Patrik Gillholm Barn

Patrik Gillholm Barn
Patrik Gillholm Barn

Patrik Gillholm Barn – Det var ett bekräftat dödsfall efter branden i Oceana, Lisebergs vattennöjespark. Enligt Andreas Andersen, vd för Liseberg, blev det som en gång var en katastrof med materiella förluster en tragedi med mänskliga offer. Den här veckan gjorde rassäkerhetsproblem det svårt att söka igenom stora delar av det raserade Oceana i Göteborg. Efteråt upptäcktes ett lik bland människor av olika raser.

I ett pressmeddelande som publicerades senare under fredagen bekräftar Liseberg att den som har anmälts försvunnen sedan branden bröt ut är byggledare Patrik Gillholm. Lisebergs vd Andreas Andersen uttryckte sin djupa sorg och bestörtning över att höra från polisen att någon har upptäckts död vid brandplatsen. Det är ganska troligt att denna person är vår uppskattade kollega Patrik Gillholm. Enligt Lisebergs uttalande i pressmeddelandet är familjen de vars namn offentliggörs.

Gjorde konsultarbete åt Liseberg

I rollen som byggledare för Patrik Gillholms konsultfirma skriver Liseberg att Gillholm var med och byggde upp vattenvärlden Oceana. Åren mellan 2016 och 2019 arbetade han för Liseberg som projektledare. Han tjänstgjorde sedan Liseberg som konsult ett tag. I familjen Gillholm finns Patriks fru och tre barn.

Måndagen var dagen då Lisebergs massiva företag, Oceana, fattade eld. Det nya badhuset hade en brand som bröt ut vid en av dörrarna och skickade svart rök upp mot himlen. Femton av de tjugotvå offren för branden sökte läkarvård för relativt lindriga sår, medan sex andra behandlades på platsen. Patrik Gillholm, byggledaren, var kanske den kropp som hittades efter Ocean-branden.

Detta förkunnas i ett nyhetsmeddelande av Liseberg. En bekräftad tragedi inklusive förlust av människoliv inträffade, vilket bekräftades av vd Andreas Andersen, efter vad som hade varit en bekräftad katastrof med materiella förluster. Efter att ha brutit sig in på brandplatsen på fredagen upptäckte myndigheterna kroppen av en person där.

Patrik Gillholm Barn

Efter att en brand utbröt på Lisebergs vattenvärldsbyggnad försvann 51-årige Patrik Gillholm, projektledaren. Vi är förskräckta och ledsna över att höra från polisen att någon har dött på brandplatsen; vi antar att detta är vår älskade medarbetare Patrik Gillholm. Enligt Andreas Andersen, vd för Liseberg, blev det som en gång var en katastrof med materiella förluster en tragedi med mänskliga offer.

Patrik Gillholms familj — fru och tre barn — är representerade i publiceringen av hans namn och likhet.
Oceana-projektet anlitade honom som konsult på Lisebergs begäran. Nöjesparken anställde honom som projektledare 2016 och höll honom i personal till 2019.

Osäkert ursprung till brand

En rutschkana vid Water World fattade eld på måndagen. Lite mer än tio minuter efter det gick en ansenlig del av Lisebergs en miljardinvestering i rök. Efter en enorm explosion överöstes området med skräp, inklusive delar av rutschbanorna. Räddningstjänsten kunde minska sin närvaro på platsen och polisen kunde ta sig in i området under fredagen.

Orsaken till branden är fortfarande okänd. Även om fler brottsrubriceringar kan tillkomma utreds nu branden av polisen i regi av grov vårdslöshet och arbetsmiljöbrott. Det brandhärjade området besöktes under eftermiddagen av polisens tekniker som ska göra utredningar. Många personer har också förhörts. I Göteborgs raserade Oceana vattenvärld upptäcktes en kropp i fredags.

Enligt färska uppgifter har Liseberg fått veta att byggledaren Patrik Gillholm har varit försvunnen sedan branden bröt ut. Den massiva branden vid Lisebergs massiva Göteborgssatsning Oceana började i måndags. Det nya badhuset hade en brand som bröt ut vid en av dörrarna och skickade tjock svart rök upp mot himlen. Efter händelsen är Göteborg i ett chocktillstånd och den massiva satsningen har raserats helt.

Polisen har haft svårare att leta efter en försvunnen person på grund av byggnadens rasrisk och den försenade släckningsverksamheten, men det stod tidigt klart att någon saknades efter branden.
Myndigheterna avslöjade upptäckten av en kropp på fredagen. Byggledaren Patrik Gillholm utpekades nu som försvunnen person i ett pressmeddelande av Liseberg.

“Djupsta sorgen”

På uppdrag av sin närmaste familj avslöjar Liseberg hans namn, eftersom de har kontaktat hans anhöriga.
Enligt Andreas Andersen, vd för Liseberg, blev det som en gång var en katastrof med materiella förluster en tragedi med mänskliga offer. Under arbetet som projektledare för Liseberg 2016 till 2019 fick Patrik Gillholm värdefull erfarenhet.

Han har kopplats till Oceana-projektet som byggledare genom sitt konsultjobb. I familjen Gillholm finns Patriks fru och tre barn. Byggledaren Patrik Gillholm är troligen individen dödförklarad under Oceanabranden, enligt Lisebergs pressmeddelande. Det är nöjesparkens policy att meddela de anhöriga och offentliggöra namnet för deras räkning.

Hustru och tre barn är hans efterlevande släktingar. Enligt Andreas Andersen, vd för Liseberg, blev det som en gång var en katastrof med materiella förluster en tragedi med mänskliga offer. Tekniker från polisavdelningen kunde äntligen nå Oceana genom skräpet i fredags, fyra dagar efter att branden bröt ut på måndagen.

Efterföljande undersökningar gjorde det möjligt för myndigheterna att verifiera upptäckten av en enda kropp i strukturen. Polisen har avslutat identifieringsprocessen. Efter många rapporter om försvunna personer efter branden har mannens identifiering verifierats. Polisen bekräftar skriftligen att de anhöriga är underrättade om situationen.

Det fanns inga tecken på att Patrik Gillholm skulle följa efter branden

Enligt Liseberg är den 51-årige byggledaren Patrik Gillholm anmäld försvunnen sedan händelsen. Mellan 2016 och 2019 arbetade han som projektledare på Liseberg och han har även varit involverad i Oceanabygget genom konsultuppdrag. Vi är förskräckta och ledsna över att höra från polisen att någon har dött på brandplatsen; vi antar att detta är vår älskade medarbetare Patrik Gillholm.

I måndags uppgav Andreas Andersen, VD på Liseberg, att det som tidigare var en bekräftad katastrof med materiella förluster blev en bekräftad tragedi med dödsoffer. Oceana, Lisebergs nya prestigebyggnad, slocknade i en brand som akutmottagningen kämpade i fem dagar för att släcka.

Arbetsförhållandena var dåliga och tillgången till vissa områden var begränsad på grund av byggnadens rasrisk. I samband med händelsen upptäcktes en person saknad och försök gjordes för att söka igenom byggnaden med hjälp av drönare. I fredags avslutades räddningstjänstens verksamhet och inleddes arbetet för polisens tekniker.

Brand på Oceana Water Park i Lisberg dödar en. Antagligen var byggledaren Patrik Gillholm inblandad, enligt Lisebergs senaste inlägg. Enligt Andreas Andersen, vd för Liseberg, blev det som en gång var en katastrof med materiella förluster en tragedi med mänskliga offer. I spåren av branden vid Oceana i Göteborg har en individ rapporterats saknad sedan i måndags.

Ett lik upptäcktes, uppgav polisen på eftermiddagen. Nu säger Liseberg att det troligen är den försvunne personen. Andreas Andersen, vd för Liseberg, uttryckte sin stora sorg och bestörtning när polisen fick veta att en kropp upptäckts på brandplatsen. Det är ganska troligt att den avlidne är vår uppskattade kollega Patrik Gillholm.

Enligt Lisebergs uttalande i pressmeddelandet beslutade Patrik Gillholms närmaste familj att få hans namn släppt och att hans anhöriga är underrättade. Gjorde en koppling i fredags. Efter branden på måndagskvällen uppgav polisen att en person saknas. De etniska spänningarna gjorde det svårt att utforska området, men på fredagen meddelades att en kropp hade upptäckts.

Att få ut liket från brandplatsen och försöka identifiera är vad som återstår för oss att göra. Myndigheterna har informerat mannens familj om detta projekt, enligt polisens presstalesman Thomas Fuxborg. Liseberg hävdar att killen har samma utseende som Patrik Gillholm, som också hittades efter att ha försvunnit, men att han ännu inte är identifierad.

Fredagen tillät polisen att gå in i byggnaden och ta bilder av platsen. I sin redogörelse för Oceanaprojektet nämner Liseberg Patrik Gillholms roller som konsult och projektledare. Åren 2016–2019 arbetade han på Liseberg.

Undersöker saken

En grundlig utredning av händelsen är nödvändig, enligt Johan Pehrson, arbets- och marknadsminister, som uttrycker sorg över förlusten av människoliv. Utan att vilja fälla en bedömning av omständigheterna kring detta olyckliga fall försäkrar han TT att det är en svår situation som är obehaglig för de skadade, den avlidnes familj och alla inblandade.

Nu är det bara att vänta på resultatet som polisen och Arbetsmiljöverket får. Enligt räddningstjänstens utlåtande från fredagen närmar sig deras jobb slutförandet. Mycket av ansträngningen den senaste dagen har gått till att hålla ett öga på och fixa de återstående hot spots.

Patrik Gillholm Barn
Patrik Gillholm Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!