Rowan Atkinson Dödsorsak

Rowan Atkinson Dödsorsak
Rowan Atkinson Dödsorsak

Rowan Atkinson Dödsorsak – Efter att ha börjat sin utbildning vid Newcastle University fortsatte Atkinson med att ta en magisterexamen i elektronik från The Queen’s College, University of Oxford 1975. Inspirationen till Mr. Bean kom till honom medan han uppträdde med en av Oxfords många teaterorganisationer. Även här blev han bekant med komedi- och tv-författaren Richard Curtis. Atkinson erbjöds roller i BBC-program efter deras första möte.

Not the Nine O’Clock News var Atkinsons genombrottsverk, publicerat 1979. Mr. Bean och Edmund Blackadder, två populära karaktärer från Black Serpent, är omtyckta. Han var en populär skådespelare i London på 70- och 80-talen. Rowan Atkinson i Revue, hans enmansföreställning från 1981 på Londons Globe Theatre (tidigare känd som Lyceum), var en såld. Även om han blev allt mer efterfrågad för film- och tv-roller gjorde han bara ett scenframträdande, som Fagin i Oliver! på Londons Drury Lane Theatre 2009.

Rowan Atkinson var målet för en dödsbluff när det rapporterades att han hade dödats i en bilolycka. Efter att ett Twitter-konto som utgav sig för att vara den amerikanska kanalen Fox News cirkulerade de falska nyheterna genom att lura användare att klicka på en skadlig länk, oroade fansen att den 62-årige skådespelaren hade dött under helgen.

Skådespelarens ålder rapporterades felaktigt i en tweet: “FOX BREAKING NEWS: Mr. Bean (Rowan Atkinson) dog vid 58 år efter fordonsolycka. -18 mars 2017. Påståenden om kändis död avslogs snabbt av webbplatsen Hoax Alert, som sa: “Dödsbiff för kändisar är inget nytt på internet, men den här är speciell eftersom den lyckades gillas/delas över 300 000 gånger på kort tid genom att använda några listiga tekniska knep.”

Den första är webbplatsens inbyggda mediaspelare för att spela upp videor. Vid första anblicken verkar detta YouTube-klipp inte vara något annat än ett klipp från en Fox News-sändning om ett dödsfall som inte har något med Rowan Atkinson att göra. Trots avslöjandet av de falska anklagelserna var beundrare av Blackadder och Mr. Bean-skådespelaren snabba med att hylla honom på sociala medier.

Trots avslöjandet av de falska anklagelserna var beundrare av Blackadder och Mr. Bean-skådespelaren snabba med att hylla honom på sociala medier. Vissa människor, som en Twitter-användare som skrev: “Hörde att Rowan Atkinson dog. En annan användare sa: “Jag kan inte tro att någon skulle hitta på en falsk artikel om att Rowan Atkinson har dött. Varför skulle de göra det?

Rowan Atkinson Dödsorsak

Det är inte första gången den brittiska kändisen faller offer för skojare. Ryktet om att han begick självmord i juli 2016 efter att ha “kämpat mot svår depression” var helt osant. Mr. Bean har dött, men Rowan Atkinson lever för alltid. Beans semester” blir den sista Mr. Bean-filmen med Sverigeaktuell.

Som den ensamma Mr. Bean är Rowan Atkinson blygsam, blyg och till och med lite nervös, så det finns bättre citat om honom än av honom. Den berömda “Mr. Bean” är en av få komiker under det senaste decenniet som gjort en global inverkan på fältet. Brit kan kommunicera med sin publik genom inte bara sina ord, utan också genom sina handlingar. Rowan Atkinson har fångat världen med sin kvickhet och humor samtidigt som han bär samma kostym och leende varje dag.

Inte ens de mest stoiska människorna kan ta en skymt av hans ansikte utan att bryta in i skrattanfall. Ett intressant faktum om denna berömda brittiska skämtförsäljare är att han har två examina i elektroteknik. Han föddes den 5 januari 1955 i Newcastle upon Tyne, England. Han debuterade på Edinburgh Festival Fringe medan han fortfarande var Oxford-student.

Not Nine O’clock News var en BBC-sitcom som spelade Rowan och skrevs av honom 1979. Atkinson har haft en framgångsrik karriär som sträcker sig över tre decennier, under vilken han har medverkat i pjäser som The Nerd och The Snitch. Han har också gjort gästspel i program som “Not the Nine O’Clock News”, “Black Viper”, “The Thin Blue Line” och “Mr. Bean”, den största av dem alla.

Lever Rowan Atkinson inte längre?

Det verkar finnas en omättlig hunger efter kändisnyheter, vare sig de är positiva eller negativa. Internets “klickbete”-kultur har bara gjort detta värre. Detta ledde till spekulationer på sociala medieplattformar och i Storbritannien om att Rowan hade dödats under ett bilstuntdåd i Los Angeles i juli 2017. Även FOX News rapporterade om historien innan den visade sig vara helt osann. Senare fick man veta att berättelsen var helt påhittad och att det kan ha varit ett försök från bedragare att plantera virus och, förmodligen, samla in information från sina offer.

Hans föräldrar, Eric Atkinson och Ella May, födde också tre äldre bröder. Paul, en av hans äldre bröder, gick bort medan han var liten. Hans bror Rupert är en euroskeptisk ekonom i Rodney som snävt lost ett val 2000. Rowan Atkinson gick på Durham Choristers School, en anglikansk förskola, och växte upp i en troende familj.

Rowan Atkinson träffade SunetraSastra första gången i slutet av 1980-talet, när hon arbetade som makeupartist hos BBC. I februari 1990 knöt paret knuten. Sunetra och Rowan har två barn tillsammans, en son som heter Ben Atkinson och en dotter som heter Lily Sastra. Skilsmässan slutfördes 2015, efter upplösningen av deras partnerskap samma år, efter ungefär 24 års äktenskap.

Rowan Atkinson och Louise Ford har varit i ett förhållande sedan 2014, och de meddelade sin graviditet i december 2017. Atkinson, som är 62 år, fortsätter sin roll som pappa. När Lily Atkinson (nu Lily Sastra) valde att överge familjenamnet som hon hade delat med sin far till förmån för sin mammas flicknamn, cirkulerade rykten om att hon och hennes pappa hade hamnat i strid. Dessutom gick Lily offline under en period och övergav sina nästan 45 000 fans.

Det ovannämnda är sant, som Rowan Atkinson har sagt. Expressen citerar Atkinson som sagt att han föreställde sig Mr. Bean som en tidlös figur som aldrig skulle gå ur mode. Rowan Atkinson sa till BBC, som Expressen rapporterat, att han inte vill att karaktären ska åldras och att om han fortsätter spela rollen kommer han att åldras vare sig vi gillar det eller inte.

Nu spelar Rowan Atkinson Johnny English istället för honom. Michelle E’pine och hennes hem i kvarteret Arboga har fått besök av det okända, som sänds på kanal 7 klockan 9 på onsdagskvällar. Michelle är övertygad om att det finns ett spöke i huset. Hon har upptäckt bland annat ett gammalt fotografi av ett spökhus där hon känner igen sitt eget hem. Hon tror också att andra tecken tyder på paranormal aktivitet i huset.

Rowan Atkinson börjar undra hur mycket längre han kan hålla på med det här. Det kräver mer ansträngning än du kanske tror att spela Mr. Bean. Endast i fysisk mening. I en intervju med Expressen förklarade bioaktuella Rowan Atkinson varför han planerar att förbli asexuell och socialt missanpassad under överskådlig framtid. På en snabbresa till Sverige kom Expressen ikapp Rowan Atkinson, 57, mer känd som Mr. Bean.

Senast de såg varandra var för fyra år sedan. Under besöket gick han precis in och lämnade landet. Jag kommer inte att se något från Sverige heller, säger Rowan Atkinson, som annars ser ut som sin karaktär Mr. Bean men är betydligt mer seriös. Mr. Bean, en karaktär som han och hans vän Richard Curtis skapade genom improvisation på college, är svår att spela.

Jag är kompis med en rysk tonåring. Det är en extremt aktiv sport. Jag vet att det börjar bli tufft trots att jag fortfarande är ung. Med all sannolikhet kommer det inte att dröja för mycket längre. Vadå, tränar du inte? Nej, svarar han och ser ut som om du hade ställt världens dummaste fråga. Följaktligen kommer min tur som Mr. Bean att bli kort.

En amorös komedi

Denna nya förbindelse är hans första med en annan människa. Tidigare hade han bara sin nallebjörn. Även om, som Rowan medger, “Mr. och Mrs. Bean” var nästan en romantisk komedi. Rowan säger ingenting som tyder på att han ler när han säger: “Men jag föredrar att han är asexuell, oromantisk och inte pratsam.” Daily Mail rapporterar att Reddit-användaren Jewcee Lee skapade rubriker efter att ha lagt ut ett foto på sig själv på nätet som fick läsarna att flämta. Bean, en karaktär som gjorts känd av den brittiske skådespelaren Rowan Atkinson.

Hundratals sörjande besökte skådespelarens och komikerns Facebook-sida så fort nyheten om hans bortgång spred sig, lämnade toner av sorg och uttryckte sin förlust. Dödsförfalskningen väckte frenesi på Twitter, som det alltid gör. Vissa beundrare tog tweeten för nominellt värde, medan andra var omedelbart skeptiska, möjligen efter att ha lärt sig sin läxa från floden av falska kändisdödsrykten som har dykt upp de senaste månaderna.

Eftersom döden av en skådespelare av Rowan Atkinsons storlek skulle vara enorma nyheter över nätverk, påpekade vissa att historien inte hade rapporterats på något större brittiskt nätverk, vilket antydde att det var en falsk berättelse. De allra flesta som svarade på en färsk Celebrity Post-undersökning var överens om att ryktena kring Rowan Atkinsons död inte längre är roliga.

Rowan Atkinson Dödsorsak
Rowan Atkinson Dödsorsak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!