Peter Jöback Sjuk

Peter Jöback Sjuk
Peter Jöback Sjuk

Peter Jöback Sjuk – Peter Jöback, 45, är en svensk skådespelare som nu är ett känt namn över hela världen på grund av sin roll som The Phantom of the Opera på West End och Broadway. Seriens huvudkaraktär fick lämna under pausen efter första akten och ersättas av en stand-in under gårdagens debut på Cirkus i Stockholm. Hans ersättare kommer så snart som ikväll.

Hans reservförare för natten är John Martin Bengtsson eftersom han är förkyld. Sofia Ekskog, som jobbar inom Försäljning & Marknad för evenemangets arrangör, 2Entertain, skriver i ett sms att teamet kommer att fatta ett nytt beslut om Peters medverkan dagen efter. Peter Jöback förklarar vad som hände på Facebook: “Kära vänner, igår flyttade en bacill in i mina stämband och gjorde sig hemmastadd – så tyvärr fick jag ställa in föreställningen på cirkusen – och ersattes av den trevlige John Martin Bengtsson.”

medicinskt omhändertagen

Enligt evenemangets koordinator fick han läkarvård direkt i går kväll. Jag ska till doktorn idag, så snälla ursäkta mig medan jag vilar. Tills dess, tillägger Peter Jöback på Facebook, “du kan njuta av John Martin och resten av vår fantastiska ensemble som gör mitt liv så vackert på kvällarna.” Ett tiotal personer lämnade föreställningen i går efter att ha hört anmälan, som gjordes av tjänstemän på plats.

Publiken fortsatte med att säga att ingen hade klagat på sångerskans röst under öppningsakten, därför visste ingen vad som hade hänt henne. Ebba Lindqvist, programmets dåvarande publicist, försäkrade reportrar att han bara led av en förkylning och en lätt försämring av rösten.

Köpet av en biljett är slutgiltigt

Jöbacks återgång till tjänst är fortfarande ifrågasatt. Sofia Ekskog hävdar att biljetter inte kan bytas ut eller återbetalas. “Nej! En stående ovation följde avslutningen av konserten som deltagarna hade betalat för. Har någon biljettköpare kontaktat sig för att begära återbetalning eller byte? Jag har varit tvungen att förklara situationen för några personer, men de har varit extremt förstående. Hälsan för Peter Jöback har försämrats snabbt.

Tyvärr för “The Phantom of the Opera”-fans var artisten tvungen att ställa in sitt framträdande i helgen.
Producenten Bosse Andersson hävdar att när din kropp säger åt dig att sluta har du inget annat val än att lyssna. Tyvärr för 45-årige musikteaterstjärnan Peter Jöback har hans karriär spårats ur av Stockholmsuppsättningen “Phantom of the Opera” på Cirkus.

Peter Jöback Sjuk

Musikern tappade rösten utan uppenbar anledning i januari och förra helgen drabbades han av en ny sjukdom. Kvällskonserten ställdes in efter att han blivit sjuk när han körde matinén. Enligt programmets producent Bosse Andersson, som pratat med Aftonbladet, hade han knappt börjat sminka sig igen när han kände på det.

Peter Jöback fick abrupt lämna Cirkus och återvända hem. När han kom hem kräktes han, därför är det troligt att han har maginfluensa eller någon annan sjukdom som orsakar kräkningar. Bosse Andersson berättar att han på grund av den begränsade tiden innan smitta stannar hemma på söndagar också för att inte hela ensemblen ska fånga det.

Showen fortsatte som planerat, och Johan Martin Bengtsson fyllde återigen in för den frånvarande originalartist. Frånvaron av showens headliner är en mardröm för evenemangets planerare. Man räknar med att Peter Jöback snart blir frisk. I första akten av onsdagskvällens föreställning av “Phantom of the Opera” på Cirkus i Stockholm försvann huvudskådespelaren Peter Jöback, 45, huxflux på mystiskt sätt och ersattes av John Martin Bengtsson, till publikens stora förvåning.

Den första nyheten om kontroversen kring Jöbacks akuta medicinska behandling dök upp i Aftonbladet. Jöbacks röst började plötsligt ge honom problem, så det var därför. Tio personer bestämde sig tydligen för att lämna den nya premiären på grund av bristande information. Huvudpersonen registrerar sina tankar om händelserna en dag senare.

Peter Jöback gick till läkaren för att han hade problem med stämbanden och nu är han ledig från jobbet på grund av sjukdom. Peter Jöback, 50, är ett svenskt fenomen tack vare sin oförglömliga röst. Allt började 1995, när Peter Jöback och Helen Sjöholm spelade mitt emot varandra i musikalen Kristina från Duvemla. Under 110 veckor i rad toppade han Svensktoppen med låten Guldet blj till sand.

Karriären sköt i höjden efter Kristina från Duvemla, och 2013 fick Peter äntligen se henne på Broadway. Sedan dök han upp som Fantomen i Broadway-produktionen av “The Phantom of the Opera” på New Yorks Majestic Theatre. Peters liv utanför musikbranschen kretsar kring hans familj: hans fru, två barn och deras hund, Rocky. Allt du behöver veta om Peter Jöbacks familj – maken Oscar, deras två döttrar och Peters berömda lillebror Mikael Jöback – finns här.

Oscar Jöback, Peters man

Peter och Oscar Jöbackhar varit gifta sedan 2004. De knöt ihop säcken i Cirkus i Stockholm 2010 och var stammisar på röda mattan-evenemang fram till coronapandemin. Oscar, personlig tränare och fitnessinstruktör, är 45 år. Nu när han har gett ut böcker om fitness och kost kan han också kalla sig författare. Oscar Jöback Wellness är en privat praktik han bedriver där han är specialiserad på både personlig träning och rådgivning. De har två döttrar och bor för närvarande i en villa på Värmdö i Stockholm. Rocky Rainbow Crumb är en hund som de delar.

Jag instagrammade maken utan resultat

Paret firade sin tioårsbröllopsdag 2017. Peter Jöback använde sedan plattformen för att uttrycka en rörande hyllning till sin man. Det är Oscar Jöbacks och min tioåriga bröllopsdag idag! Wow, vilket äventyr fyllt av spänning, fara och kärlek. Jag uppskattar det senaste decenniet. Vänligen acceptera min djupaste tacksamhet för din kärlek och för din vilja att lära, växa och lida med mig.

Det större goda går alltid ut som segrare. Vega Lee och Iggy Lou, våra två vackra barn, är centrum i vårt universum, och de är här med oss idag för att dela vår glädje. I sitt Instagram-inlägg beskrev han sitt “bonusbarn” Rocky och hans familj i deras “paradis”-miljö.

Vega-Lee och Iggy-Lou, två små barn

Peter och Oscar Jöback har två döttrar, Vega-Lee, 7, och Iggy-Lou, 6; deras mammor är båda med på bilden också. Paret vill inte diskutera sina tjejers mammor eller hur de träffades. Peter och Oscar diskuterade sitt första möte med Vega-Lee i podcasten “Loppipodden” när hon bara var nyfödd. Föräldrarna till barnen flyttade ihop med män och fruar för att göra livet enklare för alla. Något de trodde också bidrog till en del krig.

Vi lever våra liv som vi vill, och honorna lever sina som de vill. Dynamiken är densamma som i vilket par som helst. Vi bråkar, men vi löser alltid våra meningsskiljaktigheter här och just nu, och allt för Vega-Lees fördel. Oscar Jöback avslöjade för Loppipodden att en gång i veckan träffas teamet för att diskutera och lösa problem.

Även om Peter sällan lägger upp bilder på sina barn på sitt Instagram-konto, hänvisar han ibland till dem vid premiärer och andra offentliga evenemang. Såsom Peters nyårshälsning nedan: Faderskap, som Peter Jöback beskriver I en intervju med Hemmets journal berättar Peter Jöback om sina faderliga plikter och sina djupa känslor för sina barn.

Det är svårt att överskatta styrkan i föräldrakärlek. Jag ser det som ett privilegium att få vägleda mina tjejer mot en ljus framtid. Som pappa vill jag att mina barn ska nå sin fulla potential i livet genom att utveckla sina unika färdigheter och passioner. Jag vill helst inte påverka deras beslut på något sätt. I intervjun säger han: ”Jag hoppas att när det är dags för dem att stå på egna ben är de så starka och självständiga individer som möjligt, men att de alltid vet att vi föräldrar finns här om de behöver oss. “

Peter Jöbacks mystiska syskon, Mikael

Mikeal Jöback, 56, bror till Peter Jöback, har nyligen hamnat i rampljuset tack vare filmen Jag kommer hem igen till jul. Liksom Peter är Mikael en begåvad musiker som har uppträtt i ett flertal musikaler och dirigerat ett brett utbud av orkestrar. Han är också VD för Mijo Music, ett produktionsföretag.

I skuggan av Peter, Mikael Jöback

I Will Come Home Again for Christmas är en film som hade världspremiär 2019. Peter Jöback diskuterade sin sexuella övergrepp på en teaterskola när han var barn och sitt liv med en alkoholiserad pappa. Filmen hämtar inspiration från dessa verkliga händelser och skildrar också levande hur Peters storebror Mikael har tillbringat hela sitt liv i skuggan av sin yngre bror Peters framgångar. Därför har Peter gjort en speciell dedikation till Mikael i filmen.

Peter Jöback Sjuk
Peter Jöback Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!