Rolf Porseryd Stroke

Rolf Porseryd Stroke
Rolf Porseryd Stroke

Rolf Porseryd Stroke – Rolf Porseryd, internationell kommentator, var planerad att gästa TV4:s Nyhetsmorgon, men fick backa i sista stund på grund av personliga skäl. Här fyller Porseryd in oss på detaljerna. Det är lite besvärligt, medger han i Efter fem. Under måndagens sändning av Nyhetsmorgon i TV4 var utrikeskommentatorn Rolf Porseryd , 75, på besök för att prata om valet i Brasilien.

Tråkigt nog fick Porseryd abrupt dra sig ur evenemanget. Nyheter24 uppgav att han under en livesändning muttrade “Jag måste härifrån” innan kameran klippte till en synbart bedrövad Soraya Lavasani. Det är ingen fara med Rolf, försäkrade TV4:s PR-chef Liv Sander senare till Expressen. I programmet Efter fem, där programledaren Tilde de Paula Eby återger det som hände som “skrämmande”, kommenterar nu Rolf Porseryd själv händelsen. Vi hade bara 30 sekunder kvar.

Det skulle ha varit en dålig överraskning för alla om jag hade stannat kvar, så jag bestämde mig för att gå snabbt. Jag har varit lite bakfull i några dagar och hostat och så, men det här kom plötsligt på morgonen, säger han i Efter fem. Jag fick för lite sömn och mådde hemskt, och sedan slog det mig under sändningen: det fungerar bara inte.

Efter lite vila mår Porseryd enligt uppgift bättre, även om han beskrev upplevelsen som “lite pinsam”. Rolf Porseryd, internationell kommentator, lämnade abrupt TV4:s sändning av Nyhetsmorgon. Jag måste härifrån, konstaterade Porseryd innan kamerorna slutade rulla.

Porseryd bestämde sig dock mitt i livesändningen att han inte längre skulle medverka i programmet. Innan kameran flyttade till en nödställd Soraya Lavasani, sa han: “Jag måste härifrån”.
Enligt Lavasani “verkar experten vara okej” och vi är skyldiga Rolf Porseryd på Utrikesskolan en tacksamhetsskuld.

Rolf Porseryd utgör inget hot, enligt TV4

Det är ingen fara med Rolf, försäkrar TV4:s PR-chef Liv Sander till Expressen. Porseryd hävdar genom en familjemedlem att han plötsligt blev sjuk under sändningen och fick dra sig ur medverkan. Nu ska han dock enligt förutsättningarna må bättre. I torsdagens avsnitt av TV4:s Nyhetsmorgon grät meteorologen Ulrika Elvgren när hon förutspådde en bitter kallfront att ta sig ner mot det härjade Ukraina.

Rolf Porseryd Stroke

Elvgren sa att det var hemskt i programmet. Ryssland invaderade grannlandet Ukraina för två veckor sedan och sedan dess har flera städer i Ukraina varit uppslukade av konflikter. Kolla in den senaste informationen om invasionen. Det har skett omfattande förstörelse i Ukraina, vilket tvingat miljoner att fly från sina hem. Samtidigt sprider sig kallväder över landet, vilket får TV4:s meteorolog Ulrika Elvgren att gråta under torsdagens Nyhetsmorgon. Rolf Porseryd fick oväntat skära i sändningen av Nyhetsmorgon.

TV4-veteranen ska nu förklara vad som hände. Han erkänner i “Efter fem” att han känt sig “lite bakfull i några dagar”. I måndags vid 07-tiden stannade TV4:s veteranreporter Rolf Porseryd till Nyhetsmorgonstudion för att göra en intervju. Efter det skulle han uttala sig om ämnen som konflikten i Ukraina och det kommande valet i Brasilien.

Den 75-årige veteranen har rapporterat om stora katastrofer, krig och konflikter runt om i världen sedan 1970-talet. Han arbetade som utrikeskorrespondent för kanalen i 17 år, av vilka de sista åtta tillbringades i Amerika. Men i måndags hände något som aldrig hänt i Porseryds historia.

Rolf Porseryd fick munkorg och fick avsluta sitt radioprogram

Tittarna på programmet såg att han var tvungen att lösa sin schemalagda närvaro i studion.
Nu när det har lugnat ner sig lite, varsågod. Porseryd, hängande på studiobordet, sa “Jag måste härifrån” på luft. Rolf Porseryd fick munkorg och fick avsluta sitt radioprogram. Tittarna på programmet såg att han var tvungen att lösa sin schemalagda närvaro i studion.

Nu när det har lugnat ner sig lite, varsågod. Porseryd, hängande på studiobordet, sa “Jag måste härifrån” på luft. Soraya Lavasani, programledaren, verkade märkbart skakad när hon talade till publiken live om tragedin. Vi tackar där för morgonens Utrikeskoll med Rolf Porseryd, säger Soraya och tillägger: Vilket ser ut att bli okej. Det kunde TV4:s pressansvarige bekräfta för Nöjeslivet senare under dagen. TV4:s pressansvarige försäkrade eftermiddagsupplagan av Nyhetsmorgen att Rolf mår OK.

Detta efter att många bekymrade tittare skrivit på sociala medier under hela dagen och begärt uppdateringar. Porseryd medverkade i TV4-programmet “Efter fem” via videolänk samma kväll. Sedan gjorde han en kommentar om de hemska bildernapå Nyhetsmorgon.

Det är Rolf Porseryds personbeskrivningar av de intensiva bilderna

Den rutinerade tv-reportern avslöjar varför han i första hand tyckte att hela affären var olustig.
För det första är det pinsamt att vara i etermedieyrket i över ett halvt sekel och ändå göra sådana misstag. Det är vad som händer när man nästan kommer i mål, att man måste bryta. Som ett resultat bestämde jag mig för att snabbt dra mig tillbaka, vilket var det bästa alternativet jag hade vid den tiden.

Rolf Porseryd, som talar i TV4:s “Efter fem” några timmar efter händelsen, menar att detta bevisar att tv är en integrerad del av vardagen. Han säger att han återvände till sitt hus inom kort och sedan tillbringade resten av dagen med att sova. Det kom oväntat på morgonen, men jag har känt mig bakfull och hostad i några dagar. Sömnbrist gjorde att jag mådde illa. Sen, mitt i liveshowen, när allt äntligen höll på att gå ihop, hände det. Sedan insåg jag: det här fungerar inte, och jag måste sluta.

Det välkända utländska botornet är ivrigt att återvända till sina välbekanta gränser. Rolf Porseryd säger, “Även om du inte är 70 längre så är jag nog ganska snabbt på banan”. Sedan flinar han brett mot kameran. Många av Nöjeslivets läsare tog till vår Facebooksida för att uttrycka sina kondoleanser till Porseryd efter måndagens händelser. Sedan ville hundratals människor visa sin respekt för den internationella korrespondenten.

Ingen får mig någonsin att pausa och uppmärksamma. Den killen har klarat det, och han borde beundras för det. “Så extremt intelligent och kunnig, en fröjd att höra rösten”, säger en lyssnare på Nöjeslivets Facebooksida. Även den tjusiga och begåvade reportern Rolf var livrädd för dig, säger en läsare.

Det är underbart att höra att hans hälsa har blivit bättre. Sååå bra korre, kommenterar en annan tittare. Rolf Porseryd, som kommenterade internationella händelser för TV4, hoppade abrupt av nätet på måndagsmorgonen. Han blev ganska medtagen och sa: “Jag måste härifrån,” precis innan kameran avbröt honom. TV4:s “Efter fem” är där han avslöjade detaljerna.

Alla skulle ha blivit överraskade om jag hade stannat. Utrikeskorrespondent Rolf Porseryd diskuterade det brasilianska valet i TV4 Nyheterns inslag “Nyhetsmorgon” på en måndag. Mitt under sitt bidrag bad han dock om ursäkt och sa “vi måste lugna ner oss här” innan han lämnar studion.

Det finns inget hot

Kameran panorerade till Sorya Lavasani, programledaren, som ler nervöst och lägger till: “Tack”. Hon uttrycker oro innan hon avslutar “Vilket verkar vara okej” och tackar sedan Rolf Porseryd för Utrikesskolan. TV4:s publicitetschef Liv Sander skickar ett sms till Expressen och försäkrar läsarna om att Rolf inte utgör något hot.

Rolf har meddelat oss via en familjemedlem att han mår bra trots att han måste ställa in i sista minuten på grund av att han mådde dåligt. Flera personer har uttryckt oro för Rolf Porseryds välmående och frågat vad som hänt genom Nyhetsmorgons sociala medieplattformar.
Senare på måndagen var Porseryd med i TV4:s program “Efter fem”, tillsammans med Tilde de Paula Eby. Sedan utvecklade han händelserna som inträffade:

Det är lite pinsamt att behöva bryta efter över 50 år i etermedieyrket, precis innan man passerar mållinjen. Det var bara 30 sekunder kvar, och jag ville inte förstöra överraskningen för alla genom att stanna. Rolf Porseryd fick oväntat skära i sändningen av Nyhetsmorgon. TV4-veteranen ska nu förklara vad som hände.

Han erkänner i “Efter fem” att han känt sig “lite bakfull i några dagar”. I måndags vid 07-tiden stannade TV4:s veteranreporter Rolf Porseryd till Nyhetsmorgonstudion för att göra en intervju. Efter det skulle han uttala sig om ämnen som konflikten i Ukraina och det kommande valet i Brasilien.

Rolf Porseryd Stroke
Rolf Porseryd Stroke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!