Philippa Parnevik Pojkvän

Philippa Parnevik Pojkvän
Philippa Parnevik Pojkvän

Philippa Parnevik Pojkvän – För snart två år sedan offentliggjorde Philippa Parnevik och Karl Berg sin relation. Nu när hon är tillbaka på sin show, spelar hon bönor om att hon ångrar sitt förhållande. TV-persona Bland systrarna Parnevik är 23-åriga Philippa yngst. Karl “Kalle” Bergh, 24, har varit hennes pojkvän i över femton månader.

Philippa pendlar ofta för att träffa sin familj i Sverige, så paret upplever ibland långdistansförhållanden trots att de bor tillsammans i New York. Philippa har tidigare sagt att New York är den idealiska platsen för hennes och hennes pojkväns relation. Det tror jag är anledningen till min lycka och anledningen till att vi har försonats. Tidigare avsnitt av Philippas podcast, Itty Bitty Titty Committee, har diskuterat hur underbart det är att vi blir mer enade.

Det intima avslöjandet om partnern till Philippa Parnevik

Philippa och hennes vän Engla Löf reflekterar över det senaste året genom att svara på en rad frågor i det senaste avsnittet av deras podcast, Itty Bitty Titty Committee. Som svar på frågan om de ångrar något från det gångna året diskuterar Philippa deras förhållande med Kalle i längd. Philippa fortsatte, “Även om jag har levt det här dubbellivet har jag varit väldigt bra på att jonglera med det.”

Hon fortsatte med att notera att det hon kämpade med från början var att göra hennes förhållande – specifikt hennes kärleksförhållande med Kalle – till en prioritet. Även om jag kanske inte var den perfekta flickvän, tror jag att jag har varit en utmärkt vän. Även om jag motiverade min brist på sommartid med honom med att säga, “Jag har varit i Sverige en gång och jag måste träffa mina kusiner, min familj eller mina vänner”, ångrar jag nu djupt att jag inte gjorde det bästa av min tid med honom. Han hade otur.

Som svar på Englas frågor om Philippas ansträngningar att förbättra sin relation med sin pojkvän säger Philippa att hon har varit borta från honom en månad i Sverige. Vi tenderar att umgås ofta när jag är i New York eftersom vi är så jämna. Vi utför alla uppgifter unisont. Därför är dessa pauser viktiga. Balans i vår relation är något jag kommer att jobba med.

Philippa Parnevik Pojkvän

Gift med systern Pennys ex-pojkvän Philippa Parnevik

Philippa dejtade en av sin storasyster Pennys ex innan hon träffade Kalle. Ämnet om att dejta någon som har dejtat ens syster kommer upp i ett äldre podcastavsnitt och de diskuterar sina känslor i frågan. Philippa öppnar upp om sin och Pennys tidigare hantering av ärendet som svar på frågan.

Jag har blivit ett offer för detta. Jag tävlade med Penny. Jag tror inte att det är en deal-breaker, ju fler desto bättre, säger Philippa och tillägger att det var den här ena mannen som alla var förälskade i under midsommar och Penny hade gått på dejt med honom. Som ett resultat blev jag plockad. Det skulle vara en komplett vinst om vi båda lyckades få honom.

Philippa påpekar samtidigt att det finns en gräns; att ha sex mellan Penny och mannen skulle ha varit oacceptabelt. Men de hade bara gått på en dejt. Karl Bergh och Philippa Parnevik var i Tokyo för inte så länge sedan. Philippa diskuterar deras möte med en mångmiljonär i sin podcast. Enligt henne fick hon leva ut sina sugar daddy-fantasier.

Philippa Parnevik, som är 23 år, är den yngsta av sina systrar. Den 24-åriga tv-personligheten och fotografen har varit i ett engagerat förhållande med Karl “Kalle” Bergh i snart två år. Enligt Philippas podcast Itty Bitty Titty Committee var paret nyligen i Tokyo på en romantisk tillflyktsort. Något utöver det vanliga inträffade ändå en av nätterna. Jag kan berätta en historia om något hemskt som hände, säger Philippa.

Möt den manliga miljonären: Philippa Parneviks syn på det

En kväll på deras resa, berättar hon, mötte de en gammal kille. Vi bodde på hotell en natt – jag tror att det var vår andra natt i Tokyo – och, som är typiskt för hotell i Tokyo, erbjuder de gratis öl i loungen från fyra till åtta på eftermiddagen, förklarar hon. En eftermiddag när vi satt där kom en äldre man, kanske i sjuttioårsåldern, till oss.

Han fumlar med kaffebryggaren, tydligt förvirrad över hur den ska användas. Kalle och Philippa kommer överens om att äta kvällsmat med mannen efter att han kommit fram till dem och börjat chatta. I restaurangen slår vi av en konversation när han beställer kött. Han tillkännager sin miljonärsstatus efter bara två minuter. Han äger fem eller sex stora företag. Trots att han är gift planerar han att besöka sin älskare.

Philippa Parnevik med den äldre mannen sent på kvällen: “Stripklubb”

De rikas hemliga liv avslöjas. 73 år gammal säger han sig ha ett globalt nätverk av flickvänner. Philippa säger: “Han var sjuk i huvudet!” efter att han ställt ut bilder på tjejer som verkar vara i tjugo- eller trettioårsåldern. Mannen ska ha frågat Philippa och hennes partner om de ville fortsätta att umgås med honom efter att ha betalat för middagen.

Nästa sak vi vet är att vi är inne i en playboy strip-klubben kryllar av playboys. Det var ett äventyr, men jag hade det jättekul! utbrister hon och fortsätter att förklara att det var som att uppfylla en sugar daddy-fantasi utan läskigheten.TV-persona Karl “Kalle” Bergh är kärleken i Philippa Parneviks liv. Nu skriver hon dock om ett dramatiskt argument från sitt singelliv, enligt Hänt.

Philippa säger i podcasten “Itty bitty titty commitee” att hon bara någonsin har bråkat med henne, vilket betyder att det var ett fysiskt bråk. Den 23-åriga tv-personligheten Philippa Parnevik förklarade offentligt sin kärlek till sin 24-åriga älskare Karl “Kalle” Bergh i somras. Hon skrev bildtexten till ett bildspel till minne av parets förlovning med “han är trött på mig” på Instagram.

Att lägga till “liv wichuuu” – som betyder “liv med dig” – till en annan Instagram-bild var hennes idé. Kalle svarade med att lägga upp orden “min kärlek” på sitt Instagramkonto. Men nu öppnar hon, enligt Hänts författarskap, upp om en tragisk händelse från sitt ensamma liv. I deras nyligen lanserade podcast “Itty bitty titty commitee”, tillsammans med Engla Lööf, diskuterar hon en incident i New York som eskalerade till ett gräl.

Philippa tillägger, “Hon hatade mig verkligen för att hon var kär i mitt ex – och jag var också kär i honom.” Hon fortsätter med att konstatera att hon aldrig har bråkat med någon annan i sitt liv, vilket betyder att de aldrig har slagit varandra eller haft ett knytnävsslagsmål. Vem som skulle få honom var stridspunkten. Det oroade.

Gjorde en middagsinbjudan till flickan

Därefter avslöjar Philippa att hon skickade en inbjudan till flickan, och de två njöt av en trevlig kväll ute på middag. Philippa försäkrar oss att de fortfarande ofta stöter på varandra i New York, även om de har begravt yxan idag. Enligt Hänts rapport stötte Philippa på sin tidigare motståndare förra veckan när han bowlade.

Vi anlände till restaurangen och till vår fasa var hon vår servitris. Hur kunde du vara seriös med mig? Något med det här känns jobbigt. Philippa kommenterar att hon ändå är bedårande. En 20-åring som heter Philippa Parnevik är tillbaka på sin singelstatus. Hon diskuterar splittringen i ett avsnitt av sina systrars podcast, “Pillowtalk”:

Baserat på vad hon säger delade jag och Harrison upp. Relationen mellan Philippa Parnevik och Harrison Chandon har upphört. Den yngsta Parneviksdottern öppnar upp om splittringen i podcasten “Pillowtalk” för sina systrar Peg och Penny, som båda är 22 år gamla, och Peg är 23. Baserat på vad hon säger, skildes Harrison och jag åt. Dessutom var det inte en fullständig chock; Jag har hela tiden vetat att det inte är den jag kommer att slå mig ner med.

Ansåg honom vara en skam

När Harrison åkte till Sverige för att träffa Philippas familj började idéerna till en början bildas. När han först kom till Sverige beskriver hon upplevelsen som “herregud, han är så pinsam, jag måste göra slut med honom innan han åker.” Hon fortsätter med att förklara att så var fallet först.

Deras kärlek utvecklades ännu en gång när de fortsatte sin semester tillsammans i Paris, och så småningom rann den ut i sanden. Philippa Parnevik uppger i “Pillowtalk” att hon och hennes partner brukade ha en dejtkväll varje vecka men slutat göra det under de senaste två månaderna och har inte spenderat mycket tid tillsammans sedan dess.

Skulle du vara intresserad av att dejta pojkbandsmedlemmen?

Till slut bestämde sig Harrison för att avsluta förhållandet. Däremot har de behållit sin vänskap. Philippa var värd för sin före detta pojkvän till hennes födelsedagsfirande och hjälpte honom till och med få ett jobb i en lokal butik. Philippa anar nu en singulär period: “I sommar vill jag leva mitt liv”, förklarar hon.

Peg och Penny tvingar Philippa Parnevik att berätta för dem sin idealiska partner efter att hon har tjatat om Fredrik Danfors och bandet Mares. Peg Parnevik säger så här i “Pillowtalk”: “Ston, om du vill gå på dejt med min syster Philippa, Fredrik, hojta till dig.” Philippa Parnevik, Pegs syster, förklarades cancerfri 2020.

Hela familjen Parnevik kunde slappna av efter att ha fått det beskedet. Peg sa till Expressen att det har varit svårt. Ida Peg Josefine Parnevik, mer känd som Peg Parnevik, kom till denna värld i Stockholm den 3 september 1995. Därmed fyller hon 28 år hösten 2023. Två äldre syskon och ett yngre heter Peg Parnevik. “P” är första bokstaven i vart och ett av syskonens förnamn.

Med en bror som heter Phoenix Parnevik, en syster som heter Penny och en bror som heter Philippa är Peg den äldsta av hennes släktingar. Douglas Murray, 43, är Pennys man och paret har två barn tillsammans. Pebble Murray med sin son Atticus Murray.

Philippa Parnevik Pojkvän
Philippa Parnevik Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!