Sarah Bryant Död

Sarah Bryant Död
Sarah Bryant Död

Sarah Bryant Död – Sarah Bryant är storasyster till Miriam Bryant. Hon gjorde en mängd olika jobb, bland annat som sångcoach, medan hon var bosatt i Stockholm. Följande är ett utdrag från ett inlägg artisten gjorde på Instagram: ’41 för alla tider. Hej på er, underbara syster. Vi ses på andra sidan. Som jag har lärt mig är äldre systrar ansvariga för att lära sina yngre syskon allt de behöver veta.

Bryant skriver, “Jag blundar och vilar i minnet av ditt leende och ser dig sjunga The Show Must Go On på efterfesten i himlen där ingen jävel har hört talas om Last Order. Ge upp spöket. Så mycket kärlek till du. Nyligen nådde Sarah Bryant en mogen ålder av 41. Miriam Bryant kontaktades av GP och hon gick med på att få sina kommentarer publicerade.

Sarah Chapman kom in i världen den 31 oktober 1862 i London, England, till föräldrar från arbetarklassen. Hon var den femte av vad som så småningom skulle bli sju barn. Alla barn i den här familjen kunde läsa och skriva, vilket fick dem att sticka ut från normen. Brynat & May tändsticksaskar, fyra av dem

Sarahs uppväxt är ett mysterium, men vi vet att hon följde i sin mammas fotspår genom att arbeta på Bryant & Mays tändsticksfabrik i Bow, East End. Flickor så unga som barn var bland majoriteten av fabriksarbetarna på Bryant & May. Efter flera års tjänst 1888 befordrades Sarah till kontoret, där riskerna minskade.

Förutom att det var svårt var arbetet på tändsticksfabriken också riskabelt. Förr importerade Bryant & May tändstickor från Sverige, särskilt från “den svenska tändsticksindustrins fader” Johan Edvard Lundströms fabrik i Jönköping (tändsticksasken föreställer ett skepp med frasen “Skeppet” etc). Den röda fosforn i tändstickorna var säker, men de tändes inte om de inte placerades nära tyget som täckte askan.

Tändstickan kunde tändas genom att dra på nästan vad som helst när man använde antingen vit eller gul fosfor, och vit fosfor var också det mest kostnadseffektiva alternativet. Så, Bryant & May började använda vit fosfor trots riskerna för sina anställda. Brittiska tryckta medier gav betydande bevakning av korpral Sarah Bryants nyligen död, den första brittiska tjänstekvinna som dog på ett “avsiktligt” uppdrag i Afghanistan.

Sarah Bryant Död

Korpral Sean Reeve, vicekorpral Richard Larkin och Paul Stout dödades alla, men bevakningen har främst fokuserat på korpral Bryant eftersom hon var den enda kvinnliga offer. Detta kan bero på att familjerna till minst två av trupperna som dödades i samma incident ber om privatliv när de sörjer förlusten av en älskad som kan ha varit medlem i en hemlig enhet.

Det finns också det faktum att Bryants död är så ovanlig att den förtjänar särskild uppmärksamhet. Medan antalet kvinnliga tjänstemän som dödats i aktion har minskat sedan slutet av andra världskriget, och militären i allt högre grad hävdar att de “väljer ut människor utifrån vad de kan göra, inte på grundval av deras kön” på grund av överansträngning , tjänade kvinnor främst i stödroller fram till de senaste åren.

Bilder på en glad Sarah Bryant och hyllningar från en sörjande mamma, pappa, änkeman och arbetskamrater är mer än bara tankarna och känslorna hos ett fåtal personer som har förlorat en ung, begåvad familjemedlem för tidigt. De återspeglar en oro i samhället över förlusten av en lovande ung soldat i strid.

De illustrerar vidare könets roll för att rättfärdiga “kriget mot terrorismen”. Trots avsevärd mångfald i bevakningen av korpral Sarah Bryants död finns det också påfallande könsskillnader i de hyllningar som har publicerats. Flera fotografier av Sarah Bryant som en glad ung framträder för tidningsläsare och framkallar en känsla av den stora saknad som hennes sörjande föräldrar kände.

En annan välkänd bild av Bryant är av henne som vuxen, leende brett medan hon bär stridströttheter framför Union Jack. Det ger läsarna en uppfattning om hur hennes medarbetare kände om det engagemang hon visade för en lovande karriär som avbröts. De flesta bilder av Sarah Bryant visar henne dock i en brudklänning bredvid sin man, Carl Bryant, som är utsmyckad i full militär regalier.

En av dessa bilder fungerade som ett “utdelningsark” för reportrar som täckte Bryants död, och skildrade familjens önskemål om hur hon skulle bli ihågkommen i pressen. Journalister och det brittiska försvarsministeriet, som också presenterade ett bröllopsfoto i sin officiella hyllning till Bryant, har återskapat parets bröllopsbilder för att betona denna aspekt av deras förlust.

Bryants död berövar henne glädjen med äktenskapet och de möjligheter det skulle ha medfört. Behovet av att betona att korpral Bryant var en soldat såväl som en brud förråder den kulturella egenheten i hennes död, trots det faktum att flera rapporter säger att hon ville bli soldat från en ung ålder, att hon visste vilka risker hon stod inför, att hon var ett kompetent proffs, och att hon såg sig själv som jämställd med sina manliga motsvarigheter.

Det faktum att Att hon var en kvinnlig soldat är också en anmärkningsvärd aspekt av media kring korpral Bryants död. Vid tidpunkten för sin död var Bryant engagerad i en “avsiktlig” operation för vilken hon hade fått omfattande träning i stridsunderrättelsetaktik. Media verkade dock känna sig tvungna att betona det faktum att hon passade rätt in som en tjänstekvinna på ett stridsuppdrag på grund av den unika roll hennes kön gav henne.

Korpral Bryant “som en kvinna” sökte och förhörde kvinnliga fångar, men “som talare av det lokala pashtuspråket” kan hon ha övervakat talibanernas kommunikation på grund av sina “språkliga färdigheter som talare av det lokala pashtuspråket”. Till stöd för det liberala synsättet “mångfald” som är så populärt idag är det viktigt att lyfta fram de specifika bidrag som kvinnor gör till de väpnade styrkorna.

Den tillhandahåller en strategi för att öka kvinnors representation i de väpnade styrkorna utan att direkt konfrontera den godtyckliga uteslutningen av kvinnor från “nära stridsroller” och de tvivel som väckts om deras lämplighet för dessa befattningar av brittiska militära tjänstemän. De som förespråkar inkluderande militärer håller med om den brittiska militärens påstående att kvinnor i de väpnade styrkorna är “inneboende” olika män, men de hävdar att dessa skillnader kan utnyttjas för att skapa styrka och värde.

Kobe Bryants dotter Giana och sju andra personer mördades i en helikopterkrasch, och Bryants änka har lämnat in en stämningsansökan mot helikopterns ägare och operatörer, tillsammans med familjerna till fyra andra avlidna. Den 26 januari 2019 dödades nio personer efter att Kobe Bryants helikopter kraschade in i en sluttning utanför Calabasas, Kalifornien. Bland de dödade var Bryants ex-baskettränare Christina Mauser, John och Keri Altobelli och Alyssa, familjen Altobellis 14-åriga dotter.

Enligt NBC news ingav familjerna till Mauser och Altobelli på söndagen olagliga dödsfallsmål mot Island Express Helicopters Inc, företaget som driver helikoptern, och Island Express Holding Corp, företaget som äger helikoptern. Familjerna söker ersättning för sina ekonomiska och känslomässiga förluster från företagen.

Både familjerna och Vanessa Bryant, änkan, sa att deras nära och käras död orsakades av företagets försumlighet. Bryants pilot, Ara Zobayan, sägs ha bett om särskilt tillstånd att flyga efter att alla LAPD-helikoptrar var på grund den morgonen på grund av dimma. Bryants fru väckte en olaglig dödsfallstalan mot Zobayan den 24 februari, och påstod att han var försumlig på flera punkter.

På grund av den täta dimman hade Zobayan bett om tillstånd att flyga med instrumentflygregler. Bryant hävdar att Zobayan inte borde ha fått flyga under dessa omständigheter. Bryant tror att kraschen inträffade för att Zobayan gjorde fel bedömning genom att fortsätta flygningen trots det fruktansvärda vädret. Hon tycker att Island Express Helicopters borde betala för vad deras pilot gjorde.

Bryant, liksom familjerna Mauser och Altobelli, kräver monetära och icke-monetära skadestånd efter hennes rockstjärnas mans död. Dessa inkluderar alla tidigare och framtida förlorade vinster. Både Payton Chester, 13, och hennes mamma Sarah Chester, 45, dödades i kollisionen. Inga rättsliga åtgärder har vidtagits av deras familj. Kraschen inträffade nära Calabasas, nordväst om Los Angeles, vid 10-tiden lokal tid på söndagsmorgonen, på väg till Kobe Bryants Mamba Sports Academy.

Polisen genomförde på måndagskvällen svensk tid en presskonferens där det stod att det fanns åtta passagerare och en pilot ombord på helikoptern. Kraschen var dödlig för alla. Kobe Bryants 13-åriga dotter Gianna, hennes basketkompis Alyssa Altobelli och Alyssas föräldrar John och Keri Altobelli var bland de inblandade, enligt Tony Altobelli, John Altobellis bror, som pratade med CNN. Enligt CNN:s rapportering omkom även baskettränaren Christina Mauser.

Sarah Bryant Död
Sarah Bryant Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!