Shirley Clamp Pojkvän

Shirley Clamp Pojkvän
Shirley Clamp Pojkvän

Shirley Clamp Pojkvän – Shirley Clamp och hennes älskade Benny delar inte bostad. Shirley beskriver mötet för Hänt. Som Shirley påpekar önskade vi troligen det. När hon sjöng “Min kärlek” i Melodifestivalen blev 50-åriga Shirley Clamp ett känt namn i Sverige. Ett bidrag som gick hela vägen till semifinal, där hon slutade tvåa, strax efter Lena Philipson. Efter det gjorde Shirley flera återkomster till tävlingen, den senaste var förra året, när hon sjöng “Let There Be Angels”. Shirley blev kär igen i Benny Rönnelöw, 47, två år innan hennes sista framträdande i serien.

En förklaring till Shirleys inställning till att leva med sin älskare Benny

Shirley beskriver sin upplevelse med Benny för Hänt. Den kommande juli är det tre år sedan vi var tillsammans, och hon tycker att tiden har flugit iväg. Enligt Shirley har paret dejtat i tre år, men de har ännu inte flyttat ihop. Nej, det är ett felaktigt påstående. Shirley tillägger att paret hoppas kunna bo tillsammans i framtiden, även om de inte har bestämt sig för att flytta ihop än.

Vi har fem barn mellan oss två, vilket är något vi hade önskat oss från början. Shirley fortsätter, “Det blev bonusfamiljeliv istället och det fungerar utmärkt.” Hon hävdar då att de tänker mycket på det eftersom de vill att det ska vara trevligt för alla. Dessutom är vi väldigt nära varandra och hans hus är större, så det är väldigt bekvämt också.

Projekt utförda av Shirley Clamp och hennes partner Benny

En villa söder om Stockholm är Bennys hem, medan ett radhus i närheten ligger Shirleys. Deras köksförnyelse i Bennys hus avslöjades tidigare för Amelia av Shirley. En “touch up” är vad hon kallar det. Shirley nämnde vidare att Benny hade applicerat ytterligare ett lager skyddsfärg på diskarna tidigare idag.

När Shirley och Benny är klara med att göra om Bennys kök står det klart att hon kan hjälpa till.
Sedan fortsatte Shirley med att säga: “Jag älskar att se andra människors lycka över att få ordning på saker och ting.” Hon fortsatte med att säga att detta betydde världen för henne.

Genom hela kändis-Sverige bakar -aktuellt. Mamman till en tonårsdotter är Shirley Clamp. Förutom att hitta kärleken med Benny Rönnelöw har hon också blivit bonusmamma till sin pojkväns fyra barn. Under 2019 pågår Hela kändis-Sverige bakar den 7 mars. Bland domarna finns konditor Elisabeth Johansson och bagaren Johan Sörberg, som också ingår i programmets panel. Shirley Clamp, som tävlar tillsammans med Hanna Norman, är en av deltagarna i år.

Shirley Clamp Pojkvän

De två träffades på det sättet Shirley Clamp och hennes älskare Benny

För bara tre år sedan träffade artisten – som precis fyllt 50 – någon hon älskade igen. Som tur är är Benny Rönnelöw, 47, den lyckliga. Han har erfarenhet av att leda ishockeylag och spelare för Hammarby och jobbar nu med arbetskläder. De träffades över lunch efter att först ha korresponderat på en dejtingapp. De två blev ett par eftersom allt kändes fantastiskt.

Jag är verkligen lättad över att jag korsade vägar med Benny. Varken före eller efter min split med min dotters pappa har jag känt så här. Shirley Clamp sa till Aftonbladet några månader in i partnerskapet att det kändes som att 83 år har gått. Hennes 2008-födda dotter Viljas pappa är Daniel Ottosson. Parets 14-åriga romans tog slut 2016.

Enligt Shirlley Clamp, “fembarnsmamma”

Shirley Clamp och Benny Rönnelöw har just nu ett bättre familjeliv. Av den enkla anledningen att hon fick ytterligare fyra barn när de träffades första gången. Det första Benny ville veta när vi träffades var om jag var mamma. Dessutom nämnde jag att jag är förälder. “Så, du är en mamma till fem nu,” sa han. Han har redan fyra underbara barn. Att vara fembarnsmamma är inte hemskt, sa hon till Aftonbladet.

Förra året diskuterade artisten sina tankar om att höja familjestorleken från ett till fem under ett framträdande i Lotta Bromés radioprogram Halv tre… Jag vet inte om jag hade föredragit att börja om om det hade varit småbarn som fortfarande hade blöjor, trots min kärlek till nyfödda.

De senaste tolv månaderna har varit fullspäckade för Shirley Clamp. Inför tragedi och triumf har hon haft Benny Rönnelöws stöd. Hon har bidragit till flera låtar, inklusive “m in love”, “to love you” och “the heart filled with light”, som kulminerade i en åttonde plats. Tyvärr kunde hon inte ta sig förbi den första omgången av tävlingen.

Ändå avancerade hon den berömda låten “att älska dig” ytterligare. Till slut tog hon sig till finalen där hon slutade på fjärde plats. Från dess debut den 23 september till den 22 oktober fInale fortsätter hennes turné, Almost Twenty Years on Stage If You Round Up idag. Hon har precis lagt upp ett klipp från sitt framträdande i Borås, och i kommentarsfältet hyllade folk henne för det. Bland kommentarerna fanns Pernilla Wahlgren, en tv-personlighet, och andra som verkade nöjda med uppträdandet.

En person skrev: “Din show var helt fantastisk”

“Jag uppskattar verkligen kvällens framträdande! Fantastiskt!” ringde in en annan. Tyvärr har vår älskade sångare inte haft ett speciellt bra år, trots den spektakulära turnén. Shirley avslöjade nyheten om en älskad familjemedlems död förra sommaren.

Berättar Shirley Clamps känslor om döden

Det är inte lätt att förlora en älskad. Clamp dokumenterade omständigheterna kring sin mammas död och hans efterföljande känslor online. Det började bli för mycket för dig, din kära mamma. Det har förstört mig… Jag längtar så mycket efter din närvaro. Förfäran följde. Utan slut. Jag kastas till marken och blir medvetslös. Tills nyligen hade jag ingen aning om att jag hade den färdigheten.

Sådana intensiva känslor. Att gråta så mycket och bli så desorienterad “Vem är jag utan dig?” skrev konstnären. Som svar till dem som ville veta hur artisten mådde och vart hon hade försvunnit, postade Shirley senare en Instagram-berättelse som förklarade hennes omständigheter. Min uppriktiga ursäkt till alla som har försökt kontakta mig via telefon… Min mage vrider sig och mitt sinne rasar, men mitt hjärta mår alltid bättre.

Vad ska jag nu säga? Hur ska jag kommunicera? Var ska jag ens börja? Blir det för mycket för mig att upprepa, gå in och säga vad jag tycker? I sitt skrivande uttryckte hon sin oförmåga att utföra uppgiften och fortsatte med att förklara att det hade blivit hennes metod att hantera sin sorg.

Hoppa runt som en koala, ignorera verkligheten medan du gör det. Varvat med att vagga alla begravningsförberedelser med min kära syster. Även om jag inte är så bra på det så tror jag att det blir en underbar upplevelse för mamma. Smärtan av att förlora sin mamma måste ha varit enorm.

Shirley har däremot ett engagerat förhållande med hockeyspelaren Benny Rönnelöw, 47, och har en dotter som heter Vilja Ottosson Clamp, nu 14 år gammal. Många nya familjemedlemmar har anslutit sig till Benny-klanen som en direkt följd av allas glädje och tillgivenhet för honom.

Ord från Shirley Clamps avkomma efter den otillåtna romansen

Som jag nämnde tidigare, blev Shirley påkörd av Benny och sedan kollapsade hon på marken. Ändå har Shirley en ny bomb i rockärmen: hon är mer än bara Viljas mamma. Hon diskuterar den nya familjemedlemmen i Halv Tre som följer med Lotta Bromé. Egentligen berättar hon för Lotta att han hade fyra barn på den tiden.

Dessutom nämner artisten att Benny har två yngre barn, varav det äldsta snart är vuxet, och två yngre som nyligen fyllt tio år. Därför, när vi alla är tillsammans, är det mycket, men det är underhållande.
Hon säger: Trots min kärlek till spädbarn är jag inte säker på att jag skulle ha föredragit att börja om om scenariot hade involverat småbarn som fortfarande hade blöjor.

Nu räknar jag det som en välsignelse att de yngsta var sju år och kunde prata när jag kliver in. Den berömda musikern Shirley Clamp är helt nöjd. Som svar på sin pojkväns innerliga kommentarer blir skådespelerskan ännu livligare och ger honom respekt. “Men älskling, så trevligt”, tillägger hon på Instagram.

För inte så länge sedan prydde hon Melodifestivalens stora scen. Den vackra balladen “Let there be angels” har Shirley Clamp bidragit med. Musikern hade personliga kopplingar till låten. Hennes pojkvän Benny Rönnelöw hörde låten och hon tog mod till sig och var med i tävlingen ännu en gång.

Hans inflytande var en faktor i mitt beslut att framföra den här låten i Mello. Enligt honom var musiken förödande första gången han hörde den. Dessutom, när hans barn först hörde det, älskade det det. Shirley berättade tidigare för Nöjeslivet att hennes mamma, som är i sjuttioårsåldern, avgudar det.

Till slut kom det dock inte förbi den preliminära omgången, och Shirley blev eliminerad. Skaparen har annat att glädjas åt, trots att hon hoppades på en fortsättning. Då och då använder hon Instagram för att visa respekt för sin skönhet, och nyligen var det hög tid igen.

Älskaren till Shirley Clamp

Faktum är att det senaste inlägget mer var ett motbevis till något Benny hade gjort. Det var nyligen ett hjärtligt inlägg om hans kärlek till Shirley på hans Instagram. När vi inte är tillsammans känner jag ett tomrum som du fyller. Vilken vanlig dag som helst blir oförglömlig när vi är tillsammans; vi har ett oemotståndligt band som förvandlar dystert väder till ren glädje.

Längtar efter något nytt – en ny uppfinning, ett nytt äventyr eller till och med bara någon vildhet som vi kan njuta helt för oss själva. “Du kompletterar mig, kom alltid ihåg det”, skriver han och avslutar med en pjäsfullt skämt. Förresten, du kan börja dina blockträningspass på sommaren. Du är älskad av mig.

Shirley Clamp Pojkvän
Shirley Clamp Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!