Marcus Oscarsson Barn

Marcus Oscarsson Barn
Marcus Oscarsson Barn

Marcus Oscarsson Barn – Marcus Oscarss, stammis i TV4:s P sp ret, avslöjade för fansen förra veckan att han är i ett förhållande för första gången. Vi får se honom i en lite ny roll i år. I P sp ret ställs han mot den kända journalistkollegan Carina Bergfeldt. Även om jag normalt skulle tacka nej, kunde jag inte låta bli att vara med i semesterstämningen på P sp ret.

Jag minns att jag tittade på dessa järnvägsäventyr tillsammans med mina föräldrar som ett litet barn, gosad i soffan framför tv:n. Det kändes som något man inte kunde tacka nej till, sa han till Nyhetsmorgon inför säsongspremiären och tillade att han tycker om att åka tåg i verkligheten.

Han säger sig också ha en fördel eftersom han lärde sig alla världens huvudstäder när han var ung.
Hemma tog pappa upp en enorm karta, så jag fick sitta och öva. Så, versaler är ganska populära, säger Marcus Oscarsson, som också avslöjar ett annat ämne som han och Carina Bergfeldt planerar att ställa många frågor om: Haken är att hon är exakt lika noggrann som jag när det gäller att bedöma hennes färdigheter, trots att hon är mycket mer underhållande och trevlig att ha runt. Politik, särskilt amerikansk politik, är dit vår uppmärksamhet riktas. Så låt oss bara hoppas att det bara finns frågor angående amerikanska presidenter.

Oscarssons anknytning

Men P sp rets lansering innehöll också några fler mysterier. Det fanns bland annat en fråga angående en Oscar-vinnare. När de två försökte komma med ett svar delade Marcus Oscarsson oväntat några personliga uppgifter. Vi är fortfarande tillsammans, så jag hade något förutom filmen att tänka på. Marcus Oscarsson konstaterar att det var “mycket blod på slutet”.

Han avslöjar inte hennes identitet, men han avslöjar att han delar sitt boende i Stockholm med en kvinna på 34. Fler förlossningsturister kommer inte att kunna få plats mycket längre. Nästan 4 000 bebisar föddes i Halland förra året. Men ungefär en av fem gravida kvinnor bor i ett annat land. På grund av de överväldigande krav som ställs på området Halland uppmanar området nu gravida mödrar att föda barn i sina lokalsamhällen.

Ambulansdiagnostik och hälsoregionsadministratör Anna Pohjanen sa till SVT att de vill uppmuntra kvinnor utanför Halland att föda hemma i sommar. Inget behov av linjer. Hallands sjukhus kan snart brista under den ökande stressen om nuvarande trender fortsätter. Det råder en stor brist på barnmorskor i regionen och det är redan uppenbart att kapaciteten minskar till 75 % av vad den var förra sommaren.

Marcus Oscarsson Barn

Halmstad stad har den svåraste upplevelsen av alla. Enligt Anna Pohjanen är vänteköer en dålig idé när det gäller förlossnings- och förlossningsvård. Marcus Oscarssons kärleksliv är höljt i mystik, ändå kan han prata politik i timmar. Marcus Oscarsson har med sin lättillgängliga analys och livskraftiga attityd snabbt blivit en TV4-fanfavorit. Marcus är expert på politik och bryr sig verkligen om området.

Enligt mig är mitt arbete väldigt roligt. Tidigare nämnde han för Café, “Jag skulle kunna jobba tills jag är 100”. Å andra sidan har vi inte sett mycket av deras personliga liv förrän den gångna helgen. Han berättar om sin flickvän i tv-profilen. Som jag sa, Marcus och jag har inte haft många meningsfulla samtal om kärlek, men på Alla hjärtans dag i år gjorde han det. Samtidigt var han noga med att hålla sina egna personliga omständigheter hemliga.

Hans Facebook-status läser som följer: Jag hoppas att alla har en härlig Alla hjärtans dag. Många människor är ute ikväll med sina betydande andra, oavsett om de är makar, sambo, pojkvänner/flickvänner eller dejter. Rosor, choklad, god mat, vin, champagne eller något alkoholfritt är alla acceptabla alternativ. Glitter och tillgivenhet i en nyans av rosa. Vi är mitt uppe i en livslång föreställning.

Ändå finns det människor som är ensamma. som är berövade efter att ha förlorat ett sällskapsdjur som en hund eller katt, en partner eller hela sin värld. , de som är socialt isolerade eller ännu inte fått några vänner. The Day of the Broken Heart kan vara ansträngande. Cirka åtta månader senare tar Marcus allt till sig. En avslöjande från förra veckans “På spåret” avslöjade att han har en signifikant annan.

På vilket Oscar svarar, “Jag var faktiskt på en mycket framgångsrik dejt på den här filmen”, vilket kommer fram när Marcus och Carina Bergfeldt uppmanas att namnge den sydkoreanska filmen Parasite som vann Oscar för bästa utländska språke bild.

Slutresultatet blev ett blodbad. TV-spotten Marcus Oscarsson är inte precis känd för att chatta om sitt privatliv, men i veckans avsnitt av P sp ret öppnar han äntligen upp om sitt romantiska liv. Som han uttrycker det, “vi är tillsammans”. De flesta har sett Marcus Oscarsson på tv, och han har en igenkännbar profil. Han har varit en fanfavorit under sina många år som TV4:s go-to-politiska analytiker.

Marcus tycker om långa diskussioner om politik men är mindre bekväm med att diskutera mer personliga ämnen. De allra flesta av hans inlägg på sociala medier och tv-framträdanden är relaterade till hans yrkesliv. Men Marcus diskuterar äntligen sitt romantiska liv. Detta inträffade under ett avsnitt av den populära showen P spret.

Tv-stjärnan har hållit sitt personliga liv hemligt fram till nu

Marcus skickade in ett mycket mer personligt inlägg än normalt till Alla hjärtans dag i år. H a skrev sedan ett meddelande där han uttryckte sympati för alla som upplevde isolering. Många par är ute ikväll för att fira sitt äktenskap eller andra viktiga relationer. Röda gnistrar och romantiska känslor.

Än så länge är allt bra. Lägg din röst den 9 september. Du har en röst som är lika avgörande som statsministerns. Det var budskapet Marcus Oscarsson levererade i går, när Hylte kommun inledde sina valförberedelser inför kommande mellanårsperiod. Kommunstyrelsen i Hylte kommun har gett kommunledningskontoret ansvaret att främja ett högre valdeltagande i de kommande riksdagsvalen 2018 och 2019.

Den satsningen drog igång i går med en minimässa med lokala lagstiftare och ett tal av den politiska experten Marcus Oscarsson. I kvällens föredrag kommer jag att lyfta fram några av de små överraskningar som kommer att göra det kommande svenska valet i höst till det mest fascinerande valet i senare tid. Du har ingen rätt att klaga på någonting under de kommande fyra åren om du inte utnyttjar din rösträtt. Du kan göra skillnad, så använd den.

Njutbart är politikens område

Inspirerad av sin uppväxt i Odens i Småland och sommarjobb på lokaltidningarna fortsatte Marcus Oscararsson att arbeta för stora tidningar som Daily Mail, Daily Telegraph och The Times. Han ger nu politiska kommentarer för Channel 4. Marcus har alltid tyckt att diskussioner om nyheter och politik är stimulerande och underhållande. Vilket han kommunicerade effektivt i går kväll också.

Politik, hoppas jag kunna visa, kan vara underhållande. Det får långtgående konsekvenser. När det gäller frågor som mat, jobb och miljö har EU-valet nästan alltid en större inverkan på oss än det svenska valet. Det är spännande också. Tänk på resultatet av de senaste valen i USA, Storbritannien (med Brexit) och Frankrike (med valet av Emmanuel Macron). Det som har hänt de senaste tio månaderna är bortom någons vildaste fantasi.

Feedback om källan

Marcus varnar för att det blir svårt att förutse utgången av det kommande valet i höst på grund av väljarnas instabilitet. Människor blir allt mer ovilliga att avslöja sina röstavsikter, vilket gör det svårare och svårare att genomföra opinionsundersökningar. Även om vissa svenskar kan påverkas av sociala medier, applåderar han deras sunda förnuft och noterar att undersökningar visar att den stora majoriteten fortfarande baserar sin röst på politiska partier. Tänk på hur mycket desinformation det finns där ute. Den nuvarande situationen i Sverige är gynnsam.

Marcus Oscarsson Barn
Marcus Oscarsson Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!