Pontus Rasmusson Död

Pontus Rasmusson Död
Pontus Rasmusson Död

Pontus Rasmusson Död – 2021 rankades Pontus Rasmusson från Ingelstad, Smland, som den femte mest populära YouTube-kanalen i landet. Ett år senare fann en utredning av Svenska Dagbladet att han anklagats för sexuellt utnyttjande av ungdomar i sitt innehåll och fått dussintals anmälningar från berörda medborgare till Konsumentverket.

Du vet säkert vem YouTube-personligheten och influencern Pontus Rasmusson är nu om du inte gjorde det redan i slutet av år 2022. Efter en förfrågan från SvD togs han bort från Youtube, där han hade femte flest prenumeranter i Sverige, på på grund av att han sexualiserade barn. Detta hände efter att Pontus Rasmusson bland annat sett en video där följare avslöjade sina djupaste, mörkaste hemligheter – inklusive de av uppenbart sexuell karaktär och andra som involverade övergrepp.

Influensarens ekonomiska arrangemang utvärderades som en del av SvD:s granskning. Tidningen rapporterar att Konsumentverket har inlett ett disciplinärt förfarande mot Pontus Rasmusson. Där fastställs det att han bryter mot lagen eftersom han misslyckas med att korrekt märka sina annonser och uppmuntrar barn att göra direktköp.

“Produkterna är inriktade på ett sådant sätt att de särskilt lockar barn”, förklarar Maja Rogemyr, jurist på det norska konsumentverket. Det har att göra med att Pontus Rasmusson ber sina Instagramföljare att stödja hans arbete genom att bli mecenater på webbplatsen Patreon. Han föreslår att du gör saker som att hjälpa till i huset eller göra läxor så fort du kommer hem så att du har råd med ett medlemskap. Han föreslår också att be om ett abonnemang som semesterpresent.

Pontus Rasmussons svarsdatum har förlängts till den 9 januari. Om han inte svarar kan rättsliga åtgärder vidtas mot honom. Även i en intervju med Lilla Aktuellt förnekade influencern påståenden om att han sexualiserar minderåriga. I ett mejl till SvD förklarade han att han inte siktar på en viss demografi och säger: “Vad jag vet är det många över 18 år som får julklappar av sina föräldrar, som bor hemma och kan hjälpa till och som studerar.”

Ingen under arton år kommer någonsin att få ett erbjudande från mig om att göra en direktaffär. Pontus Rasmusson och hans familj överfölls i sitt hem på nyårsafton. Jag citerar: “Vi fick personen som gjorde det på kamera”, skrivet av Rasmusson till Cluee News. Pontus Rasmusson, 24, blev attackerad i sitt hus i Småland.

https://youtu.be/QZPwN2aWMbI
Pontus Rasmusson Död

Han är en före detta YouTube-stjärna, barnidol och TikTok-stjärna. Pontus brevlåda sprängdes på nyårsafton på det Växjöhem han delar med sin mamma Carina och pappa Patrik. En video av vad som verkar vara ett gräl mellan Pontus mamma och en granne har blivit viralt på TikTok.

Vi har kontaktat myndigheterna, säger Pontus Rasmusson

På nyårsafton sprängde någon vår brevlåda, och vi fångade dem på band. Pontus Rasmusson på Cluee News rapporterar att händelsen har rapporterats till myndigheterna. Pontus berättar vidare att familjens dörr rycktes på av en okänd granne. Det är inte första gången vår granne går in i vår fastighet och agerar hotfullt, så mina föräldrar blev naturligtvis upprörda.

Dessutom gjorde den sprängda brevlådan dem upprörd den natten”, tillade Pontus i sitt brev till Cluee News. Chockerande avslöjanden om Pontus Rasmusson Pontus Rasmusson hade en långvarig YouTube-kanal som var ganska populär bland unga. YouTube fick dock reda på en del av Rasmussons innehåll som inte överensstämde med YouTubes kriterier efter att en recension av honom publicerats i Svenska Dagbladet.

Några av Rasmussons klipp har behandlat tabubelagda ämnen som incest och våldtäkt. Rasmussons kanaler togs bort genom YouTubes beslut. Rasmusson tog upp de rykten och biografier som skrivits om honom och kallade sig själv för en “flirtig person” i en intervju med Lilla Aktuellt.

Inget barn och jag kommer någonsin att vara tillsammans. Men som Pontus Rasmusson påpekade i den iögonfallande intervjun med Lilla Aktuellt kan dessa barn växa upp och kanske senare vilja vara med mig.Flera partners övergav Rasmusson efter att ha läst recensionen i Svenska Dagbladet.

Granskare fann också att vissa familjers telefonräkningar skjutit i höjden efter att deras barn slagit ett gratisnummer för att gå med i Pontus TikTok-sändningar. Barnen blev förvånade när de fick veta att varje samtal skulle ge dem tillbaka 9,90 USD. Över 10 000 kronor har belastat telefonkontot till en trebarnsmamma i Småland.

När hennes dotter redan hade ringt Pontus tusen gånger. Nyligen har det också rapporterats att Pontus Rasmusson fabricerat en berättelse om ett ekonomiskt bidrag han lämnat till Barncancerfonden. Svenska Dagbladet rapporterade att Barncancerfonden trots påståenden om motsatsen på Rasmussons hemsida aldrig fått några av de utlovade medlen.

Pontus Rasmusson är föremål för en utredning av Konsumentverket. Myndigheterna har inlett en disciplinär utredning om mieller influencer eftersom de tror att deras inlägg utgör olagligt innehåll. Pontus Rasmusson, nu 24 år gammal, blev berömmelse på YouTube med filmer som liknade inslag från barn-tv-program där han busade och utmanade sina föräldrar.

Men han skarvade in filmer som sexualiserade ungdomar med saker som fortfarande var lämpliga för barn. Incest och barnvåldtäkt var bland de ämnen som diskuterades i några av videorna. YouTube tog bort Pontus Rasmussons kanaler, som hade över 170 000 prenumeranter innan en negativ recension dök upp i Svenska Dagbladet.

Pontus Rasmusson anordnar försäljningsargument till barn

Konsumentverket, enligt artikeln, öppnade ett tillsynsärende mot Rasmusson efter att ha studerat hans sociala medier. Enligt Maja Rogemyr, jurist på Konsumentverket, som pratat med tidningen, “bedömer vi att han dels saknar reklamlegitimation och dels riktar köpinbjudan till barn.”
Konsumentverket har pekat ut två av hans artiklar där han lyfter fram sitt Patreonkonto som problematiska.

Konsumentverket håller koll på Rasmusson. Det är oklart om läsaren inser att Pontus Rasmussons inlägg är av PR-karaktär. Charlotte Söderlund, jurist på Konsumentverket, sa till tidningen att det finns flera uppmaningar om att köpa medlemskapet, både muntliga och skriftliga, trots att ynglingen troligen redan har fått ett nej.

Pontus Rasmusson har redan svarat SvD och sagt att hans skrifter inte bara vänder sig till ungdomar utan till alla åldersgrupper. Influensaren sa till publikationen, “Jag ger aldrig direkta köpinbjudningar till personer under 18 år”, bland annat. Blogbevakning var först med att märka att Pontus Rasmusson, en barnidol och påverkan på sociala medier, påstås ha ljugit om att arbeta med annonsörer.

Rasmusson nämner Björn Borg som en av de företag han påstås arbeta med. Emma Lidfeldt, företagets marknadschef, sa till Résumé att så inte är fallet.

You Tubes femte största kanal

Pontus Rasmussen, en före detta barninfluencer med hundratusentals följare och betraktades som Sveriges femte mest inflytelserika på YouTube, har nu avsatts. De flesta av hans videor var “Utmaningar” där han utfärdade olika utmaningar till sina föräldrar. Unga och barn gillade innehållet, men det tog inte lång tid innan andra inflytelserika personer svarade på Pontus Rasmussons arbete.

Något som Morgz

Andra YouTubers reagerade snabbt på avslöjandet att Pontus Rasmusson hade plagierat alla sina videor från Morgz, en populär världsomspännande YouTuber. Inte bara originalkoncept stals, utan hela manuspassager översattes bokstavligen till svenska. Trots att detta är något som vanligtvis kan tolereras på sociala medier fortsatte anklagelserna.

Vänligen ring ovanstående nummer

Det som verkligen uppmärksammade andra YouTubers som Anjo och El Cilli på Pontus Rasmusson var telefonnumret han använde i sina filmer. Pontus Rasmusson uppmuntrar sina TikTok-tittare att ringa ett specifikt nummer under sina livesändningar så att de kanske kan vara med i programmet.

Vad som inte framgick var att avgiften på 9,95 kronor var varje samtal, oavsett om barnen dök upp eller inte. Vissa barn försökte ringa så mycket som tusen gånger innan de insåg att det skulle kosta pengar. Som ett resultat drabbades flera familjer av fakturor på sammanlagt tusentals danska kronor.

När Pontus Rasmusson och hans familj fick frågan om detta svarade de att det var föräldrarnas ansvar att övervaka deras barns nätaktivitet. I en chatt som spelades in i sin helhet på Anjos YouTube-kanal förnekade han kategoriskt alla brott och erbjöd ingen ersättning.

Pontus Rasmusson ägnar sig åt barnsexism. Utöver det ovan nämnda har många tittare på Pontus Rasmussons kanal börjat reagera negativt på stationens sexuellt explicita material. Han använde raden “If you give me your virginity, I’ll never leave you” i en av sina TikTok-videor. Varför skulle jag överge en kvinna som litar på att jag ska ta hand om hennes kropp?

Det var betydande reaktioner på detta på sociala medier, och det slutade inte där. Mer forskning om Pontus Rasmusson har avslöjat mer om hans metoder för att attrahera en ung publik. Bland hans varor fanns saker som stringtrosor i barnstorlek med sexualiserande skrift och en film där han lyfte fram effekterna av våldtäkt och incest på mycket små barn.

Pontus Rasmusson Död
Pontus Rasmusson Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!