Oliver Skifs Pojkvän

Oliver Skifs Pojkvän
Oliver Skifs Pojkvän

Oliver Skifs Pojkvän – Björn Skifs, konstnär och pappa till två vuxna barn (Oliver och Jonathan), är 75 år idag. Hans fru är bara 57 år gammal. Det är inte allmänt känt, men Björns båda söner gick i föräldrarnas konstnärliga fotspår. Under ett sent TV4-besök hos Malou pratar äldste sonen, Oliver, 33, och hans pappa, Björn, om familjen, kreativiteten och deras lite annorlunda uppväxt. Min yngre bror och jag brukade ständigt sjunga och dansa runt huset. Oliver i Malou, vid 10-tiden, säger: “Självklart har den färgats ganska underbart”.

Ett ögonblick som var “fullt av kaos men helt fantastiskt”, som Oliver Skifs minns det

Oliver, en konstnär, brukar stanna till vid Malous ateljé för att ställa ut sina verk. Hans verk har ofta referenser till musik eller dans. Är det möjligt att hans tidiga hem och uppväxt inspirerade hans kreativitet? Malous nyfikenhet kommer till uttryck i stycket. Vissa motiv är lätta att implementera och roliga att leka med, och det är mina favoriter.

Jag hade en bra uppväxt. Även om Oliver inser galenskapen i det hela håller han med. Bröderna Skifs hade ingen traditionell 9 till 5 eftersom båda deras föräldrar arbetade i underhållningsbranschen. Jag var en del av många turnéer. Jag har haft min del av sena nätter i turnébussbaren och pandemoniumet i backstageområdet.

Han delar många andras uppfattning att att kunna observera sina föräldrar på arbetsplatsen är en viktig del av ett barns utveckling. Björn Skifs såg Olivers konstnärliga potential från tidig ålder. Redan vid 2 års ålder visade han tecken på nytänkande. Man kan säga att han var den typen av kille som njöt av möjligheten att låta sin fantasi flöda.

Han skapade kontinuerligt konstverk. Hans skicklighet att skapa dinosaurier från vridna piprensare var oöverträffad. Ingen aning om hur han håller ihop allt. Yngre bror Jonathan Skifs, 30 år, är likaså kreativ. Han har precis börjat använda datoranimation i sina projekt. Vi splittrades och gick åt olika håll.

Medan jag förblev en analog purist, omfamnade han digital teknik helhjärtat. Ändå drar han nytta av sin kreativa sida i sitt yrke. Björn och Pernilla Skifs har två pojkar som de med rätta är stolta över. De är alla vuxna nu, inte längre spädbarn. Nuförtiden verkar Oliver och Jonathan Skifs så här. Björn Skifs, 72 år, har ägnat hela sitt liv åt att uppträda, vilket gör honom till en av Sveriges mest kända underhållare.

Oliver Skifs Pojkvän

Hans musikaliska karriär sträcker sig över nästan ett halvt sekel, och han har två Melodifestivalen-priser på sitt namn. Icke desto mindre har han också varit värd för shower och agerat i ett antal roller genom åren. Hans fru Pernilla Skifs, som är 55 år, har varit med längst. De kunde hålla sitt förhållande hemligt till en början eftersom Pernilla är 18 år yngre än honom och hon uppträdde på scen som dansare när de träffades.

I en intervju med Aftonbladet reflekterar Björn över händelsen. Det har varit flera olycksskorpor som har landat i regionen. Pernilla var en siare, och jag var en äldre man. Han informerar reportern, “Jag antar att det finns en lucka där någonstans”. De har varit tillsammans i nästan 30 år och deras barn, Oliver, 31, och Jonathan, 28, är redan vuxna.

Nuförtiden är Oliver och Jonathan engagerade i den aktiviteten. Nu när de är vuxna har Oliver och Jonathan var sin egen framgångsrika karriär. Medan Oliver är musiker och designer, har Jonathan följt en helt annan karriärväg och arbetar med animation. Det finns för-och nackdelar med att vara ett kändisbarn, vilket Oliver och hans vän Anton Fargau Petrini diskuterar i sin podcast A till O.

När jag var ung förstod jag inte det stora med autograferna som såg ut som fruktansvärda fan art. Aftonbladet citerar en podcast där Oliver Skifs hävdar att detta är bortom en femårings förstånd. Han sa också att på grund av hans efternamn har folk ägnat honom stor uppmärksamhet.

Han säger att det är vanligt att möta hinder som förutbestämda mål eller standarder. Oliver Skifs är vid 33 års ålder son till en välkänd svensk musiker. Trots detta tar han en professionell väg som skiljer sig från Björn Skifs. När Oliver Skifs och hans son går på “Malou efter tio” pratar de om konstnärens liv och verk.

Skifs diskuterar också sin musikaliska och dansfyllda uppväxt, vilket återspeglas i en hel del av de verk som visas här. Ett enormt, pulserande hjärta presenteras som ett av konstverken. Oliver Skifs, huvudpersonen, hävdar att han och andra barn i hans generation ofta kände och upplevde dessa saker.

På frågan om han hade en bra barndom säger han: “Jag hade en fantastisk uppväxt, massor av galen”. Björn Skifs tycker att sonens svar är humoristiskt. “Jag har ingen aning om vad han pratar om”, insisterar skaparen. Konstnären Oliver Skifs konstverk kommer att visas i sterlen denna vecka. Då hjälper Björn Skifs till, fast han kommer att göra det i hemlighet.

Björn Skifs kallar dig en “roadie” eftersom enDet enda du gör är att ladda och köra Olivers utrustning och lägga på hans telefonsamtal. Unge Oliver följde ofta med sina föräldrars vänners band på turnéer och uppträdanden. Med hans egna ord, Ändå gick vi in i den här miljön eftersom vi, precis som många andra barn, njöt av att besöka våra föräldrar på jobbet.

Jag tillbringade mycket tid där, gick runt mycket och busade bakom scenen; jag såg till och med några sena sträckor på turnébussarna. Björn Skifs har trevliga minnen från en speciell turné.
Ibland. Jag kommer aldrig att glömma alla dessa år som du satt på trummor under Badrocks träningar. Totalt 491 mångmiljonärer kallar Oliver Skifs hemstad Nynäshamn, Sverige, hem. Medianinkomsten i Olivers riktnummer är 430 717 kronor och andelen betalningsklagomål är 5,9 %. En kvinnas typiska lön i denna bransch är $74,5 per timme.

Oliver Skifs Pojkvän
Oliver Skifs Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!