Ina Lundström Pojkvän

Ina Lundström Pojkvän
Ina Lundström Pojkvän

Ina Lundström Pojkvän – Den svenska journalisten, radio- och poddprofilen och ståupptecknaren Ina Märtha Levina Lundström föddes den 11 maj 1983 i Vasa församling i Göteborg. Hon har publicerat artiklar sedan 2010; hennes journalistik har dykt upp i tidskrifter som Filter, Offside, Faktum och Hunger. Bland hennes många prestationer är hon medlem i poddtrion Flashback forever (tillsammans med Emma Knyckare och Scroll-Mia) och har lett de svenska radioprogrammen Ring P1 och Karlavagnen.

Ibland funkar det bara inte. Efter att ha blivit dumpad av sin älskare Nanna började han en direkt väg in i sitt eget sinne. Det värsta har passerat. DN-journalisten Hanna Hellquist, 41 år, och radioprogramledaren Ina Lundström, 39 år, förlorade mästerskapsmatchen med lite möda i fredags. På det personliga planet har Jonatan Unge dock kämpat. Nanna Johansson, 36, avslutade plötsligt deras förhållande och kastade Jonatan i en grop av förtvivlan.

En typisk natt i en Malmölägenhet. Men efter att ha gått till Bishops Arms tidigare, förklarar han i en intervju med Café, kändes det “konstigt” att återvända. Istället tog han en taxi till sjukhusets psykakuten. Väl där var han tvungen att undersöka saker för att bevisa att han inte var självmordsbenägen. Med hjälp av ångestdämpande medicin förbättrades Jonatans dystra tillvaro gradvis. Ett självmordsförsök kommer aldrig att accepteras av mig. Jag är hemsk på att göra val, så om jag måste göra ett val så stickar jag nog bara tills jag blir hungrig och äter då.

Jonatan Unge angående sin ex-flickvän Nannas nuvarande förhållande

Det värsta har passerat. Jonatan blev jude medan han fortfarande var tonåring. ADHD är ett tillstånd som upptäcktes hos vuxna Jonatan. Han har haft några problem med pengar som kan vara relaterade till hans tillstånd. Eller inte. Efter resonemang från underrätten fastställer hovrätten den fällande domen för en svensk musikproducent som åtalats för misshandel av sin före detta flickvän, en välkänd artist.

Producenten befanns skyldig till misshandel och skadegörelse och dömdes 2021 till villkorlig dom och 60 dagsböter på totalt 410 kronor av tingsrätten. Som Aftonbladet rapporterat har hovrätten sänkt dagsböterna till 310 kronor samtidigt som den i övrigt står fast vid underrättens fällande dom. I augusti 2017, när producenten och sångaren fortfarande var tillsammans som ett par, inträffade ett bråk. Enligt hennes uttalanden i förhör fruktade kvinnan först för sin säkerhet om hon anmälde sin ex-pojkvän.

Den 30-åriga producenten ansvarar för ett antal hitlåtar i Sverige och har vunnit en rad branschpriser för sitt arbete. Han har skrivit låtar till några av Sveriges största akter och uppträtt i Melodifestivalen. Journalist, poddvärd och komiker vars hit “Flashback forever” är en bas i genren. Ina Lundström, som delar lägenhet med sin hyresvärd i Majorna, har hela sitt liv centrerat på en närliggande rondell.

Ina Lundström Pojkvän

Majornas kullersten är täckt av frost och från Mariaplans trånga kontor hörs ljudet av anarki. Kajsa, vän och grafikerkollega, tittar upp med svettig panik i ögonen och Ina Lundström klädd i en fladdrande ny sidentopp kliver fram. Det är den första i december nu. Det finns en Flashback Forever-adventskalender på bordet, och den sista bilden är en kille med sina jultomtens könsorgan hissade upp på den 24:e och sista platsen. Parodierar det nu 12-åriga diskussionsämnet Bow Lift från onlineforumet Flashback.

Vi är stora fans av Flashback eftersom samhället är så bra på att forska, men de har varit absolut fruktlösa när det gäller att identifiera dessa herrar. Istället försöker man peka ut var varje Ikea-möbel i kulissen är köpt, förklarar Ina Lundström med ett fniss som skulle få en göteborgshamnarbetare att rodna. Supertrion Ina Lundström, komikern Emma Knyckare och programmeraren “Scroll-Mia” (en moniker hon fick efter många år som känd som “lurker” på Flashback) ligger bakom podcasten “Flashback Forever” med 80 000 lyssnare per avsnitt. skrivande stund.

Det vill säga någon som helt enkelt läser trådarna utan att själv bidra med något. Läser och bläddrarng kan vara ganska beroendeframkallande, varför jag ofta finner mig själv på lur. Ina Lundström, som ser Flashback som en opolerad “Ring P1”, tycker att det är galet att det fortfarande finns en plats där individer kan vara sig själva utan att sätta på ett filter av lycka och perfektion.

Samtidigt som Ina Lundström erkänner att anonymitet föder viss oärlighet på nätet, menar hon att forumet har tagit mer fläck än det förtjänade. Det är fördelaktigt att använda ett filter på Facebook eller Instagram. Det händer bara på Flashback att en man erkänner att han behöver hjälp eftersom hans onanering har blivit ett stort problem i hans liv.

Ina Lundströms nya familjemedlem, en enorm vinthund som heter Sinjo, klorar sig fram till kontoret, där en kalender för oktober 2019 stolt hänger på väggen. “liten kille” är vad Inas mammas nordsulawesi indonesiska dialekt översätts till. Man kan säga att vi tog in en grov irländsk herrelösare, men sanningen är att den här lilla pojken har tillbringat hela sitt liv i en kennel, förklarar Ina kärleksfullt när hon klappar hunden.

Ina Lundström hoppas kunna dra sig tillbaka till en pittoresk by i Indonesien en dag. Och att tappert rädda någon som riskerar att drunkna, då hon är en simmare i världsklass. När hon vinkar farväl till Kajsa och hennes andra kompisar som sitter med julskuldsångest, förklarar Ina att Majorna också är som en by eftersom folk hälsar på varandra och hon tycker om att känna igen människorna hon handlar med.

Även om vi outtröttligt jobbat i veckor för att alla som lagt en beställning skulle få sin julkalender, så slutade vi bara med att sälja några tusen. Med Postnord som partner är det inte enkelt att svänga från att vara en kalenderförlag till en logistikleverantör. Så fort vi kliver ut på de isiga kullerstenarna stannar hunden Sinjo, hans uppmärksamhet dras av ett potentiellt farligt löv. Runt Mariaplansrondellen, där det lilla poddkontoret ligger, ligger några charmiga men dragiga flerbostadshus.

Efter att ha stått i kö i mer än sju år fick jag äntligen mitt första hyreskontrakt i Majorna, och det var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. På JMG, journalistskolan där jag studerade, skrev jag iväg på en av de där burkdatorerna och ylade tyst av förtjusning. Det Ina såg var imponerande. Till att börja hämtade hon borren och en skruvmejsel.

Även om jag har delat lägenhet med älskare och rumskamrater under stora delar av mitt vuxna liv, tror jag att det här äntligen kändes som “min” sköt mig över kanten. Över fyrtio krokar i hallen, uppskattar Ina Lundström när vi tar oss över rondellen till hennes “andra hem”, Red Lion-krogen. Medarbetarna välkomnar Ina med öppna armar och en hög med brev.

Våra bedårande lyssnare skickar meddelanden och presenter till oss här. Den otäckaste presenten vi någonsin fått var ett par underdimensionerade herrunderkläder. Vi vet att de var rena eftersom min älskade poddkollega Emma har noll självkontroll och sniffade dem. Vi korsar spårvagnsspåren med posten under armen och går genom det ikoniska gatuköket “Korv Kiosk” som Socialdemokraterna och Stefan Löfven slet av för en film som utspelar sig i Stockholm.

Vi har gått i mindre än tre minuter nu, och vi har nått Ina Lundströms bakgård. Exakt ingenting kan vara mer “Majorna-aktigt” än detta. Fragment av gul färg, en guvernörs herrgård och vinterträdgård och en antydan till “växtbaserad visdom” (en slangterm för marijuana) kan luktas i det här avsnittet av podcasten.

När vi klättrar upp för trappan till Inas lägenhet utbrister hon: “Titta på den här trappan”, stryker de rödgröna väggarna och pekar på skylten över hennes dörr som fortfarande har kvar namnet på familjens nu avlidna katt, Putte. Det är för tidigt att byta namn, men Ina öppnar den knarrande dörren ändå. “Hunden Sinjo kommer också att vara med”, säger hon.

Ina Lundström Pojkvän
Ina Lundström Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!