Per Andersson Fru

Per Andersson Fru
Per Andersson Fru

Per Andersson Fru – Efter 25 års äktenskap tillkännagav Per Andersson och Malin Carlsson sin separation förra veckan. Malin har äntligen talat ut över splittringen. Två barn, Ture, 12 och Tage, 15, föddes till komiker per Andersson och Malin Carlsson efter deras 25-åriga relation. Trots att han blev förlovad 2003, bandade Per och Malin aldrig knuten. De har nu beslutat att gå sina egna vägar.

Per bröt nyheterna när de framträdde som gäst på Bergfeldt, Carina Bergfeldts talkshow.Du blir extremt snäv; det var ett tag sedan. Men när du har gått igenom mycket och du känner att det är dags att göra det, måste du ha modet att göra det. Han fortsatte med att säga, “Vi gör detta tillsammans och tar detta steg på ett vuxet, rimligt, moget sätt ändå”, och betonar att de fortfarande är mycket nära vänner. När det gäller deras skilsmässa, ex-fru Malin Carlsson

Från Malins slut har ingenting hänt sedan dess, fram till detta ögonblick. Nyheten sprids som en löpeld, och nu väger Malin in med sina tankar. Känns bra; Kanske borde vi förklara det för dem som föredrar att inte bläddra. Per och jag har dock brutit upp. Hon nämner på Både & Podcast att att vara på TV ibland, som han är, betyder att du fortfarande måste vara redo för att sådana saker ska rapporteras i media.

Hon fortsätter med att kommentera att det fortfarande känns förväntat eftersom vi var beredda på det. Separation är resultatet av Malin Carlssons handlingar i förhållandet. Dessutom diskuterar hon sina nuvarande känslor och det nuvarande tillståndet för hennes förhållande till per. De har nu separerat, vilket hon också kan avslöja.

Eftersom det är både en process med många steg som du måste gå igenom och övervinna, och eftersom det inte är helt klart ännu. Vädret är blandat: ljust och regnigt med möjligheten att åska strö in här och där. Hon fortsätter med att kommentera i podcasten, “men allt har sin tid”, därmed bor hon och hennes vän för närvarande på två olika adresser, är mycket nära och arbetar med ett antal initiativ relaterade till nya ämnen.

Per Andersson Fru

De har också kul: När det gäller dig betyder det faktum att det dök upp i tidningen idag min dagliga status överensstämmer med allas reaktion. Även de som är närmast oss blev förvånade, men resten av vårt samhälle fångades utanför. Som ett resultat av hans skilsmässa går Per Andersson genom en grov lapp i väskan. Nu kan vi se på bilden att han är i sällskap med den berömda kvinnan. Komiker Per Andersson, 46, gjorde en chockerande uppenbarelse på Carina Bergfeldts samtalsprogram i början av december:

Malin Carlsson, 49, och paret delas upp efter 25 års äktenskap. Det verkar inte ha funnits något drama i hela och Malins separation, och per har bekräftat att de fortfarande är vänner. Vi vet nu att komikern ser en viss kvinnlig stjärna, enligt de senaste rapporterna. Malin, per Anderssons ex-flickvän, talade offentligt om deras uppdelning.

Även om de aldrig var lagligt gifta, var Per och Malin älskare i cirka 20 år och hade två söner som ett par.
Således var avskedsvägar inte en picknick, men det verkade som rätt samtal. “Vi behövde en förändring,” skrev Malin på Instagram när han frågades om splittringen. Trots vår rädsla tog vi steget! Vi är ett fantastiskt team, har varandras rygg, bor praktiskt taget bredvid och är bästa vänner. Jag är fylld med styrka, glädje och stolthet för oss!

Per Dita har utfört direkt sedan deras splittring, inklusive två shower och “LOL: skrattar bäst som skrattar sist” på Amazon Prime. Du kan se i Per sinne i sitt eget program Rakhhäst, och han skildrar Peter Pan’s skugga i Peter Pan som gick till helvetet. Pernilla Wahlgren, en 55-årig kändis och en nära vän till hans, är också en vanlig här.

Programmet startar fredagen den 20 januari och Per Andersson ses med den berömda Pernilla, som har landat rollen som Tinker Bell. Här ser vi att handlingen utvecklas när en amatörgrupp försöker arrangera en familjepresentation av Peter Pan. Samarbete verkar vara en källa till tillfredsställelse för gänget. Förutom att uppträda tillsammans på scenen (särskilt på Mello), tillbringar Pernilla och per ofta tid tillsammans på scenen.

Om vi är på humör till middag kan vi ha det ibland. Enligt vad Per redan har berättat för Expressen är det trevligt. Per Andersson, 46, och hans partner Malin Carlsson, 49, bröt upp i början av december 2022 och chockade alla. De kan se tillbaka på en relation som varade i över 20 år och producerade 2 avkommor som bevis.

De har emellertid amicably skilda sätt. “Vi är bästa vänner, bor nästan bredvid, umgås när vi vill och är ett fantastiskt team,” skrev Malin i samband med uppdelningen på Instagram. Ett nytt kapitel i Per har börjat, och en romantik har blommat efter cirka två månader.

Den färska romantiken mellan Per Andersson och den berömda kvinnan

Allt i per liv har varit i oordning sedan de delades upp. Hans uppträdanden på “LOL: skrattar bäst som skrattar sist” på Amazon Prime äruppdaterade också. Inte alls; han har sitt eget program, Rakhhäst, och han är med i en produktion av Peter Pan Goes to Hell, som har en fantastisk skådespelare.

I rollen som fen Tingeling är Pernilla Wahlgren, 55, en av programmets största stjärnor. Att återknyta kontakten med Pernilla på en sådan personlig nivå måste vara en lättnad. De har verkligen en hjärtlig historia tillsammans. Om stämningen faller kan vi äta middag tillsammans ibland. Enligt vad Per redan sagt till Expressen är det trevligt.

Som ett resultat har deras relation tagit en vändning till det sämre, med Peter Pan som stiger ner i helvetet. Något som verkar ha stärkt bandet mellan Pernilla och Per. På Pernillas Instagram kanske du ser det. En förtjusande video av hennes kompis Per publiceras här.

Den berömda kvinnan stoltserar med sin romans med Per Andersson

För att vara mer exakt delar Pernilla ut ett utdrag ur videoserien “LOL: Skrattar bäst vem som skrattar sist” där Per gör narr av Wahlgren/Ingrosso-relationerna: “Då presenterar vi ännu en pälsbikini signerad familjen Wahlgren/Ingross, vars topp är gjord av Benjamins armhår…” säger Per i det lustiga filmklippet precis innan det klipps ut. Pernilla verkar trivas. Hon antecknar “Hahahaah” för videon.

Den här våren har komikern sitt mest hektiska schema någonsin, så det är förståeligt om du tror att Per Andersson redan dyker upp överallt. Man kan säga att det är hans sätt att bearbeta uppbrottet han just hade. Men tankarna finns ändå och det blev bara så, säger Per. Även om han inte vet, är han säker på att det är relaterat till hans tre karaktärer – skuggan, den älskvärda hunden Nana och en pirat.

Hans framträdande i nästa julföreställning kan så se ut att vara ett träd, åtminstone på pappret. Var dock avslappnad. Det här är helt enkelt handlingspunkter i en pjäs om ett slarvigt amatörteaterbolags katastrofala försök att iscensätta Peter Pan. Sålunda föreställer affischen en plågad Pernilla Wahlgren som tjatar omkring som Tingeling, medan Per bär en formsydd svart kroppsstrumpa som tycks hämta inspiration från Kim Kardashians senaste Met Gala-ensemble lika mycket som Knut Agnreds gestaltning av Knut på linjen i ” Många program.”

Enligt Per Andersson, som är ganska nöjd, är det fifty fifty. Det är den perfekta positionen för humor — mellan Knut och Kim. Däremot har jag haft mer avslappnad klädsel. Det här är den mysigaste kostymen jag någonsin burit.

Verkar det vara en korrekt fysisk skildring?

Ja, jag har aldrig stött på slapstick på den här nivån. Saker och ting verkar arbeta emot dig, i motsats till farsens mycket koreograferade karaktär. Det förstör inredningen. Det händer mycket.

“Vi faller runt”

I “Breaking news” har du brutit revben; i julkalendern fick du en axel ur led; och vid en audition slog du dig själv av misstag med en stekpanna och krävde läkarvård. Tänker du verkligen ta den här chansen?
“Jag ska inte klä av mig just nu”, förklarar Per när han börjar knäppa upp koftan. Källan till materialet är inte särskilt märkbar i en föreställning som denna, säger han och visar sina misshandlade armar.

Du kan inte tänka två gånger på att göra så här slapstick eftersom vi ramlar runt mycket. Samtidigt bör du inte låta ditt adrenalin få ut det bästa av dig; det är så det slutar med att du höjer handen precis när en såg (eller vad det nu är) kommer att ladda in.

Alternativt verkar du verkligen gilla det när det “bollar ut”?

Förmodligen för att jag gillar att skaka om lite. Det är roligt med måtta. Numret på de roligaste sombrerorna är föremål för ett humoristiskt exempel. Hur många? En, två eller fem? Infinity med sombreros är enligt mig det mest underhållande. Saker och ting blir mer spännande när de går åt oförutsedda riktningar.

Per Andersson Fru
Per Andersson Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!