige.

De verkade vara vänner i verkliga livet och online också, och spenderade mycket tid tillsammans. De såg ut att vara lyckliga tillsammans länge efter att ha gift sig 2010 i Jakobs kyrka i Stockholm och fått sin son Kit, nu 9 (fyller 10 år den 19 oktober). Laila avslöjade för Svensk Damtidning 2013 att hon brukade tycka om sin man:

En typisk “håll käft-dag” för Niclas består av att jag masserar honom när han väl kommer hem, låter honom dra i badtunnan medan jag dricker vin och sedan grillar yakuniku till middag. När du grillar middag tar det längre tid än när du äter en vanlig måltid. Det är ett fantastiskt sött avslut på en måltid. Annars får vi massage och ostron på stan.

Äktenskapet slog dock stenarna sommaren 2014. De försvann mystiskt från varandras sociala medieprofiler. Paret slutade också leva tillsammans och slutade att umgås offentligt. Niclas började tillbringa allt mer tid på sin 53-åriga syster Pernilla Wahlgrens bostad på Lidingö. Därefter stannade Laila ett tag på Scandic Klara i Stockholm.

De kunde inte dela samma utrymme

De vägrade ta upp skilsmässoryktena, trots att de knappt pratade med varandra längre. Men efter månader av tvivel gav de upp hoppet. Måndagen den 10 november 2014 postade Laila följande på sin blogg först på morgonen: Relationen mellan Niclas och jag har tagit slut. Vi har ansökt om äktenskapsskillnad till Stockholms tingsrätt idag och ber att vår integritet bibehålls under denna tid.

Niclas Wahlgren Massage

Laila vill inte utveckla det. Lili Assefa, 44, Lailas presskontakt, berättade för alla som frågade att de enda kommentarer Laila hade var de som redan lagts upp på hennes blogg. Parets fem sovrum och 260 kvadratmeter stora villa kom ut på marknaden dagen efter, med ett utropspris på 13,9 miljoner kronor. Medan Anders Bagge, 53, och resten av “Idol”-staben samlade sig bakom Laila deklarerade Niclas att han skulle ta ledigt en vecka från jobbet som programledare på radiokanalen Rix Fm.

“Hon blev trött på mig”

Parets separation tillskrevs till en början ett ömsesidigt beslut, men det avslöjades senare att Laila hade tröttnat på sin man. Eftersom Niclas påpekade i ett avsnitt av podcasten Aftrus i januari 2015: Jag blev övergiven. Och du måste känna igen det, även om jag inte kan påstå att det är njutbart eller nyttigt.

Vad är lyckliga skilsmässor? Det här är inte en, om det finns några, och jag tror inte att det finns några. Teorierna om att “han måste ha varit otrogen” eller “han måste ha slagit henne” är ungefär så långt ifrån mig som du kan gå, men jag är säker på att du kan gissa vad jag har hört och sett mer.

Att veta den verkliga anledningen till vår skilsmässa – att hon helt enkelt blev uttråkad av mig – känns viktigt. Denna hemska verklighet kan inte förnekas. De engagerade sig sedan i ett positioneringskrig, där båda parter följde den andra på sociala medier samtidigt, medan många av deras medarbetare på MTG Radio intygade den isiga atmosfären som höll i sig mellan exen.

Niclas känslor hjälpte inte när Lailas nya pojkvän, Korosh Kananian, bara 30 år gammal, stal showen på Stockholms Riche bar några månader senare. Hon vaknade morgonen efter deras utekväll i Koroshs lägenhet i Kista, och de två har inte varit ifrån varandra sedan dess. År 2020 inleddes med Lailas deklaration till tidningen Amelia:

Media hade väldigt roligt när de första rapporterade om klyftan i våra åldrar. Efter fem år har dock knarrandet från olycksskorporna lagt sig. Nu är det en fantastisk känsla! Aldrig i ett tidigare förhållande har jag känt att vi inte behövt “fixa något” efter så mycket tid tillsammans. En kris kan vara allt från tre till fem år. Naturligtvis inte just nu. Min mage surrar fortfarande av det! Aldrig tidigare har jag känt så mycket glädje.

Allt är bättre med en yngre man: jämställdhet, omtänksamhet, sex, hur de jobbar med barn etc, tillade hon smygt, vilket Niclas utan tvekan tog som en kuk när han läste exets intervju. Nyfikenheten och fascinationen hos kvinnan är påtaglig. När de äldre männen är sjuka förväntar de sig att du tar hand om deras barn och fokuserar enbart på dem.

Trots detta har Laila gjort ett flertal försök i intervjuer som gavs efter skilsmässan för att betona den sunda karaktären av hennes förhållande med Niclas. Vi är på god fot för tillfället”, sa hon till Aftonbladet 2018. Trots det har en lång period gått. För Kits skull anstränger vi oss för att komma överens.

Laila och Korosh är fortfarande aktiva idag, och de driver tillsammans kosmetikaföretaget Kolai. Kit, parets barn, är splittrad mellan hennes och Niclas omsorg. Niclas, å sin sida, bestämde sig för att göra stora förändringar i sitt livefter hans separation. Han är fortfarande väldigt entusiastisk över träning och blev certifierad som personlig tränare under sommaren 2019 efter att ha ägnat all sin fritid åt det.

Han är för närvarande värd för hitradioprogrammet NRJ Morgon; han är nöjd med sitt liv och skryter ofta om sin trasiga kroppsbyggnad på sociala medier. På Aftonbladets fråga i vintras om han har en ny kärlek i sitt liv, gav Niclas ett något gåtfullt svar, där han också talade om sig själv i tredje person:

Det finns alltid någon som får honom att känna sig lite luddigare inuti. 2014 avslutade Laila Bagge och Niclas Wahlgren sitt äktenskap. Niclas hittade dock nyligen kärleken igen genom träningsprofilen Rebecca Hjelt. Få scoopet om hans nya älskare från hans ex-fru, Laila Bagge. Kit Wahlgren, 11, är son till Laila Bagge, 50, och Niclas Wahlgren, 57, som länge var ett av Sveriges mest omtalade kändispar.

Paret bestämde sig dock för att gå sina egna vägar 2014, och Niclas har inte varit särskilt aktiv i dejtingscenen sedan dess. Nyligen meddelade han på sin träningssida att han blivit kär i Rebecca Hjelt, 35. Det är varken supermodernt eller urgammalt. Niclas sa till Expressen “Det är fantastiskt, jag är väldigt, väldigt glad”, innan han förklarade att hans fästmö var föremål för hans beröm, vilket hon är.

För första gången hade Niclas exfru Laila något att säga om sin nuvarande flickvän. Första intryck om Niclas nya flickvän från hans exfru, Laila Bagge. Medan Laila och hennes 33-åriga partner Korosh Kananian har varit tillsammans i nio år. Den 28 november firade vi åtta års äktenskap. Laila berättar i en intervju för Hänt att de just nu börjar sitt nionde år tillsammans.

Varje år på sin bröllopsdag återuppför paret sin första dejt på samma restaurang där de blev kära: Riche. Vi njöt av vår första måltid tillsammans på Riche, där vi också hade vårt första möte, och sedan gick vi till vårt hotell för en massage. På helgerna samlas vi ofta på Riche klockan 01:00 eftersom det var då vi träffades första gången; på vardagar, som ikväll, slutar vi med att äta middag där. Så det var trevligt.

Niclas, exmaken, har gått vidare och gift om sig, denna gång med Rebecca, 22 år yngre än honom; Laila har precis börjat kommentera Niclas nya partner och de har inte ens träffats. På frågan om henne säger Laila Hänt: “Har inte träffat henne.”

Där träffade Niclas sin blivande fru Rebecca

För att ägna sig helt åt sin online-pt-tjänst lämnade Niclas sin långvariga radioprofil på NRJ tidigare i år. Och det är inte bara en hobby för det nyförlovade paret, eftersom Rebecca är personlig tränare också. En missuppfattning är att de träffades under träningen. Niclas förklarade för Expressen hur han och hans sambo först korsades.

Niclas Wahlgren sa till Expressen: “Det var jag som tog kontakt och vi började som vänner, även om jag kanske hade en annan “take” på det.” De är en av de smartaste och mest imponerande personer jag någonsin mött på ett personligt plan. Bästa vän och ex-make arrangerar en överraskningsfest komplett med champagne, massage och deras stöd för den nya skivan.

Laila Bagge har milt sagt haft ganska tur under sin skilsmässa. Niclas Wahlgren har det däremot betydligt svårare; till den grad att hans vänner har övergett honom. Och det var Laila, 41, som äntligen fick nog av Niclas, 49, och gick. Tyvärr har även hans kompisar svikit honom nu. Det har gått mindre än tre veckor sedan Laila och Niclas avslöjade sina planer på att avsluta sitt äktenskap.

Stödet från Lailas vänner har varit ovärderligt för hennes uppvaktningsinsatser. Hennes flickvänner kidnappade henne förra veckan och tog henne till Yasuragi Spa, där de drack champagne och gav varandra lyxiga spabehandlingar samtidigt som de skvallrade och kom ikapp.

Niclas Wahlgren Massage
Niclas Wahlgren Massage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!