Sanni Hakala Olycka Video

Sanni Hakala Olycka Video
Sanni Hakala Olycka Video

Sanni Hakala Olycka Video – I en SDHL-match mindre än sju dagar tidigare bröt hon med huvudet in i målstolpen. Efter att ha opererats uttalar sig nu HV71-kapten Sanni Hakala å sina egna vägnar. Händelserna som inträffade är fortfarande svåra att förstå, säger hon på Instagram. Hon drabbades av en förlamning från bröstet och ner och försämrad hand- och armfunktion efter att ha kraschat med huvudet in i målburen.

Jag uppskattar din hjälp

Efter detta uttrycker 26-åringen sin uppskattning till sina nära och kära och de många medlemmar i hockeygemenskapen som har funnits där för henne. För att bli helt återställd måste jag nu ägna mig helt åt rehabilitering. Så snälla förstå att min familj och jag har ont och att varken HV71 eller jag kommer att göra några fler uttalanden om mitt tillstånd.

“Jag är inte rädd”

I slutet av sitt tal uttrycker Sanni Hakala sin optimism inför framtiden. Jag är inte rädd för att ta itu med den här frågan, även om det uppenbarligen stinker. Vad jag än gör härnäst kommer det att bli helt hemskt; Jag vet det bara inte. En fruktansvärd isolycka i höstas gjorde SDHL-spelaren Sanni Hakala paraplegisk.

Publiken hyllade HV-kaptenen när han återvände till isen på Husqvarna Garden inför SHL-matchen mellan Skellefteå och HV 71. När han spelade för HV 71 mot Djurgården i SDHL i mitten av oktober var lagkaptenen Sanni Hakala inblandad i en fruktansvärd olycka . Profiler från hela världen har samlats kring 26-åringen sedan hon meddelade att hon måste avsluta sin hockeykarriär och omfamna ett liv i rullstol direkt efter olyckan.

Sanni Hakala gjorde sin återkomst till Husqvarna Garden is i lördagens SHL-match mellan HV 71 och Skellefteå. Publiken hejade på henne när hon föll till isen för första gången. Stående ovationer gav hon en signal till hemmapubliken, som hördes skrika hennes namn i en omväxlande kör, och hon verkade genuint rörd när hon vinkade. Efter hennes tragiska olycka har HV71:s Sanni Hakala överösts med stöd. Nu har hon bestämt sig för att lägga upp en rullstolsselfie med sin partner och kamrat Danny Stone.
Tacksamhet är deras innerliga önskan.

Sanni Hakala Olycka Video

“Har hjälpt oss”

En månad har gått sedan olyckan. Imorgon markeras den milstolpen. Även om vi fortfarande anpassar oss till våra nya liv, ville vi ta en stund för att uttrycka vår tacksamhet för allas stöd. Donationer till insamlingar, meddelanden, telefonsamtal och personliga besök räknas. Både Hakala och Stone uttrycker sina känslor i sitt skrivande. Din uppmuntran har tagit oss så långt och visat oss att vi inte är ensamma om detta. Mycket tacksam. Ge säsongen och det nya året glädje.

Kom i kontakt med en stolpe

Sanni Hakala avslöjade sin förlamning från bröstet och ner i början av december. När hon kraschade in i en målstolpe under en match mot Djurgården fick hon ett slag i huvudet. HV71:s kapten, Sanni Hakala, fördes till sjukhuset efter en fruktansvärd krasch som fick honom att krascha med huvudet först in i en stolpe.

Matchen mot Djurgården kommer att flyttas till ett senare datum efter diskussioner med domarna, lagen och sportchefen i SDHL. Ulf Hall, tränare för HV71, sa till Sportbladet att hon levde, pratade och hade ångest. Katastrofen inträffade bara tre minuter in på SDHL-mötet i Jönköping. Han var i underläge, men Hakala lyckades ändå få pucken och rusa fram målet.

Hon snubblade dock och smällde in huvudet i en stolpe bara några meter från mållinjen. Efter att Hakala kollapsade på isen rusade räddningspersonal till hennes hjälp. Någon lyfte henne till slut från isen i en bår.

Att vara medveten

Kort därefter drog sig spelarna på båda sidor till sina omklädningsrum, vilket i praktiken avslutade spelet i cirka 40 minuter. Efter diskussioner mellan lagen, funktionärerna och SDHL, bestämdes matchen till slut att ställas in och flyttas till ett senare datum, som meddelats av utroparen. Hon talade, var vid medvetande och hade ångest. Ett positivt tecken på att hon har sensation, enligt HV71-tränaren Ulf Hall, som pratat med Sportbladet, är att hon lider.

Enligt Toni Galic, en kommunikatör från HV71, som följde med Hakala till sjukhuset, signalerade Hakala rörelse i hennes armar och var planerad till röntgen vid 7-tiden samma kväll, enligt Sportbladet.
Hakala kommer fortfarande att vara under sjukhusets undersökning när Sportbladet pratar med Galic igen på lördag.

Efter ett katastrofalt missöde i matchen mot Djurgården, HV71-spelaren Sanni Haka la fick transporteras till sjukhus. Hon skadades svårt när hon smällde in i stolpen. Enligt Johan Freijd, klubbens pressansvarige, som pratat med TV4 Nyheterna ligger hon fortfarande kvar på sjukhuset och kommer att vara kvar där i kväll, där läkare kommer att undersöka henne.

Sanni Hakala åkte på en häftig smäll under SDHL-matchen mellan HV71 och Djurgården. Enligt klubben var hon inblandad i en “allvarlig olycka” som krävde läkarvård. Efter en längre paus i tävlingen förklarade HV71 att matchen inte skulle fortsätta. Under en matchsituation i kvällens SDHL-möte mellan Djurgården och HV71 ådrog sig forwarden Sanni Hakala en rejäl skada.

Båda sidor har beslutat att skjuta upp kvällens match för att tillgodose Sannis medicinska behov; istället kommer de att spela igen vid ett senare tillfälle. Sanni, vet att du finns i våra tankar! Klubben gör tillkännagivandet skriftligt.

Kontinuerligt övervakad under sjukhusvistelse

I början av tävlingen blev Sanni Hakala skadad när han skulle mot motståndarmålet. Åkaren smällde mot målstolpen och föll på isen. Sanni Hakala är vid medvetande, enligt Johan Freijd, pressinformatör på HV71, som pratade med TV4 Nyheterna på kvällen. Han tillägger att hon skulle stanna på sjukhuset över natten för att genomgå ytterligare utvärdering av medicinsk personal.

Det är ännu okänt hur stora skadorna är. Han hävdar att tills de får läkarnas rapport kommer de att vara tysta. Sanni Hakala, lagkaptenen, ådrog sig en rejäl skada, vilket har skakat HV71. Klubbens direktör ska nu förklara klubbens planer för framtiden. Sanni Hakala hamnade i målburen under förra fredagens SDHL-möte och fick föras akut till sjukhus.

Hon gick till sociala medier på torsdagen för att meddela sin egen förestående karriäravslutande förlamning, som hon beskrev i ett stycke som blev viralt. Truppen och dess ledare har föga överraskande påverkats, enligt Richard Nylin, tillförordnad klubbdirektör för HV71. Detta för att hon är en förebild.

De fruktansvärda händelserna har påverkat hela klubben, såväl som dess spelare och fans. Richard Nylin diskuterar lagets reaktion på situationen och hur de kommer att spela helgens match i videon ovan. Stödet för hockeysverige har varit fantastiskt, och Hakala hade en spännande fanskara i går under herrarnas SHL-match. Sanni Hakala var inblandad i en incident under HV71:s match mot Djurgården den 24 november. En hastig resa till sjukhuset följde.

På grund av skadans svårighetsgrad är hon nu förlamad under midjan och har begränsad användning av sina lemmar. Forwarden för det finska landslaget har bestämt sig för att lägga av med hockeyn. Sanni Hakala har fått en ström av sympati från hockeygemenskapen efter olyckan. Hakala kunde också säkra ekonomiskt stöd på grund av HV71:s smarta kampanj.

Han lägger upp sin första bild efter olyckan på julafton, dagen innan. Danny Stone, hennes make och lagkamrat, och hon uttrycker båda tacksamhet för stödet. En månad har gått sedan olyckan. Imorgon markeras den milstolpen. Medan vi anpassar oss till vårt nya liv, ville vi uttrycka vår tacksamhet till alla som har hjälpt oss på vägen.

Vi uppskattar allt ditt stöd, oavsett om det kom i form av sms, telefonsamtal, besök eller pengar. Tack vare dig har vi kommit så långt och vet att vi inte är ensamma om detta. Mycket tacksam. I ett Instagram-inlägg som paret skrev tillsammans önskar de varandra en god jul och ett gott nytt år. Sanni Hakala, medlem i HV71, var med om en stor olycka på fredagen i förra veckan.

Några minuter in i den första perioden av tävlingen mellan HV71 och Djurgården kraschade 26-åringen med huvudet först i målstolpen. Sanni Hakalas nackskador vårdades under lördagen på Akademiska sjukhuset i Linköping efter att hon transporterats från Länssjukhuset Ryhov på fredagskvällen. Sanni måste nu ostört ägna sig åt den långa återhämtningsprocess som ligger framför henne, eftersom läkarna på sjukhuset har meddelat att ingreppet var framgångsrikt. Söndag släppte HV71 ett uttalande.

Sanni Hakala Olycka Video
Sanni Hakala Olycka Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!